2010 Nisan Anneleri

pazar sessizliği var bugün anlaşılan.. neyse bende kaçıyorum kızlarrr.. iftara davetliyiz.. ancak hazırlanırız...

bir dahaki girişime kadar(bayram sonu temelli burdayım,hergün her dakika) herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın... öpüyorum .. byyyy...

meraba kızlar nasılsınız ben3 gün tatilden sonra geldim trabzona arkadaşımın yanına gittik eşimle az önce geldik nasılsınız baya bir kaynatmışsınız valla

slm kızlar uzun süredir girmiyordum nete. herkes ve bebişleri iyidir umarım. ben yarın kalp atışlarını görmeye gideceğim Allahım nasip ederse. bulantım yok die die kendime nazar değdirdim başladı bulantılar. allah yardımcımız olsun. birde demin 2009 eylül topiğine girdim ne kadar güsel yavrularını kucaklarna almaya başlamışlar heyecanlandım. nasıl geçecek bu 7 ayyyyy

meraba kızlar nasılsınız ben3 gün tatilden sonra geldim trabzona arkadaşımın yanına gittik eşimle az önce geldik nasılsınız baya bir kaynatmışsınız valla

Hoşgeldin canım.İyiyim sen nasılsın?Gezdiysen enerji toplayıp gelmişsindir

a.s.hoşgeldin canım.Hayırlısıyla görürsün pıt pıtları inşallah.

Hoşgeldin canım.İyiyim sen nasılsın?Gezdiysen enerji toplayıp gelmişsindir

a.s. hemde nasıl canım iyi geldi biraz tedirgindim yolculuktan ama 3 buçuk saat burdan otobüsde fazla sallanma olmuyo yastık koydum belime ama bi yere gidincede sizi özlüyorum aklım burda kalıyo hamilelik nasıl geçiyo canım bulantı kusma varmı şükürler olsun bende sadece midemde yanma var

canım yarın inşallah dünyada duymadığın en güzel sesi duyacaksın inşallah canım rabbim inşallah bizede nasip eder tez zamnda geçer bu 7 ayda kucağımıza alırız bebişleri seneyede artık büyümelerinden bahsederiz inşallah:Saruboceq:

Beende bulantı yok diyordum ama malesef bu iki gündür kötü bulantı var.Evet özlettin kendini.:1hug:

aminnn hayırlısıyla sağlıkla geçirelim hepimiz inşallah. kızlar normalmi istiyorsunuz sezeryanmi. ben allahım nasip ederse normal istiyorum..

canım ben daha bebişimin kesesini görmeye gider gitmez doktorum sezeryan dedi daha önceleri yani gebe kalmadan önceki doktorum aynı zamnda çatımın dar olduğunu sezeryan olmam gerektiğini söyledi bakalım canım bende normalden yanayım daha sağlıklı çünkü aam bir o kadarda korkutuyo beni çünkü çok zormuş

neden okadar erken sezeryan dedi ultrasona gittiğin doktor

hosgeldin canim bizim seninle Sat ve dogum tarihi ayni görünüyor hayirli dogumlar canim Allah kolaylik versin

Elifelif ne güzel ben sat tarihi aynı olan biri.
Biz sat göre şuan 9 hafta 4 günlük görünüyoruz. Ama benim ultrasonda ayın üçüne göre 8 hafta 3 günlük çıkıyor. 4, 5 günlük bir fark oluşuyor. Sende böyle bir durum var mı?
Ve kızlar bizim bebeğimiz şimdi kaç haftalık sayılıyor?
Malum hamilelik 40 hafta geçiyor ama aslında 38- 39 haftamış. Geç döllenmeden dolayı fazla hafta fark var.
Şimdi biz kaç haftalık hamileyiz?
Birde benim 2 gün arayla çektirdiğim iki ultrason arasında iki gün değil, 5 günlük fark oldu.

birde canım kasıklarımda batma var benim arada sanırım bu normal değilmi:uhm:
normal canım merak etme ben ilk haftalarda ağrıdan kıvranıyodum resmen ama şimdi geçti biraz dr.normal dedi çünkü içerisi genişliyomuş
aminnn hayırlısıyla sağlıkla geçirelim hepimiz inşallah. kızlar normalmi istiyorsunuz sezeryanmi. ben allahım nasip ederse normal istiyorum..
bende inş.bi sorun olmazsa normal istiyorum inş.normal olur

valla o konuyu bende çok taktım kafama benim sata göre 8 haftayı geçmem lazım ultrasonda 7+4 çıkıyo geç döllenme olmuş oynama oluyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…