2010 Nisan Anneleri

slm arkadaşlar teşekkürler güzel dilekleriniz için dün saat öğleyin 12 de kızımız dünyaya geldi sezeryan olarak şuanda hastane odasındayız bebişimle çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin bu duyguyu.tüm doğum bekleyen arkadaşların allah yardımcı olsun

gözünüz aydın olsun canım rabbim sağlıklı ömürler nasip eğlesin inşallah canım benim:asigim:

meraba kızlar valla artık saçımı bile taramaya fırsatım olmuyo burayada annemin sayesinde uğrayabiliyorum o yanımdayken çok rahat oluyorum ama akşam eve gidince sabah gelene kadar 1 saniye boş zamanım olmuyo diyebilirim belim biraz daha iyi şükürler olsun eşim, annem sağolsun valla kim ne derse desin yinede insana anacığından başkası yalan kayınvalidem bebişimin ağzını burnıunu mıncaklamaya geliyo birde yorum yapmaya geliyo oturuyo elinde bir elişi ayyy sinirlerim zıplıyo valla lohusalımı bir o etkiliyo o kadar inşallah atlatırım kayınvalide sendromunu en kısa zamnda neyse kızlar bebişim emmek istiyo ayrıntıları yazarım bir ara inşallah

m_-_m hayırlı olsun canım melegini almışsın kucağına allah yardımcın olsun...

bu arada kızlar bugün 38+6 dayız doktor amcamıza gittik çatı muayenesi yapmadı nstye bağladı bizi nst sonucu normal çıktı sancı yokmuş sanırım bir hafta sonra tekrar gel dedi herşey yolundaymış güzel bir gebelik dedi ama bu kız ne zaman doğacak onu anlamadım 1 hafta daha doğmayacakmı yani bu anlamamı geliyor bu şimdi kafam çok karıştı :S....

sabahtan beri ancak girebiliyorum :)) misafirlerimiz ancak gitti sayılır...bugün 20 günlük olduk.. bi de 20 banyomuzu yaptık :) yolu yarıladık :)))))

***sabah dr. gittik.. yazmıştım zaten... oğlumun yüzündeki sivilceler dermato... gibi bişiymiş :)) o kadarını anladım :))bazı bebeklerde olabiliyomuş.. bi krem verdi.. kızarır ve sıkıntı artarsa günde 1 kez sür dedi.. ama vücutta olmaması iyiymiş.. sadece yüzünde var zaten.. ama sütümden kaynaklansa ishal de olması lazımmış.. bide gaz sorunumuzu söyledim.. asitli şeyler içme sen sütünden bebeğe geçer dedi :))) emzirdiğimizi için beslenmemize daha da dikkat etmeliymişiz... bebeğim maşallah kilo alımı gayet yerindeymiş... 3 mayısta aşı için gittiğimizde tekrar tartıcaklar bakalım toplam 1ayda nekadar almış diye bakıp gerekirse -ki şimdilik böyle bir ihtimal yokmuş çok şükür- sütüm az geliyosa yada yetmiyosa takviye mama yazıcakmış doktorumuz... ama çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz.. maşallah oğluma ve bana.. totomu da kaşıyım :)))

şimdi geçmişe bakıyımm...

oyyy yaa saat kaç olmuş ama .. vallahi şimdi farketim.. oğlanı emzirip yatırana kadar kızımın servis saati gelmiş.. neyse 1-2 sayfa da olsa bakıyım sonra devam edebilirsem inş. bakrım yine.. şimdiden çok öptüm herkesii..

ummahan... canım hakkınızda hayırlısı olsun canım..sağlıkla gelsin dekızın zamanın önemi yok bence.. hayırlı olduğu zamanda gelsin inşallah.. ama beklemek zor bilirim... olsun canım yaa.. sonucu mükemmel lucak inşallah.. az daha sabırr... yavrunu kokladığında buanları unutucaksın inan bana...

