2010 Nisan Anneleri

günaydınnnn arkadaşlar ....bebişleri olan arkadaşlar keyifler nasıl bebişler yormuyordur inşallah sizleri

:)

bizim gündüzler rahat geçiyor da, geceler felaket.. çok ağlıyor, çok gazı var..

kendi evimde bile yapamadım, 1 küçük kamyoneti dolduracak kadar eşyayla anneme taşındım..
dila'nın kırkı çıkana kadar burdayım..

ama yani muazzam bir şeymiş sevgisi.. 2 saat uykuyla duruyorum şu an, ama o yanımda uyuyor, rüyasında kimbilir neler görüyor, gülümsüyor, ve yani... yok tarifi.. :) çizgi film karakteri olsam, kulaklarımdan, gözlerimden kalpler falan fışkıracak :) öyle ölüyorum kızıma aşkımdan :)

sen hala gününü bekliyorsun di mi canım?
Allah yardımcın olsun.. kolaycacık atlatırsın inşallah..

doğuranlar hep "uyu" diyordu da, son günler de heyecandan, ağırlıktan uyunmuyor.. ama dinlen bol bol e mi..
sonra ihtiyacın olaacak :)

bu arada.. günaydın sevgili topiğim... nisan anneleri.. ve bebişlerii... artık kimseler uğramıyo doğuranlardan ama inşallah herkes için hayat çook güzel devam ediyodur...

bizim oğlan babası kahvaltı yaparken emmek istiyo tam uygunsuz zamanlarda bir çıngar koparıyo ki :)) neyse onu emzirdim.. uyudu şimdi. kahvaltı masasını toplamaya giderken bi bakayım dedim.. herkese iyi günler...

slm refiyecim sanada günaydin,bizde hayat güzel ama uykusuz, gazli, kusmuklu.....laelaelaelaelaebizde emisiyoz ardindan doymayinca mama yiyozdelikafaduldendün doktor amcamiza gittik 440 olus kilomuz, boyumuz 56,doktor amcamiz mama sisesi vede mama saklama kabi hediye verdi cok sevindik:dance:gkaydirigubbakcemile,gaz icin doktor dediki erkek bebekler gazli olurmus,mama suyunu rezene cayiyla yapmami önerdi doktor amcamiz,bide cok rahtsiz oldugunda göbege soldan saga dogru masaj yapmamizi söledi rahatlatirmis...aklima gelen bunlar simdilik herkese kolay gelsin iyigünler dilerim güzel anislerrrr:kahve:

mrb annişler bebişle uğraşmaktan giremedim nete hiç. daha doğurmayanlar var Allah yardımcınız olsun sizde sağlıkla bebişinize kavuşun.
iki kedili kızımıda listeye eklermirsin 12 nisanda sezeryanla dünyaya geldi 3.210 du kiloısu.
maşalah kızım çok uslu tam doyuramıyorum ek mama vermemi söyledi doktor çok şükür kızım sorun çıkarmıyor.
bebişi olanlarada mutlu sağlıklı hayat diliyorum.

kızlarr suyum geldii benimm dra gidiyorum dua edin

hadi gözün aydın olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin inşallah canım kuzucuğunu bol bol kokusunu içine çek benim içinde canım:asigim:

mrb annişler bebişle uğraşmaktan giremedim nete hiç. daha doğurmayanlar var Allah yardımcınız olsun sizde sağlıkla bebişinize kavuşun.
iki kedili kızımıda listeye eklermirsin 12 nisanda sezeryanla dünyaya geldi 3.210 du kiloısu.
maşalah kızım çok uslu tam doyuramıyorum ek mama vermemi söyledi doktor çok şükür kızım sorun çıkarmıyor.
bebişi olanlarada mutlu sağlıklı hayat diliyorum.

