2010 Nisan Anneleri

aynen funda cım öyle diyor bazen babamız biz dışarı çıkalım deyince napıcaksın yat dinlen işte yorma kübra yı diyor :) ama her zaman evde olmuyor işte dediğin gibi bir süre sonra bunalıyor insan .. sağolsun pazar günleri gezdiriyor ama yetmiyor bize birde üşengeç oldukki sorma temizliğimiz falan yapılcak duruyor daha :S

tuğba cım sen daha çok rüya görücen gibi geliyor bana kaan paşamız yerleşti oraya :))
erkflz amin canım işallah sağol bilgilendirdiğin için..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bence de canım beni kovacak oğlum orda yaşayacakkaydirigubbakcemile3

selammm. kimler doğurdu ve hala azimle doğuramadı?
kaan azimle doğmuyomafoldumben
kaan için el ele grubu :)) kaan fun club
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin oğlan için napsam acaba beste yapsam,minik kaan gel artık desem yok canım senin oğlanın çıkacağı......eyvahedigeldismileacaba senin oğlan biraz daha havalar ısınsın diyemi düşünüyo*:uhm:kaydirigubbakcemile3
fundacımmm ne besteler rüşvetler teklif ettim yokkk gelmiyo sıpakaydirigubbakcemile3 benim oğlan hala benim bedenimi terkedip ona bırakmamı bekliyo

erkflz canım verdiğin bilgiler çok kıymetli inan çok rahatladım ben çok teşekkürler canımopuyorumnanaktan

ay günlerdir koşturuyom ama oğlan azimle içerde çıt demeden oturuyo. kardeşimin bütün nikah hazırlıkları bitti. mobilya, beyza eşya ev temizliği falan hallodu. nikah şekeri ve bebek şekeri malzemelerini ulus ta suluhandan aldık. çok ucuza geldi. Ankaralı hatunlar heberiniz olsun. şimdi bizimkiler onları hallediyo. perşembe doğum seminerine gittim. çok yararlı oldu. artık her kafadan ses çıksada ben hangisi doğru biliyom. en azından teoride. ağrım sızım yok. tek ağrı herifimin başında oda artık kendini aşan horlamalarım yüzünden uyuyamadığından. sanırım 14 nisana kadar kalcak oğlan içerde. zaten çıkmasın. ha oğluşun perde işini falanda pazardan hallettim. ama halı alamadık. adam param yok diyo.artık doğumdan sonra alırız.

çocuk da haklı tuğba cım napsın ordan çıkıpta ekmek elden su gölden karnını doyuruyorsun yeride sıcak çıksa üşücek belki yada çıksa aç kalıcak çocuğu korku sardı sanırım orası daha iyi geldi ona ohh gel keyfim gel kalk diyen yok yat diyen yok .. haklı yani ben olsam bende çıkmam aç bırak sen onu :) belki korkarda aç kalmamak için çıkıp gelir :))

çocuk da haklı tuğba cım napsın ordan çıkıpta ekmek elden su gölden karnını doyuruyorsun yeride sıcak çıksa üşücek belki yada çıksa aç kalıcak çocuğu korku sardı sanırım orası daha iyi geldi ona ohh gel keyfim gel kalk diyen yok yat diyen yok .. haklı yani ben olsam bende çıkmam aç bırak sen onu :) belki korkarda aç kalmamak için çıkıp gelir :))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi ümmühancım demek açlıkla terbiye edeyim çocuğu haklısın da kıyamıyom kikaydirigubbakcemile3

slm kızlar uyuduk uyandık geldik.....
hoşgeldin şekerimmm cumaya gün vermiş doktorun galiba ne yaptınız canım tekrar muayene ettimi?

tuğba cım biz kıyamıyoruz ama onlar bize kıyıyor :)) habire bekliyorsun gelsin diye yok napalım kaldımı başka çare herşeyi denedin heralde :)) şarkıda söylesek sayfada açsak kar etmiyor kaan paşaya .. denemek lazım bence :))

tuğbacım ...
tekrar muayne etmedi...nsy sonuçlarımız çok parlak çıkmıyo biizm....
bide benim idarda protein kaybı yulsek çıktı...
kesinn sezeryan yani baska olanak bulamadı...
zaten cuma demiştik...
ama bu süre zarfında yıne sabahları nstye gitcem ,sonuçlar kötü derse cumayı bekleyebilir....

ümmühan canım valla taş çatlasın on gün daha inat edebilir ondan sonra hooopp sezeryan oğluşum burası kadıköy burdan çıkış yok modunda ama:)
siz kaç haftalık oldunuz sen de normal doğumu mu bekliyosun canım?

özgecim hayırlısı olsun normal doğumdan vazgçemesi iyi olmuş sanırım senin de istediğin buydu.
çok yordular seni muayenelerle kuzeyim sağlıkla gelsin, senin sağlığın iyi olsun en önemlisi bunlar.
hem cumaya tam 38 haftanız bitmiş olacak inşallah nst sonuçlarınız iyi çıkar o zamana kadar
offff offff ben sana nasıl küsecem güzelim yaaaa:1hug:

slm kızlar habıre gırıp okuyorum ama ne yazasım var ne yıyıp ıcesım var nede dogurasım var ne tembellık ne mıskınlık bu anlamadım gıttı bırazda canım sıkkın en sonkı kontrolumuzde bagırsakda genısleme var dedı dr bebıste hala ona takılıyorum napcamı sasırdım kontrolunu dogunca mutlaka yaptır dedı umarım bısıy cıkmaz...sızın keyıfler nasıl bebıslerımız ıyı dımı?masallah hepsıne nazarlardan korusun mevlam

slm kızlar bende daha doğuramayanlardanım:)) kerem bey içeriyi sevdi rahat orda gelmeye niyeti yok:)) ama ben geceleri bile uyuyamıyorum sabırsızlıkmı yoksa korkumu bilmiyorum ama geceleri uyku tutmuyor en son 9 nisana kadar beklicez dedi doktor hersey iyi diyor su anda nst de ağrı var görünüyor iki seferdir ama ben hissetmiyorum zaman yaklaştıkca ne hissedeceğimide sasırdım :(

bu arada doğum yapan arkadaslar jnaz zeyra nazlıözger hayatsn erkflz semafatih butterflydsd hepsini tebrik ediyorum rabbim inş sağlıkla büyütmeyi nasip eder hepsine bizede

tuğba cım bizim kontrolümüz p.tesi o zaman belli olacak işallah çatı muayenesinde.. ben normal düşünüyorum ama nasip artık :)
özge cim seni daha fazla üzmeden hayırlısıyla sağsalim gelir işallah kuzeyimiz..
a.s culha hg canım çok şükür iyiyiz sağol sizde kendinize iyi bakın arada bir oluyor böyle şeyler bizde üşengeç olduk habire ya burdayız ya yatıyoruz yada tıkınıyoruz başka bişey yaptığımız yok temizlik falan hak getire..

a.s rabia ratma hg canım rahat ol sıkma kendini işallah sağsalim gelicektir kerem bey .. tuğba ile aynı gün doğurursunuz belkide tarihleriniz yakın sanırsam :)

hoşbulduk canım aslında aynı ama benım hep bi hafta gerıden geldıgı ıcın bı hafta daha bekleme sansım varmıs öle dıyo doktor bakalım simdilik beklemedeyiz butun evı temızledık sarmalar borekler sarıldı kerem bey beklenıyor artık:))

Back
X