2010 Nisan Anneleri

Oyyyyyyyyyy
hayriyecm senin eşinde baya baktırıyo kendine canım.iyi valla zor işin senin
benim yerimede döktür........
Benim eşimde salatayı çok güzel yapar birde cacığı.sağolsun oğluşumun ütülerinide yapar ama altını değiştrmez mesela oğlanıjn kıyafet falan giydiremiyo bende diyorum alış artık sırtı terler mesela çıtçıtlısıno çıkartıp giydiremez artık alış yetiştiremiyorum dedim sırtımdan ter akıyo valla daha iş yapamıyorum ben romatizmam çok fena oğlan ağır olunca kollarımda derman kalmıyo geceleri

benim eşim ilk günden altını almaya başlamıştı.üstünü ilk zamanlar değiştiremiyordu incitirim diye 1 aydan sonra onu da yapıyor.
eşimin mutfakla tek ilgisi mangal barbekü....
ben hasta olunca sadece yemek kahvaltı hazırla
ama süper ev temizlerkaydirigubbakcemile3

gunaydin millet gecmisi okudum aliniti yapamiciiim su an :)

funfa : benimde belim tutulmus ya kocaya hergun masaj yaptiriyorum

fadime : ayy benbiliyorum benimde yani olacak tirstim hasimdi dun gece manuelle deneyecektim usendim ama bugun mutlaka yapacahim cunku gece 9da emzridim 2 gogsude sonra gece 12 de birini verdim digerini gece 4 te yani 9dan gece 4 e kadar 7 saat beklettim agrisindan yatamadim davul gibi ldu sutler hep akti pede hemde 7 saatt ben onu 2 kere bosaltirdim cok mantiksiz yani okadar beklemem 2 gogus veremeiyorum gece birini bitiriyor 20 dk da uyuyor agzini acamiyoruz kilit takiyor bide cok iyi oluyor geceleri benim memeler :) 2 sine gerek kalmiyor neyse sadede geleyim gece 12 de bu aksam deniyorum tiris tiris(

hayriye: benim goca biraz catlaktir kontaktir ama sagolsun ev isi utu bulasik yemek her zaman yardim eder hamileyken 9 ay ise giderdi aksam gelir yemek yapardi oglen gelir kahvaltimi hazirlardi ututyu yapar carsaflari degsitirrdi su anda da beraber yapiyoruz cocuk uyudugu zaman elinden her is gelir bizim evin hanimi diyorum ben zaten ben dizi izlerken tv nin onunden gecerken kizarim bazen.. erkek gibisin avrat ettin beni der her zaman hahahah :):))

filizcim geçmiş olsun vanım.yaptır oooooooooh ne güzel.maşallah kocişine de.yapacaklara tabi.hayat müşterek.
sağ bakalım ne kadar çıkacak.benim de gece çok oluyo ama hiç sütümün aktığını bilmem.kişiden kşiye değişiyor demek ki.
.

iyi akşamlar kızlarrr

Fundacım Filizcim çok geçmiş olsunnn dikkat edin kendinize bebişlerin size ihtiyacı var..
Hayriyecim sanada iyi eglencelr cnm bizim yerimizede döktür bakalım..bizim bebişi bırrakıcagımız kimse yok malesef biz nereye bebiş oraya artık eşli olarak sinema tiyatro konser hayal oldu...neyse o saglıklı mutlu olsunda bir süre zevklerimize ara verebilirz.

benim eşimde mutfak işinden anlamaz çok iyi hazır yemek alır:))) hamileyken hazır ev yemekleri yapan bi yer bulmuş ordan alıp geliyordu.
hayat müşterek

tesekkur ederim sibel bu arada antalyada ev fiyatlari nasil yaff bizim bi antalya isimiz var gibi ama daha net degil olursa antalyaya yerlesecegiz artik biz de senle bulusuruz ama once benim bir adanaya gidip adana cikarmasi yapmam lazim :lepi:

tesekkur ederim sibel bu arada antalyada ev fiyatlari nasil yaff bizim bi antalya isimiz var gibi ama daha net degil olursa antalyaya yerlesecegiz artik biz de senle bulusuruz ama once benim bir adanaya gidip adana cikarmasi yapmam lazim :lepi:

oleyyyy süppper olur ya... İnşallah işiniz olurr da gelirsiniz buraya

Antalyada evler semtine göre ama şuan ev fiyatları çok iyi almak isterseniz 60 dan başlıyoo
kiralarda 350-1000 arası den başlıyoo..biz 500 oturuyoz..

bu arada filizcim geç yazdım kusura bakma mutfakda tencere keki yapmakla meşguldum ...eşim bugun mesaide o olmayınca odaya giresim gelmedi..bende mutfakda oyalandım...

ama brownilerim süpper oldu yanınada bi çay ayy ama yanlız gitmiyo iştee...

gel sana da yapim:)))

GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA BENİMDE KOLUM AKŞAM FENA OLUYO YA DAVUL GİBİ ŞİŞİYO ARTIK

KEŞKE BENİM EŞİMDE YAPSA YA AMA YAPMIYO TEMİZLİK FALAN.BENİM Bİ ARKADAŞ VAR KOCASI HALI KOLTUK SİL SÜPÜR FALAN OH NE GÜZEL YA.ADAMİLK GÜNDEN BERİ ÖYLE ŞİMDİ ARKADAŞTA HAMİLE HİÇ YAPMIYORUM DİYOR

ÇOK SAĞOL CANIM YA NAPCAM BİLMEM ŞU KOLUMU DAVUL OLDU PARMAKLARM RESMEN MİLLET BOŞUNA DEMİYO SANIRM BEN SENİ TANIYAMIYORUM NE KADAR KİLO ALMIŞSIN DİYE:roflol:

BİZİMKİDE ÇOK GÜZEL TAVUK DÖNER YAPAN Bİ YER BULDU SAĞOLSUN YA YİNEDE BAZILARI İLLEDE EV YEMEĞİ İSTER

NASIL İSTEDİ CANIM YA ŞİMDİ SİBEL YAAAAAAAAAAAmafoldumbencokacimcoook

aldıklarını iyi günlerde kullanın inşallah kızına tatlı tatlı mamalar yap yedir :))

bişey çıkmamasına çok sevindim
bende su içirmeye başladım kızıma bana görede az yapıyor çişini sabah akşam 3-4 çay kaşığı kadar veriyorum yterlimi acaba daha fazlamı vereyim acaba

bal suratmı budebe kk daki balkafamı ?fisfisfis

huhu filizzzz neden yazmıyooon

gezmedeydik kiz malum burda hala gunduz minnosa alisveris yaptik 1 . yas gunu icin :) gorgusuzlukte son nokta taa bir yas kiyafeti alan varmi acaba baska ama cok seker faceye atarim bu arada ev fiyatlari acayip ucuz lara da 0 havuzlu evler 120 bin tl ama ilk yil kiraya cikarz sanirim daha bisey belli degilki ama offf akdeniz uniye yakin mi ki lara acaba baska bi yerden de bakmadik hic bizimkisi bi hayal gerci..... antalya ruyasibenneyaptımki

ayy görüm o dondurmalı fotou maşallah utkuya

kızlar benim kızımın dün sırtı kıpkırmızıydı böyle pütürlü pütürlü banyo yaptırırken ördük bugünde vücudunun ön tarafı olmuş acaba isilikmi hemen banyo ettirdik görünce yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…