2010 Nisan Anneleri

bu arada maşallah canım damadıma hep böyle olsun bol bol sütün canım yarasın kuzucuğuma bizde geceleri 1-2 defa takviye yapıyoruz bende farkındayım geceleri sütüm sanki yetmiyo gibi geliyo 30cc mama yapıyorum denedik ama olmadı vermemek istiyorum ama aç kalmasınada gözüm kesmiyo ne yapalım doktorumuzada 1-2 gibi gitmeyi planlıyoruz perşembe günü aşımız var kızım tam 1 aylık olacak inşallah kuzucuğum benim yaa o memeyle oynamasına bende çok gülüyorum bir alıyo bir çekiyo birde benim kız illa memede uyuyacak yoksa yok uyumuyo şükürler olsun gece acıktığını ağzını cep cep ettrerek ilk sinyalleriyle veriyo eşim sağolsun oda çok destekçi mamalarını gece eşim içiriyo çünkü ben korkuyorum boğazına kaçar falan diye geçende mememi emerkende boğazında kaldı canım kızımın öyle korktumki anlatamam annelik gerçekten çok farklı bişeymiş herşeyim onun üstüne kurulu emzirirken onu izlemeken büyük keyiflerden birisi zaten boshayallersmile

ummuhancığım canım rabbim inşallah kolay doğumlar nsip eğler cennet kokulunu kucağına en kısa zamnda alırsın canım benim

özgeciğim canım çook geçmiş olsun bitanem rabbim tez zamnda şifa nasip eğlesin inşallah

artik vaktimiz azaldi sohbetlerde azaldi
umarim ki okudugumu göre herkesin durumu iyi bebisleri ile birlikte
bizde kizimla cok sükür iyiyz hepinizi kocaman öpüyorum
bizimki basladi yine aglamaya:)))))))))

selam annişler.
kızım uyurken bir bakayım dedim.günlar nasıl geçiyor anlamıyorum bile artık.bizim kız memede uyumaya alıştı ya.yatağına yatırıyorum başlıyor ağlamaya.
gazımızda gittikçe artıyor.zinco veriyorum faydası yok.
muskat cevizi iyi geliyormuş gaza.
acaba yesem faydası olur mu.kaşık kaşık kimyon yiyorum ama nafile.

slm kızlar nasılısnz bende ii ama sütleriim sanki az gelio gibi günde 2 kere mama veriyorum buda benim canımı sıkıyo.koca gün emmek istio böyle oluncada göğüslerimde süt kalmıo akşam vaktide huysuzlanıo memeyi bi ağzına alıo bi bırakıo yetmediinden heralde.giderek dahada yetmicek die korkuyorum yaa.işallah emerler daha yaa..

slm kızlar nasılısnz bende ii ama sütleriim sanki az gelio gibi günde 2 kere mama veriyorum buda benim canımı sıkıyo.koca gün emmek istio böyle oluncada göğüslerimde süt kalmıo akşam vaktide huysuzlanıo memeyi bi ağzına alıo bi bırakıo yetmediinden heralde.giderek dahada yetmicek die korkuyorum yaa.işallah emerler daha yaa..

canım aynen benimde durumum aynı sanırım gün boyu emiyo sütüm kalmıyo geceye sanırım iki kere gece 30cc veriyorum banamısın demiyo bizim kız ama ilk kendimi emziriyorum öyle mama veriyorum birde bu akşam sütüm boğazına kaçtı yine çok korktum yaa rabbim korusun meleklerimizi canım ne yapayım kızım aç kalmasın yeterki sonuçta hiç emmese ne yapardık şükürler olsun gün boyu emiyolar gecede mama yesinler canım

günaydın arkadaşlar,
dün gece sütümü sağarken meme ucumda ufak bi çatlama oldu, sağarken farkettiğim için kanlı sütü ayırdım ama emerken çatladığında ne yapıyorsunuz? bebişleriniz yinede emiyormu öyle? çünkü ben artık hastaneye gittiğimde emziriyorum. maşallah çok güzel emdi dün akşam uğradığımızda :)
merak ediyorum eğer bartum eve geldiğinde emerken çatlarsa ne yapılması gerekiyor?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerr.. ben birazdan hastaneye gidicem bebeğimi emzirmeye :))

