2010 Nisan Anneleri

Takma o kadar sıkma canını.Biraz dikkat edersin düzelir.Vitaminine dikkat et alman gerekmese doktorun vermezki.Bide tartılırken sabah erken lavabodan sonra tartıl bakalım
en doğru sonuç o zaman alınıyor.

dr tahlil falan yapmadı bana hiç.vitamine ihtiyacım varmıdır yokmudur bilmeden dayadı vitamini B1 + B6 vitamini vrdi.bidaha gittiğimdede test yapmasza değişecem dr.

dr tahlil falan yapmadı bana hiç.vitamine ihtiyacım varmıdır yokmudur bilmeden dayadı vitamini B1 + B6 vitamini vrdi.bidaha gittiğimdede test yapmasza değişecem dr.

canım banada hala tahlil yapılmadı ayın 16 sında tekrar gidicem bu seferde istemezse bende sorucam sürekli kafamda soru işareti neden tahlil istemiyo diye
bi de kızlar eşimle kan uyuşmalığımız var bu konuda bilgisi olan varmı bu ikinci hamileliğim 10 yaşında oğlum var doğumdan sonra bir iğne yapıldı uyuşmazlık için

O yapılan iğne bu bebişi koruyor zaten.Bu doğumdan sonrada 72 saat içinde yapılman lazım.Bazı doktorlar gebeliğin 7. ayında ve doğumdan sonra 2 tane yaptırıyorlar.

Bende iyi sayılır.. Güzel bi hafta sonundan sonra tekrar yalnızım ve evdeyim... Çarşamba günü doktora gidicem biran önce gelsin istiyorum.. Özledim bebeğimi...

yeşil cevizdemi varmış ilk defa duydum canım :kedi:
tadı iyimi bari -tatlicadiarzu-

evet taze ceviz de daha çok omega var.bende yedim avşa adasında ama bulamıyorum burda.birde kızlar semizotu çiğ çiğ tüketin yoğutlu sarımsaklı salatasını yapabilirsiniz.
semizotundada çok fazla omega 3 varmış.ben haftada 2 kez salatasını yiyorum.sadece tek bir sebzede omega var:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…