2010 Nisan Anneleri

merhaba annişler.
geçmişe az bi göz attım.göbişlerden.sütlerden bahsedilmiş.
ya benim doğumda çok kilo gitmedi ya.5 kilo gitti sadece.14 gün oldu doğum yapalı daha 2 kilo vermişim.
bir de sağolsunlar annem kayınvalidem süt olsun diye şekerli şeyler verip durdular.anlatamıyorum ki şeker süt yapmıyor diye.gönülleri olsun diye de yiyorum.yakında gidecekler zaten...idare edecm artık.
kızım da çok gazlı teyzeleri ya.yavrum uykusunda bile bağırıp duruyor sancıdan.içim gidiyor ama 1 kaç ay çekecez artık.
slm fulyancım benimde kilom duruyor daha bende doğum yapalı 7 gün oluyor giden 8 kilo gitti 9 kilom kaldı inş veririzya bebişinin gazı kaçıncı günde başladı bizde şuanda gaz sorunu yok bir haftalığız bende çok korkuyorum gaz sorunu olursa diye insan kıayamıyor ya ağlamalarına dayanamıyorum

iyi geceler akadaşlar sanırım kimsecikler yok bizde bebişimzle uyumak için savaş veriyoruz sizlere birşey sorucam emzik kullanan varmı aranızda ya kararsız kaldım emzik verip vermemekte uyumkata problem yaşıyoruz sürekli gögsümde durmak istiyor emzik kullansam emzikle uyumasını sağlayabilirim arkadaşımda emzik emerken hava yutuyor bebekler gaz yapıyor dedi ne yapayım sizce bana bi akıl verin ya

arkadaşlar günaydın sizinle bir çok şeyi paylaştık bende yolun sonuna geldim saat 9:30 da sezeryana giriyorum.Malesef kızımın dogmaya niyeti yok teşhisi kondu...ama ne olursa olsun bugun allahın izniyle ona kavuşacam ...alllaha emanet olun bizim için dua edin...lütfennnnn

iyi geceler akadaşlar sanırım kimsecikler yok bizde bebişimzle uyumak için savaş veriyoruz sizlere birşey sorucam emzik kullanan varmı aranızda ya kararsız kaldım emzik verip vermemekte uyumkata problem yaşıyoruz sürekli gögsümde durmak istiyor emzik kullansam emzikle uyumasını sağlayabilirim arkadaşımda emzik emerken hava yutuyor bebekler gaz yapıyor dedi ne yapayım sizce bana bi akıl verin ya

ben veriyorum ama almak istemiyor hatta dün eşim lateks bi emzik almış onu daha kolay kabul etti. ama yine de emiyor diyemem.

arkadaşlar günaydın sizinle bir çok şeyi paylaştık bende yolun sonuna geldim saat 9:30 da sezeryana giriyorum.Malesef kızımın dogmaya niyeti yok teşhisi kondu...ama ne olursa olsun bugun allahın izniyle ona kavuşacam ...alllaha emanet olun bizim için dua edin...lütfennnnn

canım kolay gelsin allah yardımcın olsun. sağlıkla kavuşun inşallah:)

slm kızlar 39+6 yız dün nişanım geldi.akşam sancılarım vardı 10 dakikada bire düştü doktora gittik nstye bağladı sancılarım düzenli ancak yeterli değilmiş açılmam yokmuş beklemedeyiz azcık uğraştırıcak kuzum hayırlısı artık :S

slm kızlar 39+6 yız dün nişanım geldi.akşam sancılarım vardı 10 dakikada bire düştü doktora gittik nstye bağladı sancılarım düzenli ancak yeterli değilmiş açılmam yokmuş beklemedeyiz azcık uğraştırıcak kuzum hayırlısı artık :S

hayirli dogumlar diliyorum canim insallah saglikla ve az acisiz atlatirsin dogumunu :Saruboceq:

selam arkadaslar bende nihayet evime gelebildim oglumu 21 nisanda cok sükür saglicakla kucagima almayi nasip etti YÜCE YARADAN

insallah herkes iyidir bebeler iyidir ,cok dikisim var fazla oturamiyorum

acaba dikis yerleri ne kadar sürede iyilesir CADIARZU

dogum hikayemi anlatip anlatmamakta kararsizim valla kafamçokkarıştı,neyse önemli olan oglumun sag saglim koynumda olmasi :asigim:

günaydın kızlar..

ne okumaya ne yazmaya fırsat bulabiliyorum. dilacık annemin kucağında kakasını yapmaya çalışıyor şimdi, yavrum ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor, içim gidiyor.. ben de o arada gireyim bi bakayım dedim..

soracak birkaç şeyim var, fırsatı olan cevaplayabilirse o kadar sevinirim ki....

