valla canım önceden asla ot çayları içemezdim ben ama kaanın hatrına bir kaç kere rezene ve humana süt artırıcı çay içtim. ama rezene bize yaramadı ikimize de daha çok gaz yaptı sanki.ya kızlar ben işin içinde olmama rağmen kimyon,rezene,anason tükemiyorum...
aslında içmem gerek...
ama yok midem almıyo,bazen kuzeye verirken bile acaba beyeniyor mu tadını diyorum...
slm canımbizde nurse harveys kullanıyorz 4 tatlı kaşığı olara bazende 3 ben 2 gündür faydasnı görür oldum şükür artık alttanda üsttende daha rahat çıkarmaya başladıki benm kzım bu forumun en gazlı bebeklerindendi sanırım ben günlerdr uymuyordum gazdan dolayı..yanındada rezene çayı veriyorum 3- 4 çay kaşığıyla oda sanırım rahatlatıyor sab siplekside çok iyi diyor arkadaşlar.gaz sancısından mafoluyoruz valla....bebekler deneme tahtasına döndü.sab simplex kullanan varmı acaba??çözüm oluyormu ki?bi çözüm bulan söylesin yaaaaaaaaaaa
özgeci bende hiç bitki çayı i.çmezdim sevmezdimde ama mecburen olunca alışıyor insan rezene güzel tadı kötü değil içersen kendinede faydası olur bebeğede geçer sütünden ya ben anasonun uyuşturucu etkisi olduğunu duydum o yüzden vermedim uyutuyormuş sanırım bebeği kararsız kaldımya kızlar ben işin içinde olmama rağmen kimyon,rezene,anason tükemiyorum...
aslında içmem gerek...
ama yok midem almıyo,bazen kuzeye verirken bile acaba beyeniyor mu tadını diyorum...
Selam kızlar benim minik kızım 11 mayıs 2010 tarihinde 3430 kg olarak doğdu. Epüdral normal doğum yaptım.
FUNDACIM
valla hepimiz aynıyız...benimkide diyorki kuzey için,ben hiç yıkamadım hep annen yıkadı,benim hiç resmim yok hep annenin var,ya resmen kızları ve kadın annelmle yarışıyor fakat herseyi annem yapıyor herkezin işi lafta,millete seyirlik lazım ...
gecen yüzünü yolmuş tırnağı ile,allahım görümcemin bir bağırırşı vardı ben la havle çektim kapıya cıkmadım,neymiş nasıl bu hale gelmiş çocuk biz neylikmişiz evde...
valla eşimde anneme yükleniyo,acayip dolduruşa geliyo,annen gitsin diye tutdurdu kadınada sen git diyemem ya ...valla eşimle aram bozuldu resmen ama allaha havale ediyrm herkesi....hamilelikte okadar üzdüler tansiyon hastası oldum şimdide üzüylar sütüm gitti
Selam kızlar benim minik kızım 11 mayıs 2010 tarihinde 3430 kg olarak doğdu. Epüdral normal doğum yaptım.
Yemek yeme konusunda senden kalir tarafim yok benimde hayatim ama suyu sakin terketme bolbol su ic ben günde 1 ögün yiyebiliyorum cok kötü biliyorum ama burada yapayanliz olunca ne yapayim yemekyemeye firsatim yok gülüm ha birde bu sayfaya kolik diyebuziki orhan nin kolik müzikbilgilerini ekledim faydasi oluyor canim uyutuncaya kadar ondan sonrasinida biliyorsun kucaga almadan pispis eger bebek devam agliyorsa bilki ya actir ya alti pistir ya gazi vardir yada giydigi onu rahatsiz etmistir su kiyafetlerdeki etiketler falan eger bunlar hepsi kontrol altinda ise bebk kesik kesik agliyorsa bilki simarikligindandir kucaga alinsin alinmasin demiyorum ama uyumasi lazimsa o bebek icin kucaktan daha kiymetli bence sevgiyle kal canim yardimci olabildi isem ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?