2010 Nisan Anneleri

elifçim bak bebişinde geliyor ne güzel
bende yemeğimi salatamı yaptım şimdi dinlenme vakti:)

kıslar merhaba hepsinize nasılsınız bakalım.
bişi sorcam bu doğum cizelgelerini nerden yapıyorduk.
bi yardımcı olurmusunuz...

bizde gurbet ellerde bir basinayiz burda bende Almanya dayim canim ne ana ne baba ne kardes Allah a her gece yatarken evlendigim icin sükür ettigim kocam ve ben kimsemiz yok

cnm allah yardımcın olsun bebiş olunca dahada zorlanacaksın.
bende gurbetteyim burda hiç kimsemiz yok.
çocuk olunca dahada zorlandım.acil bir işin olsa çocuğu bırakacak kimsen yok.
şimdide 2.gelecek allahın izniyle.bakalım allah yardımcımız olsun.

canımcım ben mytickerz.comdan yaptım

bende gurbette sayılırım canım eşimin ailesi var ama

sormak istedigin ticker sa yardimci olabilirim ama cizelgeri" j naz" düzenliyor canim.

Yani sat tahmini dogum ve hamileligin son durumu gibi bilgileri jnaz a mesaj atiyorsun o da seni listeye dahil ediyor

yemegımı yedım geldım
eşim dısarda yapıcak bugun ıftarını
sız napıyorsunuz kıslar

nazcigim kusamiyorum ama midem deki sislik bulanti hissi beni bu gün cok yipratti iki gündür cok iyiyim diyordum kendi nazarim degdi kendime.bende ayran ciyorum beni rahatlatti biraz.
Sen nasilsin canim nasil bebisle araniz

Allah tan burda 3 yil annelik izni var onu kullanacagim yoksa hem is hem cocuk asla yapamazdim benim ilk olacagi icin cok heyecanli ve korkuluyum canim

bende bugun çok kacırdım yemegı karnım patlıcak nerdeyse ben bu gısıle cok kılo alıcam galıba:)
o bulantı bendede oluyor ozellıkle sabahları uyandıgımda ıhsallah gecıcek az kaldı
bebişimi çok merak edıyorum 1 hafta kaldı gormeye ıhsallah ıyıdır

slm kızlar, bugün nasılsınız? ben sabahtan beri paso yatıyom. sadece yemek yemek için arada bi iki defa uyandım

canım çok hoştu paylaşım için teşekkürler

bende aranıza sıkışayım inşallah 2010 nisan ayının ilk haftası bekliyoruz bebeğimizi herkes inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına.

herkese iyi geceler kizlar bende yorgunum cikayim diyorum Allah a emanet olun sizler ve bebisleriniz sevgiyle kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…