1) bizim bugün 13. günümüz, haaaaala göbeğimiz düşmedi. çatliycam orta yerimden... göbeği düşse, yıkiycam çocuk da rahatliycak.. içinizde bu kadar uzayanı var mı? neden düşmüyor bu göbek hala?

2) bebişleri gece nasıl yatırıyorsunuz kızlar? sırt üstü yatırsam, kussa, duymasam, Allah korusun boğazına kaçsa bir şey olsa diye korkuyorum..yan yatırsam, kıpır kıpır, dönse, yüzükoyun kalıp boğulsa falan diye korkuyorum.. iki gıdım uykum var zaten, onda da tetikteyim sürekli..siz napıyorsunuz?

3) sizin bebişler günde kaç kez kaka yapıyor??
dila düne kadar günde 6-7 kez yapıyordu, dün 2 kez yaptı, son 12 saattir de ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor.. normali neymiş bunun?

4) hepiniz eldiven takıyor musunuz kuzulara ? benimki taktırmıyor, hemen çıkarıyor, cebelleşiyoruz gün içinde ama hep o kazanıyor...

ayy bu arada denizcim online :)

nasılsın canım?
mehmet salih nasıl?

bir de gülsemin'in haberini okudum şimdi son sayfada.. gözün aydın tatlım, almışsın yavrunu kucağına..Allah uzun ,sağlıklı ömür nasip etsin..kuzucuğu kokla benim yerime de :)

selam arkadaslar bende nihayet evime gelebildim oglumu 21 nisanda cok sükür saglicakla kucagima almayi nasip etti YÜCE YARADAN

dogum hikayemi anlatip anlatmamakta kararsizim valla kafamçokkarıştı,neyse önemli olan oglumun sag saglim koynumda olmasi :asigim:

gülsemincim gecmis olsun ömürlü olsun bebegin allah anali babali büyütsün cnm:teselli:

günaydın kızlar..

ne okumaya ne yazmaya fırsat bulabiliyorum. dilacık annemin kucağında kakasını yapmaya çalışıyor şimdi, yavrum ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor, içim gidiyor.. ben de o arada gireyim bi bakayım dedim..

soracak birkaç şeyim var, fırsatı olan cevaplayabilirse o kadar sevinirim ki....

1) bizim bugün 13. günümüz, haaaaala göbeğimiz düşmedi. çatliycam orta yerimden... göbeği düşse, yıkiycam çocuk da rahatliycak.. içinizde bu kadar uzayanı var mı? neden düşmüyor bu göbek hala?

2) bebişleri gece nasıl yatırıyorsunuz kızlar? sırt üstü yatırsam, kussa, duymasam, Allah korusun boğazına kaçsa bir şey olsa diye korkuyorum..yan yatırsam, kıpır kıpır, dönse, yüzükoyun kalıp boğulsa falan diye korkuyorum.. iki gıdım uykum var zaten, onda da tetikteyim sürekli..siz napıyorsunuz?

dila düne kadar günde 6-7 kez yapıyordu, dün 2 kez yaptı, son 12 saattir de ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor.. normali neymiş bunun?

