2010 Nisan Anneleri

slm teyzoşlar dün akşam anneannemizde kaldık biz 40mız çıkmadan gezmeye başladık artık ohh sefam olsun dünde hazır annemlere gitmişken kuaföre gittim bir güzel bakım yaptırdım azıcık kendime öyle iyi geldiki anlatamam misafirlerim hala bir ordu edasıyla gelmeye devam ediyo sağolsun anacığım cankurtaranım benim o olmasa ne yapardım bilmiyorum bu perşembe biz 1 aylık olucağız inşalllah aşımız var ayın 1dede dünürümle aynı çocuk doktorundan gün alıcaz gizemle göktuşu götüreceğiz ilk buluşmaları olacak bizimkilerinboshayallersmile sonrada kırkımız çıkıncada mevlüdümüz olacak inşallah kurbanımızı kestik doğumundan sonraki gün duaızda oldu sıra mevlüdümüzde inşallah bende en son tartıldığımda 10 kilomu vermiştim bakalım yazlık ketenletrim falan olacakmı kaprilerim inşallah daha çıkarmadım yazlıklarımızı taşıncağımız için bizden haberler bu kadar şimdlik gece uykumuzda düzenli şükürler olsun saatlerimiz yavaş yavaş düzene giriyo:emir_bebek:

Kilo demişsiniz kızlar. Sormayın ben doğumdan sonra 56 kiloydum. Şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum. Resmen doğuma gittiğim kilolara döndüm gibi. mafoldumben
Kayınvalidem sürekli yemiyorsun baskısı, geceleri tansiyon düşüklüğü ve gece atıştırmaları maf etti beni. Tartıya çıkmaya korkuyorum.
Hem sütümüz azalmayıp, hemde nasıl kilo vereceğiz.

erkflzciğim canım bizim kız banyoyu çok seviyo sadece üzeri giyinirken basıyo yaygarayı nasıl giydirdiğimiziz ben bilirim annemle bir kolunu sokuyoruz kucağa alıyoruz hiç sevmiyo üstünü birde bezini açmamızı nedense annemde hep eee edepli benim kızım diyor :)))ama banyoya suya bayılıyo blık gibi maşallah gülerek banyo yaptırıyoruz maşallah hep uykusuzluğada alıştım artık ben ama düzenli olduğu içinde pek zorlanmıyorum şükürler olsun annamde diyor maşallah diyor uslu bebklerden bu diyor öyle işte bizim kız saatlerini belirlemeye başladı şükürler olsun

ohh ne güzel kiloları bol bol verenler olmuş.
Benim bir iştahım açıldı ki sormayın hamileyken bile bukadar yemezdim. 8 kilo verdim ilkhaftada direk ama korse falan takmadım Halen 8 kilo fazlam var...

kızlar bakıyorum da hepimiz uykusuz gecelere merhaba demişiz...
öyle zorki anlatamam,yaşayan bilir derlerdi inanmazdım...
benim paşam gunduzleri mışıl mışıl uyuyor,ama gece 1'den sonra vay halimize ben artık sersem gibi oluyorum,duramıyorum,emzirmek için kollarım onu tutmuyor valla...
allah hepimize kolylık versin ,meleklerimize bol huzurlu uykular versin...

Kızlar bu gazları çıkaramamanın sebebi popoda darlıktan da oluyormuş.
Benim zavallı kuzum kıvranıyor kıvranıyor bazn bütün gece amasabah biçıkardı mı bütünüyle boşaltıyor rahatlıyor. Bidüzene girse rahat uyuyacak ama...
makatınada da krem sürün hafif masaj ile iyi geliyor

selam kizlar herkes uykudan sikayetci valla gece uykumuz düzenli:nazar:
ama gündüz hic uyumuyoruz desem yeri var
kilo derdine gelince ben hamilelikte zaten kilo verenlerdenim
ve hamile kalmadan ki kilomun cok cok altindayim su an
insallah böyle devam eder ve daha cok cok veririz :)))
hepinizi kocaman öpüyorum

kızlar bakıyorum da hepimiz uykusuz gecelere merhaba demişiz...
öyle zorki anlatamam,yaşayan bilir derlerdi inanmazdım...
benim paşam gunduzleri mışıl mışıl uyuyor,ama gece 1'den sonra vay halimize ben artık sersem gibi oluyorum,duramıyorum,emzirmek için kollarım onu tutmuyor valla...
allah hepimize kolylık versin ,meleklerimize bol huzurlu uykular versin...

