2010 Nisan Anneleri

ayyy çok sevindim senin konu kapanmış kısır döngü partisi senin balsurat nickinde kullanılmıyodu üzülmüştüm bende

bende akşam banyo yaptırdım sabah yine yaptırdık eşimle akşama bir daha yaptırcam azaldı gibi sanki
çok sağol yorum için

1 yaşına glselerde güzel elbiselerini giydirsek artık bir dünya elbisesi var kuzunun bekliyo hepsi

Gunaydinnn sabah koru uyandik nisan sarki soyluyo su an,ben bayiliyorummmm uykusuzluktan.7de kalkmayi adet edindi benimki.hiii bide ayagini yakalayip agzina goturuyo parmaklari cok tatli sapur sapur ses cikariyooo

benimkide memeyi bırakıp iki elini birden ağzına sokuyo kızım diyorum süt mü geliyor elinden bakıyo gülüyo bide cimcime :)

bu arada cahilliğimi bağışla cnm tga yazmışsın anlayamadım ne demek istediğini

amin inşallah Allah olmayanlarada nasip etsin ve bizimkileride bağışlasın bende sanırım geçen yıl bugün gitmiştim dr a ne çabuk geçiyo zaman su gibi

sağol cnm sabah akşam yaptırmaya başladım inşallah çabuk geçer

ben yaşamadım ama senin yediğin besinlerden yada bebişe ek gıda veriyorsan olmuş olabilir gözlemle biraz devam ederse dr a götür bence çok geçmiş olsun tez vakitte düzelir inşallah

hosgeldın cnm..

hg biz bıraktığın gibiyiz havadisler sende
yediğin içtiğin senin olsunda gördüklerini anlat bakalım :)

hosbulduk kizlar cok sagolun
iyi gecti sayilir cocuklarla bide sicak olunca siz düsünün artik gerci köy cok rahatti
istanbulda ise yandik resmen

CNM cok azada olsa ek gıda verdıysen normalhemen rengı degısıyor
canım sadece anne sütü işle besleniyor.su bile içmiyor doğru düzgün.inşallah geçer.

selam kizlarr uzun bir aradan sonra bende döndüm tatilden
umarim hepiniz iyisinizdir bebislerede iyi bakmisinizdir umarim
öptüm hepinizi görüsmek üzere
hoşgeldin reyhancığım.tatil güzel geçmiştir inş.hümeyarayı öp benim için.

ben yaşamadım ama senin yediğin besinlerden yada bebişe ek gıda veriyorsan olmuş olabilir gözlemle biraz devam ederse dr a götür bence çok geçmiş olsun tez vakitte düzelir inşallah
sadece anne sütü alıyor ya.doktoru aradaım ateş olursa gel dedi.

kızlar melise ugün sebze çorbası yedirdim HAVUÇLA PİRİNÇ HAŞLAYIP ÇORBA YAPTIM 5 6 ÇAY KAŞIĞI YEDİRDİM SEVDİ BAYA MEYVE SULARINA ZATEN BAŞLAMIŞTIK AMA PÜRE VERMEDİM DAHA
ben daha sadece yalatmakla yetiniyoum.okula başlayınca zaten alacak mecbur.bari okula kadar sadece emsin.

özlemciğim nasılsın erinç alp nasıl tatlım

canm şimdi gordum kusura bakma olurmu.ıyız cok sukur tatılden geldık.korkmustum sıcakta durmazsa erınç dıye ama sevdı gezmeyı,denızı..goktuş nasıl napıyor,hergecengun yenı seyler oğrenıyorlar degılmı?bızımkının cenesı acıldı kendınce konusuyor..

hosbulduk kızlar

evet ya abımlere gıttım onlar bartın dalar amasrayada denıze gıttım gıcık hırsız bulutut cıhazını calmıs accık zengınleyem alacam ozaman yollarım mıkınılı resımlerını görersınız
bızım kız da 2 gun dur yapıyo yesıl ama üşütünce oluyor denızdede bıkaç kez olmustu
kızlar melise ugün sebze çorbası yedirdim HAVUÇLA PİRİNÇ HAŞLAYIP ÇORBA YAPTIM 5 6 ÇAY KAŞIĞI YEDİRDİM SEVDİ BAYA MEYVE SULARINA ZATEN BAŞLAMIŞTIK AMA PÜRE VERMEDİM DAHA

ben püreyı coktan verıyorum kabak aldım bugun çorba deneyım dıye daha yapmadım yogurt erıyorum sutle bıskuvı ne bulursam acı olmazsa menemen bıle verıyom
kızlar oruç tutmayı dusunu yormusunuz ben tutayım bıseyler yedıreyım dıyorum 1 ay ıdare etsek
bızım saglıkocagı aile hekımlıgıne geçmıs taaaa uzaga vermısler bızı yarın gıtcem öksuruyo ya bennu bıde asısını sorcam normalde 12 agustosta gel dedılerya bakalım

kızlar ısılık sıcaktan oluyor nerdenmı bılıyorum dun ısılık ıçınde olan kızım bugun hıç bıseyı yok
ne yaptım bı duysanız kızarmısınız bılmem
amasraya yengemın kardesıne gıttık çocuklrı olmuyo 3 yıldır bennuya çıleklı yogurt almıslar heveslenmısler dedım yarısını o yarısını ben yedım ertesı gun kıpkırmızı ıltıhap gıbı noktalar dr ne sıkayetınız var anlattım böle
çılek alerjı yapmıs jel krem verdı geçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…