dünürrüüümmm... nasılsın bebeğim? dila'm nasıl? kusmuş da korkutmuş mu annesinii... ee bu kız içerdeyken de kıpırdamaz da korkuturdu seni:))) güzelim.. benim oğlan çok şükür öyle çok kusmadı şimdiye kadar.. bazen gazını çıkarırken ağzındakileri fışlatıyo :) bazen de emerken uyursa gazını çıkaramadan yatırıyorum o arada çıkarıyo bi fıştırık :) o kadar.. çok şükürr.... ama doktor normal dediyse normaldir.. sıkma canını... gazını zor çıkarmıştır ,ondandır... sorun yoktur eminim.... emiyo demi balım? başka bi sorununuz yok inşallah?
hııımm.. pişik olayında da.. bizde çok şükür şu ana kadar en ufacık bi kızarıklık bile yaşamadık... prima kullanıyoruz.. 2 numarasını :) unibaby ıslak mendil ve doğduğundan beri edoşuma süper iyi gelmiş olan dalin pişik kremi... her defasında ince bi tabaka sürüyorum :) ama hiç pişik olmadı paşamda çok şükürr... inş. kimsede de olmaz.. çok zor bi durum

[/B]
dünürüm açık görünüyo diye yazmıştım ama sanırım o da aynı anda çıkmış :) denk gelemedik yine..
bu arada utku bey uyandıı... çığlıklar eşliğinde... :)) şu an ablasının yatağında yatıyo :) biraz sakinleştirip yatırdım yanına... ama çok sürmez basar yaygarayı yine :)) acıkmıştır çünkü.... gidip emziriyim..
çokkk öptüm hepinizii... heerkese iyi günler... bebişleri de koklarım çook...
canımmm dünürlerin güzeliiii bi tanesiii:)
yettim gari
tam senin mesajını okudum, cevap yazıcam, diloş hanım bastı çığlığı, onu emzirdim, şimdi yatırdım koştum hemen bilgisayar başına
ay nası sevindim denk geldik diye var ya :)
eski günlerdeki gibi :))
eski gün dediysem, hepi topu 2-3 hafta öncesi ama dilasız günlerim bir asır kadar uzakta geliyor şimdi :)
ay refişim dediğin gibi dila beni bi korkuttu ki anlatamam..
elim ayağım boşaldı. bi de ben zaten panik bi tipimdir, en ufak bir şeyde dağılırım, dila'nın hasta hali öldürdü beni resmen..
doktor normal dedi, zinco'yu gerektiğinde kullan demişti, şimdi düzenli kullan, gazı rahatsız etmesin dedi. bakalım bir de öyle deniycez..
üşütmüş falan olmayayım da çocuğu, umarım sebebi normal bir gaz sancısıdır.
emiyor mu diye sormuşsun, çok şükür emiyor da.. ne kadar emmesi normal onu kestiremiyorum.
utku her bir memeyi ne kadar emiyor refiş ?
düne kadar dila 15 dk aralıksız emebiliyordu ama ne hikmetse son 24 saattir 5-6 dk'dan uzun durmuyor memede.. uyuyor hemen. ya da inatçı keçi, mühürlüyor dudaklarını, asla açtırıp da emdiremiyorum...
ayy ne zormuş anacım yaa..
şu 40'ımız çıksa, azıcık kilo alsa, kıyafetleri dolsa, ele gelse, havalar güzelleşse, atsam arabasına parka falan çıkarsam...
ne güzel olcaaak...