amin refiyecim işallah canım işallah öle olur evet beklemek zor son günler dahada zor geçmek bilmiyor bir türlü.. işallah dediğin gibi olur canım sağolasın..
maşallah utku 'ya allah nazarlardan korusun annesi :)

slm arkadaşlar teşekkürler güzel dilekleriniz için dün saat öğleyin 12 de kızımız dünyaya geldi sezeryan olarak şuanda hastane odasındayız bebişimle çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin bu duyguyu.tüm doğum bekleyen arkadaşların allah yardımcı olsun

gecmis olsun canim tebrik ediyorum allah annali babali büyütsün insallah

Merhaba kızlar bizde bu gün doktordaydık. Çatı muaynesini yaptı. Korkulacak hiç bir şey yok. bebek 2 aşağıya inmiş. 2 cm yolu kalmış. Bu ne demek şimdi. Ne zaman doğururum acaba. Doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı. HAftaya mı doğururum. ben işe gitmeye devam ediyorum. 2 gün daha işe gideceğim
2 gün içinde doğururumuyum sizce? Doktor istersen şimdi suni sancı ile doğurtabilirim seni dedi bir de

kızlar oğluşumun resmini ekledim resim topikine ordan görebilirsiniz:)

merhabalar kızlar..

hayırlı olsun diyen, bize yazan, arayan, soran tüm teyzelerimize teşekkür ederiz :)

dila'm 14'ünde doğdu çok şükür..
3.200 doğdu, ikinci gün 2.950'ydi.. normalmiş, öyle dediler, zamanla toparlayacak inşallah..

sezaryenim çok rahat geçti. epidural iğnesi yapılırken canım çok yandı ilk 5 dk çok zorlandım ama kızımı gördüğüm o ilk ana değerdi.. harikaydı her şey.

ağzımın iyi laf yaptığını, her şeyi tarif edebileceğimi düşünürdüm üç gün öncesine kadar.
ama anneliğin tarifi yokmuş.
ben daha önce hiçbir şeyi sevmemişim. sevgi nedir bilmemişim.
Allah sağlık sıhhat versin, ömrümden alıp ona versin, hepimizin bebeğini de korusun..

doğum yapan annelerimize de bir şey sormak istiyorum
ilk 3 gün hepinizi mama verdiniz mi ??
benim sütüm bugün gelmeye başladı, doyduğundan da şüpheliyim :(
hastanede aç kalmasın diye her biri 50 ml, 3-4 sefer mama verdiler :(
ben de evde devam etmeli miyim şimdi o kadar vermeye ?

