ohhh ne güzel arkadaşımya sana bebişinle iyi gezmeler canım anneler günün kutlu olsun canımkızlarr hepinizin anneler günü kutlu olsun... çoğunuz bebişlerinizle birlikte ilk anneler günü :) tabi biz daha tecrübeliyiz... ben,reyhan,mehtap,serap ve birkaç arkadaş daha... neyse inşallah hayatınız boyu eşiniz ve evlatlarınızla çok mutlu olursunuz...
sen ömer eymen'in beline vurmaya kıyamamışsındır da ondan çıkmamıştır gazı :) inş. işe yarar b u yöntem... emziğe alıştırmak bi dert bıraktırmak bi derteda hemen alışıp zor bırakmıştı.. utku da inatla alışmıyo... bezden memnun olmanıza sevindim cnım.. eda hanıma bizde molfix kullanmıştık.. prima pişik yapmıştı ona :))) her bebeğin cildine başkası uyuyo işte....
kaydirigubbakcemile3 bak sen uyanığa :)) senin kokunu arıyordur muhtemelen canım.. bi dene bakalım kokun olan bi eşyayı beşiğine koymayı :)
:Saruboceq: inşallah canım... bunu da atlatıcaz inşallah... aman yavrular sağlıklı olsunda napalım...
evett canım anne olmak bu işte alkisalkisalkis oğluşun güle güle giysin cicilerini...
opuyorumnanaktan canımm sorunlarımız aynı.. çok şükür mü demeli bilmem ama demekki herşey yolunda gidiyo :) olağan şeyler.. soğukkanlı olmak lazım.. bebişlerin biz<e sakin olarak ihtiyacı var.. gazınız geçer inş. bi an önce..
oğluşum ve ben hazırız... şimdi kızım ve babasını uyandırıcam yola çıkıcazz... ananeye gdiyoruz yazlığa.. hediyelerimizi orda vericez... hava da yağmurlu dedi hava durumu ama inş. yağmaz.. aman yağsa da açıkta değiliz ya... :))) neyse gidiyim de uykucu turşuları uyandırıyım .. kahvaltıya bekliycekler :) çook öptük herkesii... kucağımda ekrana bön bön bakan utku bey de öpüyodur sanırım opuyorumnanaktan
TEK BAŞINA KALINCA EMİN OL DAHA GÜZEL BAKARSIN BEBİŞİNE CANIM.gecmisi hizli bir sekilde okudum ve inanirmisiniz moralim yerine geldi arkadaslar bir ben degilmisim demekki dedim bugun kizim 1 ayi doldurdu ve 30gundur yan gelip yatmisim bunu anladim 2 gundur mahvetti bizi gaz sorunu hat safhada ilk defa katila katila aglarken gordum sok oldum oturup bende agadim butun sogukkanliligimi ytirdim memede susuyor yarim yamalak bir uykuyataga yattigi anda gozler faltasi arada bir aglama krizi hic bisey fayyda etmiyorbanyoya soktuk sicak suda mayisiyor sonra hersey ayni memeye gelince tik susuyor sonra yeniden sut kalmadi kurudu surekli emdigi icinde gaz sorunu hic bitmedi . kayinvaldem simdi yanimdao da 5 haziranda donecek kara kara dusunuyorum ne yapacagim diye hos kadina bayilmiyorum ama :) gercekten cocuga iyi bakiyor sogukkanli ustelik hemsire cok faydasi oluyor bize. yandim ben yandim napcam
Hep aynıyız heralde cnm yaa.Yatağa koyunca hemen uyanıyorlar.Bizim kucağımızda kendilerini güvende hissediyorlar.Aminnn.iyi geceler herkese kızım 3 ten buyana uyanık hala uyumadı tam dalıyor yatağına koyuyorum gözlerini açıyor sabahtan beri hep böle devam etti yok uyumuyor napıcağımı şaşırdım...rabbim hepimizin gerçekten yardımcısı olsun kolay değilmiş bebiş büyütmek.
