2010 Nisan Anneleri

Benimde bir kızım var.EE gönlümden geçenide sen bulkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
gunaydin kizlar ben haziran 2009 annesiyim 2010 basligini gorunce dayanamadim girdim:kedi:

3 ay oncesi geldide aklima sizede allah tamamini erdirsin demek istedim:kedi:
yuce rabbim saglikla huzurla kucaginiza almayi nasib etsin isteyen herkese en kisa zamanda versin :Saruboceq:

nazar_buncuğu teşekkürler AMıNNNNNNN....
Allah senin de bebişinin ömrünü güzel etsin herşey istediğiniz gibi güzel olsun inşallah.

Aminn inşallah canım.Allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkürler.

merhaba kızlar. aranıza yeni katıldım. sat 24 temmuz olduğu için ALLAH nasip ederse nisanın son günü ya da mayısın ilk günü doğum yapacağım. doktorum gebelik sat tan hesaplandığı için doğum tarihi daha da erken olabilmektedir demişti. sağlıkla bebeğime kavuşacağım günü bekliyorum. hepinizi tebrik ederim, umarım bebeklerinize sağlıkla kavusursunuz. folik asit almayı ihmal etmeyin, yediklerinize dikkat edin kaydirigubbakcemile3

nazar boncuğu hoşgeldin canım bebişini sağlıcakla kucağına alman dileğimle

Hoşgeldin aramıza pembehera.hihoyyyt

Bulur inşallah.
İnşallah canım..
Hoşgeldin canım.. inşallah sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırız..
günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın canım hoşgeldina.s.
aslında şu mısır çarşısına gidebilsek orada neler vardır da işte vakit yokki

bu pazar ben gideceğim eşimle bakarım varsa orda haber veririrm sanada canım. Bu arada doktor işini ne yaptın Meltem hastanesine devammı ediyorsun yoksa başka biyeremi geçtin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…