2010 Nisan Anneleri

çalışmasan zaman nasıl geçecek biliyomusun. gezerek ve yatarak ve bütün kadınlar kulubünü okuyarak. ekonomik sıkıntım olmasa belkide hamileliğimde çalışmazdım ben çok zorlanıyorum işlerimi yapamıyorum. dikkatim dağınık halsizim ve uyumak istiyom:bbo:

canım o zaman bu sene evde kalmam daha iyi deseneyerimseniben

kızlar benim çıkmam lazım iftara davetliyiz hepinize hayırlı iftarlar

bende çalışmak istemiyorum. iş stresi yol stresi birde evdeki işleri yetiştirme stresi bebeği nasıl etkiliyordur bilmem :bbo:
çook zor kızlar işiniz çalışma saatleri uygunsa hafta sonunuz2 gün tatilse evinize yakınsa çalışmak iyi ama
benim hiçbirine uymuyor çok zorlanıyorum çook

yinede halime şükrediyorum tabii ama 5 aylıken falan çıkmayı düşünüyorum

bayağı bi hamile canım zemuszemusbenim 5 haftalıkken 700 küsür çıkmıştı

banada öyle geliyor belkide benle aynıdır :))))))
bilmezmiyim canım şükürlerolsun hamiş bizimde eşimizle hiç bişeyimiz yoktu banada devamlı olur olur demişti doktorlar ama tüp bebek tedavisiyle hamiş kladım şükürler olsun:Saruboceq:

cnm çok şükür olmuş senin de...inşallah herşey yolunda gider bebişini sağlıklı sıhatli kuçaklarsın:Saruboceq:

selam kızlar...
istanbula kendi arabamla yolculuğa çıkacağım bebeğe bi sakıncası olur mu ki?

Kızlar, ins herkes iyidir. Ben genelde akşam geç saatlerde internette girebiliyorumda. Çoğunuzla konuşma imkanım olmuyor.
Bu aralar çevremde ailelerin sürekli şunu yapma demesi benim moralimi bozuyor sizde var mı böyle durumlar? Ben mi takıyorum kafayı?
Kimseyi kırmak istemiyorum özellikle ben çok hareketli biriyim, çok hareket etme denilince yada zayıfsın, az yeme denilince moralim bozuluyor. Çaktırmıyorum ama moralim bozuluyor.
Sonuçta bebeğin ihtiyaçı olan şeyleri yemek önemli diye düşünüyorum. Fazla yemek çok mantıklı değil.
Onda bile kaçırdığım oluyor fazla yemeği sonra mide yanması başıma bela oluyor.
Sizlerde durumlar nasıl?

selam kıslarr
erkflz canım bana oyle soyluyorlar ılk gebelıgım oldugu ıcın
bencede bebegın ıhtıyacı olan seylerı yemek onemlı tabı bazen canımız oyle seyler ıstıyorkı tutamıyoruz kendımızı

bende iyim canım eklelmemişsin cicileri bu arda hoşgeldin ummuhancığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…