Ben sütün sıcaklığı soğukluğu konusuna inanmıyorum.Tabiki hemen emzireceksin canım bebişini.Çalışmaya başlayınca dahada zorlaşacak bizim için bakımlarıcanım bebeklerin haleti ruhiyesini anlamak zor. okadar dikkat ediyorumki yediğime içtiğime anlatamam.çarşıya çıkmıştık eşimle 2 saat falan dolaştık gelir gelmez emzirdim annem dediki sıcak sütünden olmuştur.biraz dinlenip emzirseydin dedi ama.acıkmış hemen emzirdim.anlayacağın canım herşey anneden oluyor.birde çocuk uyurken kesinlikle uyandırmamak lazım.zaten 2.aydan sonra günde 3-4 defa beslenirlermiş.ilk ayda 6-8. defa.bugün babane dede gelmiş sevicez diye uyuyan çocuğu kucaklarına almışlar ne anlıyorlarsa artık.bir uyandı inan akşama kadar sallamaktan ve emzirmekten helak oldum.hakkımızda hayırlısı.Allah (c.c.)hepimizin bebeklerine sağlık ve sıhat ve huzur versin bizlerede yardım etsin.
Saolasın refişimmm seninde anneler günün kutlu olsun canımın içi.Gaz konusunda kıyamadığımdan mı diyorsun:))Bugün emziği 5 dk emdi çok sevindim.Zorda kaldığımda vermek için istiyorum emziği almasını yoksa benim memem ağzında olmayınca koparıyor yaygarayı susturabilene aşkolsun.Ooooo gezmelerede gideceklermiş.Bizde öptük seni ve utkuyu canım.kızlarr hepinizin anneler günü kutlu olsun... çoğunuz bebişlerinizle birlikte ilk anneler günü :) tabi biz daha tecrübeliyiz... ben,reyhan,mehtap,serap ve birkaç arkadaş daha... neyse inşallah hayatınız boyu eşiniz ve evlatlarınızla çok mutlu olursunuz...
sen ömer eymen'in beline vurmaya kıyamamışsındır da ondan çıkmamıştır gazı :) inş. işe yarar b u yöntem... emziğe alıştırmak bi dert bıraktırmak bi derteda hemen alışıp zor bırakmıştı.. utku da inatla alışmıyo... bezden memnun olmanıza sevindim cnım.. eda hanıma bizde molfix kullanmıştık.. prima pişik yapmıştı ona :))) her bebeğin cildine başkası uyuyo işte....
kaydirigubbakcemile3 bak sen uyanığa :)) senin kokunu arıyordur muhtemelen canım.. bi dene bakalım kokun olan bi eşyayı beşiğine koymayı :)
oğluşum ve ben hazırız... şimdi kızım ve babasını uyandırıcam yola çıkıcazz... ananeye gdiyoruz yazlığa.. hediyelerimizi orda vericez... hava da yağmurlu dedi hava durumu ama inş. yağmaz.. aman yağsa da açıkta değiliz ya... :))) neyse gidiyim de uykucu turşuları uyandırıyım .. kahvaltıya bekliycekler :) çook öptük herkesii... kucağımda ekrana bön bön bakan utku bey de öpüyodur sanırım opuyorumnanaktan [/B][/COLOR]
Gaz için 3. ayını bitirmelerini bekleyeceğiz.Gerçi her bebekte değişir ama.arkadaşlar 40 çıkıncamı düzene gircek 3 ayı çıkıncamı şafak sayıcam artık bugün 21.günümüz rabbim neolur şu zaamanlar çabuk geçsin geçsinde kızımla doya doya uyuyalım uaynalım oynayaım sevelim onu ounun ağlamalrını gülücüklerini özlüyorum ben
Saolasın elifciğim seninde kutlu olsun.kızlaaaar ilk anneler günümüz kutlu olsuuuuuun.
Canım zor günler geçirmişsin hepinize geçmiş olsun.Ben mama kullanmıyorum.a.s.sevgili anneler
hepimizin anneler günü kutlu olsun.daha nice anneler gününe sevdiklerimizle ,bizi sevenlerle ve evlatlarımızla ulaşmak dileğiyle...
ben vakit bulursam sizleri okuyorum.ama yazmaya pek vaktim olmuyor.geçen pazartesiden beri işe başladım.bebeğime bakacak kimse yok.büroya götürüyorum.benim işim varken sekreterim bakıyor.haziran başında tamamen işe başlayacağım için orayada bir park yatak alacağız.
sütüm tamamen kesildi.oğlum emmiyodu malum.25 gün anne sütünü sağarak verdim.ama artık 10 ml bile gelmiyor.bugün son kez sağmayı deneyeceğim.artık milletin vah vah emmiyomu,sütün kesilir yakında sorularına gözünüz aydın sütüm kesildi diye cevap vereceğim.zaten ilk kesildiğinde eşime herkese sütü kesildi diye müjde ver dedim sinirden.