dün evdeki ilk gecemizdi ve çook kötü geçti...
mecburen bi posta mama verdim, sakinledi, uyudu..
ne yapıcam ben şimdi :(
hep mama mı vericem :(
opuyorumnanaktan maşallah kızına canımcıımm :nazar: .. evdeki ilk gecemizde benim halimi görseydin :( meme emmiyo.. göğüslerim 3 günden sonra tam dolduğundan uç denen bişey kalmamıştı :( ondan ememedi oğlum... gecenin bir yarıcı eşimi uyandırdım annemle ikisi nöbetçi eczaneye gittiler.. mama ve silikon uç almak için.. bende gece 1 de gözlerim ağlamaktan kan çanağı olmuş durumda hıçkırarak nöbetçi eczane arıyodum nette... olabiliyo bunlar yani.. mama olayına gelince.. hastanede emziriceksin dediler başka bişey demediler.. bende doğumumun akşamına oturabildiğimden emzirmeye çalıştım hep.. hemşireler gelip kaıp,sıkıp durdular memişlerimi :)) emzir emzir... ayy öldürücektim birini artık.. ama zaten sonunda onlardan gizli mama vermeye çalışsam da oğlum yemedi mamayı aklinialirimsmile .. eve çıktığımız gece de açlıktan feryat figan ağlarken seçme şansı yoktu.. mamaya hücum etti veuyudu.. sonrada silikon uçla devam ettik.. hala da öyle :( mafoldumben ama sonuçta emiyo çok şükür bi şekilde.. mamayı da aldık bir kere :) kullanıyoruz :) ama beni de aynı derece de emiyo.. meme delisi :nazar: kaydirigubbakcemile3 günde 2-3 kere 30 ml. veriyorum ben ama :)) tadı damağında kalınca memeyi tepiyorum ağzına kaydirigubbakcemile3 .. sarılığa gelince de.. bizim hafif düzeydeymiş.. doktorumuz öyle demişti.. ölçmediler bile.. artarsa gelin dediler... ama bugün de sarılığa dair hiçbişey demedi.. sanırım geçti.. zaten sadece yüzündeydi ve geçti bize göre de.. inşallah sizde doktorunuzun verdiği fitille gaz sıkıntınızı da atlatmışsınızdır canım dünürüm... opuyorumnanaktan
slm kızlar....
biz geldik...doktora gidicez yarın baya kötüledik çünkü benim ateşim falan var,bebeğiminde burnu tıkalı nefes alması zor oluyo ve böle olunca uyumuyo tabi....
nası oldu da böle ağır bi soğuk algınlığına yakalandım ben...:(((
koskoca dokuz ay gram hasta olmadan atlattım ama şimdi .....:(((
bu arada ben oğluma hiç mama vermedim,hastanede de hiç vermediler,cok zorladık emsin diye,bebek hemşiresi de iki gun sürekli uğrastı hastanede ve bebeğim şimdi beni emiyor sadece sanırım ki doyuyor...
gaz sorunumuzu da ara ara yaşyoruz ama çok büyük boyutlu değil...
çook geçmiş olsun canım..doktora gitmişsiniz.. maske önermiş.. aman ihmal etme de madem oğluşa geçmesin.. bu arada maşallah kuzey beye...
kızlar benim de bir sorum-sorunum var: oğlum çok sık ve fazla fazla emiyo sütüm var çok şükür ama her emmeden sonra ve aralarda kusuyor. emerken uyuduğu için gazını her zaman çıkaramıyom ama çok gazlı bir bebek de değil. her gün üstünü 2-3 kere değiştirmek zorunda akalıyom. çok fazla kusuyor. sizi bebişler de bu kadar çok kusuyormu acaba. normal midir acaba?
canımcım.. fazlasını çıkarıyo oğluşun merak etme... bende memede uyuyunca gazını çıkaramadığım oluyo.. yan yatırsam da bir süre sonra çok olmasa da kusuyoruz bizde.. ama aşırı değil çok şükür.. yada gazımızı çıkarırken gııırk sesiyle birlilte benim üstüme fışlıyo az biraz :))) aman bizim derdimiz de kusma değil de çiş kaydirigubbakcemile3 ne zaman altını açma olayına girişsem ellerim.. üstüm başım.. kendi kıyafetleri.. hatta yatağımızın üstü çarşaflar.. kaydirigubbakcemile3 fıskiye gibi maşallah kaydirigubbakcemile3
merhabaaaaaa

kızım kucağımda, ben bilgisayarda:))
benim kuzum hiç uslu durmuyo ya memede durcak yada ağlıcak:(
uyku düzenliydi ama bozuldu..
bakalım şu sihirli kırkı çıkınca düzene girecek mi??
:Saruboceq: ay inşallahh... bende o günlerin hayaliyle yaşıyorum.. ama bugün daha yeni yarıladık yolu...
gözün aydın canım.. maşallah ikinize de.. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
amin refiyecim işallah canım işallah öle olur evet beklemek zor son günler dahada zor geçmek bilmiyor bir türlü.. işallah dediğin gibi olur canım sağolasın..
maşallah utku 'ya allah nazarlardan korusun annesi :)
çok saol canım benim.. opuyorumnanaktan dualarımız sizinle... hergün aklımdasınız inan canım yaa... siz de bizi unutmayın.. yavrularımızın emmesi uykusu düzene girsin.. sütümüz bol olsun inşallah :Saruboceq:

uzuun da sürse.. alıntılarla burdayım halaaa... maşallahh... :nazar: kaydirigubbakcemile3

ikikedilidelicim ben 3 gün mama vermedim hiç boş boş meme verdim garibime
ama çok yalış keşke yapmasaydım çok pişmanım sen yapma harab oluyorlar çünkü açlıkdan
ara ara mama ver sütün gelincede artık sen ayarlarsın