4) hepiniz eldiven takıyor musunuz kuzulara ? benimki taktırmıyor, hemen çıkarıyor, cebelleşiyoruz gün içinde ama hep o kazanıyor...

günaydin sanada cnm,yika sen bebegini göbegi düser yakinda,gecelride sirt üstü yatir kusacagi varsa korkma bisecik olmas saten duyarsin allah korusun sesini,kaka bizde günde bikeremcik amaa bez doluyo yarim kilo kadarkaydirigubbakcemile3,eldivene gelince ben hic takmadim desem yeridir canimcim

günaydin sanada cnm,yika sen bebegini göbegi düser yakinda,gecelride sirt üstü yatir kusacagi varsa korkma bisecik olmas saten duyarsin allah korusun sesini,kaka bizde günde bikeremcik amaa bez doluyo yarim kilo kadarkaydirigubbakcemile3,eldivene gelince ben hic takmadim desem yeridir canimcim

cevap verdiğin için çok sağol serapcım :)

ay göbeğinin bu kadar geç düşeceğini bilsem yıkardım herhalde, ama doktor yıkama deyince, ben de her şey kitabına uygun olsun, yanlış bir şey yapmayayım diye bekleyince, 2 hafta geçti işte...
göbek de hala taş gibi valla hiç düşecek gibi değil :) ne yapacağımı şaşırdım. doktor da normal diyor.. velhasıl beklemedeyiz..

diğer cevaplar için de sağol tatlım.. öpüyorum kocaman :)

günaydın tekrar..
gülsemin cim hayırlı olsun canım kuzun.. iyi dileklerin içinde sağol çok teşekkür ederim canım işallah çabuk doğar annesini yormaz daha fazla :S..

günaydın kızlar..

bizim göbüşümüz 9. gün düştü
yakında düşer canım doktor düşdükten 24 saat sonra yıklayın demişti bekle bence bu kadar beklemişin
bizimki 3-4 kez kakasını yapıyor ben yan yatırıp arkasına battaniyesini sıkıştırıyorum eldiven takıyorum ev soğuk gibi çünkü birde yüzünü çiziyor ama takmamak gerekliymiş elini yüzünü tanısın diye havalar ısınsın azıcık çıkarıcam hemen.şapkada takıyorum sürekli sen takıyormusun
ne zormuş bu işler hiç bilmiyor insan ne yapacagını şaşırıyor annem varken rahattım herşeyi o ayarlıyordu emzirirken bile gelip kucağıma veriyor sonra gazını çıkarıyordu.şimdi çok zorlanıyorum kayınvalide var ama insanın annesi gibi olmuyor annemi tekrar çağırmayı düşünüyorum
herkese bebeği ile mutlu bol sütlü günler

sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş canım

Allah sağlıkla analı babalı büyütmeni nasip etsin bebişine hayırlı ömürler versin canım zor bir doğum mu oldu kafan niye karıştı merak ettim valla ben sezeryanla doğum yaptım normal nasıl oluyor çok merak ediyorum keşke normal doğurabilseydim ama doğmadı benimki içerisi rahat geldi gerçi yapabilirmiydim bilmiyorum sezerya-nda bile korkudan öldüm

gülseminciğim canım hayırlı olsun bitanem sonunda sağlıcakla doğumunu yapmışsın canımcım rabbim hayırlı ömürler versin inşallah

ummuhancığım canım sanada hayırlı ağrısız sancısız doğumlar nasip eğlesin yaradanım canım sağlıcakla cennet kokulunu kucağına alırsın inşallah

zeynocuğum canım benim canını sıkma bitanem 1 aya kadar uzayabilirmiş bazen göbeğin düşmesi akıntı koku olmadığı sürece sorun olmazmış canım bizim kız günde 5-6 kez yapıyo canım kakasını ama yapmadığı günde oldu canım ben o zamn karnını saat yönünde hafif masaj yapıyorum işe yarıyo canım dene istersen gecede yan yatırıyorum canım çünkü ağzına kusmuk falan gelir diye ya sağına yada soluna battaniyesini sıkıştırıyorum öylece yatırıyorum eldiven ve şapkamızda genelde herzaman kafamızda çünkü bizim ev sobalı yatak odamda ufo var soğuk olur diye çıkarmıyorum canım havalar ısınsın ilk işim onları çıkarmak olacak inşallah:))

slm kızlar
uzun süredir giremedim geçen pazartesi günü normal epudural doğumla minik kızıma kucağıma aldım çok şükür
Allah herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah o yollarda eğlendirmesin
bilgi vereyim dedim sizlere
bu arada ben yokken olan doğumlara Allah analı babalı sağlıklı ömür versin inşallah

Back
X