amanın hacerim gelmiş.nasılsın hemşerim,doğum nerde ve ne zaman
tatlım dün 2,5 kg dedi dr.sat a göre 14 nisan ama 2 gecedir adet sancıları gibi hafif ağrıyla ve terleyerek uyanıyorm sence doğumum başlamışmıdır,yoksa paniğe gerek yokmu dersin haftaya çrş kontrolum var
ben geldim kızlar oğluşumu aldım kucama sizlere koşduk hemen
merhaba canım nasılsın maşallah kucağına aldın bebeğini kaç günlük oldu.sende sezeryan oldun.bende korkudan sezeryana karar verdim sen neden sezeryan oldun zorunlumu yoksa benim gibi korkumu birde nasıldı ameliyat anestezi sütünün gelmesi vs vs tavsiye edermisin hala korkuyorum doktor 38+6 ya gün verdi çokmu geç acaba ya şimdide doğuruvermekten korkuyorum.Rabbim (c.c.) hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah.senin kuzunuda analı babalı sağlıklı sıhatli akıllı fikirli büyütmeni nasip etsin en kolay şekliyle inşallah.
kızlar sanırım ben genel anestezide karar kıldım....çünkü epidural yapan anestezi uzmanının çok deneyimli olması gerekiyormuş,hem genede az da olsa bir acı duyumu oluyormuş....
benim doktorum zaten benim dosyama genel anestezi yazdı sadece ben karar verirsem değişcek...,
ama eminimki tansiyonum çok çıkcak....
aslında bebeğimi ilk gören kişide ben olmak istyrm ,onun doğumuna tanıklık etmek istyrm....
içimde bu istek de öle fazlaki....
ben dokuz ay boynca bu düşünce ile yandım tutuştum....
bakalım yarın anestezi uzmanı ile karşılaşınca durum dahada netleşir sanırım....
kızlar hepinize kocaman merhabalar.nasılınız maşallah doğumlar artmış.
özgecim satlarımız aynı ama sen neden erken gidiyosun sezeryana benim doktorum 38+6 ya gün verdi.yani 10 nisan kısmetse bebeğin kaç kilo olmuş
zeynepcım hosgeldınn..napıyosun bebış nasıll anlatsana.
canım senin şu avatarındaki bebeğe bayılıyorum ya çok tatlı......
bu arada az önce korkuttun beni baya hissettin mi ya epiduar sezaryan olurken.......eyvahedigeldismile
evet fundacım cok tatlı demı.oğlusumda sarı sımdılık belkı benzer demıı..kaydirigubbakcemile5 hıssetım cnm agrı degıl ama dokunusların hepsnı hıssettım dıkısı bıle korkutmak degıl amacım cnm sakın korkma acı yokkı.ep. den sonra rahatlıyosun zaten.bebegını goruncede gerısı bos gelıyo zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?