gözün aydın canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eğlesin inşallah:Saruboceq::asigim:

slm kızlar bizim prenses artık yavaş yavaş düzene girmeye başladı uyku saatleriyle inşallah hep böyle olur gece 2 kere kalkıyoruz o kadar şükürler olsun gaz problemimizde yok çaresi bence rezene yatmadan önce içiyorum hem sütüm oluyo hem gaz problemimiz çözülüyo milupanın rezene çayını kullanıyoruz şu an kızım uyuyo 9da kalktı emdi emerkende uyudu az sonra kaldıracağım tekrar emmesi için 2-3 saatte bir emziriyorum uyusada babaişkomuz işte anneannemiz akşama gelecek biz bugün yanlızız evde kızımla tabi çat kapı misafir gelmezse tek sorunum düzensiz uykusuzluktan dolayı migrenimin tetiklediği oda çok kötü 9 ay boyunca yaşamadım ama şimdi tekrarladı bakalım ilaçta içmek istemiyorum idare edeceğiz artık

slm kızlar 38+7 yiz bekleme devam ediyor :)) angelsky canım allah yardımcın olsun işallah sağsalim al bebişini kucağınada sıra bizede gelsin :))

kızlar bebeğimi emziriyorum canım yana yana ama sanırım yetmiyor peşinden mama veriyorum.kendimi suçlu gibi hissediyorum.bazen iyice emsin diye 1 saat boyunca emziriyorum.ama sonra yine doymadığını anlıyoruz mama veriyoruz.siz ne kadar süre emziriyorsunuz.kaç saat aralıklarla emziriyorsunuz.sütüm çoğalınca mamyı bırakabilir miyiz.çok merak ediyorum.benim durumumda olan var mı

kızlar bende mama vermeye basladım doymuo melegm mecbur vermek zorunda akaldım ama memeyıde brKMIO Allah yardımcımız olsun ama uzerıne tıtrıorum cok farklı bı duyguymus annelık Allahım herkese nasıp etsın bu duyguyu inşallah

Merhaba gÜzel nİsan annelerİ.......
DoĞum yapan arkadaŞların gÖzlerİ aydın olsun.rabbİm analı babalı bÜyÜtsÜn.
OĞlum 16 gÜnlÜk oldu kızlar.İlk 1 hafta gayet rahattık ama Şu 1 haftadır oĞlum sÜreklİ memede kalmak İstİyor.bazen 4-5 saatİ buluyor.uyuyor yerİne koyuyorum tekrar uyanıyor,aĞlıyor.emzİkte vermedİm baŞta sonra Çok zorlanınca verdİm emdİ uyudu aldım aĞzından...ne de gÜzel emİyor.
Buraya gİrmeye hİİİİÇÇÇÇÇ fırsat bulamıyorum artık.gÜnÜm oĞlana bakmak yemek ve temİzlİk he bİrde oĞlanın ÜtÜsÜnÜ yapmakla geÇİyor.ama herŞey Çoooookkkkkkk gÜzel.Çok gÜzel Çok Özel bİ duyguymuŞ anne olmak rabbİm İsteyen herkese bebek versİn.
Umarım herkes İyİdİr herkesİn bebeĞİnİn keyfİ yerİndedİr......rabbİm cÜmlemİzİn bebeĞİne saĞlık versİn.kendİnİze ve bebeklerİnİze İyİ bakın arkadaŞlar....

aynen canim bizde emismeyi cok seviyoruz :)))
mama vermek zorunda kaliyorum ben ama mamadan sonra bile meme istiyor
yalanci memeyi kesinlikle almiyo ama hersey yoluna girecek fundacim
ama dedigin gibi hersey cok güzel ve cok özel

kızlarr suyum geldii benimm dra gidiyorum dua edin

allah kurtarsin canim su an belkide dogum yapmisindir insallah sag saglim kollarina almisindir bebegini

kızlar 14.04.2010 da 2830 gr hafifliğinde oğluşum geldi dünyaya. cuma çıktık hastaneden sarılığımızla. oğlumda 2500 gr a kadar düşmüştü. şimdi çok ii. emiyo, sütüm yetiyoo. kilo almaya aşlamış. p.tesi dr daydık. işitme testi falan yapıldı. sağlıklı minik bamyam. ben zaten hastanedeyken toparlanmıştım. epidural sezeryanla doğurdum. harika bi şey. ağrısız sızısız geçti herşey. sizlerden ne haer?

