2010 Nisan Anneleri

arkadaşlar 40 çıkıncamı düzene gircek 3 ayı çıkıncamı şafak sayıcam artık bugün 21.günümüz rabbim neolur şu zaamanlar çabuk geçsin geçsinde kızımla doya doya uyuyalım uaynalım oynayaım sevelim onu ounun ağlamalrını gülücüklerini özlüyorum ben

ohhh ne güzel arkadaşımya sana bebişinle iyi gezmeler canım anneler günün kutlu olsun canım

nisan anneleriii hepimmizin anneler günü kutlu olsun bebeişlerimizle sağlıklı gazsız bol sütlü günler bizim olsun...

sevgili anneler
hepimizin anneler günü kutlu olsun.daha nice anneler gününe sevdiklerimizle ,bizi sevenlerle ve evlatlarımızla ulaşmak dileğiyle...
ben vakit bulursam sizleri okuyorum.ama yazmaya pek vaktim olmuyor.geçen pazartesiden beri işe başladım.bebeğime bakacak kimse yok.büroya götürüyorum.benim işim varken sekreterim bakıyor.haziran başında tamamen işe başlayacağım için orayada bir park yatak alacağız.
sütüm tamamen kesildi.oğlum emmiyodu malum.25 gün anne sütünü sağarak verdim.ama artık 10 ml bile gelmiyor.bugün son kez sağmayı deneyeceğim.artık milletin vah vah emmiyomu,sütün kesilir yakında sorularına gözünüz aydın sütüm kesildi diye cevap vereceğim.zaten ilk kesildiğinde eşime herkese sütü kesildi diye müjde ver dedim sinirden.
oğlum her bebek kadar sorunlu.bazan gazı çok oluyor.çok sorunlu olsaydı heralde kafayı yerdim.her hafta kendime gülecek birşey bulup,deli gibi kendi kendime gülüp duruyorum.ancak yanlız kaldığımda ağlıyorum.
büyük oğlum kardeş kıskaçlığından beni delirtmek üzere hastalandı doktora götürüp ilaç kullanmamıza rağmen 4 gün ateşi hiç düşmedi.en son kalbinin ağrıdığı söyledi.babası nasıl doktora götürdü,resmen check upa soktu çocuğu.hastaneye yatıracak hale geldi.2 şişe serum,5 iğne yapıldı.hastanede dayısına hep kardeşim yüzünden diye ağlamış
şimdi de hergün ya ben öleyim ya da sen diye söylenip beni delirtiyor.hiç birşey yemiyor.zaten babamız iş yoğunluğundan hiç ortalarda yok.
bende herkese yok canım ben lohusalık sendromu yaşamıyorum diye yalan söylüyorum.aslında kendimi kandırıyorum biliyorum.bal gibi yaşıyorum.zaten biraz daha sürerse kendimide oğlumuda psikoloğa götüreceğim.
birde bu arada bacağımda deri altı enfeksiyonu oluştu.5 gün yürüyemedim ağrıdan ama güç bela oğlumu sekreterime bırakıp doktora gittim.doktor Allahın sevdiği kuluymuşsun.bu kadar geç gelince seni ateşle yatağa düşürürdü dedi.2 çeşit antibiyotik ve 2 krem yazdı.şükür geçti.annem sıkıntıdan diyor.
haftaya pazar kırkımız çıkacak.gerçi 37.gündede çıkarılıyomuş ama ben 40.günü bekleyeceğim.
neyse benden bu kadar destan yeter.
birde hangi mamayı kullanıyorsunuz?yazarsanız sevinirim.
hepinize iyi günler.

hem doktor hem kuaför hem öğretmen hem mühendis hem aşçı hem dondurmacı hem ayakkabı bağlayıcı anneler.... ilk anneler günümüz kutlu olsun...

Anam beni bin bir eziyetle doğurup, dünyaya getiren kadın,
Adın tespihattır dillerimde, yüreğimde, gönlümde sultansın,
Sığınacak liman, ak sütünle yavrulara, helalinden membasın
Gül çiçektir solar, oysa sen yaşam boyu yüreğimde yaşarsın.

