canım budebe ben balsurat tga benim oğluş
canım isilik olmuştr kuzun bol bayo mesela ben dün çok sıcak diye 2 defa yaptrdm birde kaynamış ılımış tuzlu suyla pamuğu bandırıp sildim saba bişey kalmamıştı ama terledikçe isilik olmaya devam ediyor
canım isilik olmuştr kuzun bol bayo mesela ben dün çok sıcak diye 2 defa yaptrdm birde kaynamış ılımış tuzlu suyla pamuğu bandırıp sildim saba bişey kalmamıştı ama terledikçe isilik olmaya devam ediyor
Derin Mavi is 4 mounths old yasasssssssssssssinnnnnnnnnnn...
gezmedeydik kiz malum burda hala gunduz minnosa alisveris yaptik 1 . yas gunu icin :) gorgusuzlukte son nokta taa bir yas kiyafeti alan varmi acaba baska ama cok seker faceye atarim bu arada ev fiyatlari acayip ucuz lara da 0 havuzlu evler 120 bin tl ama ilk yil kiraya cikarz sanirim daha bisey belli degilki ama offfakdeniz uniye yakin mi ki lara acaba baska bi yerden de bakmadik hic bizimkisi bi hayal gerci..... antalya ruyasibenneyaptımki
Gunaydinnn sabah koru uyandik nisan sarki soyluyo su an,ben bayiliyorummmm uykusuzluktan.7de kalkmayi adet edindi benimki.hiii bide ayagini yakalayip agzina goturuyo parmaklari cok tatli sapur sapur ses cikariyooo
günaydın
bnm ebrumda öleydi ilk zamanlar sabahın köründe uyanırdı. evde herkes uyurken biz kızımla saat 6 da tv izlerdik :)) ama Allah'a şükürler olsun değiştirdi huyunu şimdi 9a kadar uyuyo =)
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
KIZLAR GEÇEN YIL BUGÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM ŞİMDİ KUZM KUCAĞIMDA VE 4 AYLIKKKKKK SÜPER BİŞEY YAAAAAAAAAAAAAA
RABBİM OLMAYANLARA DA VERSİN YARABBİMMMMMMMMMMM
TÜP BEBEK KAPILARINDA YAVRU DİYE DR LARIN GÖZÜNÜN TAA İÇLERİNE BAKANLARA TÜM İSTEYENLERE RABBİM BEBEK NASİP EĞLESİN.
CANIM YAVRUM ANNEM BABAN SENİ ÇOKKK SEVİYOR...........:lepi::dance::asigim:hihoyyyt
kızlar gunaydın tatılım bıttı döndum ankaraya
kızımıda dun otobuste klımadan öksuruk ettım
kapkara olmus kızım yanmıs komsular dıyo snr yazcam by by
bol bol banyo.biz hergün 2 kere yaptırıyoruz.çok şükür hiç isilik olmadı.
gözün aydın:)))
aynen ya.ya 6 30 da kalkıyor ya da 7 de.çok zor oluyo ama sonra uyuyunca ben de uyuyorum eğer işim olmazsa.
yyaaaaaaa funda ben de bugün öğrenmiştim.ne tesadüf.
ya sen demesen aklıma gelmicekti.
geçen hafta düşünmüştüm hatta eşime de demiştim 8 ağustos yakalaşıyo bi sene olacak diye.bugün unuttum ya.
hoşgeldim meltemcim. bayağı yaptın tatil.geçmiş olsun kızına da.
kızlar melise ugün sebze çorbası yedirdim HAVUÇLA PİRİNÇ HAŞLAYIP ÇORBA YAPTIM 5 6 ÇAY KAŞIĞI YEDİRDİM SEVDİ BAYA MEYVE SULARINA ZATEN BAŞLAMIŞTIK AMA PÜRE VERMEDİM DAHA
kızlar bebeğim 2 gündür yeşil kaka yapıyor.ve kusmuyodu bayadır tekrar kusmaya başladı.
doktorunu aradım anne sütü alan bebeklerde momal dedi.hava ve çiş ile temas edince yeşile dönşebilir dedi.
siz de böle sorun yaşayan var mı?
selam kizlarr uzun bir aradan sonra bende döndüm tatilden
umarim hepiniz iyisinizdir bebislerede iyi bakmisinizdir umarim
öptüm hepinizi görüsmek üzere
hosgeldın cnm..
