benim eşim ilk günden altını almaya başlamıştı.üstünü ilk zamanlar değiştiremiyordu incitirim diye 1 aydan sonra onu da yapıyor.Oyyyyyyyyyy
hayriyecm senin eşinde baya baktırıyo kendine canım.iyi valla zor işin senin
benim yerimede döktür........
Benim eşimde salatayı çok güzel yapar birde cacığı.sağolsun oğluşumun ütülerinide yapar ama altını değiştrmez mesela oğlanıjn kıyafet falan giydiremiyo bende diyorum alış artık sırtı terler mesela çıtçıtlısıno çıkartıp giydiremez artık alış yetiştiremiyorum dedim sırtımdan ter akıyo valla daha iş yapamıyorum ben romatizmam çok fena oğlan ağır olunca kollarımda derman kalmıyo geceleri
gunaydin millet gecmisi okudum aliniti yapamiciiim su an :)
funfa : benimde belim tutulmus ya kocaya hergun masaj yaptiriyorum
fadime : ayy benbiliyorum benimde yani olacak tirstim hasimdi dun gece manuelle deneyecektim usendim ama bugun mutlaka yapacahim cunku gece 9da emzridim 2 gogsude sonra gece 12 de birini verdim digerini gece 4 te yani 9dan gece 4 e kadar 7 saat beklettim agrisindan yatamadim davul gibi ldu sutler hep akti pede hemde 7 saatt ben onu 2 kere bosaltirdim cok mantiksiz yani okadar beklemem 2 gogus veremeiyorum gece birini bitiriyor 20 dk da uyuyor agzini acamiyoruz kilit takiyor bide cok iyi oluyor geceleri benim memeler :) 2 sine gerek kalmiyor neyse sadede geleyim gece 12 de bu aksam deniyorum tiris tiris(
hayriye: benim goca biraz catlaktir kontaktir ama sagolsun ev isi utu bulasik yemek her zaman yardim eder hamileyken 9 ay ise giderdi aksam gelir yemek yapardi oglen gelir kahvaltimi hazirlardi ututyu yapar carsaflari degsitirrdi su anda da beraber yapiyoruz cocuk uyudugu zaman elinden her is gelir bizim evin hanimi diyorum ben zaten ben dizi izlerken tv nin onunden gecerken kizarim bazen.. erkek gibisin avrat ettin beni der her zaman hahahah :):))
iyi akşamlar kızlarrr
Fundacım Filizcim çok geçmiş olsunnn dikkat edin kendinize bebişlerin size ihtiyacı var..
Hayriyecim sanada iyi eglencelr cnm bizim yerimizede döktür bakalım..bizim bebişi bırrakıcagımız kimse yok malesef biz nereye bebiş oraya artık eşli olarak sinema tiyatro konser hayal oldu...neyse o saglıklı mutlu olsunda bir süre zevklerimize ara verebilirz.
benim eşimde mutfak işinden anlamaz çok iyi hazır yemek alır:))) hamileyken hazır ev yemekleri yapan bi yer bulmuş ordan alıp geliyordu.