kız tarhan dogurmussun sonunda :D kimse pek ugramıo buralara benim kızım cok yaramaz hiç durmuo kucaga iyice alştı bazen aglıyorum bişe olacak diye kendıme hakım olamıyorum ne yapacam bilmiyorum cok gerginim stresliyim cok ama cok dertliyim Allahım yardımcım olsun

kızlarr ben geldim:)))
hem iyiyim (çünkü oğlum var), hem de kötüyüm (çünkü çok gerginim)
amaann hiçç lohusa muhabbeti yapamicim.
ben direk oğluşuma geçiyom. oğlum bir gün sakin bir gün asabi.
özellikle gece uykularımız problemli. yatağında yatmak istemiyo. kucakta, koltukta, ayakta sallanarak veya aramızda yatakta uyuyo ama kendi beşiğinde uyumuyo. uyusa da bana çok zor oluyo. çok kustuğu için her gıklamasında fırlıyom yataktan boğulcak korkusuyla.
ama bir yandan da beşiğinde yatmayınca çok zorlanıyoz.
artık anoson verecem yada humananın iyigeceler çayını verecem uyku problemimiz için.
bu sabah 3. gidişimizde sağlık ocağı oğlumun topuk kanını aldı. ama ne kıyametti. kaan bey bacaklarını sıktıkça kan gelmedi. daha çok deldiler oğlumu. kıyameti kopardı valla çok ağladı tabii bende onunla birlikte ağladım. içim gitti.
ya kızlarrr ben salak gibiyim. hani diyosunuz ya bunun üstüne başka sevgi yok diye. ben oğluma aşık oldum ama hissettiğim şey sevginin ötesinde aşırı korku, aşırı kaygı. aklım gidiyo ona bişey olacak diye. içim eriyo 2 dakika ağlasa. 3. dakika da bende başlıyom ağlamaya.
o yüzdende bütün savaşları o kazanıyo:)nerde isterse orda yatıyo, ne zaman isterse o zaman emiyo, ayakta asla sallamıcam diyodum şu anda ayaklarımda yatıyo:)
işte böyleeee.
topiği takip edemiyom o yüzden topluca hasta olanlara geçmiş olsun, doğum yapanlara hayırlı olsun, doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorumopuyorumnanaktan

kız tarhan dogurmussun sonunda :D kimse pek ugramıo buralara benim kızım cok yaramaz hiç durmuo kucaga iyice alştı bazen aglıyorum bişe olacak diye kendıme hakım olamıyorum ne yapacam bilmiyorum cok gerginim stresliyim cok ama cok dertliyim Allahım yardımcım olsun
:))) doğurdum canım doktor amca almasaydı daha da gelmiyodu yaramaz oğlumkaydirigubbakcemile3.
aynı durumdayız canım meme ve kucak, hayattan başka beklentisi yok kaan paşanın:) bu gerginlik de karmaşada bebişler toparlanınca geçecek inşallah canım bir düzene gircez hepimiz elbetakannehir

merhaba arkadaşlar
bende hazır oğlum uyumuşken gireyim dedim
pazar günü evimize döndük tabi annemde bizimle geldi o gün bugündür hem evle hemde bebekle uğraşıyoruz . Allah razı olsun annemden o olmasa çok zordu işim malum 2 aydır evde yoktum
çok şükür rabbime oğlumda emmeye başladı kızlar ama direk göğsümü almıyor slikon başlıkla veriyorum ne yapalım emsinde böyle olsun onun dışında mama takviyesi de yapmıyoruz artık zaten baştan beri doktorlar karşıydı sanırım sütümde yetiyor ama yetmediği zamanlarda mama takviyesi yapacağım
bu arada oğlum 35 günlük kızlar ve ilk ay hiç kilo almadı nerdeyse sadece doğum kilosuna döndü onu da doktor emmemesine bağladı bundan sonra alır dedi bakalım cuma günü anasağlığa gidince tarttıracağım
gaz problemi ve kabızlık sıkıntısı da var kızlarya 5-6 günde anca yapıyor gaz içinde ilk metsili kullanıyorduk şimdide debridat a geçtik bende 2 gündür rezene ve anasonu karıştırıp içiyorum bakalım işe yarar inşallah
arkadaşların çoğuda doğum yapmış gözünüz aydın kızlar
bekleyenlerinde rabbim yardımcısı olsun
bi geçmişe bakayım diyorum oğlum uyanmazsa. bide uyku düzenimiz çok kötü kızlarya gece 2 defa uyanıyor ve 6 dan sonra öğleden sonra 3 e kadar hiç uyumuyor 3 te yatıp 2-3 saat anca uyuyuyo sonrada gece 10 a kadar yine ayakta emziriyorum beşiğine koyunca tekrar ağlıyor
inşallah kırkından sonra düzene girer