BENIM ICIN HERSEYE KATLANAN HERZAMAN YANIMDA OLAN DEGERI BICILEMIYEN DUNYANIN EN GUZEL ANNESINE,ANNELER GUNU KUTLU OLSUN...BU GÜZEL SÖZLER TÜM BEBıŞLERıMıZDEN 2010 NıSAN ANNELERıNE....

a.s.

TEK BAŞINA KALINCA EMİN OL DAHA GÜZEL BAKARSIN BEBİŞİNE CANIM.

Hep aynıyız heralde cnm yaa.Yatağa koyunca hemen uyanıyorlar.Bizim kucağımızda kendilerini güvende hissediyorlar.Aminnn.

Ben sütün sıcaklığı soğukluğu konusuna inanmıyorum.Tabiki hemen emzireceksin canım bebişini.Çalışmaya başlayınca dahada zorlaşacak bizim için bakımlarıAllah yar ve yardımcımız olsun.

Saolasın refişimmm seninde anneler günün kutlu olsun canımın içi.Gaz konusunda kıyamadığımdan mı diyorsun:))Bugün emziği 5 dk emdi çok sevindim.Zorda kaldığımda vermek için istiyorum emziği almasını yoksa benim memem ağzında olmayınca koparıyor yaygarayı susturabilene aşkolsun.Ooooo gezmelerede gideceklermiş.Bizde öptük seni ve utkuyu canım.

Gaz için 3. ayını bitirmelerini bekleyeceğiz.Gerçi her bebekte değişir ama.

kızlaaaar ilk anneler günümüz kutlu olsuuuuuun.
Saolasın elifciğim seninde kutlu olsun.

Canım zor günler geçirmişsin hepinize geçmiş olsun.Ben mama kullanmıyorum.a.s.

bütün annelerin anneler günü kutlu olsun nisan meleklerinin anneleri hepimizin anneler günü kutlu olsun nice senelere evlatlarımızla bu arada bizim ilk anneler günümüz ve az sonra anneannemize geçicez annem aradı bu sefer ilk hep ben arardım hemen sabah kalkar kalkmaz bu sefer o aradı ve güzeller güzeli kızımın anneler günü kutlunolsun dedi çok ağladım kızlar varya o telefondan sonra inanın annelik çok farklı bişeymiş anneciğimi şimdi daha iyi anlıyorum gözlerim şişti nerdeyse ağlamaktan helak oldum o kadar duygu seli yaşadımki bir anda geçen seneleri düşünerek rabbim herkese yaradanım evlat hasreti yaşatmasın sağlıklı mürvetlerini göstersin bizlere inşallah hepinii kocaman öptük görüşmek dileğimle yarınki mevlüdümüzün ayrıntılarıyla anlatırım resimlerinide face eklerim inşallah fırsat bulursam kocaman öptük kızımla

:1hug::a015: seninde canım anneler günün kutlu olsun canım arkadaşım ömerciği öp benim için kocaman

öncelikle güzel nisan annelerinin sonrada tüm annelerenin anneler günü kutlu olsun
bugün ilk defa oglumdan cicek aldim okadar mutlu oldumki anlatamam
agla agla bi hal oldum esimde dalga gecti tabiki :)))))))))))

slmlar az kaldı ama ucundan kıyısından yakalayayım bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

güzel nisan anneleri ilk anneler günümüz kutlu ıolsun..allah bebişlerimizle nice anneler günü kutlamayı nasip etsin..

