bi oğlum var birde kızım olsun isterim.hihoyyyt
tabiki önce sağlıklı olması dileğim.:Saruboceq:
allah eli ayağı düzgün sağlıklı bir kız versin inşallah.:Saruboceq:
senin gönlünden geçen nedir*
Bahçedeki ağaçtan gülüm.
bol bol omega 3 bebeğin beğin gelişimi için çok faydalı
Bahçedeki ağaçtan gülüm.
:1no2: bizim bahçemiz yok kiii....
şimdi başkasının bahçesinden alsak bilirsiniz çocuğun biryerinde bişi mişi çıkar
Allah muhafaza
Köy pazarları kurulur hani.Daha çok oralarda olur.Kızlar satılmazmı nerede bulabilirim.. Bende almak istiyorum..
gunaydin kizlar ben haziran 2009 annesiyim 2010 basligini gorunce dayanamadim girdim:kedi:
3 ay oncesi geldide aklima sizede allah tamamini erdirsin demek istedim:kedi:
yuce rabbim saglikla huzurla kucaginiza almayi nasib etsin isteyen herkese en kisa zamanda versin :Saruboceq:
Köy pazarları kurulur hani.Daha çok oralarda olur.
Anladım hayatım ben eşime sorayım belki o bilir..vereliniortak
merhaba kızlar. aranıza yeni katıldım. sat 24 temmuz olduğu için ALLAH nasip ederse nisanın son günü ya da mayısın ilk günü doğum yapacağım. doktorum gebelik sat tan hesaplandığı için doğum tarihi daha da erken olabilmektedir demişti. sağlıkla bebeğime kavuşacağım günü bekliyorum. hepinizi tebrik ederim, umarım bebeklerinize sağlıkla kavusursunuz. folik asit almayı ihmal etmeyin, yediklerinize dikkat edin kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım..Bulur inşallah.
Hoşgeldin canım.. inşallah sağlıkla bebeişlerimizi kucağımıza alırız..merhaba kızlar. aranıza yeni katıldım. sat 24 temmuz olduğu için ALLAH nasip ederse nisanın son günü ya da mayısın ilk günü doğum yapacağım. doktorum gebelik sat tan hesaplandığı için doğum tarihi daha da erken olabilmektedir demişti. sağlıkla bebeğime kavuşacağım günü bekliyorum. hepinizi tebrik ederim, umarım bebeklerinize sağlıkla kavusursunuz. folik asit almayı ihmal etmeyin, yediklerinize dikkat edin kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım hoşgeldina.s.günaydın kızlar nasılsınız
aslında şu mısır çarşısına gidebilsek orada neler vardır da işte vakit yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?