2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlar uzun zamandır sadece okuyorum kasık ağrılarımdan dolayı çok oturup yazamıyordum.Bebişlerimiz olmuş allahım hepsin nazarlardan korusun hepsi çok mutlu olsun inşallah..
Bugun kontrolümüz vardı 36 haftalık olmama ragmen bebişim çok zayıf sadece 2.300gr mış besleyememişim kızımı okadar çok üzgünüm ki..geldiğimden beri yiyorum ..ama canım isteyerek deil tabii((((
38 hafta olunca tekrar gel dedi ozaman çatı muayenesi yapacakmış.ozaman sölicek normal mi sezeryanmı olacağımı...
Allahım hakkımızda hayırlısını ver yarabbim...

Sağlıklı olsun yeterki canım.Zayıf bebeişler daha çabuk topluyor doğunca kendini.Hakkımızda hayırlısı olsun.

sıkma canını canımya bence de önemli olan sağlıklı olmaları zayıf bebekler doğğduktan sonra daha çabuk gelişiyorlarmış.bizde 37.haftamızdayız bizede çatı muayenesi yapılmadı henüz benim doktorumda 39 da gel dedi.ozamana kadar bekeleyelim dedi.

Sağlıklı olsun yeterki canım.Zayıf bebeişler daha çabuk topluyor doğunca kendini.Hakkımızda hayırlısı olsun.

İnşallah dedğiniz gibi olur arkadaşlar...Allahım onları bizlere bagışlasın
sona yaklaştıkça iyice çekilmez oldum hormonlarım tavan yaptı

canım çok geçmiş olsun.tecrübelisin bizden daha iyi bilirsin tabi bu gelen ağrıları.inşallah geçer ağrıların.

geceleri uyuyordum ben 2 güne kadar.artık ben de rahat uyuyamıyorum ya.kızçem olcak benim.

hiç üzme kendini bebek zayıf diye.çok şükür sağlığı yerinde.daha da var 40 haftaya kadr alır bebişin bence.
doktorum çatı muayanesi yapmayacağını söledi bana.sancıların başladığında bakacağını söledi.şimdi bakmamın bi anlamı yok dedi.benim de işime geldi tabi:)korkuyordum o işlemden.

canım benim hiç üzülme arkadaşlarında dediği gibi zayıf bebekler daha çabuk toparlanıyor.sağlıklı olsunlarda doğuktan sonra sen kilo aldıırsın annesi....

canım benim hiç üzülme arkadaşlarında dediği gibi zayıf bebekler daha çabuk toparlanıyor.sağlıklı olsunlarda doğuktan sonra sen kilo aldıırsın annesi....

sağol arkadaşım ya desteğin için ...
inşallah sağlıcakla gelir melegim

iyi gecelerrr.. sabah 9 da hastaneye yatışımız yapılıcak biliyosunuz :) perşembe günü 1 nisan da da inşallah sağlıkla sorunsuzca bebeğim doğucak...
uyku tutmadı... duşumu alıp bi bakayım dedim.. bebeğim karnımdayken son kez yazayım dedim.. sabah kahvaltı yapıp çıkıcaz vakit bulamam yazmaya diye... ama önce geçmişe bi bakınıyım.. sonra vedalaşırım :gitme:

slm sadakat bende burada yeni üyeyim ne güzel maşallah kilonuz bizimle aynı doğum haftan benimde 36+5 günlüğüz yanılmıyorsam tahmini 23 nisan diyor dün geldik bizde doktordan 2.935 kg kilosu

canım bizim dr 15-19 nisan arası diyo ama bakalım sonuçta normal doğum belli olmaz tabi

Ayy canım benim.Gözün aydın.Maşallah adamıza.

a.s sedakt.Maşallah bebişine çok güzel gelişmiş.

saol canım sağlığı yerinde olsundaa

canım bence üzülme benim kızımda 3500 doğdu ama doğduktan sonra kilo alımı yavaşladı şimdi öle toplu bi bebek deil narin tipli bişi oldu yani doğum kilosu sadece doğduktan sonra senin bebeğine bakımını kolaylaştırı yoksa zayıf doğdu die zayıf kilolu doğdu diede kilolu bi bebeklik geçircek die bir kesinlik yok.için rahat bebişinde sağlıklı olsun yeter
kızlar iyi geceler hepinizi öpüyoruz oğlumla........

Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

amin sedakt... çok sağolasın...

kızlar geçmişi okuyamadım yaa.. kafamı toparlayamadım.. bi çok da alıntı yaptım ama olmadıı..

eveett kızlarr :) gelelim mesajımıza :)

uzunn zamandır acı,tatlı,iyi, kötü bir çok şey paylaştık... kimi zaman dertlerimizi azalttık,kimi zaman birbirimizi kırdık... benden yana kime hakkım geçtiyse helal olsun... siz de helal edin hakkınızıı...

yarın sabah hasteneye yatıcaz.. ertesi gün de en geç 11 de bebeğim kollarımda olucak.. :Saruboceq:

Rabbim sağlıkla sorunsuz olarak kendim de çok acı ve sıkıntı yaşamadan kucağıma almayı nasip etsin.. :Saruboceq: sütüm de bol olsun inşallahh.. :Saruboceq: hepimiz için bu duam... siz de dualarınızı esirgemeyin...

biz bir sorun olmadığı sürece c.tesi sabah evimize gelriz diye umuyorum... en kısa sürede gelişmeleri girip yazmaya çalışıcamm... o zamana kadar kendinize ve melklerinize iyi bakınn.. hoşçakalın... opuyorumnanaktan

görüşmek üzeree... Allaha emanet olunn.... :gitme:

saol canım benim arada sancı vuruyor az ama bi saniyelik sadece:)) karnım aşağıda yani her gören öyle diyor ama uyku yok ya şu saati zor ettim yatakta ne yapacağım bilmiyorum böyle giderse :uhm:

geçmiş olsun canım dikkat et sancı aralıklarına benimde sancı kasıklarımda oluyor birde bacağım bazen çok fena oluyor basamıyorum ayağımın üstüne o kadar acaba o da sancı mıdır yani ben nerden anlayacağım?

uyku tutmadı .....son zamanlar gecmek bilmiyomuş.....

aynen canım hiç uykum yoooooooook:sinifsinif:

inş. sağ salim kavuşursun bebeğine canım helal olsun tabi sende bizlere helal et bizleri de unutma dua et olurmu:Saruboceq:

aaay sabah sabah açtırdın musluklarımı gene refişim yaa...

canımın içi.. ya evden çıkmak üzeresin, ya hastane yolundasındır şimdi..
Allah'ım sağlıkla, sıhhatle, kolaycacık bi doğum nasip etsin.. yakışıklı damadım seni hiç üzmeden gelsin inşallah...
dualarımız seninle..

gün içinde konuşuruz zaten kuzum, sen orda televizyonsuz, yaprak dökümü izleyemeden de napcaksın :))
iyi haberlerini alalım hep inşallah...

öpüyorum koooocaman:1hug:

gunaydın kızlar........
biz de nst miz için uyandık hazırlanıyoruz....

refişimmm canım benim ne gzl yazmışın ya....benden yana kat ve kat helal olsun biz zaten gun gece helalleşmiştik,off off rabbim yardımcın olsun....utku bebeğide sağlıkla al gel .....

Kızlar merhaba,Günaydın;

Uzun zamandır takip edemiyorum.. Kimler doğurdu.. Bek beklemedeyim ha geldi ha gelicek diye.. Yarın son kontrol.. 4 Nisan'a kadar doğrumalıyım.. :)

günaydın kızlar..
refiyecim helal olsun bitanem.. sağlıkla kavuş inş bebişine...çok duygulandım:gitme:

benımde bu akşam kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek..hala sancım felan yok.. turp gıbıyım.. gezıp duruyorum ((

refiyecim helal olsun.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzucuğunu.
dualarımız seninle.
utku bebeği bizim için de kokla.Allah kolyalık versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…