2010 Nisan Anneleri

a.s funda cım sağol canım bizde iyiyiz çok şükür içimde garip bir sıkıntı var ama yinede iyiyiz işallah hayırlara çıkar..
hb yosun cum sağol canım iyiyiz işte idare ediyoruz siz nasılsınız?

zselen hb canım sağol sende hg.. iyiyiz bizde hayırlısıyla annelerini üzmeden doğarlar işallah..

tuğbacım seni göremesem burada ahanda tuğba doğurdu diyorum ama yok hala kaanın gelesi sanırım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım benim normal doğuma dair umutlarımı kaybediyorum yavaş yavaş :sinifsinif: sen nasılsın fundacım?

iyiyim canım 38+2 deyim kızımı bekliyorum bakalım hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz inş.
hayırlısı olsun canım nisan kızları aceleci seninki de çok bekletmez sanırım
MERHABA TUĞBAM.KIS HALA BURALARDAMISIN SEN.Görünmeyince sabahtan beri az sonra arayım diyordum.Doğuruyordur bu diye geçirmiştim içimden.kaydirigubbakcemile3
ay mehtapcımmmm siz yolcu ben hancıyım burda şekerimkaydirigubbakcemile3 artık umudum kalmadı valla siz de umutlanmayın gelmez bu çocuk beni sezeryana sokar.

a.s funda cım sağol canım bizde iyiyiz çok şükür içimde garip bir sıkıntı var ama yinede iyiyiz işallah hayırlara çıkar..
hb yosun cum sağol canım iyiyiz işte idare ediyoruz siz nasılsınız?

hayırdır inşallah canım.hayırlara çıksın sıkıntın*belki havalardandır canım burda hava baya yağmurlu oralarda nasıl*

işallah funda cım.. burada hava açık güzel lakin biz evdeyiz annemin yanına gittim geldim yinede açılamadım bir durgunluk halsizlik var üzerimde..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım benim normal doğuma dair umutlarımı kaybediyorum yavaş yavaş :sinifsinif: sen nasılsın fundacım?

hayırlısı olsun canım nisan kızları aceleci seninki de çok bekletmez sanırım

ay mehtapcımmmm siz yolcu ben hancıyım burda şekerimkaydirigubbakcemile3 artık umudum kalmadı valla siz de umutlanmayın gelmez bu çocuk beni sezeryana sokar.

iyiyim tatlım.yatıyorum çoğunlukla ben yattıkça göktuğ gelmiyor acaba kalkıp ev süpürüp silsem mikaydirigubbakcemile3

az önce zeyneple konuştuk dün maşallah stüm var diyodu sabah aradı dün nazarlandm sanırım dedi gizem uyumamış sütüde olmamış 1 defa mama vermişler üzülmüştü 1 kerede bugün vermişler.canım benim ya annelik böyle işte sanırım ne kadar üzgün geliyodu sesi.bende üzülme dedim zamanla gelir dedim.

sen nasılsın*ya face de grup kurmayı bilmiyorum bilsem kaan için açıcaktım şu sayfayı

işallah funda cım.. burada hava açık güzel lakin biz evdeyiz annemin yanına gittim geldim yinede açılamadım bir durgunluk halsizlik var üzerimde..

canım biraz uyu dinlen canım belki yorgunluktandır.ay ne güzel ya hava güzelmiş dışarı çıkmışsın burda hava baya kapalı ve yağmur var

kızlar rüyamda nişanım gelmişti onu temizlemeye çalışıyodum bir yandan da heyecanlanmıştım
oyyyy deliriyorum galiba
sempatiksalakcinni

