Gunaydinnn sabah koru uyandik nisan sarki soyluyo su an,ben bayiliyorummmm uykusuzluktan.7de kalkmayi adet edindi benimki.hiii bide ayagini yakalayip agzina goturuyo parmaklari cok tatli sapur sapur ses cikariyooo
kızlar benim kızımın dün sırtı kıpkırmızıydı böyle pütürlü pütürlü banyo yaptırırken ördük bugünde vücudunun ön tarafı olmuş acaba isilikmi hemen banyo ettirdik görünce yine
NASIL İSTEDİ CANIM YA ŞİMDİ SİBEL YAAAAAAAAAAAmafoldumbencokacimcoook
gezmedeydik kiz malum burda hala gunduz minnosa alisveris yaptik 1 . yas gunu icin :) gorgusuzlukte son nokta taa bir yas kiyafeti alan varmi acaba baska ama cok seker faceye atarim bu arada ev fiyatlari acayip ucuz lara da 0 havuzlu evler 120 bin tl ama ilk yil kiraya cikarz sanirim daha bisey belli degilki ama offfakdeniz uniye yakin mi ki lara acaba baska bi yerden de bakmadik hic bizimkisi bi hayal gerci..... antalya ruyasibenneyaptımki
kızlar gunaydın tatılım bıttı döndum ankaraya
kızımıda dun otobuste klımadan öksuruk ettım
kapkara olmus kızım yanmıs komsular dıyo snr yazcam by by
GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
KIZLAR GEÇEN YIL BUGÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM ŞİMDİ KUZM KUCAĞIMDA VE 4 AYLIKKKKKK SÜPER BİŞEY YAAAAAAAAAAAAAA
RABBİM OLMAYANLARA DA VERSİN YARABBİMMMMMMMMMMM
TÜP BEBEK KAPILARINDA YAVRU DİYE DR LARIN GÖZÜNÜN TAA İÇLERİNE BAKANLARA TÜM İSTEYENLERE RABBİM BEBEK NASİP EĞLESİN.
CANIM YAVRUM ANNEM BABAN SENİ ÇOKKK SEVİYOR...........:lepi::dance::asigim:hihoyyyt
bol bol banyo.biz hergün 2 kere yaptırıyoruz.çok şükür hiç isilik olmadı.kızlar benim kızımın dün sırtı kıpkırmızıydı böyle pütürlü pütürlü banyo yaptırırken ördük bugünde vücudunun ön tarafı olmuş acaba isilikmi hemen banyo ettirdik görünce yine
gözün aydın:)))Derin Mavi is 4 mounths old yasasssssssssssssinnnnnnnnnnn...
aynen ya.ya 6 30 da kalkıyor ya da 7 de.çok zor oluyo ama sonra uyuyunca ben de uyuyorum eğer işim olmazsa.Gunaydinnn sabah koru uyandik nisan sarki soyluyo su an,ben bayiliyorummmm uykusuzluktan.7de kalkmayi adet edindi benimki.hiii bide ayagini yakalayip agzina goturuyo parmaklari cok tatli sapur sapur ses cikariyooo
yyaaaaaaa funda ben de bugün öğrenmiştim.ne tesadüf.GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
KIZLAR GEÇEN YIL BUGÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİM ŞİMDİ KUZM KUCAĞIMDA VE 4 AYLIKKKKKK SÜPER BİŞEY YAAAAAAAAAAAAAA
RABBİM OLMAYANLARA DA VERSİN YARABBİMMMMMMMMMMM
TÜP BEBEK KAPILARINDA YAVRU DİYE DR LARIN GÖZÜNÜN TAA İÇLERİNE BAKANLARA TÜM İSTEYENLERE RABBİM BEBEK NASİP EĞLESİN.
CANIM YAVRUM ANNEM BABAN SENİ ÇOKKK SEVİYOR...........:lepi::dance::asigim:hihoyyyt
hoşgeldim meltemcim. bayağı yaptın tatil.geçmiş olsun kızına da.kızlar gunaydın tatılım bıttı döndum ankaraya
kızımıda dun otobuste klımadan öksuruk ettım
kapkara olmus kızım yanmıs komsular dıyo snr yazcam by by
günaydın annişler .iyi pazarlar.
gerci öglen oldu ama.....
bizim babamız bugun yine calışıyooo sonkez denize götürcekti ama olmadı napalımm kendi işimiz olunca bişey denmiyoooo
kızlar melise ugün sebze çorbası yedirdim havuçla pirinç haşlayıp çorba yaptım 5 6 çay kaşığı yedirdim sevdi baya meyve sularına zaten başlamıştık ama püre vermedim daha
kızlar bebeğim 2 gündür yeşil kaka yapıyor.ve kusmuyodu bayadır tekrar kusmaya başladı.
doktorunu aradım anne sütü alan bebeklerde momal dedi.hava ve çiş ile temas edince yeşile dönşebilir dedi.
siz de böle sorun yaşayan var mı?
selam kizlarr uzun bir aradan sonra bende döndüm tatilden
umarim hepiniz iyisinizdir bebislerede iyi bakmisinizdir umarim
öptüm hepinizi görüsmek üzere
bol bol banyo.biz hergün 2 kere yaptırıyoruz.çok şükür hiç isilik olmadı.
gözün aydın:)))
aynen ya.ya 6 30 da kalkıyor ya da 7 de.çok zor oluyo ama sonra uyuyunca ben de uyuyorum eğer işim olmazsa.
yyaaaaaaa funda ben de bugün öğrenmiştim.ne tesadüf.
ya sen demesen aklıma gelmicekti.
geçen hafta düşünmüştüm hatta eşime de demiştim 8 ağustos yakalaşıyo bi sene olacak diye.bugün unuttum ya.
hoşgeldim meltemcim. bayağı yaptın tatil.geçmiş olsun kızına da.
selam kizlarr uzun bir aradan sonra bende döndüm tatilden
umarim hepiniz iyisinizdir bebislerede iyi bakmisinizdir umarim
öptüm hepinizi görüsmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?