hoşgeldin canım hayırlı olsun nisan annesi bolluğu var haberin olsun kaydirigubbakcemile3selam bende nasipse nisan annesiyim
keseyi gördük kalbide pit pit atiyor
umarim benide alirsiniz araniza
canımcım sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum ben ileriki aylar derken okulların açılmasını kasteddimyerimsenibenilerki aylarda nasıl çalışıcaksın canım, hamişleri yeni işe almıyorlar diye biliyorum CADIARZU
batuhanim; hoşgeldin aramızaaa :CüvCüv:
sevgili anne adayları bizde ufaklıkla adet tarihimize göre 9 haftadır ultrasona göre 8 haftalığız...kalbi atıyo şekli belli yavrumun maşşallah...tek derdim bulantım ama 2 gündür azaldı 2 haftadır yatıyordum..şimdiden heyecanlıyım cinsiyetini merak ediyorum kucağıma almak istiyorum ama daha boyu 2 cm bile yok..bsengözlerimebaksanabücürük yavrum yaw...annesinin kuzusu
canımcım sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum ben ileriki aylar derken okulların açılmasını kasteddimyerimseniben
sevgili anne adayları bizde ufaklıkla adet tarihimize göre 9 haftadır ultrasona göre 8 haftalığız...kalbi atıyo şekli belli yavrumun maşşallah...tek derdim bulantım ama 2 gündür azaldı 2 haftadır yatıyordum..şimdiden heyecanlıyım cinsiyetini merak ediyorum kucağıma almak istiyorum ama daha boyu 2 cm bile yok..bsengözlerimebaksanabücürük yavrum yaw...annesinin kuzusu
sözleşmeli öğretmenlik yapmanın şartları nedir? eğitim fakültesi okumuş olmak gerekiyor mu hep merak etmişimdir. bıktım patronlarımdan bende kendime yeni kapılar arıyom da kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hepimizi rapor paklar şekerim evde olmanın hayalini kuruyoz hepimiz kaydirigubbakcemile3
bende çok sabırsızım hemen hergün görmek istiyorum bebeğimi dün gördüm ama sanki aylarca önce görmüşüm gibi eşime hergün ne zaman doktora gideceğiz diye soruyorum dün akşam yine ne zaman gidiyoruz dedim bu gün gittik ya dedi adamı şaşkına çevirdim sen görmedin anlamassın ben bebeğimi gördüm ve hergünde görmek istiyorum dedim ne yapsın garibim tmm en yakın zamanda tekrar gideriz dedi
canımcım ben eğitim fakültesi mezunu değilim
ing-türkçe çevirmenlik bitirdim . tamamen okul müdürlerinin insiyatifinde mesela ben ilk önce milli eğitime dilekçe verdim ama sonrada okul müdürleriyle görüştüm eğer okula ing öğretmeni ataması olmazsa okul müdürü milli eğitime başvuruyor sözleşmeli öğretmen alacağım diye milli eğitimde onaylarsa başlıyorsun
bende eşime sureklı gıdelım gormeye dıyorumkaydirigubbakcemile3
selam bende nasipse nisan annesiyim
keseyi gördük kalbide pit pit atiyor
umarim benide alirsiniz araniza
teprik ediyorum seni canım vereliniortak
ee eşin nediyorr peki:kedi:
Jnazcım evde olunca öğünler şaşıyor tabi :)
bana uyku bastırdı yaaa offf evde olmak vardı şimdi
gıdelım dıyoropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?