kızlarr ben geldim:)))
hem iyiyim (çünkü oğlum var), hem de kötüyüm (çünkü çok gerginim)
amaann hiçç lohusa muhabbeti yapamicim.
ben direk oğluşuma geçiyom. oğlum bir gün sakin bir gün asabi.
özellikle gece uykularımız problemli. yatağında yatmak istemiyo. kucakta, koltukta, ayakta sallanarak veya aramızda yatakta uyuyo ama kendi beşiğinde uyumuyo. uyusa da bana çok zor oluyo. çok kustuğu için her gıklamasında fırlıyom yataktan boğulcak korkusuyla.
ama bir yandan da beşiğinde yatmayınca çok zorlanıyoz.
artık anoson verecem yada humananın iyigeceler çayını verecem uyku problemimiz için.
bu sabah 3. gidişimizde sağlık ocağı oğlumun topuk kanını aldı. ama ne kıyametti. kaan bey bacaklarını sıktıkça kan gelmedi. daha çok deldiler oğlumu. kıyameti kopardı valla çok ağladı tabii bende onunla birlikte ağladım. içim gitti.
ya kızlarrr ben salak gibiyim. hani diyosunuz ya bunun üstüne başka sevgi yok diye. ben oğluma aşık oldum ama hissettiğim şey sevginin ötesinde aşırı korku, aşırı kaygı. aklım gidiyo ona bişey olacak diye. içim eriyo 2 dakika ağlasa. 3. dakika da bende başlıyom ağlamaya.
o yüzdende bütün savaşları o kazanıyo:)nerde isterse orda yatıyo, ne zaman isterse o zaman emiyo, ayakta asla sallamıcam diyodum şu anda ayaklarımda yatıyo:)
işte böyleeee.
topiği takip edemiyom o yüzden topluca hasta olanlara geçmiş olsun, doğum yapanlara hayırlı olsun, doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorumopuyorumnanaktan

canım benimyaa kıyamam ben sana
aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz ama çok şükür bugünlerimize meleklerimiz yanımızda
dediğin gibi bizimkide beşiğinde yatmak istemiyor ama bu savaşı ben kazanıyorum :) beşiğinide sabitledim sallanmaya alışmasın diye bakalım inşallah huy değiştirmez

canım benimyaa kıyamam ben sana
aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz ama çok şükür bugünlerimize meleklerimiz yanımızda
dediğin gibi bizimkide beşiğinde yatmak istemiyor ama bu savaşı ben kazanıyorum :) beşiğinide sabitledim sallanmaya alışmasın diye bakalım inşallah huy değiştirmez
jalecim özledim valla görüşemedik:)
gerçekten aynı şeyleri yaşıyomuşuz.
sen nasıl kazandın beşik savaşını kız bizim sıpa hep galipkaydirigubbakcemile3

sabahtan beri ancak girebiliyorum :)) misafirlerimiz ancak gitti sayılır...bugün 20 günlük olduk.. bi de 20 banyomuzu yaptık :) yolu yarıladık :)))))

***sabah dr. gittik.. yazmıştım zaten... oğlumun yüzündeki sivilceler dermato... gibi bişiymiş :)) o kadarını anladım :))bazı bebeklerde olabiliyomuş.. bi krem verdi.. kızarır ve sıkıntı artarsa günde 1 kez sür dedi.. ama vücutta olmaması iyiymiş.. sadece yüzünde var zaten.. ama sütümden kaynaklansa ishal de olması lazımmış.. bide gaz sorunumuzu söyledim.. asitli şeyler içme sen sütünden bebeğe geçer dedi :))) emzirdiğimizi için beslenmemize daha da dikkat etmeliymişiz... bebeğim maşallah kilo alımı gayet yerindeymiş... 3 mayısta aşı için gittiğimizde tekrar tartıcaklar bakalım toplam 1ayda nekadar almış diye bakıp gerekirse -ki şimdilik böyle bir ihtimal yokmuş çok şükür- sütüm az geliyosa yada yetmiyosa takviye mama yazıcakmış doktorumuz... ama çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz.. maşallah oğluma ve bana.. totomu da kaşıyım :)))