Kızlar, nasılsınız? Hiç giremiyorum artık internette. Şimdi pompa araştırması yapmak için anca girebildim ve herkese bir slm veriyim dedim.
Kızlar, normal doğum yapan biri olarak biraz bahsedeyim doğumdan.
1. Nişan olayı yaşanmaya biliyor. Ben yaşamadım.
2. Sancılar düzenli aralıklarla gelmeye biliyor. Bende maşallah hep 5 dakikaya birdi. ılk sancım gece 3'de girdi. Sabah yediden akşam 19.35 kadarda hep 5 dakikada birdi.
3. Kızlar, kanamanız olabilir ilk sancınızla beraber. Ben hep sancıyı evde çekerim derdim ama kanama olunca mecbur hastanede çektim.
4. Sancılar bildiğiniz adet sancısı.
5. Hastaneye gitmeden karnınızı bir güzel doyurun. Orada nede olsa lavman yapıyorsunuz. Lavmandan hiç korkmayın çok basit birşey.
6. Kızlar, sancılar geldiğinde hemen bağırıp çağırmayın. Sol tarafa yattıp, nefes alın. Boşuna enerji harcamayın.
7. Doğumdan korkmayın, son sancılar geldiğinde ister istemez ıkınıyorsunuz. Fark etmeden kendinizi ıkınırken buluyorsunuz.
8. Dikişlerden korkmayın. Sadece doğum sonrası sıvı alımına dikkat edin. Kabızlık olursa dikişler acıyor. Yeşil çay çok iyi geliyor.
8. Bebişinizi beslemeniz çok önemli. Kesinlikle pompa alın. Benim bebişim doğuştan sarılıklı doğdu ve meme ememedi. ınanın doğum sonrası gece hiç uyumadım. Emzirmek için uğraştım. Herkes zorla emer dedi. Mama verdirmediler sonuç bebişim beslenemeyince böbrek yetmezliği başlangıcı olmuş ve sarılığı çok artmış. Çoçuğum susuz kalmış. Zor toparladık.
9. Birde aman anneniz ve kaynananız aynı anda yanınızda olmasın. Yanınızda gerçekten yardımcı olacak biri olsun. Annem sağolsun, sarılıkta ilk o fark etti söyledi ve bebişim kan değişiminden kurtuldu. Kayınvalidem annemin sarılığı söylemesini engellemek istemiş. Annem dayanamayıp söyledi. Acile gittik ve şükür bebişim daha iyi. Kayınvalidem paso misafir gelsin ikramlar olsun. ışin keyfinde.
10. Kızlar, doğumdan hiç kormayın. Normal doğum yaptığım için öyle memnunumki. Bebişim hemen hastalandı. Ve ben onunla ilgilenmekte hiç zorluk çekmedim. Kendimi toparlamam çok kolay oldu.
Doğum sonrası gün ben hastanede resmen koşturuyordum.

Hepiniz ins çok iyi doğumlar yaparsınız. Bütün doğum yapan arkadaşlar bebişleriyle mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat geçirir ins. :Saruboceq:

funda cım evet hava güzel ama gezintimiz sınırlı canım babamızın kıskançlığımı tuttu nedir dışarı çıkmamızı istemiyor pek.yolda doğururum diye korkuyor sanırsam :)) birasdan çıkıcam canım uyusam iyi olur belkide haklısın

tuğba cım sen daha çok rüya görücen gibi geliyor bana kaan paşamız yerleşti oraya :))
erkflz amin canım işallah sağol bilgilendirdiğin için..

iyiyim tatlım.yatıyorum çoğunlukla ben yattıkça göktuğ gelmiyor acaba kalkıp ev süpürüp silsem mikaydirigubbakcemile3

az önce zeyneple konuştuk dün maşallah stüm var diyodu sabah aradı dün nazarlandm sanırım dedi gizem uyumamış sütüde olmamış 1 defa mama vermişler üzülmüştü 1 kerede bugün vermişler.canım benim ya annelik böyle işte sanırım ne kadar üzgün geliyodu sesi.bende üzülme dedim zamanla gelir dedim.

sen nasılsın*ya face de grup kurmayı bilmiyorum bilsem kaan için açıcaktım şu sayfayı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 göktuşun yeri rahat kız dur bu saatten sonra riske girme yapacakssan zararsız bir iş yap yürüyüş gibikaydirigubbakcemile3
ay zeynoya kıyamam üzülmesin yaaa süt bu düzene girene kadar azalır artar:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3face book ta ben de hiç grup kurmadım canım bu sıpa onu da dinlemez amakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
erkflzcm sağol canım anlattıkların için.çok yardımcı bilgiler.
ummuhancım sizin babanızda bizimki gibi sanırım evden çıkma yat ıstırahat et falan ama bi süre sonra bunalıyosun.tam 1 ay oldu kendi halime kalmayalı hatta geçti bile......
tuğbacığım rüyan hayırlara çıksın.kaan bu gidişle seni biraz daha bekletip son aşamada ben geliyorum diyecek sanırım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 göktuşun yeri rahat kız dur bu saatten sonra riske girme yapacakssan zararsız bir iş yap yürüyüş gibikaydirigubbakcemile3
ay zeynoya kıyamam üzülmesin yaaa süt bu düzene girene kadar azalır artar:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3******** ta ben de hiç grup kurmadım canım bu sıpa onu da dinlemez amakaydirigubbakcemile3

senin oğlan için napsam acaba beste yapsam,minik kaan gel artık desem yok canım senin oğlanın çıkacağı......eyvahedigeldismileacaba senin oğlan biraz daha havalar ısınsın diyemi düşünüyo*:uhm:kaydirigubbakcemile3

Back
X