ya kızlar göğüs uçlarım hala iyileşmedi.banyoya girmekten korkar oldum.su değince canım yanıyo.hele banyo sonrası biber gibi yanıyo.acaba ucuna birşey mi bantlasam ya saçma ama akıl verin nolur
fulyancım ne güzel seninnki bir gece uymamış benimki günlerdir böle sütüm de iyi bizimki emip bırakıyor sonra aranıyor sanki benimle dalga geçiyor hep kucak ister gibi sütünnü arttırmaka için bol rezene çyı iç ılık ılık gögsüne sütün indiğini hissediyorsun meyvesyuy ve bol su bebğime geceleri uğraşmaktan benimde dikişlerim karnım ağrır oldumerhaba kızlar.ya ben bu sütümü anlayamıyorum ya.
3 gündür kızıma hiç mama vermedim ama bu gece uyumadı çocuğum meğer açmış.mama deneyim dedim cok cok emdi ve uyudu.
yediğm şeyler aynı ama sütüm niye bir gün çok bir gün az anlamıyorum.
sizde de oluyor mu?
bu arada benim sağ kasığım çok ağrıyor ya.dün misafir vardı.zorladım galiba.bu amaliyat yerleri en ufak bi yorgunlukta ağrıyacak mı ya?yine 2 büklüm yürümeye başladım.
kızlar sa bende hiç giremeyenledenim.bu arada ben 2010 nisan annelerinin doğum hikayeleri konusu açtım hepinizin hikayesini merak ediyorum.lütfen anlatın kızlar.
bunada şükür altın topumuzla oynuyoruz.size birkaç sorum olacak herkezler gibi:
1.doğum lekeleriniz için ne yapıyorsunuz
2.kızımın kakası bezde leke gibi 2-3 gündür aceba kabızmı.bu sabah bolca yaptı ama öğleden sonra tekrar az yaptı aceba bu normalmi sizinkiler bol bolmu yapıyorlar
3.kız bebeği olanlar bebeklerinin afedersiniz çiş yaptıkları bölgeyi nasıl temizliyorsunuz.benimkine pişik kremi sürmüştüm beyaz beyaz içinde kaldı elleyemiyorum annem kızıyor neyle nasıl temizliyosunuz
4.ıslak mendilin hangi markasını kullanıyorsunuz
5.acı biber sütüme geçermi
6.sütü en çabuk artıran ne
hepinizi öpüyorum.Allah (c.c.) emanet olun siz ve kuzucuklarınız.
kızlar sa bende hiç giremeyenledenim.bu arada ben 2010 nisan annelerinin doğum hikayeleri konusu açtım hepinizin hikayesini merak ediyorum.lütfen anlatın kızlar.
bunada şükür altın topumuzla oynuyoruz.size birkaç sorum olacak herkezler gibi:
1.doğum lekeleriniz için ne yapıyorsunuz
2.kızımın kakası bezde leke gibi 2-3 gündür aceba kabızmı.bu sabah bolca yaptı ama öğleden sonra tekrar az yaptı aceba bu normalmi sizinkiler bol bolmu yapıyorlar
3.kız bebeği olanlar bebeklerinin afedersiniz çiş yaptıkları bölgeyi nasıl temizliyorsunuz.benimkine pişik kremi sürmüştüm beyaz beyaz içinde kaldı elleyemiyorum annem kızıyor neyle nasıl temizliyosunuz
4.ıslak mendilin hangi markasını kullanıyorsunuz
5.acı biber sütüme geçermi
6.sütü en çabuk artıran ne
hepinizi öpüyorum.Allah (c.c.) emanet olun siz ve kuzucuklarınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?