bizim göbüşümüz 9. gün düştü
yakında düşer canım doktor düşdükten 24 saat sonra yıklayın demişti bekle bence bu kadar beklemişin
bizimki 3-4 kez kakasını yapıyor ben yan yatırıp arkasına battaniyesini sıkıştırıyorum eldiven takıyorum ev soğuk gibi çünkü birde yüzünü çiziyor ama takmamak gerekliymiş elini yüzünü tanısın diye havalar ısınsın azıcık çıkarıcam hemen.şapkada takıyorum sürekli sen takıyormusun
ne zormuş bu işler hiç bilmiyor insan ne yapacagını şaşırıyor annem varken rahattım herşeyi o ayarlıyordu emzirirken bile gelip kucağıma veriyor sonra gazını çıkarıyordu.şimdi çok zorlanıyorum kayınvalide var ama insanın annesi gibi olmuyor annemi tekrar çağırmayı düşünüyorum
herkese bebeği ile mutlu bol sütlü günler
ay evet güzelim, dediğin gibi bu kadar bekledim düşene kadar bekleyeyim diyorum artık..
çok sağol cevap verdiğin için... dediğin gibi o kadar zormuş ki bu işler..
acemi annelik bir yandan, uykusuzluğa, yorgunluğa alışmak bir yandan. zamanla kolaylaşacak inşallah.
senin de annen dönmüş, kayınvalideyle bir yere kadar.. zorlanıyorsundur. Allah yardımcın olsun...
valla ben de evde yapamadım bi kamyonet eşyayla anneme taşındık, 40'ı çıkana kadar burda kalıcaz, yoksa evde delirirdim valla. burda sağolsun annem her şeyime yetişiyor. ama şimdiden kara kara düşünmeye başladım eve döndüğümde her şeye bir başıma nasıl yetişicem diye..
ayy.. alışıcaz herhalde di mi :)
bu arada şapkayı sormuşsun canım, aslında takmak lazımmış ilk birkaç hafta ama ben onu da takamıyorum, taktırmıyor ibişim :)
çırpınıyor, rahatsız oluyor, bir şekilde çıkartıyo elinden kafasından giydirdiklerimi..
zeynocuğum canım benim canını sıkma bitanem 1 aya kadar uzayabilirmiş bazen göbeğin düşmesi akıntı koku olmadığı sürece sorun olmazmış canım bizim kız günde 5-6 kez yapıyo canım kakasını ama yapmadığı günde oldu canım ben o zamn karnını saat yönünde hafif masaj yapıyorum işe yarıyo canım dene istersen gecede yan yatırıyorum canım çünkü ağzına kusmuk falan gelir diye ya sağına yada soluna battaniyesini sıkıştırıyorum öylece yatırıyorum eldiven ve şapkamızda genelde herzaman kafamızda çünkü bizim ev sobalı yatak odamda ufo var soğuk olur diye çıkarmıyorum canım havalar ısınsın ilk işim onları çıkarmak olacak inşallah:))
canım dediğin gibi uzadığı oluyormuş ama ben pek şaşırdım, çünkü bizim kızdan başka göbeğin düşmesi bu kadar uzayanı duymamıştım...doktor bile çok nadir olur 15 güne uzadığı dedi..
bakalım bizim rekor ne olacak :)
sorduklarıma cevap verdiğin için de çok sağol canım benim...
bunun dışında sen ne alemdesin?
gizem'in huyu suyu nasıl, zorluyor mu sizi?
bir ayı devirmişsiniz, 40 çıkması dedikleri kadar büyülü bir rakam mıymış, sahiden kolaylaşıyor mu işler :)