günaydın kızlar..
refiyecim helal olsun bitanem.. sağlıkla kavuş inş bebişine...çok duygulandım:gitme:
benımde bu akşam kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek..hala sancım felan yok.. turp gıbıyım.. gezıp duruyorum((
günaydın kızlar......
nasılsınız bakalım bugün?burada havalar çok güzel.......son 2 gün inşallah 2 gün sonra belli olacak herşey..........
çok şükür iyiyiz.sen nasılsın?
ne güzel ya.sezeryan olacakların bu tarafı güzel işte.günü belli oluyor.biz de ne zaman başlayacak diye merak içerisindeyiz.hayırlısı ile bi alsaydık kucaklarımıza yavrularımızı.
fundacım zeynep de iyidir inşallah.sütü de bollaşmıştır umarım.
slm teyzoşlar biz eve geldik uyuyacağız az sonra ama bir slm vereyim dedim evde şimdilik kimsecikler yokken kızımda uyuyorken şükürler olsun rabbime kızımıza kavuştuk sonunda geçmişe bakamadım ama bütün doğum yapmış nisan annelerine ve yapacak olanaların şimdiden gözleri aydın olsun kızım gündüzleri uyuyo geceleri bize nöbet tutturuyo :)))dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak çok güzel bir şey teyzoşlar anletılmaz yaşanır derlerya işte öyle
slm teyzoşlar biz eve geldik uyuyacağız az sonra ama bir slm vereyim dedim evde şimdilik kimsecikler yokken kızımda uyuyorken şükürler olsun rabbime kızımıza kavuştuk sonunda geçmişe bakamadım ama bütün doğum yapmış nisan annelerine ve yapacak olanaların şimdiden gözleri aydın olsun kızım gündüzleri uyuyo geceleri bize nöbet tutturuyo :)))dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak çok güzel bir şey teyzoşlar anletılmaz yaşanır derlerya işte öyle
zeynep cim kocişini görüyor ama gözlerin dimi :)) bizimki şimdiden başladı sen beni unutursun falan demeye kıskanç kociş ne olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?