2010 Nisan Anneleri

sevgili anne adayları bizde ufaklıkla adet tarihimize göre 9 haftadır ultrasona göre 8 haftalığız...kalbi atıyo şekli belli yavrumun maşşallah...tek derdim bulantım ama 2 gündür azaldı 2 haftadır yatıyordum..şimdiden heyecanlıyım cinsiyetini merak ediyorum kucağıma almak istiyorum ama daha boyu 2 cm bile yok..bsengözlerimebaksanabücürük yavrum yaw...annesinin kuzusu

ilerki aylarda nasıl çalışıcaksın canım, hamişleri yeni işe almıyorlar diye biliyorum CADIARZU

batuhanim; hoşgeldin aramızaaa :CüvCüv:
canımcım sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum ben ileriki aylar derken okulların açılmasını kasteddimyerimseniben

hayırlı olsun canım hoşgeldin maşallah benimkide 3,16 cm ama şeklini çok iyi seçemiyorum ultrasonda. ama iyi çok şükürzemuszemus

canımcım sözleşmeli öğretmenlik yapıyorum ben ileriki aylar derken okulların açılmasını kasteddimyerimseniben

sözleşmeli öğretmenlik yapmanın şartları nedir? eğitim fakültesi okumuş olmak gerekiyor mu hep merak etmişimdir. bıktım patronlarımdan bende kendime yeni kapılar arıyom da kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah bebişine canım
bende çok merak ediyorum cinsiyetini herkes erkek diyor rüyalarını görüyor ama ben ne kız ne erkek hiçbişey hissetmiyorum inşallah erkenden gösterir kuzularımız
aramıza hoşgeldin canım

Son düzenleme:

canımcım ben eğitim fakültesi mezunu değilim
ing-türkçe çevirmenlik bitirdim . tamamen okul müdürlerinin insiyatifinde mesela ben ilk önce milli eğitime dilekçe verdim ama sonrada okul müdürleriyle görüştüm eğer okula ing öğretmeni ataması olmazsa okul müdürü milli eğitime başvuruyor sözleşmeli öğretmen alacağım diye milli eğitimde onaylarsa başlıyorsun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay çok hoşsun canım yaaakaydirigubbakcemile3

teprik ediyorum seni canım vereliniortak

tebrıkler:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…