2010 Nisan Anneleri

ah canım ah bende aynı dertten müzdaribim.benim kızımda çok küçük Dr 38.ci hafta olsun öle çatı muayenesi yapıcak ona göre normal sezeryan hangisi olucagına karar vericez...
Sağlıklı olsunlar da küçük olsunlar napalım bizde çıkınca bol bol besler büyütürüz

Kızlar.....
Direk konuya giriyorum.
Refiş doğumdan çıktı ve Utku bebişimiz 51 cm 3.420 gr.İkisinin durumuda iyi.Haber vereyim dedim.Heyoooo.Hoşgeldin Utku bebek

oy oy maşalllah hoş gelmiş Utku bebek

NAZLIcım kızın çok tadlu maşallah allahım analı babalı sağlıklı mutlu bi yaşam nasip etsin inşallah

cnm maşallah sana ve bebişine,allah analı babalı büyütsün inşallah ne tatlı heyecanlardır ne tatlı yorgunluklardır heralde dimi,allahın izniyle biz de sağ salim sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerimize

utku bebek gelmiş sefalar getirmiş ne güzel.Allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah.

sarımelek gözün aydın günün belli olmuş.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

nazlıcım bebeğinde güzel haberler almak ne harika.inşallah en kısa zamanda emmesi düzene girer.

canım geçmiş olsun.bebeğinin zayıf olmasını düşünme ne zayıf bebekler sonradan bi anda toparlanıp iri bebek olanları geçebiliyor.sen sadece beslenmene dikkat et.bişey diyeceğim bu benim deneme yöntemim.şekerin yoksa pekmez tüket çok iyi kilo aldırıyor bebeğe.zeyra dünürde muz tüket derdi.bir dene istersen..........ne olsa zararlı besinler değil ikiside.......

kızlar ben ilk 3 ay yumurtadan tiksindim am sütümü yoğurtumu güzel yedim ara öğünler falan herşeye dikkat etti.<ilk 3 aydan sonra yumurtamıda yemeye başladm ama ara öğünü 3 değil bezen 2 bazen 1 defa yapıyordum.maşallah bebeğim gayet iyi.hatta erken doğum tehlikesinden hastaneye yattığımda dr uma süt vermiyolar ben dışardan alıp içeyim mi dedim.dr beslendiği kadar beslenmiş içmene gerekb yok dedi.

slm kızlar bizde kızımla yeni kahvaltı yaptık geldik ama geeri gidiyoruz son gunler işlerimizi bitirmemiz lazım öpuyoruz kzımla sizleri

merhaba kızlar bizimde haftaya çarşamba &#37;90 bi aksilik çıkmazsa ve o güne kadar beklerse kızımız sezaryen olacak

merhaba kızlar bizimde haftaya çarşamba %90 bi aksilik çıkmazsa ve o güne kadar beklerse kızımız sezaryen olacak

canım hadi Allahtan hayırlısı.dr umda bana daha önce bi tarih verezse aynı gün sezaryan olacağızeyvahedigeldismile

SLLMM.... biz geldik kızlar...
bebeğimi yarın sabah 10 da kucağıma alacağım...
tüm tahlillerimiz bitti...
yatışımız onaylandı...
anestezi uzmanı ile konuştuk ,epidural mi yoksa genel sezeryanmı olacağama karar vercez,benim doktorum bunu bana bıraktı,ama dosyaya genel sezeryan olarak işledi,karar değiştirisem artık ona göre yapcaz....valla kızlar cok kararsızım ne yapsam bilmiyorum...
bebeğimin kalp atışları benim açlık ve tokluk durumuma göre değişiyor,nst de karnım acıktı düşük çıktı ,bişiler yedim hemen yukseldi,doğum katındaki hemşire diyorki yarın kuzey bebek tüm koridoru inletecek obur bi bebek olcak diyo....
oyy kızlar çok mutluyum.....
rabbim hepinzie nasip eylesin hayırlısı ile kucağınıza bebişleri....

özge senin yatışın yarın mı yapılacak canım?ben bu günden yatarsın diye düşünmüştüm

özgecim hadi hayırlısı canım gözün aydın kuzeycik nihayet kucağında olcak yarın sağlıkla inş. tatlım darısı bizlerin başına inş.
fundacım evet sat ta aynı bizim senin için de hayırlısı olsun canım

hadi hayırlısı canm.
sen ne istiyorsun epidural olmaya cesaretin varsa bence öyle yap zaten korkarsan hemen genele çeviriyolar.bebeğinin ilk sen görmüş olursun.

inşallah geçer canım.en son kaçkiloydu*yadıysan kaçırmış olsbilirim kusura bakma

hadi hayırlısı cnm,şimdiden heyecanını görebiliyorum.senin içinden nasıl geliyorsa öyle doğum yapmalısın,şimdiden allaha emanet ol kuzeyinle cnm çok öpüyorz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…