hayat müşterek
tesekkur ederim sibel bu arada antalyada ev fiyatlari nasil yaff bizim bi antalya isimiz var gibi ama daha net degil olursa antalyaya yerlesecegiz artik biz de senle bulusuruz ama once benim bir adanaya gidip adana cikarmasi yapmam lazim :lepi:
gunaydin millet gecmisi okudum aliniti yapamiciiim su an :)
funfa : benimde belim tutulmus ya kocaya hergun masaj yaptiriyorum
fadime : ayy benbiliyorum benimde yani olacak tirstim hasimdi dun gece manuelle deneyecektim usendim ama bugun mutlaka yapacahim cunku gece 9da emzridim 2 gogsude sonra gece 12 de birini verdim digerini gece 4 te yani 9dan gece 4 e kadar 7 saat beklettim agrisindan yatamadim davul gibi ldu sutler hep akti pede hemde 7 saatt ben onu 2 kere bosaltirdim cok mantiksiz yani okadar beklemem 2 gogus veremeiyorum gece birini bitiriyor 20 dk da uyuyor agzini acamiyoruz kilit takiyor bide cok iyi oluyor geceleri benim memeler :) 2 sine gerek kalmiyor neyse sadede geleyim gece 12 de bu aksam deniyorum tiris tiris(
hayriye: benim goca biraz catlaktir kontaktir ama sagolsun ev isi utu bulasik yemek her zaman yardim eder hamileyken 9 ay ise giderdi aksam gelir yemek yapardi oglen gelir kahvaltimi hazirlardi ututyu yapar carsaflari degsitirrdi su anda da beraber yapiyoruz cocuk uyudugu zaman elinden her is gelir bizim evin hanimi diyorum ben zaten ben dizi izlerken tv nin onunden gecerken kizarim bazen.. erkek gibisin avrat ettin beni der her zaman hahahah :):))
benim eşim ilk günden altını almaya başlamıştı.üstünü ilk zamanlar değiştiremiyordu incitirim diye 1 aydan sonra onu da yapıyor.
eşimin mutfakla tek ilgisi mangal barbekü....
ben hasta olunca sadece yemek kahvaltı hazırla
ama süper ev temizlerkaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlarrr
Fundacım Filizcim çok geçmiş olsunnn dikkat edin kendinize bebişlerin size ihtiyacı var..
Hayriyecim sanada iyi eglencelr cnm bizim yerimizede döktür bakalım..bizim bebişi bırrakıcagımız kimse yok malesef biz nereye bebiş oraya artık eşli olarak sinema tiyatro konser hayal oldu...neyse o saglıklı mutlu olsunda bir süre zevklerimize ara verebilirz.
benim eşimde mutfak işinden anlamaz çok iyi hazır yemek alır:))) hamileyken hazır ev yemekleri yapan bi yer bulmuş ordan alıp geliyordu.
hayat müşterek
slm annisler herkesler iyidir insallah ben hala tatildeyim...
bu arada filizcim geç yazdım kusura bakma mutfakda tencere keki yapmakla meşguldum ...eşim bugun mesaide o olmayınca odaya giresim gelmedi..bende mutfakda oyalandım...
ama brownilerim süpper oldu yanınada bi çay ayy ama yanlız gitmiyo iştee...
gel sana da yapim:)))
aynen ya bizde vermiyorduk 5 gun once verdik ilk defa esim biraz kontakta benim kafamçokkarıştı annemi aramistim dedim anne bu kiz emmiyor susuzdur ondan dedi babamda esime su verin evladim susuz birakilirmi hic deyince artik esim mecburen babami kiramadi ve bi 10 cc verdik emme sorunu gecti ama o yuzden mi degil mi bilmiyor hickirik tutunca veriyorum ben cok az bugunde hic vermedim bakalim iyi mi ediyoz kotumu bide annem senin sutun yagliysa suya ihtiyacc duyar diyr simdi bi yanda TIP bi yanda anam ve 3 cocuk buyutmus tecrubesi ne yapcam bilemedim ama suyun bi zarari yokmushos gerekte yokdiyolar ama bilmiyorumkismile mama verene hele hic gerek yok zaten suyla yapilmiyormu o mama neyse bilemedim ben onu akannehir bizde tabak canak kasik aldik bebeise ama daha ortada ne meyve var ne baska bisey bakannehiriz egustos sonunda seftali ve pric muhallebisiyle basliyoruz sonra sebze corbasi yogurt kasik mamasi balik tavuk sirayla kafamçokkarıştı
günaydın kızlar.. uykusuz yorgunum.. gece uyuyamadım saat 3 e geliyoduyattığımda...dün de giremedim gelişmeleri yazayım bizle ilgili...
