2010 Nisan Anneleri

meraba kızlar ben geldim az sonra yine kaçıcam dayımlara iftara davetliyiz opuyorumnanaktan

kıslar c.tesı cıvcıvımı gormeye gıdıyorummm
9 haftalık olucaz

ne güzel canım ya gelişmeleri gördüklerini anlatırsın senınle aramızda bır gun var aynı sayılırız bızde nasıl oldugu hakkında bılgı edınmış oluruz genel olarak yani

esracığım özelden yazamadım saniyelerin geçmesi lazım 600 saniye ekle canım tabiki

aslında benım bıraz moralım bozuk canım
c.tesı doktora gıtmıstım ogun 8+1 dik doktor 7 haftalık dedi 1 hafta once 7 haftalıktı şok oldum
herhalde heryerde farklı cıkıyor bu haftalar
c.tesı transferımı yapan doktora gıdıcem ıhsallah bı sorun yoktur

yoktur canım sen gönlunu ferah tut hayırlısı insallah haberlerini beklıyoruz

canım 4 haftalık oluyo sanırım arkadşının gözü aydın şimdi o mayıs annesimi olacak

canım bu haftalarda oynama olabiliyormuş banada doktorum demişti annesi bizim bebişler nazlı o yüzden kaydirigubbakcemile3

canım 4 haftalık oluyo sanırım arkadşının gözü aydın şimdi o mayıs annesimi olacak

evet allahın izniyle mayıs annesi olacak.ayy inşallah herşey yolunda gider.çok istiyor psikolojisini bozdu bu yüzden.olmuyor olmuyor diyip duruyordu dr gidiyor herşey normal ama olmuyordu.sonun oldu sanırım:lepi:

evet allahın izniyle mayıs annesi olacak.ayy inşallah herşey yolunda gider.çok istiyor psikolojisini bozdu bu yüzden.olmuyor olmuyor diyip duruyordu dr gidiyor herşey normal ama olmuyordu.sonun oldu sanırım:lepi:

bilmezmiyim canım şükürlerolsun hamiş bizimde eşimizle hiç bişeyimiz yoktu banada devamlı olur olur demişti doktorlar ama tüp bebek tedavisiyle hamiş kladım şükürler olsun:Saruboceq:

kızlar bende çalışmayı düşünüyorum atanamadım ama ücretli falan okullarda çalışmak istiyorum çok zor oluyomu ya ben hamiş olmadan öncede çalışıyodum o zamn bile çok yoruluyodum eşim gerçi izin vermiyo ama çalışmasam nasıl geçicek zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…