ah canım ah bende aynı dertten müzdaribim.benim kızımda çok küçük Dr 38.ci hafta olsun öle çatı muayenesi yapıcak ona göre normal sezeryan hangisi olucagına karar vericez...kızlar slm.2 gündür akşamları yatarken adet sancısı gibi sancılarım oluyor,çok korkuyorumm.annemlerde kalıyoruz eşimle,dün kontrolümüz vardı tansiyonum normal,şişlik te yok ama tek sıkıntım bebeğimin gelişiminin yavaş gitmesi( dr. 1 hafta daha kalsın o zaman bakalım dedi.bu arada suyun gelirse hemen gel tabii dedi,korkuyorm herşeyden korkuyorm.daha normal mi sezeryanmı olacağı belli değil.karnım ufacık;(( morale ihtiyacım var...
Kızlar.....
Direk konuya giriyorum.
Refiş doğumdan çıktı ve Utku bebişimiz 51 cm 3.420 gr.İkisinin durumuda iyi.Haber vereyim dedim.Heyoooo.Hoşgeldin Utku bebek
sağol canım yaaaa
prenses iyiy ama edepsiz:)))
sürekli kucağımda uyumak istiyor 10 dk bir emişiyoruz
sütüm dün akşam gelmeye başladı.
göğüs kremlerini sürün mutlaka ben acı çekiyorum 4 gündür. ama ısrarla emdiriyorum meme kalkanı kullanmıyor kızım. bizde acı çeke çeeke devam
ağlıyoooo
ah canım ah bende aynı dertten müzdaribim.benim kızımda çok küçük Dr 38.ci hafta olsun öle çatı muayenesi yapıcak ona göre normal sezeryan hangisi olucagına karar vericez...
Sağlıklı olsunlar da küçük olsunlar napalım bizde çıkınca bol bol besler büyütürüz
sağolasın cnm, yani bu geç gelişme problemi erkek-kız bebek farketmiyor öylemi?kulaktan dolma bilgilerde erkek bebklerin kızlara oranla daha geç geliştiği filan...amaan ne bilim işte sanki kusurluymuşum gibi hissediyorum,ama bebklerimiz sağlıklı çok şükür,doğduktan sonra hemen toparlanıverir diyolar;yoksa beni mi teselli ediyolar?(((
ah canım ah bende aynı dertten müzdaribim.benim kızımda çok küçük Dr 38.ci hafta olsun öle çatı muayenesi yapıcak ona göre normal sezeryan hangisi olucagına karar vericez...
Sağlıklı olsunlar da küçük olsunlar napalım bizde çıkınca bol bol besler büyütürüz
sağolasın cnm, yani bu geç gelişme problemi erkek-kız bebek farketmiyor öylemi?kulaktan dolma bilgilerde erkek bebklerin kızlara oranla daha geç geliştiği filan...amaan ne bilim işte sanki kusurluymuşum gibi hissediyorum,ama bebklerimiz sağlıklı çok şükür,doğduktan sonra hemen toparlanıverir diyolar;yoksa beni mi teselli ediyolar?(((
yok canım kız-erkek farketmiyo tabiki ...İnşallah sağlıkları yerinde olurda artık elimize alınca büyütmeye çalışırız kuzularımızı
2 gün oldu Dr dan geleli zorlada olsa habire vitamin olucak şeyler yiyorum.Çok iştahım yok malesef .sende durum nedir?
yok canım kız-erkek farketmiyo tabiki ...İnşallah sağlıkları yerinde olurda artık elimize alınca büyütmeye çalışırız kuzularımızı
2 gün oldu Dr dan geleli zorlada olsa habire vitamin olucak şeyler yiyorum.Çok iştahım yok malesef .sende durum nedir?
