günaydın kızlar..
ne okumaya ne yazmaya fırsat bulabiliyorum. dilacık annemin kucağında kakasını yapmaya çalışıyor şimdi, yavrum ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor, içim gidiyor.. ben de o arada gireyim bi bakayım dedim..
soracak birkaç şeyim var, fırsatı olan cevaplayabilirse o kadar sevinirim ki....
1) bizim bugün 13. günümüz, haaaaala göbeğimiz düşmedi. çatliycam orta yerimden... göbeği düşse, yıkiycam çocuk da rahatliycak.. içinizde bu kadar uzayanı var mı? neden düşmüyor bu göbek hala?
2) bebişleri gece nasıl yatırıyorsunuz kızlar? sırt üstü yatırsam, kussa, duymasam, Allah korusun boğazına kaçsa bir şey olsa diye korkuyorum..yan yatırsam, kıpır kıpır, dönse, yüzükoyun kalıp boğulsa falan diye korkuyorum.. iki gıdım uykum var zaten, onda da tetikteyim sürekli..siz napıyorsunuz?
3) sizin bebişler günde kaç kez kaka yapıyor??
dila düne kadar günde 6-7 kez yapıyordu, dün 2 kez yaptı, son 12 saattir de ıkınıyor ıkınıyor yapamıyor.. normali neymiş bunun?
4) hepiniz eldiven takıyor musunuz kuzulara ? benimki taktırmıyor, hemen çıkarıyor, cebelleşiyoruz gün içinde ama hep o kazanıyor...