2010 Nisan Anneleri

arkadaşlar hamilelik belirtilerinde değişiklikler başlayan varmı?? bende mesela halsizlik devam ediyor ama aşırı uyuma hali azaldı. mide yanması arttı gaz azaldı. cildim bozuldu. ruh halim çok değişken:) birde kasık ağrılarının yerini bacaklarıma ve belime giren kramplar aldı.

benımde kasık karın agrılarım var bıde bel agrısı
dun aksam saat 9 da yattım sabah 11.30 kalktım:))

:lepi:canım bendede aynıları var ama uykululuk halim devam ediyo birde baş ağrısı eklendi bende çünkü önceden migrenim vardı yüzümde sivilceler çıktı ergenliğimde bile bu kadar çıkmamıştı mide yanması felaket zaten ara ara bulantım var birde bazı şeylerden tiksinme canım

uyku olayı zaman zaman gelıyo ama kendımı cok yorgun hıssedıyorum tabı.kasık ağrılarım var.ruh halı desen berbat acayıp sinirli bişey oldum valla kırıp gecırıyorum ortalıgı sonrada naptım ben dıyorum tabı.aglama krizleri yerli yersız.. bide herseyı kafada kurmaya basladım şöle olucak böle olucak...eşim valla sen artık sapıttın dıyo

aksam yemekten sonra bı basagrısı tuttu dizi izliyordum elektrıkler gıttı bende gıttım yattım :)))

kokularrr benııı mahvedıyooo parfum falan sıkamıyorummm eşimin kokusuna dahi tahammulum yok... hele hele sigaraaaaa... bide bide cinsellıktende sogudum ben yaaa

o sivilceler beni de sinir ediyo hele de eşim peşimde patlatmak için koşarken kaydirigubbakcemile3 migren çok zordur eminim ben normal başağrısına bile katlanamazken sen migren ağrısı çekiyosun çok geçmiş olsun canım. yiyeceklerden nerdeyse hiç tiksinmedim ama bir çok kokudan bende tiksindim (dışarda ,evde vs)

cildim aşırı yağlandı benim en çokta etten tiksindim geçende yemek yaparken o sevdiğim yemeği etli olduğu için yiyemedim şu an yazarken bile midem kalktı evet tarhancığım sorma rabbim migren ağrısını kimseye vermesin ben ilaçta alamıyorum nasıl acı çekiyorum anlatamam canım

baş ağrısı çok kötü canım ya... bol su içiyosun dimi tatlım

içiyorum canım suyumu ama baş ağrısı olduğunda hiç bişey yemek istemiyorum mide bulantısıda oluyo migren ağrısında hemde nasıl rabbim kimseye yaşatmasın bu ağrıyı çok zor tedaviside yok karanlık bir odada yatıcan ışıksız :1ninca:

:sinifsinif::sinifsinif:

merhaba kızlarr
bugün yine bi sersemlik var üzerimde
siz nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
zeyracım inşallah bir an önce geçer ağrıların canımyaa

merhaba kızlarr
bugün yine bi sersemlik var üzerimde
siz nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
zeyracım inşallah bir an önce geçer ağrıların canımyaa

selam canım hoşgeldın
bende oyleyım canım cok halsızım

bu arada ben naz1982 bu yenı nıkım tablodanda degıstırırsen sevınırım adımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…