merhaba kızlarr
bugün yine bi sersemlik var üzerimde
siz nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
zeyracım inşallah bir an önce geçer ağrıların canımyaa
merhaba kızlarr
bugün yine bi sersemlik var üzerimde
siz nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
zeyracım inşallah bir an önce geçer ağrıların canımyaa
ayy tarhancım günüm günüme tutmuyor malesef bir gün midem ağrıyorsa bi gün belim ağrıyorarkadaşlar hamilelik belirtilerinde değişiklikler başlayan varmı?? bende mesela halsizlik devam ediyor ama aşırı uyuma hali azaldı. mide yanması arttı gaz azaldı. cildim bozuldu. ruh halim çok değişken:) birde kasık ağrılarının yerini bacaklarıma ve belime giren kramplar aldı.
iyi yapmışsınız made cim biz ilk önce eşimin ailesine yani ablalarına söyledik ama sonradan çok pişman oldum keşke söylemeseydik diye sayelerinde duymayan kalmadıHoşbuldum tşkleropuyorumnanaktan
Biz kalp atışlarını duyduğumuz halde hala söylemedik eşimin ailesine.. :umursamaz:
Çünkü bundan önce düşük yaptığımda geçmiş olsun bile demediler bana 1 gün hastanede yattım kimse geçmiş olsuna gelmedi... Demekki o kadarda önemli değil onlar için bende söylemiyorum.. Kendi aileme idrar testini yaptığım gün söyledim ama zemuszemus
hayır şekercim bu gidişle ben nisan ı bile bekleyemeyeceğim sanırım:)o zaman benim doğum tarihim 3 nisan oluyor aranızda en erken doğuran benmi olacam yoksa
a.s canım hoşgeldinselam kıslar nasılsınnn
kıslar benım eskı nıkım naz1982 zemuszemus
hoşgeldın canım ıyıyız sen nasılsın
a.s canımmselam canım hoşgeldın
bende oyleyım canım cok halsızım
bu arada ben naz1982 bu yenı nıkım tablodanda degıstırırsen sevınırım adımı canım
hoşbuldum tatlım bunada şükür ne diyelimhosgeldın canımm...idare edıyoruz bizde işte
:1hug:a.s.inşallah canım çok saol dileklerin için sen nasılsın canım eee sendeki halsizlik misafir ağırladınya canım ondandır bitanem kendini fazla yorma canımcım
böyle hergün istifra eden yok sanırım aramızda henüz değilmi...
bende halsizlik,bel ağrısı,ve bulantı var.bulantım olmasına rağmen yiyebiliyorum ama.
hiç ev işi yapmak istemiyorum,çamaşır asmak ve katlamak istemiyorum,hele hele ütü aman allahım.
acayip üşengeçleştim ben yaaa.ilk kez 6 haftalıktım yani 4 gün önce falan kustum bidaha olmadı.
ben daha yeni kahvaltımı ettim şekerimKızlar öğlen yemeğinizi yediniz mi atlatmayın bak :)
ben şimdiye kadar hiç bulantı çekmedim sayılır canım ama dediğin gibi iş yapmak gözümde büyüyorböyle hergün istifra eden yok sanırım aramızda henüz değilmi...
bende halsizlik,bel ağrısı,ve bulantı var.bulantım olmasına rağmen yiyebiliyorum ama.
hiç ev işi yapmak istemiyorum,çamaşır asmak ve katlamak istemiyorum,hele hele ütü aman allahım.
acayip üşengeçleştim ben yaaa.ilk kez 6 haftalıktım yani 4 gün önce falan kustum bidaha olmadı.
Selam Sutlu gayfe
tablodan baktığıma göre bizim SAT tarihlerimiz çok yakın 1 gün var.
Benim henüz kalp atısı gozlenmedi. Senin gözlendi mi?
Gecikti diye endişeleniyorum da
cnm ben en son 5 haftalıktım gittiğimde ozaman sadece kese vardı.
bu cumartesiye çağırdı dr gidecem bakalım inşallah herşey yolundadır.:Saruboceq:
sen nezaman gittin duyulmadı..
[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|jnaz| 28 | 26 haziran | 2 nisan | 65 | | pıt pıt atıyor kalbi|
2|zümmin | 24 | 27 Haziran| 3 nisan | 60 | |pıt pıt atıyor kalbi
3|rabia fatma | 25 | 27 haziran | 3 nisan | 48 | | pıt pıt atıyor kalbi
4|butterfly1103 | 26 | 13temmuz | 19nisan |63 | |kese göründü
Beni de ekleyin
yas 32
SAT 23 temmuz
kilo 53
tahmini dogum 29 nisan
Kese gorundu
Ben bu gün ilk defa keşfettim bu grubu yeni üye gibiyim yani
Geçen hafta pazartesi gittim idrar testinde hamile çıktım ama kese gorulmedi.
Dun gittim kese goruldu sadece.
10 gun sonra gel dedi. Geç döllenme olabilir dedi
Jnazcım evde olunca öğünler şaşıyor tabi :)
bana uyku bastırdı yaaa offf evde olmak vardı şimdi
selam bende nasipse nisan annesiyim
keseyi gördük kalbide pit pit atiyor
umarim benide alirsiniz araniza
canım benimyaa çalışmak ne kadar zordur tahmin edebiliyorum
çok şükür ilk aylarımı evde geçiyorum eğer bir sıkıntım olmazsa ileriki aylarda çalışacağım
Jnazcım evde olunca öğünler şaşıyor tabi :)
bana uyku bastırdı yaaa offf evde olmak vardı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?