Merhaba gÜzel nısan annelerı.......
DoĞum yapan arkadaŞların gÖzlerı aydın olsun.rabbım analı babalı bÜyÜtsÜn.
OĞlum 16 gÜnlÜk oldu kızlar.ılk 1 hafta gayet rahattık ama Şu 1 haftadır oĞlum sÜreklı memede kalmak ıstıyor.bazen 4-5 saatı buluyor.uyuyor yerıne koyuyorum tekrar uyanıyor,aĞlıyor.emzıkte vermedım baŞta sonra Çok zorlanınca verdım emdı uyudu aldım aĞzından...ne de gÜzel emıyor.
Buraya gırmeye hııııÇÇÇÇÇ fırsat bulamıyorum artık.gÜnÜm oĞlana bakmak yemek ve temızlık he bırde oĞlanın ÜtÜsÜnÜ yapmakla geÇıyor.ama herŞey Çoooookkkkkkk gÜzel.Çok gÜzel Çok Özel bı duyguymuŞ anne olmak rabbım ısteyen herkese bebek versın.
Umarım herkes ıyıdır herkesın bebeĞının keyfı yerındedır......rabbım cÜmlemızın bebeĞıne saĞlık versın.kendınıze ve bebeklerınıze ıyı bakın arkadaŞlar....

ayyy kimler gelmiş canım dünürcüğüm buradaymış ikimizin kuzucuklarıda aynı anda uyuyo sanırım:)) eee göktuşla gizem birbirlerine çekmiş işte gerçi bizimkisi uyumuyo babasıyla oynuyolar babasının omuzunda tv izliyolar:))bugün benimki ziyarete gitmiş okula dünürü bak bizim haberimiz yok bu işe bir el atmak lazım dedim bende şu kırk bir çıksın dedim bağlasan bizi tutamazsın dedim eşime gezeceğiz pikniğe gideceğiz dedim havalarda ısınır o zamna inşallah canım kokusu bile farklı bebişlerin misler gibi kokuyolar öylece kuzumu izliyorum bazen inan benim içimde 9 ay büyüyen mucizem bumuymuş diyorum çok güzel bir duygu rabbim dediğin gibi anne olmak isteyen bütün herkese nasip eğler bu cennet kokusunu

kızlarr suyum geldii benimm dra gidiyorum dua edin

Canim benim hadi Allah yardimcin olsun in$allahhhh demek sende doguracaksinboshayallersmile Allah sabir versin arkada$im bir avazda kurtarsin in$allah :Saruboceq::Saruboceq:hihoyyyt Ve dilerim cok kolay ve cok kisa bir dogum olsun..Yavrun ve sen saglikla hemencecik kurtulun in$allah:Saruboceq::Saruboceq:

kızlarr suyum geldii benimm dra gidiyorum dua edin

ayy canım nasıl duygulandım.. nasıl heyecanlandım anlatamam.. belki de şu an doğum gerçekleşmiştir.. amaRabbim yar ve yardımcınız olsun güzelim.. Sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu.. hayırlısıyla sorunsuzca... :Saruboceq: mutlu haberini bekliyoruz... opuyorumnanaktan

bu arada.. günaydın sevgili topiğim... nisan anneleri.. ve bebişlerii... artık kimseler uğramıyo doğuranlardan ama inşallah herkes için hayat çook güzel devam ediyodur...

bizim oğlan babası kahvaltı yaparken emmek istiyo tam uygunsuz zamanlarda bir çıngar koparıyo ki :)) neyse onu emzirdim.. uyudu şimdi. kahvaltı masasını toplamaya giderken bi bakayım dedim.. herkese iyi günler...

günaydınnnn arkadaşlar ....bebişleri olan arkadaşlar keyifler nasıl bebişler yormuyordur inşallah sizleri

günaydın..

ben de kızım uyurken bi bakayım ne var ne yok dedim..
bikaç yeni doğum olmuş,onları listeye ekledim.. gözleri aydın yeni annelerimizin. bebişlere de maşallah..

geçen gün yazdıklarıma cevap verenlere de teşekkür ederim.. kuzucum gazlı bir bebek, geceleri çok zorlanıyrouz, acayip uykusuzum ama zamanla yoluna girecek diye umuyorum....

refiyem, güzel dünürüm de neler yazmış bana, anca gördüm :)
canımın içi.. sen maharetli kadınsın, hem ev, hem iki çocuk, hem de kk'yı götürüyorsun bi arada ama benim beceriksizliğim hepten tescillendi, acayip zorlanıyorum, fırsat bulup bilgisayar başına bile oturamıyorum..

Back
X