Sağlıklı olsun yeterki canım.Zayıf bebeişler daha çabuk topluyor doğunca kendini.Hakkımızda hayırlısı olsun.merhaba kızlar uzun zamandır sadece okuyorum kasık ağrılarımdan dolayı çok oturup yazamıyordum.Bebişlerimiz olmuş allahım hepsin nazarlardan korusun hepsi çok mutlu olsun inşallah..
Bugun kontrolümüz vardı 36 haftalık olmama ragmen bebişim çok zayıf sadece 2.300gr mış besleyememişim kızımı okadar çok üzgünüm ki..geldiğimden beri yiyorum ..ama canım isteyerek deil tabii((((
38 hafta olunca tekrar gel dedi ozaman çatı muayenesi yapacakmış.ozaman sölicek normal mi sezeryanmı olacağımı...
Allahım hakkımızda hayırlısını ver yarabbim...
sıkma canını canımya bence de önemli olan sağlıklı olmaları zayıf bebekler doğğduktan sonra daha çabuk gelişiyorlarmış.bizde 37.haftamızdayız bizede çatı muayenesi yapılmadı henüz benim doktorumda 39 da gel dedi.ozamana kadar bekeleyelim dedi.merhaba kızlar uzun zamandır sadece okuyorum kasık ağrılarımdan dolayı çok oturup yazamıyordum.Bebişlerimiz olmuş allahım hepsin nazarlardan korusun hepsi çok mutlu olsun inşallah..
Bugun kontrolümüz vardı 36 haftalık olmama ragmen bebişim çok zayıf sadece 2.300gr mış besleyememişim kızımı okadar çok üzgünüm ki..geldiğimden beri yiyorum ..ama canım isteyerek deil tabii((((
38 hafta olunca tekrar gel dedi ozaman çatı muayenesi yapacakmış.ozaman sölicek normal mi sezeryanmı olacağımı...
Sağlıklı olsun yeterki canım.Zayıf bebeişler daha çabuk topluyor doğunca kendini.Hakkımızda hayırlısı olsun.
sıkma canını canımya bence de önemli olan sağlıklı olmaları zayıf bebekler doğğduktan sonra daha çabuk gelişiyorlarmış.bizde 37.haftamızdayız bizede çatı muayenesi yapılmadı henüz benim doktorumda 39 da gel dedi.ozamana kadar bekeleyelim dedi.
iyi akşamlar herkese okuyorum ama yazamıyorum bende bugün hiç bakamadım ama ara ara bi sancı gelip gidiyor bugün hiç geçmedi nedir hiç bilmiyorum şiddetlenirse dra gidecem zaten dr demişti bu hafta olabilir diye ama belli olmaz demişti yinede artık bakalım hayırlısı çok fene belim ağrıyor kasığıma vuruyor dizlerime kadar ağrı yapıyor ama saatte yarım saatte bir oluyor nişan su falan yok
allah hepimizin yardımcısı olsun
teşekkür ederim fulyanncım amin inşallah hepiniz sağ salim kavuşalım bebişlerimize şuanda 36+3 haftalığız hamilelik güzelde buaralar baya zorlanmaya başladım geceleri uyuyamaz oldum sürekli sağa sola dönüyoruz hamilelik esas 9.ayda yaşanıyormuş senin nasıl gidiyor hamilelik? bebiş kızx mı erkek mi?
merhaba kızlar uzun zamandır sadece okuyorum kasık ağrılarımdan dolayı çok oturup yazamıyordum.Bebişlerimiz olmuş allahım hepsin nazarlardan korusun hepsi çok mutlu olsun inşallah..
merhaba kızlar uzun zamandır sadece okuyorum kasık ağrılarımdan dolayı çok oturup yazamıyordum.Bebişlerimiz olmuş allahım hepsin nazarlardan korusun hepsi çok mutlu olsun inşallah..
canım benim hiç üzülme arkadaşlarında dediği gibi zayıf bebekler daha çabuk toparlanıyor.sağlıklı olsunlarda doğuktan sonra sen kilo aldıırsın annesi....