aynen cnm benm de iştahım pek yok,karnım acıktığında hemen meyve yiyorm boş durmuyor yani ağzım.sütten nefret ederim böğüre böğüre sabah akşam süt içiyorum,dr un dediğine göre yediklerimle alakası yokmuş,sigarada yok bende.karnımdaki beslenme kanalının bebeğe yeteri kadar besin ulaştıramamasından mı ne,ondan kaynaklanıyormuş dr.un yalancısıyım yani.sabah erken kalkıyorm kahvaltımı güzel yapıyorm düzenli besleniyorm sebze-kepek ekmeği filan daha ben ne yapmalıyım bilmiyorum
aynen cnm benm de iştahım pek yok,karnım acıktığında hemen meyve yiyorm boş durmuyor yani ağzım.sütten nefret ederim böğüre böğüre sabah akşam süt içiyorum,dr un dediğine göre yediklerimle alakası yokmuş,sigarada yok bende.karnımdaki beslenme kanalının bebeğe yeteri kadar besin ulaştıramamasından mı ne,ondan kaynaklanıyormuş dr.un yalancısıyım yani.sabah erken kalkıyorm kahvaltımı güzel yapıyorm düzenli besleniyorm sebze-kepek ekmeği filan daha ben ne yapmalıyım bilmiyorum
bende sütten ilk aylar tiksindim içemiyorum ama yogurt peynir çok tüketiyorum..süpper bi kahvaltı ara ögünler herşey tamam ama demekki beslenmeyle olmuyo be gülüm..bende sigara kullanmıyorum.Üniversite yıllarında içmiştim evlendikden sonra hiç içmedim yani 4 yıldır hiç kullanmadım onunlada alakası yoktur sanırım.Ben miyon tipliyim çok aşırı kilolu bi bebeğim olsun beklemiyorum ama yinede 3 kilo kadar bari olsa doguma kadar ona bi şükretcem..bu arada senin kaç kilo oldu
kızlar slm.2 gündür akşamları yatarken adet sancısı gibi sancılarım oluyor,çok korkuyorumm.annemlerde kalıyoruz eşimle,dün kontrolümüz vardı tansiyonum normal,şişlik te yok ama tek sıkıntım bebeğimin gelişiminin yavaş gitmesi( dr. 1 hafta daha kalsın o zaman bakalım dedi.bu arada suyun gelirse hemen gel tabii dedi,korkuyorm herşeyden korkuyorm.daha normal mi sezeryanmı olacağı belli değil.karnım ufacık;(( morale ihtiyacım var...
yok canım teselli değil gerçekten doğru bizim ailmizde de öyle zayıf doğan bebekler sonradan çok ta güzel toparlandılar.......
merhaba kızlar bizimde haftaya çarşamba %90 bi aksilik çıkmazsa ve o güne kadar beklerse kızımız sezaryen olacak
SLLMM.... biz geldik kızlar...
bebeğimi yarın sabah 10 da kucağıma alacağım...
tüm tahlillerimiz bitti...
yatışımız onaylandı...
anestezi uzmanı ile konuştuk ,epidural mi yoksa genel sezeryanmı olacağama karar vercez,benim doktorum bunu bana bıraktı,ama dosyaya genel sezeryan olarak işledi,karar değiştirisem artık ona göre yapcaz....valla kızlar cok kararsızım ne yapsam bilmiyorum...
bebeğimin kalp atışları benim açlık ve tokluk durumuma göre değişiyor,nst de karnım acıktı düşük çıktı ,bişiler yedim hemen yukseldi,doğum katındaki hemşire diyorki yarın kuzey bebek tüm koridoru inletecek obur bi bebek olcak diyo....
oyy kızlar çok mutluyum.....
rabbim hepinzie nasip eylesin hayırlısı ile kucağınıza bebişleri....
canım geçmiş olsun.bebeğinin zayıf olmasını düşünme ne zayıf bebekler sonradan bi anda toparlanıp iri bebek olanları geçebiliyor.sen sadece beslenmene dikkat et.bişey diyeceğim bu benim deneme yöntemim.şekerin yoksa pekmez tüket çok iyi kilo aldırıyor bebeğe.zeyra dünürde muz tüket derdi.bir dene istersen..........ne olsa zararlı besinler değil ikiside.......
sağol cnm deniyecem bakalım şu pekmezi,şekerim yok allaha şükür.muzu tüketiyorum.neyseki tehlikeli bir kilosu yok.yok canım teselli değil gerçekten doğru bizim ailmizde de öyle zayıf doğan bebekler sonradan çok ta güzel toparlandılar.......
sisi07 nini de dediği gibi enazından doğumda 3ü geçsin istiyorum
hadi hayırlısı cnm,şimdiden heyecanını görebiliyorum.senin içinden nasıl geliyorsa öyle doğum yapmalısın,şimdiden allaha emanet ol kuzeyinle cnm çok öpüyorz.SLLMM.... biz geldik kızlar...
bebeğimi yarın sabah 10 da kucağıma alacağım...
tüm tahlillerimiz bitti...
yatışımız onaylandı...
anestezi uzmanı ile konuştuk ,epidural mi yoksa genel sezeryanmı olacağama karar vercez,benim doktorum bunu bana bıraktı,ama dosyaya genel sezeryan olarak işledi,karar değiştirisem artık ona göre yapcaz....valla kızlar cok kararsızım ne yapsam bilmiyorum...
bebeğimin kalp atışları benim açlık ve tokluk durumuma göre değişiyor,nst de karnım acıktı düşük çıktı ,bişiler yedim hemen yukseldi,doğum katındaki hemşire diyorki yarın kuzey bebek tüm koridoru inletecek obur bi bebek olcak diyo....
oyy kızlar çok mutluyum.....
rabbim hepinzie nasip eylesin hayırlısı ile kucağınıza bebişleri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?