canım bende dün ilk defa 2 kere yaptrdm çok sıcak ya ağladıkça bunaldı heralde deyip sokuyorum suya ama bizimkini tek başıma banyo yaptrmk zor oluyo
canım benim tüp bebek olduğu için ben tam zamanını biliyorum test tarihimin o yüzdeb bugün bana baya özel geliyo.ne güzel aynı gün öğrenmişiz.daha kaç yıl yazarız bilmem
hoşgeldn tatlım nasılsın nasıl geçti tatil?çok sıcak ya bizde çok bunalıyoruz ama napalım bizim burda fındık zamanı birde insanlar bahçede ne bunalıyorlardr deyip halime şükrediyorum
meltemcm sende hoşgeldn canım.sizin tatilde baya uzun sürdü heee dün aklıma geldn hala gelmedi sanırm eve dedim yoksa yazardı buraya dedim kendi kendime
hg biz bıraktığın gibiyiz havadisler sende
yediğin içtiğin senin olsunda gördüklerini anlat bakalım :)
canım sadece anne sütü işle besleniyor.su bile içmiyor doğru düzgün.inşallah geçer.CNM cok azada olsa ek gıda verdıysen normalhemen rengı degısıyor
hoşgeldin reyhancığım.tatil güzel geçmiştir inş.hümeyarayı öp benim için.selam kizlarr uzun bir aradan sonra bende döndüm tatilden
umarim hepiniz iyisinizdir bebislerede iyi bakmisinizdir umarim
öptüm hepinizi görüsmek üzere
sadece anne sütü alıyor ya.doktoru aradaım ateş olursa gel dedi.ben yaşamadım ama senin yediğin besinlerden yada bebişe ek gıda veriyorsan olmuş olabilir gözlemle biraz devam ederse dr a götür bence çok geçmiş olsun tez vakitte düzelir inşallah
ben daha sadece yalatmakla yetiniyoum.okula başlayınca zaten alacak mecbur.bari okula kadar sadece emsin.kızlar melise ugün sebze çorbası yedirdim HAVUÇLA PİRİNÇ HAŞLAYIP ÇORBA YAPTIM 5 6 ÇAY KAŞIĞI YEDİRDİM SEVDİ BAYA MEYVE SULARINA ZATEN BAŞLAMIŞTIK AMA PÜRE VERMEDİM DAHA
özlemciğim nasılsın erinç alp nasıl tatlım
benimkide memeyi bırakıp iki elini birden ağzına sokuyo kızım diyorum süt mü geliyor elinden bakıyo gülüyo bide cimcime :)
evet ya abımlere gıttım onlar bartın dalar amasrayada denıze gıttım gıcık hırsız bulutut cıhazını calmıs accık zengınleyem alacam ozaman yollarım mıkınılı resımlerını görersınızahh canım gel hemen yaparım sanada
ohh ohh ne güzel gezin bakalım bu arada elbiseniz çok güzel iyi günlerde giysin minnoş...
evet evler çok ucuz gerçekten
Akdeniz üniversitesine lara uzak olur o bi uçda üni bi uçta..
siz evi konyaaltı,uncalı,altınkum,meltem,bayındır taraflarından bakacaksınız oraya çok yakın
:inşallah rüyların gerçek olur ve gelirsiniz...
hoşgeldiniz meltemcim ...tatiliniz ammada uzun sürdü bi gittin pir gittin..
geçmiş olsun hemen atlatır inşallah
desene kızıda bronzlaştırdın maşşallah ona fotoları koyda görelim öpüldün
bızım kız da 2 gun dur yapıyo yesıl ama üşütünce oluyor denızdede bıkaç kez olmustukızlar bebeğim 2 gündür yeşil kaka yapıyor.ve kusmuyodu bayadır tekrar kusmaya başladı.
doktorunu aradım anne sütü alan bebeklerde momal dedi.hava ve çiş ile temas edince yeşile dönşebilir dedi.
siz de böle sorun yaşayan var mı?
kızlar melise ugün sebze çorbası yedirdim HAVUÇLA PİRİNÇ HAŞLAYIP ÇORBA YAPTIM 5 6 ÇAY KAŞIĞI YEDİRDİM SEVDİ BAYA MEYVE SULARINA ZATEN BAŞLAMIŞTIK AMA PÜRE VERMEDİM DAHA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?