kızlar geçmişe bi göz attım gaz sancıları gecelere dewam edioruz demek hep birlikte..uykusuz ve resmen aç yaşıorum ben kızlar..kahvaltı yapmayı bırakın ekmek içi yapmaya vaktim olmuyo.oğlum çok zor uyuyo ve çoğnlula ağlıo.denemediğimiz şey kalmadı masajlar,sıcak su torbaları,kimyon katılmış yicekler,nurse ve sab sımlex gaz ilacları yok anam benim oğluşuma fayda etmedi hiç biri..katıla katıla ağlamaya dewam.elim ayağım karışıo öle bi ağlıoki sanki dayak yemiş gibi.allahım ne zormuş ilk zamanlar zaman yine çabuk geçsin die dua ederken buluorum kendimi.allahtan çok zorlandığım anlarda annem yada kayınvalidem koşuverio hemen.öle zamanlarda hemen uykuya atıom kendim.:))) bide sütüm hala fışkırmıo kızlar ya emio bebişim maşallah gayretli istekli ama sütüm yeterli değil.gece sütümün bittiğini anlayıp mama takviyesi yapıorum.bize milupa yaramadı kızlar oğluma kabızlık yaptı doktor tavsiyesiyle bebelac lf ye geçtik şekersiz tıbbi mamaymış.gazlı bebekler içinmiş.5 gündür onu kullanıorum farkını gördüm.24 günlükken doktora gittik oğlumla çok şükürkü kilo alımımız iyi.oğlum 24 günde 1 kg almıuş sütüm kaliteli imiş ah bide fazla olsaymış.neyse yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz ..

selam kizlar

az önce doktordan geldim bebegimi tarttilar

3350 gram dogmustu oglum ama eve gelirken 3070 grama düsmüstü

dogumdan itibaren düsen kilosu iki hafta icinde yerine gelmesi lazim ve oglum bugun 19 günlük

ama kilosu 3340 olmus sadece 270 gram almis ve 3 haftalik olcak iki gun sonra bu normal mi yaa ??

YAVRUM öyle zayifladiki anlatamam ,sizinkiler nasil kizlar ?

canım benim bende çok sıkıldım anne sütü verme ısrarlarından milletin. bende isterdiim sadece anne süü vrmeyi ama yetmiyor işte( ben anne sütüne en yakın, ve antialerjik etkisi en yüksek olan GOLDEN GOAT kullanıyorum. aptamil denedim pişik oldu bebişim. bu mama biraz daha pahalı ama içeriğini ve değerlerini aptamille karşılaştırdım daha yüksek. tavsiye ederim.

canım sağlığ yerindeyse önemli değil takma kafana. benim kızımda mama takviyesiyle ilk ay topu topu 500 gr aldı. ama sağlıklı çok şükür. bu ay mamayı artırdık. yanaklarımız tombiş olmaya başladı.

:1hug::a015: seninde canım anneler günün kutlu olsun canım arkadaşım ömerciği öp benim için kocaman
Öpmezmiyim canım sende gizemimizi öp benim için.opuyorumnanaktan

Reyhancığım,hayriyeciğim,bebegimiz sizlerinde anneler gününüz kutlu olsun.

Maşallah canım oğluşun güzel kilo almış.Kaka ve çişini normal yapıyorsa kilo alımıda normal görünüyor mama takviyesine gerek yok canım.Neden sütünün yetersiz olduğunu düşünüyorsun?

Gülseminciğim haftada 200-225 gram alması gerekiyor normalde.Geçen hafta doktorumuz öyle dedi.Mama veriyordun sen değil mi? mama verilen bebekler
daha kilolu oluyorlar ama nazlınında dediği gibi sağlıklıysa sorun yok takma.Doktorun kilo alımı için ne dedi?Benim oğluş şu anda normal gidiyor canım.

Son düzenleme:

güzelim ben de 2-3 hafta içinde doğum kilosuna ulaşılmalı diye biliyorum. aradaki 10 gram da sıkmasın canını.. bir sıkıntı görse doktorun ikaz ederdi herhalde.
her bebeğin bünyesi, kilo alımı, gelişimi farklı gülsemin.
başka bebeklerle kıyaslarsan moralin bozulur, gerilirsin. sen sadece kendi bebeğine bak, mukayese etme kimseyle.

ben de dila'yla ilgili bazı konuların üstünde hiç durmamaya çalışıyorum.
yoksa burda okuduğum bazı şeyler moralimi çok bozar yani "bizim kız niye böyle değil" diye...
her bebek ayrı diyorum. kendi gelişimime, seyrime bakıyorum. sen de öyle yap ve moralini bozma lütfen canım.

içine hiç sinmiyorsa, bir başka doktora daha göster bence...
ama ne olursa olsun panik yapıp germe lütfen kendini. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…