oğlum her bebek kadar sorunlu.bazan gazı çok oluyor.çok sorunlu olsaydı heralde kafayı yerdim.her hafta kendime gülecek birşey bulup,deli gibi kendi kendime gülüp duruyorum.ancak yanlız kaldığımda ağlıyorum.
büyük oğlum kardeş kıskaçlığından beni delirtmek üzere hastalandı doktora götürüp ilaç kullanmamıza rağmen 4 gün ateşi hiç düşmedi.en son kalbinin ağrıdığı söyledi.babası nasıl doktora götürdü,resmen check upa soktu çocuğu.hastaneye yatıracak hale geldi.2 şişe serum,5 iğne yapıldı.hastanede dayısına hep kardeşim yüzünden diye ağlamış
şimdi de hergün ya ben öleyim ya da sen diye söylenip beni delirtiyor.hiç birşey yemiyor.zaten babamız iş yoğunluğundan hiç ortalarda yok.
bende herkese yok canım ben lohusalık sendromu yaşamıyorum diye yalan söylüyorum.aslında kendimi kandırıyorum biliyorum.bal gibi yaşıyorum.zaten biraz daha sürerse kendimide oğlumuda psikoloğa götüreceğim.
birde bu arada bacağımda deri altı enfeksiyonu oluştu.5 gün yürüyemedim ağrıdan ama güç bela oğlumu sekreterime bırakıp doktora gittim.doktor Allahın sevdiği kuluymuşsun.bu kadar geç gelince seni ateşle yatağa düşürürdü dedi.2 çeşit antibiyotik ve 2 krem yazdı.şükür geçti.annem sıkıntıdan diyor.
haftaya pazar kırkımız çıkacak.gerçi 37.gündede çıkarılıyomuş ama ben 40.günü bekleyeceğim.
neyse benden bu kadar destan yeter.
birde hangi mamayı kullanıyorsunuz?yazarsanız sevinirim.
hepinize iyi günler.
Anam beni bin bir eziyetle doğurup, dünyaya getiren kadın,
Adın tespihattır dillerimde, yüreğimde, gönlümde sultansın,
Sığınacak liman, ak sütünle yavrulara, helalinden membasın
Gül çiçektir solar, oysa sen yaşam boyu yüreğimde yaşarsın.
BENIM ICIN HERSEYE KATLANAN HERZAMAN YANIMDA OLAN DEGERI BICILEMIYEN DUNYANIN EN GUZEL ANNESINE,ANNELER GUNU KUTLU OLSUN...BU GÜZEL SÖZLER TÜM BEBİŞLERİMİZDEN 2010 NİSAN ANNELERİNE....
a.s.
sevgili anneler
hepimizin anneler günü kutlu olsun.daha nice anneler gününe sevdiklerimizle ,bizi sevenlerle ve evlatlarımızla ulaşmak dileğiyle...
ben vakit bulursam sizleri okuyorum.ama yazmaya pek vaktim olmuyor.geçen pazartesiden beri işe başladım.bebeğime bakacak kimse yok.büroya götürüyorum.benim işim varken sekreterim bakıyor.haziran başında tamamen işe başlayacağım için orayada bir park yatak alacağız.
sütüm tamamen kesildi.oğlum emmiyodu malum.25 gün anne sütünü sağarak verdim.ama artık 10 ml bile gelmiyor.bugün son kez sağmayı deneyeceğim.artık milletin vah vah emmiyomu,sütün kesilir yakında sorularına gözünüz aydın sütüm kesildi diye cevap vereceğim.zaten ilk kesildiğinde eşime herkese sütü kesildi diye müjde ver dedim sinirden.
oğlum her bebek kadar sorunlu.bazan gazı çok oluyor.çok sorunlu olsaydı heralde kafayı yerdim.her hafta kendime gülecek birşey bulup,deli gibi kendi kendime gülüp duruyorum.ancak yanlız kaldığımda ağlıyorum.
