canım benim geçmiş olsunslm kızlar habıre gırıp okuyorum ama ne yazasım var ne yıyıp ıcesım var nede dogurasım var ne tembellık ne mıskınlık bu anlamadım gıttı bırazda canım sıkkın en sonkı kontrolumuzde bagırsakda genısleme var dedı dr bebıste hala ona takılıyorum napcamı sasırdım kontrolunu dogunca mutlaka yaptır dedı umarım bısıy cıkmaz...sızın keyıfler nasıl bebıslerımız ıyı dımı?masallah hepsıne nazarlardan korusun mevlam
ah canımmm kader ortağımm bende aynıyım. beklemek sabırsızlık endişe uyku tutmuyo artık günler çok zor geçiyo kendimizi bişeylerler oyalamamız lazım. doğuma o kadar odaklanıyoruz ki aslında daha günümüz olmasına rağmen doğuramama korkusu yaşıyoruz.slm kızlar bende daha doğuramayanlardanım:)) kerem bey içeriyi sevdi rahat orda gelmeye niyeti yok:)) ama ben geceleri bile uyuyamıyorum sabırsızlıkmı yoksa korkumu bilmiyorum ama geceleri uyku tutmuyor en son 9 nisana kadar beklicez dedi doktor hersey iyi diyor su anda nst de ağrı var görünüyor iki seferdir ama ben hissetmiyorum zaman yaklaştıkca ne hissedeceğimide sasırdım
bu arada doğum yapan arkadaslar jnaz zeyra nazlıözger hayatsn erkflz semafatih butterflydsd hepsini tebrik ediyorum rabbim inş sağlıkla büyütmeyi nasip eder hepsine bizede
hadi bakalım normal istiyorsan gönlüne göre olur inşallah canım. pazartesi güzel haberlerle gel gerçi benim o zamana halim nice olur bilmiyomkaydirigubbakcemile3tuğba cım bizim kontrolümüz p.tesi o zaman belli olacak işallah çatı muayenesinde.. ben normal düşünüyorum ama nasip artık :)
özge cim seni daha fazla üzmeden hayırlısıyla sağsalim gelir işallah kuzeyimiz..
a.s culha hg canım çok şükür iyiyiz sağol sizde kendinize iyi bakın arada bir oluyor böyle şeyler bizde üşengeç olduk habire ya burdayız ya yatıyoruz yada tıkınıyoruz başka bişey yaptığımız yok temizlik falan hak getire..
özgecim hayırlısı olsun normal doğumdan vazgçemesi iyi olmuş sanırım senin de istediğin buydu.
çok yordular seni muayenelerle kuzeyim sağlıkla gelsin, senin sağlığın iyi olsun en önemlisi bunlar.
hem cumaya tam 38 haftanız bitmiş olacak inşallah nst sonuçlarınız iyi çıkar o zamana kadar
offff offff ben sana nasıl küsecem güzelim yaaaa:1hug:
slm sadakat bende burada yeni üyeyim ne güzel maşallah kilonuz bizimle aynı doğum haftan benimde 36+5 günlüğüz yanılmıyorsam tahmini 23 nisan diyor dün geldik bizde doktordan 2.935 kg kilosuslm kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah.
okuyup duruyorum ama bi türlü düzenli yazamıyorum fırsat bulup
doğumlarda hızla devam ediyor ne güzel allah bizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallh
bizde bugün dr geldik 36+6 dayız bebişim gayet sağlıklıymış kilosuda 3360 olmuş
bakalım biz zaman doğurcaz valla bende artık sabırsızlık yapıyorum koa göbeğimin verdiği hareket engeli yordu beni artık.
iyi akşamlar arkadaşlar gherkes nasıllar burada daha yeni olduğum için okadar karışık geliyorki kim doğurmuş kiminki doğacak maşallah :) ne güzel
Ayy canım benim.Gözün aydın.Maşallah adamıza.ben geldim artık evdeyim. çok uykusuzum. kızım sağlıklı maşallhhh.... emiyorda sütüm artmaya başladı. face de foto paylaştım. sonra buraya da koyarım...
a.s sedakt.Maşallah bebişine çok güzel gelişmiş.slm kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah.
doğumlarda hızla devam ediyor ne güzel allah bizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallh
bakalım biz zaman doğurcaz valla bende artık sabırsızlık yapıyorum koa göbeğimin verdiği hareket engeli yordu beni artık.
slm kızlar herkesin keyfi yerindedir inşallah.
iyi akşamlar kızlar.herkes iyidir inşallah.
saat 7 gibi bana bi ağrı girdi çok fenaydı anlamadım.
sancı nasıl bişe bilmiyorum ki.ama geçti bi daha da olmadı.
şu 3 hafta nasıl geçecek ya...
iyi akşamlar herkese okuyorum ama yazamıyorum bende bugün hiç bakamadım ama ara ara bi sancı gelip gidiyor bugün hiç geçmedi nedir hiç bilmiyorum şiddetlenirse dra gidecem zaten dr demişti bu hafta olabilir diye ama belli olmaz demişti yinede artık bakalım hayırlısı çok fene belim ağrıyor kasığıma vuruyor dizlerime kadar ağrı yapıyor ama saatte yarım saatte bir oluyor nişan su falan yok
allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşgeldin aramıza.inşallah sağ salim kavuşursun meleğine.kaç haftalıksın nasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?