Aminn cnm cümlemize.. Benimde emziriken sırtım oluyo iki büklüm kamburum çıkacak yakında. aman o rahat emsin diye bi bakıyorum ben c şeklini almışım. Siz nasıl emziriyorsunuz?

benim kilo fazlamda kalmadı,sadece 5 kilo var oda yaza kadar gider...
hiç böle kiloyu hızlıca vereceğimi bilmezdim...
emzirirken çok terliyorum,buda kolori yaktımızın göstergesiymiş....

bende ilk başlarda korse takmıştım medicalden kayınvalidem almış eniyisinden ama doktorum korsenin dikişlere zarar verdiğini söyleyince takmıyorum artık sadece tülbent bağlıyorum göbişime o kadar inşallah göbişimde yavaş yavaş eski halini almaya başladı azıcık bişey var ilk başlarda çok fazlaydı şişkinliğim ama tülbentle yatıp kalkıyorum birde bir tanıdığımız dedi od streç filmin çok iyi geldiğini söyledi bana onu denemedim yatmadan sarıp gece onla uyumamı söyledi onuda deneyyeceğim bakalım yeme konususna gelince ben bol bol marul yiyorum birde su ve tahin helvası yiyorum sütümü artırıyor rezene çayımızıda unutmayayım her gün düzenli içiyorum o kadar

Kızlar bu gazları çıkaramamanın sebebi popoda darlıktan da oluyormuş.
Benim zavallı kuzum kıvranıyor kıvranıyor bazn bütün gece amasabah biçıkardı mı bütünüyle boşaltıyor rahatlıyor. Bidüzene girse rahat uyuyacak ama...
makatınada da krem sürün hafif masaj ile iyi geliyor

canım bizim kız maşallah gaz problemi yaşamıyo :nazar: emmiyo sonra biraz sırtını okşadıkmı gakkk diye bir ses o mutlu ben mutlu oluyoruz rezene canım çok faydalı gaz problemi için ben ona bağlıyorum canım çünkü içmediğimde farkediyo baya:asigim:

Kızlar, maşallah kilolar hep gitmiş. Lohusalıkta bir kilo alan benim herhalde. mafoldumben
Geceleri emziriken tansiyonum inanılmaz düşüyor. Resmen ellerimi hissedemiyorum, bacaklarıma kramplar giriyor. Tansiyonum düzelecek diye dünyayı yiyorum.

tam geçmişe bakayım dedim oğlum uyandı teyzeleri yarım saatlik emzirme molasından sonra burdayım yine bakalım beşiğe koydum ya uyuyacak ya uyuyacak:)
zeyracım ne güzel geziyorsunuz bizde hiç evde durmayanlardanız şehirlerarası yolculuk bile yaptı kuzum dünde hava çok güzeldi dolaştık durduk bugünde bi arkadaşımıza gideceğiz kırk uçurmaya :)
hala ne kırkı ise:)
kuaföre bende gittim kestirdim saçlarımı röflede yaptırdım kendime geldim biraz bide kilo versem başka bişey istemiyorum dikişlerden dolayı 10 gün sonra korse takmaya başladım ama hala göbeğim var biraz

Kızlar, maşallah kilolar hep gitmiş. Lohusalıkta bir kilo alan benim herhalde. mafoldumben
Geceleri emziriken tansiyonum inanılmaz düşüyor. Resmen ellerimi hissedemiyorum, bacaklarıma kramplar giriyor. Tansiyonum düzelecek diye dünyayı yiyorum.

