Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bence de canım beni kovacak oğlum orda yaşayacakkaydirigubbakcemile3tuğba cım sen daha çok rüya görücen gibi geliyor bana kaan paşamız yerleşti oraya :))
erkflz amin canım işallah sağol bilgilendirdiğin için..
kaan azimle doğmuyomafoldumbenselammm. kimler doğurdu ve hala azimle doğuramadı?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaan için el ele grubu :)) kaan fun club
fundacımmm ne besteler rüşvetler teklif ettim yokkk gelmiyo sıpakaydirigubbakcemile3 benim oğlan hala benim bedenimi terkedip ona bırakmamı bekliyosenin oğlan için napsam acaba beste yapsam,minik kaan gel artık desem yok canım senin oğlanın çıkacağı......eyvahedigeldismileacaba senin oğlan biraz daha havalar ısınsın diyemi düşünüyo*:uhm:kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi ümmühancım demek açlıkla terbiye edeyim çocuğu haklısın da kıyamıyom kikaydirigubbakcemile3çocuk da haklı tuğba cım napsın ordan çıkıpta ekmek elden su gölden karnını doyuruyorsun yeride sıcak çıksa üşücek belki yada çıksa aç kalıcak çocuğu korku sardı sanırım orası daha iyi geldi ona ohh gel keyfim gel kalk diyen yok yat diyen yok .. haklı yani ben olsam bende çıkmam aç bırak sen onu :) belki korkarda aç kalmamak için çıkıp gelir :))
hoşgeldin şekerimmm cumaya gün vermiş doktorun galiba ne yaptınız canım tekrar muayene ettimi?slm kızlar uyuduk uyandık geldik.....
a.s hg özge cim..nasılsınız?