2010 Nisan Anneleri

inşallah geçer canım.en son kaçkiloydu*yadıysan kaçırmış olsbilirim kusura bakma
tatlım dün 2,5 kg dedi dr.sat a göre 14 nisan ama 2 gecedir adet sancıları gibi hafif ağrıyla ve terleyerek uyanıyorm sence doğumum başlamışmıdır,yoksa paniğe gerek yokmu dersin haftaya çrş kontrolum var

reyhan cım ve refiş im tebrikler hayırlı olsun canlarım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah kuzularınızı öpün benim yerime.. allah hepimizin yardımcısı olsun işallah..
bu arada selam kızlar nasılsınız?

a.s. cnm,amin inşallah
ben kendi adıma iyiyim deyim iyi olayım inşallah,sen nasılsın ne durumdasın

kızlar ya arastırıyorum epiduralmi ,yoksa genelmi ama hala kararsızım ben ...
ne yapacağımı hiç bilmiyorum....
ama yarın bebeğim geliyor ya sanki bu sabaha kadar halsizlik yasayan ben değildim....
hiç hamile gibi değiim sanki..ne tuaf....
mutluluktan ayaklarım yere basmıyor....hayal ediyorum bebişimi....

özgecim inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini.
sorunsuz sıkıntısız bi doğun olur inşallah herşey yolunda gider.
benim tanıdıklarım hep epidıral yaptırdılar.çok da memnun kaldılar.
hayırlısı olsun canım ya her şekilde de bebeğine kavuşmuş olacaksın.

ymer senin de günün belli olmuş.kolay gelsin .Allah kolylık versin.

gunaydın kızlar ben daha yenı uyandım gece uykumuz hıc yok oğlum uyuyo ama bırazdan ıngaaaa seslerı gelecektır.ozgecım ben ep sez.oldum.agrın yok dokunusların hepsını hıssedıyosun bıraz tedırgın oluyosun.ama bana sorarsan ep. ol belkı genel daha rahattır ama 3 dk ıcınde bebegını goruyosun opuyosun saglıgını soruyosun sonrada dıkıs safhasını hızzetsen bıle umursamıyosun cnm

civciv01 ben 2.600 gr doğmuşum.
4 aylıkken ilk dişimi,5 aylıkken de emeklemye başlamışım.8 aylıkken de yürümüşüm.
hemen toparlanmışım yani.annem çok korkmuş öleceğim diye:)

civciv01 ben 2.600 gr doğmuşum.
4 aylıkken ilk dişimi,5 aylıkken de emeklemye başlamışım.8 aylıkken de yürümüşüm.
hemen toparlanmışım yani.annem çok korkmuş öleceğim diye:)

sağol fulyan destek olduğun için,allahtan sağlıkla inşallah hayırlısını dilemekten başka çarem yok,buna da çok şükür demek gerek dimi.

slm kızlar nasılsınız bakalım artık eskisi kadar sık giremiyorum ama çok özlüyorum sizi hakkaten yavaş yavaş doğumlar başladıkça yeni anneler de tam zamanlı bizle olamıyorlar tabi yavaş yavaş bu aktivasyon seyrelecek bi süreliğine heralde en azından biz anneliğe iyice alışana kadar. ya bu arada çok tuhafım 2 gündür arkadarşlar şu kadar gün kaldı hadi artık geçsin günler derken mucizemin içimde olmasını kıpır kıpır hareketlerini bedenimde olmasını çok özleyeceğim ben ya. şu kalan günlerin kıymetini bilmek lazım diye düşünüyorum ve gözlerim doluyo düşündükçe. elbette kucağımda olup kokusunu duymak bambaşka olacaktır ama ona o kadar alıştım ki şimdi bile ben bunları yazarken hareket ediyo ve benim gözlerim doluyo.eşim de hadi artık gel oğlum falan dedikçe hiç yorum yapmıyorum bilmiyorumkismile hakkaten duygularım çok karıştı. bana diyo ki iyide içindeyken sana bilinçli tepkiler vermiyo ki halbuki kucağına aldığında sana bir süre sonra gülümsemeye ve seni görünce heyecanlanmaya başalyacak bunları düşün diyo ama bilemiyorum 9 ayın kıymetini daha mı iyi bilmeliydim acaba?