dün sabah çişini yaptı utku paşa aldık örneği doğğru sağlık ocağına.. çubukla baktılar lökosit ++ çıktı...hemen bi antibiyotik şurup verdiler kullan diye.. eve geldim.. mehtapla denizle konuştuk..ikisi de hastaneye götürmem konusunda ısrar etti.. mehtap da o işn içinde biri olaraktan çubukla yapılan tahlil sonucuna göre antibiyotik kullanma bi acilden git baktır dedi.. neyse akşam üzeri 4 gibi fln aldık utku beyi acile gittik..anlattıklarımızagöre o dr.da idrar yolu enfeksiyonu olabilirdedi. ama tahlil istedi tabi.. 2 tüp kan aldılar bide yine o poşetlerden verdiler idrar için.. ben zaten belki yolda yaparda beklemeyiz diye evden çıkarken yapıştırmıştım ama nafile..çünkü evden çıkarken değiştirdim bezini doluydu.. neyse kan alınırken bizim paşa pek bi yırtınmadı aşallah.. seve oynata aldı hemşireler sanırım onun da etkisi var ama benimiçim gitti.. neysee.. 3 saatin sonunda çişini de yaptı oğluşum emerken... onu da verdik ve bütün sonuçları alıp dr.yanına gittik.. oğlumun hiiiç bişiyciğği yokmuş.. lokosit 3 çıktı.. referans değeri <5 zaten.. iltihap yokmuş yani.. ama aaz çiş yapıyo deyince.. bol su içir dedi.. neeeyy oldum resmen dedim anne sütü alıyoo.. ki zaten ben veriyrum arada ama utku içmiyo öğürüyo.. işte dr.da dedi sütün yağlı gelicebebek az çiş yapar . bu sıcaklarda suya ihtiyaç duyar.. sık sık içirgün içinde dedi.. peki dedik tabi.. biberon elde gezicez.. 1-2 damla içsede içirmeye çalış sık sık ver damlasın ağzına yeter dedi.. çok şükür bişiyciğimz çıkmadı... iyiki mehtap da denizde ısrar ettiler de gittim hastaneye... ama bunları anlattığımda ikisininde cevap aynı yaaaa.. baaakkkk :))))
neyse uzattım herkese iyi günler.. kahvaltı hazırlıyım.. inş. herkes iyidir..
canım bende öle su mktarını atrtırdım öle kana kana içioki oğlum suyu.ben bile elimde koca şişelerle geziorum.canım sana bol şans kızın umarım şans geitiri annesine güzel haberlerini beklioruz
günaydın canım bal surat oğluşun nasıl yerim ben onu kaydirigubbakcemile3
huhu filizzzz neden yazmıyooon
kızlar geçmişe bakayım diye girdim ama utku durmuyo..
tubicim.. tatlım diğer tetkikler ve tahlillerde de sorun çıkmıcak görüceksin.. dert etme kendine.. turp gibi kaan kaptanınız.. dondurmaya biz bayılıyoruuzz.. hatta bi resmi de var utkunun. face e koyucam fırsat olursa.. tattırmak yetmiyo paşaya annemin külaha saldırdı geçende :)))))))
mehtapçım... gözünüz aydın tatlım.. kakacık gelmiş :)) bizde az az da olsa çiş oluyo şükür. ama eskisi gibi dolmuyo bezi.. ama sabahtan beri3 kez azda olsa yaptı çişini şu ana kadar.. demekki bu kadar çıkıyo yani yapicak bişiy yok :))
özge.. inş. kuzeyde yapar bi an önce..
ilkim'in annesi.. adın neslihanmıydı tam hatırlayamadım kusuruma bakma.. çok geçmiş olsun.. inş. düzelir bir an önce...
vee teyzoşlar biz su içiyoruz... ama nasıl biberondan utkunun ağzına sıktırıyorum o da oyun gibi yutuyo:))) sabahtan beri 40 cc içti.. maşallak paşama...
şimdilik bu kadar.. utkukucakta.. geçmişte varsa başka bi olay atladığım kusuruma bakmasınlar.. vakit olduun-da bakıcam tam geçmişe... 5 sayfa fln sanırım biriken zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?