slm arkadaşlar nasılsınız bebişim olduğundan buyana hiç fırsatım almadı girmeye şimdi anlıyorum doğum yapan arkadaşları bol bol uyuyun demeleri bizler 6 gecedir ayaktayız valla heleki dün gece 3 te uyandık sabah 11 de uyuduk inanaın gözlerim kayıyordu.allahtan yanımda eşim kayınvalidem ablam var yoksa napardım bilmiyorum arkadaşlar sizdede oluyor mu diğer gögsümü az emmese o gögsüm hemen sertleşyor bunu yaşayan var mı aranızda ilk zamanlar sütüm böyle gögüs pedlerine taşıyordu şimdi 2 gündür olmuyor bende tedrigin oluyorum acaba sütümmü azalıyor diye allah korusun bebişimi emzirmeyi çok istiyorum buarada bizde sarılık sorunuda çıktı bebeğim ilk günler hep uyuyordu ama dün aştık şükğr 14 çıktı sınır 19 du .

slm arkadaşlar nasılsınız bebişim olduğundan buyana hiç fırsatım almadı girmeye şimdi anlıyorum doğum yapan arkadaşları bol bol uyuyun demeleri bizler 6 gecedir ayaktayız valla heleki dün gece 3 te uyandık sabah 11 de uyuduk inanaın gözlerim kayıyordu.allahtan yanımda eşim kayınvalidem ablam var yoksa napardım bilmiyorum arkadaşlar sizdede oluyor mu diğer gögsümü az emmese o gögsüm hemen sertleşyor bunu yaşayan var mı aranızda ilk zamanlar sütüm böyle gögüs pedlerine taşıyordu şimdi 2 gündür olmuyor bende tedrigin oluyorum acaba sütümmü azalıyor diye allah korusun bebişimi emzirmeyi çok istiyorum buarada bizde sarılık sorunuda çıktı bebeğim ilk günler hep uyuyordu ama dün aştık şükğr 14 çıktı sınır 19 du .

geçmiş olsun canım.emzirmeye gelince bi azalır gibi olur ama sen devam et.bebek emdikçe göğüs süt üretir.yok sütüp diyerek mamayı dayarsak ta korkulan olur malesef:(

Kızlar ben bişi sorucam.
Sezeryandan sonra göbüşleriniz ne durumda?

eski haline geri döndü canım çok az bir şişlik vardı oda geçti son 1 haftadır
senin ne alemde ?

bide bende sana sorayım hala uyuşukluk varmı göbüşde?

iyi pazarlar kızlar... yemekten sonra evimize gidicez.. ve ben evde oğlum ve kıızmla tekbaşıma uğraşmaya çalıştığımdan girmeye pek vaktim olmuyo malesef... fırsatım varken bi bakıyım dedim.. herkes iyidir umarım.. bebişlerde tabi :)

dünden beri silikon göğüs korucular olmadan emzirmek için direniyorum resmen.. zor tutuyo oğlum tek göğsümü ama alışıcak inşallah... bu şekilde daha da doyuyo gibi geliyo bana... canım feci yanıyo ama dayanıcam bende.. inşallah emme sorunumuz tamamen aşılır da direkt beni emer oğlum...

eski haline geri döndü canım çok az bir şişlik vardı oda geçti son 1 haftadır
senin ne alemde ?

bide bende sana sorayım hala uyuşukluk varmı göbüşde?

hala uyuşukluk var canım yaa...
şişliğim de var hala...eyvahedigeldismile sadece göbüşte ama 67 de takılı kaldım valla 6 kilom kaldı mafoldumben napcam ben yaaa

ayyy ayy ayyy....

dünürüüm... deniziiim.... kızlarr... ne sevindim yaa... doğurduğumuzdan beri kaç kez denk geldik ki :))) nasılsınızz? dila nasıl dünürüüm.... mehmet salih nasıl denizciim...

göbüş konusuna gelince bende de hamile kaldığım hali kadar kaldı.. daha önceden de bir sezeryan yapmış olmam.. yani 2. doğumum oluşu ve önceden de kilolu oluşumdan sanırım... ama çok az kaldı diyebilirim.. toplamda da 12 kilo gitti doğuma girdiğim anki kilomdan....

Back
X