şimdi geçmişe bakıyımm...

oyyy yaa saat kaç olmuş ama .. vallahi şimdi farketim.. oğlanı emzirip yatırana kadar kızımın servis saati gelmiş.. neyse 1-2 sayfa da olsa bakıyım sonra devam edebilirsem inş. bakrım yine.. şimdiden çok öptüm herkesii..
bebegcim aynı şey bizde de oldu ama kendi kendine geçti sivilceler

kızlar oğluşumun resmini ekledim resim topikine ordan görebilirsiniz:)
maşallah tatlım çok şekermiş oğlun
Merhaba gÜzel nİsan annelerİ.......
DoĞum yapan arkadaŞların gÖzlerİ aydın olsun.rabbİm analı babalı bÜyÜtsÜn.
OĞlum 16 gÜnlÜk oldu kızlar.İlk 1 hafta gayet rahattık ama Şu 1 haftadır oĞlum sÜreklİ memede kalmak İstİyor.bazen 4-5 saatİ buluyor.uyuyor yerİne koyuyorum tekrar uyanıyor,aĞlıyor.emzİkte vermedİm baŞta sonra Çok zorlanınca verdİm emdİ uyudu aldım aĞzından...ne de gÜzel emİyor.
Buraya gİrmeye hİİİİÇÇÇÇÇ fırsat bulamıyorum artık.gÜnÜm oĞlana bakmak yemek ve temİzlİk he bİrde oĞlanın ÜtÜsÜnÜ yapmakla geÇİyor.ama herŞey Çoooookkkkkkk gÜzel.Çok gÜzel Çok Özel bİ duyguymuŞ anne olmak rabbİm İsteyen herkese bebek versİn.
Umarım herkes İyİdİr herkesİn bebeĞİnİn keyfİ yerİndedİr......rabbİm cÜmlemİzİn bebeĞİne saĞlık versİn.kendİnİze ve bebeklerİnİze İyİ bakın arkadaŞlar....
canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz rabbim yardımcımız olsun
ama dediğin dibi herşeye değer
merhba arkadaşlar.
kızımın 7. günü bugün.bebeğim sarılık oldu.1 gün küvezda kaldı yavrum.sütüm yetmemiş.
halbuki çok su içiorum yeşillik yiyorum humana içiyorum.
si< neler yapıyorsunuz sütünüzün artması için?
bebeğine rezene çayı veren var mı ve ne sıklıkta?
gazı da var bebişimin :((((
tatlım ben süt dışında bişey vermiyorum
slm kızlar....
doğum yapacak olan arkadaslarımıza hayırlı doğumlar diliyorum allah kolaylık versin...
biz artık evimize geciyoruz bakalım bu hafta sonu anca gene gelebiliriz....
hepinizi öpüyoruz kendinize ve meleklerinize çok ii bakın...
sende kendine çok dikkat et canım geçmiş olsun
Slm anişler bizde ewimizdeyiz kızım 3.350 gr dogdu 49 cm cok arsız :) onla birlikte bende aglıorum cok duygusaldım acayıp oldum saolsun annem yanımda. bu arada genel anestezı olacaktım amelıyathanede fıkrımı degıstırdıler spınal sezeryan oldum ve rahattım sadece cıktıktan sonra ayagımı hıssetmemem cok kötuydu neysekı hersey yolundaydı neyse kızım acıktı yıne ben kacar ii geceler
maşallah kızına tatlım
merhaba bende haziran annesi olcam.doğum yapmış olanlara bir sorum olacaktı.bebekleriniz doğmadan önce anne karnındaki hareketlerini biliyosunuz?çok hareketli ve az hareketli olabiliyolar.ben şöyle bişey duydumda bebek Anne karnında nasılsa doğduktan sonrada öyle olurmuş.doğrumu bunu yaşadınızmı?

aynen öyle canım

Back
X