büyük oğlum kardeş kıskaçlığından beni delirtmek üzere hastalandı doktora götürüp ilaç kullanmamıza rağmen 4 gün ateşi hiç düşmedi.en son kalbinin ağrıdığı söyledi.babası nasıl doktora götürdü,resmen check upa soktu çocuğu.hastaneye yatıracak hale geldi.2 şişe serum,5 iğne yapıldı.hastanede dayısına hep kardeşim yüzünden diye ağlamış
şimdi de hergün ya ben öleyim ya da sen diye söylenip beni delirtiyor.hiç birşey yemiyor.zaten babamız iş yoğunluğundan hiç ortalarda yok.
bende herkese yok canım ben lohusalık sendromu yaşamıyorum diye yalan söylüyorum.aslında kendimi kandırıyorum biliyorum.bal gibi yaşıyorum.zaten biraz daha sürerse kendimide oğlumuda psikoloğa götüreceğim.
birde bu arada bacağımda deri altı enfeksiyonu oluştu.5 gün yürüyemedim ağrıdan ama güç bela oğlumu sekreterime bırakıp doktora gittim.doktor Allahın sevdiği kuluymuşsun.bu kadar geç gelince seni ateşle yatağa düşürürdü dedi.2 çeşit antibiyotik ve 2 krem yazdı.şükür geçti.annem sıkıntıdan diyor.
haftaya pazar kırkımız çıkacak.gerçi 37.gündede çıkarılıyomuş ama ben 40.günü bekleyeceğim.
neyse benden bu kadar destan yeter.
birde hangi mamayı kullanıyorsunuz?yazarsanız sevinirim.
hepinize iyi günler.
selam kizlar
az önce doktordan geldim bebegimi tarttilar
3350 gram dogmustu oglum ama eve gelirken 3070 grama düsmüstü
dogumdan itibaren düsen kilosu iki hafta icinde yerine gelmesi lazim ve oglum bugun 19 günlük
ama kilosu 3340 olmus sadece 270 gram almis ve 3 haftalik olcak iki gun sonra bu normal mi yaa ??
YAVRUM öyle zayifladiki anlatamam ,sizinkiler nasil kizlar ?
Öpmezmiyim canım sende gizemimizi öp benim için.opuyorumnanaktan:1hug::a015: seninde canım anneler günün kutlu olsun canım arkadaşım ömerciği öp benim için kocaman
Maşallah canım oğluşun güzel kilo almış.Kaka ve çişini normal yapıyorsa kilo alımıda normal görünüyor mama takviyesine gerek yok canım.Neden sütünün yetersiz olduğunu düşünüyorsun?kızlar geçmişe bi göz attım gaz sancıları gecelere dewam edioruz demek hep birlikte..uykusuz ve resmen aç yaşıorum ben kızlar..kahvaltı yapmayı bırakın ekmek içi yapmaya vaktim olmuyo.oğlum çok zor uyuyo ve çoğnlula ağlıo.denemediğimiz şey kalmadı masajlar,sıcak su torbaları,kimyon katılmış yicekler,nurse ve sab sımlex gaz ilacları yok anam benim oğluşuma fayda etmedi hiç biri..katıla katıla ağlamaya dewam.elim ayağım karışıo öle bi ağlıoki sanki dayak yemiş gibi.allahım ne zormuş ilk zamanlar zaman yine çabuk geçsin die dua ederken buluorum kendimi.allahtan çok zorlandığım anlarda annem yada kayınvalidem koşuverio hemen.öle zamanlarda hemen uykuya atıom kendim.:))) bide sütüm hala fışkırmıo kızlar ya emio bebişim maşallah gayretli istekli ama sütüm yeterli değil.gece sütümün bittiğini anlayıp mama takviyesi yapıorum.bize milupa yaramadı kızlar oğluma kabızlık yaptı doktor tavsiyesiyle bebelac lf ye geçtik şekersiz tıbbi mamaymış.gazlı bebekler içinmiş.5 gündür onu kullanıorum farkını gördüm.24 günlükken doktora gittik oğlumla çok şükürkü kilo alımımız iyi.oğlum 24 günde 1 kg almıuş sütüm kaliteli imiş ah bide fazla olsaymış.neyse yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz ..
Gülseminciğim haftada 200-225 gram alması gerekiyor normalde.Geçen hafta doktorumuz öyle dedi.Mama veriyordun sen değil mi? mama verilen bebeklerselam kizlar
dogumdan itibaren düsen kilosu iki hafta icinde yerine gelmesi lazim ve oglum bugun 19 günlük
ama kilosu 3340 olmus sadece 270 gram almis ve 3 haftalik olcak iki gun sonra bu normal mi yaa ??
selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?