tatlım dün 2,5 kg dedi dr.sat a göre 14 nisan ama 2 gecedir adet sancıları gibi hafif ağrıyla ve terleyerek uyanıyorm sence doğumum başlamışmıdır,yoksa paniğe gerek yokmu dersin haftaya çrş kontrolum varinşallah geçer canım.en son kaçkiloydu*yadıysan kaçırmış olsbilirim kusura bakma
reyhan cım ve refiş im tebrikler hayırlı olsun canlarım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin işallah kuzularınızı öpün benim yerime.. allah hepimizin yardımcısı olsun işallah..
bu arada selam kızlar nasılsınız?
civciv01 ben 2.600 gr doğmuşum.
4 aylıkken ilk dişimi,5 aylıkken de emeklemye başlamışım.8 aylıkken de yürümüşüm.
hemen toparlanmışım yani.annem çok korkmuş öleceğim diye:)
slm kızlar yarın sezeryan için olmamaız gerekn tahliller var onları yaptırcaz...
son kez nstye bağlancaz.....
inşlh sonuçlarımız guzel çıkar...
cuma sabahta doğumumuz var.....
tek temennim doğuma evimden gitmek,inşlh yarınıda sorunsuz atlatırım....
kendinize ii bakın kızlar....
genede hakkınızı helal edin ,hamişlik bu ne olacağı belli olmaz...
ben hep tedirgin gidiyourm çünkü...
siziöpüyorum meleklerinize ii bakın .....
ben de yarın gidicem canım :)
cumadan cumaya gidiyorum..
ama son hafta 2 kez çağırıyormuş.
muhtemelen yarından sonra, bikaç gün sonra tekrar giderim..
ay bendeki his heyecan değil de, uyuşma gibi be funda..
böyle çok büyük olayların arifesinde tabiri caizse bi "kal" gelir bana :)
uyuşurum, hissizleşirim, aptal aptal dolanırım ortalarda..
13 nisan akşamına kadar dank etmeyecek bana herhalde..
böyle bi enteresan bi ruh halindeyim :)
kullanıyorum canım göğüs kremini. lansinoh. ve golden bilmemne diye bişi. şu an yanımda değil adını çıkartamadım. birde dr mikostatin verdi. normalde pamukçuk tedavisinde kullanılıyormış. ama göğsüne sür hem göğsünü korusun hemde ağzını temizler ebebğin dedi. ara ısra onu sürüyorum. böyle işte günde 3 tane ağrı kesicimiz var. kan hapına devam birde. birazdan bebeğimi sağlık ocağına göndericem topuktan kan alınması için.babası ile anneannesi götürecek belki bende giderim ağlarsa memesiz susmaz çükü. bakıcaz artık:))) zor günlermiş. hamilelelik o kadar kolaymış ki:))kaydirigubbakcemile3
uyku mu??? o ne ??
bilmiyorum ben öle bişi:))))
en zor kısmından biri sürekli meme istediği için zor oluyor. napalım ama o güzel yüz herşeye değer:))) allah hepinizi en kısa en kolay yoldan ulaştırsın sonuna inşallahhhhhh:))))
kızlar slm.2 gündür akşamları yatarken adet sancısı gibi sancılarım oluyor,çok korkuyorumm.annemlerde kalıyoruz eşimle,dün kontrolümüz vardı tansiyonum normal,şişlik te yok ama tek sıkıntım bebeğimin gelişiminin yavaş gitmesi( dr. 1 hafta daha kalsın o zaman bakalım dedi.bu arada suyun gelirse hemen gel tabii dedi,korkuyorm herşeyden korkuyorm.daha normal mi sezeryanmı olacağı belli değil.karnım ufacık;(( morale ihtiyacım var...
merhaba kızlar bizimde haftaya çarşamba %90 bi aksilik çıkmazsa ve o güne kadar beklerse kızımız sezaryen olacak
özlemcim hg canım nasıl gidiyo annelik nasıl minik tavşanın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?