mrb fundacım sende ne var ne yok bellimi doğum tarihin yada normal doğumumu bekliyorsun
mrb tatlım yok daha belli değil.cuma belli olacak en geç haftaya çarşambaya sezaryan olurum canım.sen nasılsın*nasıl gidiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb fundacım sende ne var ne yok bellimi doğum tarihin yada normal doğumumu bekliyorsun
selam kızlar nasılsınız=??
a.s canım hoşgeldin.Sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız=??
selam kızlar nasılsınız=??
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım benim normal doğuma dair umutlarımı kaybediyorum yavaş yavaş :sinifsinif: sen nasılsın fundacım?tuğbacım seni göremesem burada ahanda tuğba doğurdu diyorum ama yok hala kaanın gelesi sanırım
hayırlısı olsun canım nisan kızları aceleci seninki de çok bekletmez sanırımiyiyim canım 38+2 deyim kızımı bekliyorum bakalım hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz inş.
ay mehtapcımmmm siz yolcu ben hancıyım burda şekerimkaydirigubbakcemile3 artık umudum kalmadı valla siz de umutlanmayın gelmez bu çocuk beni sezeryana sokar.MERHABA TUĞBAM.KIS HALA BURALARDAMISIN SEN.Görünmeyince sabahtan beri az sonra arayım diyordum.Doğuruyordur bu diye geçirmiştim içimden.kaydirigubbakcemile3
a.s funda cım sağol canım bizde iyiyiz çok şükür içimde garip bir sıkıntı var ama yinede iyiyiz işallah hayırlara çıkar..
hb yosun cum sağol canım iyiyiz işte idare ediyoruz siz nasılsınız?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım benim normal doğuma dair umutlarımı kaybediyorum yavaş yavaş :sinifsinif: sen nasılsın fundacım?
hayırlısı olsun canım nisan kızları aceleci seninki de çok bekletmez sanırım
ay mehtapcımmmm siz yolcu ben hancıyım burda şekerimkaydirigubbakcemile3 artık umudum kalmadı valla siz de umutlanmayın gelmez bu çocuk beni sezeryana sokar.
işallah funda cım.. burada hava açık güzel lakin biz evdeyiz annemin yanına gittim geldim yinede açılamadım bir durgunluk halsizlik var üzerimde..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 göktuşun yeri rahat kız dur bu saatten sonra riske girme yapacakssan zararsız bir iş yap yürüyüş gibikaydirigubbakcemile3iyiyim tatlım.yatıyorum çoğunlukla ben yattıkça göktuğ gelmiyor acaba kalkıp ev süpürüp silsem mikaydirigubbakcemile3
az önce zeyneple konuştuk dün maşallah stüm var diyodu sabah aradı dün nazarlandm sanırım dedi gizem uyumamış sütüde olmamış 1 defa mama vermişler üzülmüştü 1 kerede bugün vermişler.canım benim ya annelik böyle işte sanırım ne kadar üzgün geliyodu sesi.bende üzülme dedim zamanla gelir dedim.
sen nasılsın*ya face de grup kurmayı bilmiyorum bilsem kaan için açıcaktım şu sayfayı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 göktuşun yeri rahat kız dur bu saatten sonra riske girme yapacakssan zararsız bir iş yap yürüyüş gibikaydirigubbakcemile3
ay zeynoya kıyamam üzülmesin yaaa süt bu düzene girene kadar azalır artar:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3******** ta ben de hiç grup kurmadım canım bu sıpa onu da dinlemez amakaydirigubbakcemile3