benim gitmedi malesef canım 8 kilo fazlam var:(

oyyy oyyy jaleciğim merhaba canım benim hayırlı olsun kırkınız canım yaaa bende emzirdim yatırdım az önce ama ıhlamalar mıhlamalr başladı sanırım uyanacak valla havalar güzel olunca atıyoruz arabaya geziyoruz ilk 23 nisan şenliğine bile gitti teyzesi kızım anası böyle gezgiç olunca birazcık öyle oluyo sanırım canım bizimde mayıs 8de canım söylemiştim telefonda sanırım sana kırkımız ondan sonra hergün dışarda oluruz sanırım:)) havalarda iyicene ısınmış olur ohhh sefamız olsun gezelim valla ne güzel zamnda doğum yaptık bizler canım şanslıyız

kızlar,ben sütüm olsun diye hiç özel bişi yemiyorum,heleki öle rezene falan hayatda içemem,içim kabul etmiyo...annem ve cevremdeki bayanlar zamanında hep süt olsun diye,gece yarıları uyanınca bile yemişler,helvalar,ballı sütler,tatlılar....
lohuslaıkta alınan kilolar kesinlikle verilmiyor kalıyor...
ben doktorumla da konuştum,zaten yeki sütün olsun mantığını kabul etmiyorlar,düzenli ve sağlıklı beslenirsek zaten vücudumuz süt üretiyor,kaliteli besinlerle sütün kalitesini de arttırdıkmı sorun yok,birde bol bol su tüketdikmi bitti....
banada zorla neler yedirmeye çalışıyorlar ben ağzıma sürmüyorum,allahıma bin şükür doğduğu gunden beri kilo kaybına uğramadı hemde hiç mama vermedim...
bölelikle yeki sütün olsun tezini çürütmüş oldum:)))

oyyy oyyy jaleciğim merhaba canım benim hayırlı olsun kırkınız canım yaaa bende emzirdim yatırdım az önce ama ıhlamalar mıhlamalr başladı sanırım uyanacak valla havalar güzel olunca atıyoruz arabaya geziyoruz ilk 23 nisan şenliğine bile gitti teyzesi kızım anası böyle gezgiç olunca birazcık öyle oluyo sanırım canım bizimde mayıs 8de canım söylemiştim telefonda sanırım sana kırkımız ondan sonra hergün dışarda oluruz sanırım:)) havalarda iyicene ısınmış olur ohhh sefamız olsun gezelim valla ne güzel zamnda doğum yaptık bizler canım şanslıyız

merhabalar bitanemm bakalım bizimkinin sesi çıkmıyor şimdilik:)
bizde 23 nisan şenliğine gittik teyzesi bando takımı eşliğinde yürüdü oğlum ama bizimki yanlışlıkla oldu :) resmi tatil olduğunu unutmuşuz anasağlığa gitmek için çıkmıştık evden :)
aynen öyle yazın bol bol gezeriz artık

kızlar,ben sütüm olsun diye hiç özel bişi yemiyorum,heleki öle rezene falan hayatda içemem,içim kabul etmiyo...annem ve cevremdeki bayanlar zamanında hep süt olsun diye,gece yarıları uyanınca bile yemişler,helvalar,ballı sütler,tatlılar....
lohuslaıkta alınan kilolar kesinlikle verilmiyor kalıyor...
ben doktorumla da konuştum,zaten yeki sütün olsun mantığını kabul etmiyorlar,düzenli ve sağlıklı beslenirsek zaten vücudumuz süt üretiyor,kaliteli besinlerle sütün kalitesini de arttırdıkmı sorun yok,birde bol bol su tüketdikmi bitti....
banada zorla neler yedirmeye çalışıyorlar ben ağzıma sürmüyorum,allahıma bin şükür doğduğu gunden beri kilo kaybına uğramadı hemde hiç mama vermedim...
bölelikle yeki sütün olsun tezini çürütmüş oldum:)))

özgecim çok haklısın canım zaten sadece su bile yetiyor sütün bol olması için
ama ben rezene ve anasonu hem kendim hem oğlum için içiyorum özellikle içtiğim günler gaz problemi çok az oluyor oğlumun
çünkü sütümden geçiyor herşey

bende birazdan dışara cıkayım ,kendime korse alayım...
hiç kullanmadım ben korse ,biraz karnımı sarmıştım ama sonra rahatsız oldum bıraktım...
az bi göbeğim var oda korse ile toparlanır,şimdi yağ eritci ve sıkılaştırıcı bir krem kullanmaya başlıycam bugun,oda korse ile mükemmel sonuç veriyormuş,bölgesel zayıflatıyormuş,eşimin yüksek tavsiyesi sonucu kullanmaya başlıycam bakalım eğer memnun kalırsam sizlerede tavsiye ederim kızlar....

kızlarr hazır uyumuşken bebeğim kalkayımda ütü yapayım
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

Back
X