slm sadakat bende burada yeni üyeyim ne güzel maşallah kilonuz bizimle aynı doğum haftan benimde 36+5 günlüğüz yanılmıyorsam tahmini 23 nisan diyor dün geldik bizde doktordan 2.935 kg kilosu
Ayy canım benim.Gözün aydın.Maşallah adamıza.
a.s sedakt.Maşallah bebişine çok güzel gelişmiş.
kızlar iyi geceler hepinizi öpüyoruz oğlumla........
iyi gecelerrr.. sabah 9 da hastaneye yatışımız yapılıcak biliyosunuz :) perşembe günü 1 nisan da da inşallah sağlıkla sorunsuzca bebeğim doğucak...
uyku tutmadı... duşumu alıp bi bakayım dedim.. bebeğim karnımdayken son kez yazayım dedim.. sabah kahvaltı yapıp çıkıcaz vakit bulamam yazmaya diye... ama önce geçmişe bi bakınıyım.. sonra vedalaşırım :gitme:
ah canımmm kader ortağımm bende aynıyım. beklemek sabırsızlık endişe uyku tutmuyo artık günler çok zor geçiyo kendimizi bişeylerler oyalamamız lazım. doğuma o kadar odaklanıyoruz ki aslında daha günümüz olmasına rağmen doğuramama korkusu yaşıyoruz.
kendimizi dinledikçe ne sancı ne değil anlamıyoruz.
karnın indimi canım aşağıya
bak nst de sancı çıkması da güzel benim nstler tertemizkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar herkese okuyorum ama yazamıyorum bende bugün hiç bakamadım ama ara ara bi sancı gelip gidiyor bugün hiç geçmedi nedir hiç bilmiyorum şiddetlenirse dra gidecem zaten dr demişti bu hafta olabilir diye ama belli olmaz demişti yinede artık bakalım hayırlısı çok fene belim ağrıyor kasığıma vuruyor dizlerime kadar ağrı yapıyor ama saatte yarım saatte bir oluyor nişan su falan yok
allah hepimizin yardımcısı olsun
uyku tutmadı .....son zamanlar gecmek bilmiyomuş.....
eveett kızlarr :) gelelim mesajımıza :)
uzunn zamandır acı,tatlı,iyi, kötü bir çok şey paylaştık... kimi zaman dertlerimizi azalttık,kimi zaman birbirimizi kırdık... benden yana kime hakkım geçtiyse helal olsun... siz de helal edin hakkınızıı...
yarın sabah hasteneye yatıcaz.. ertesi gün de en geç 11 de bebeğim kollarımda olucak.. :Saruboceq:
Rabbim sağlıkla sorunsuz olarak kendim de çok acı ve sıkıntı yaşamadan kucağıma almayı nasip etsin.. :Saruboceq: sütüm de bol olsun inşallahh.. :Saruboceq: hepimiz için bu duam... siz de dualarınızı esirgemeyin...
biz bir sorun olmadığı sürece c.tesi sabah evimize gelriz diye umuyorum... en kısa sürede gelişmeleri girip yazmaya çalışıcamm... o zamana kadar kendinize ve melklerinize iyi bakınn.. hoşçakalın... opuyorumnanaktan
görüşmek üzeree... Allaha emanet olunn.... :gitme:
eveett kızlarr :) gelelim mesajımıza :)
uzunn zamandır acı,tatlı,iyi, kötü bir çok şey paylaştık... kimi zaman dertlerimizi azalttık,kimi zaman birbirimizi kırdık... benden yana kime hakkım geçtiyse helal olsun... siz de helal edin hakkınızıı...
yarın sabah hasteneye yatıcaz.. ertesi gün de en geç 11 de bebeğim kollarımda olucak.. :Saruboceq:
Rabbim sağlıkla sorunsuz olarak kendim de çok acı ve sıkıntı yaşamadan kucağıma almayı nasip etsin.. :Saruboceq: sütüm de bol olsun inşallahh.. :Saruboceq: hepimiz için bu duam... siz de dualarınızı esirgemeyin...
biz bir sorun olmadığı sürece c.tesi sabah evimize gelriz diye umuyorum... en kısa sürede gelişmeleri girip yazmaya çalışıcamm... o zamana kadar kendinize ve melklerinize iyi bakınn.. hoşçakalın... opuyorumnanaktan
görüşmek üzeree... Allaha emanet olunn.... :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?