özgecim canım hadi gözün aydın inşallah sağ salim al kuzeyini kucağına. bana sorarsan e. sezeryan ol ilk sen görmüş olursun hem de genel anestezinin sersemliği olmaz üstünde. ama tabi şartlar el veriyorsa ve sen de istersen. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı doğumlar bitanem akşama kadar karşılaşamazsak eğer.

zeynepcimmm. benmim dr da eğer 14üne kadar senin oğlan gelmek istemezse 14-19 arası bi tarih seç dedi. acaba senle aynı günmü doğursam gelmezse benim minik sıpam. yoksa tickerı bozmayıp 15 inde seni takip mi etsem eee beni kim işlicek o zaman olmaz biz senle öyle anlaşmadık benim 14üne kadar doğurmam lazım guclubacismile

nazlıcım maşallah ada bebeğe aynı sana benziyo bence. ya kızlar okadar ayva çekirdeği sohbeti yaptık onları kullanan yok mu ya? ben bugün ilk kürümü hazırlamaya başladım bugünden itibaren gün aşırı yapayım şimdiden diyorum. bu arada sıkıştıra sıkıştıra öp benim için prensesi

ya niye canını sıkıyosun hayatım çok şükür sağlıklıymış bebeğin varsın 5 kilo da doğmasın yani hem normal doğum şansın artar ve de sen çabuk toparlanacağın için senin miniş de annesinin sütüyle beslemesiyle kocaman oluverir. ama adet sancıları gibi oluyomuş doğum sancıları düzenli değilse yalancı ağrılarmış.

merhaba kızlar bizimde haftaya çarşamba %90 bi aksilik çıkmazsa ve o güne kadar beklerse kızımız sezaryen olacak

hadi hayırlısı yurdagülcüm gününüz belli olmuş sayılır asıl şafak şimdi başlıyo sizin için. hayırlısı olsun hakkınızda

kızlar hepinize kocaman merhabalar.nasılınız maşallah doğumlar artmış.
özgecim satlarımız aynı ama sen neden erken gidiyosun sezeryana benim doktorum 38+6 ya gün verdi.yani 10 nisan kısmetse bebeğin kaç kilo olmuş

anneee sağol tatlm, tamam üzmicem artk kendimi ve oğluşum kayra mı teyzesi.
bu meme ucu çatlağı için fito diye krem var,şimdiden başlayın sorunu olanlar,sabah akşam sürüyosun çok iyi geldi bana.sağlık ocağından yazdırabilirsiniz,zaten çok pahalı bir krem de değil..

amanın hacerim gelmiş.nasılsın hemşerim,doğum nerde ve ne zaman

özlemcim hg canım nasıl gidiyo annelik nasıl minik tavşanın?

canım ben bakana kadar sen gıtmıssın..ıyım cnm oğlum da ıyı uyuyo sımdı yavrum.senı cok ıyı anlıyorum duygusalık en yksek sevıyeye cıktı.az kaldı bak sende alacaksın kucagına.ınan karnımda olusunuda ozluyorum be arasıra.elım karnımda gezerdım gecelerı bıle elım orda olurdu.bunlarada ozlem duyuyosun.su anın tadını cıkar ol bol konus onla..az kaldı cok az

merhaba canım nasılsın maşallah kucağına aldın bebeğini kaç günlük oldu.sende sezeryan oldun.bende korkudan sezeryana karar verdim sen neden sezeryan oldun zorunlumu yoksa benim gibi korkumu birde nasıldı ameliyat anestezi sütünün gelmesi vs vs tavsiye edermisin hala korkuyorum doktor 38+6 ya gün verdi çokmu geç acaba ya şimdide doğuruvermekten korkuyorum.Rabbim (c.c.) hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah.senin kuzunuda analı babalı sağlıklı sıhatli akıllı fikirli büyütmeni nasip etsin en kolay şekliyle inşallah.

atala.... canım bende preeklamsi teshisi konuldu bebeğin gununu beklemesi benim için cok riskli....
bebeğimin kilosu en son ölçümde 3.700 dü ama biliyorsun usg de oynama çıkabiliyor....
bebişin gelişimide doğum için uygun....
onun için erken almaya karar verdi.... aslında daha erken olcaktı ama en azından 38 den gun alalım diye bekledik....

kızlar sanırım ben genel anestezide karar kıldım....çünkü epidural yapan anestezi uzmanının çok deneyimli olması gerekiyormuş,hem genede az da olsa bir acı duyumu oluyormuş....
benim doktorum zaten benim dosyama genel anestezi yazdı sadece ben karar verirsem değişcek...,
ama eminimki tansiyonum çok çıkcak....
aslında bebeğimi ilk gören kişide ben olmak istyrm ,onun doğumuna tanıklık etmek istyrm....
içimde bu istek de öle fazlaki....
ben dokuz ay boynca bu düşünce ile yandım tutuştum....
bakalım yarın anestezi uzmanı ile karşılaşınca durum dahada netleşir sanırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…