2010 Nisan Anneleri

iyi gidiyo şükürler olsun canım senin nasıl gidiyo bende ara ara hafif mide bulantısı oluyo ama mide yanmam çok var göbüşte çıktı erkenden bende

sağol zeyra cım 7 haftanın içindeyim göbiş bendede çıktı neden bilmem.. gayet iyi şuanda haftaya kalp atışlarını duymaya gidicez işallah bir sorun olmaz meleğimde..

mide yanması halsizlik ve aşırı uyku hali var mide bulantısı yok henüz işallah olmazda..

duydum canım rabbim haftaya sanada nasip etsin inşallah canım dünyadaki duyduğum en güzel sesdi:kedi:

sağolun kızlar işallah... ya kızlar hamilelikte özellikle yediğiniz hiç aksatmadığınız şeyler varmı yada aksarsa bir sorun olurmuki bazen sabah kahvaltılarını içim almıyor bir bardak sütle geçiştiriyorum sorun olmaz değilmi???

canım ben bol bol meyve yiyorum birde anne annem pekmez yolladı doğal ev yapımı ondan yiyorum hiç aksatmadan her sabah nerdeyse 2 yemek kaşığı yiyorum birde yatmadan önce süt zorla içiyordum ama artık nesquik koyuyorum öyle canım meyvelerdende siyah üzüme taktım bu aralar kan yaparmış

himm ya ben yumurtaya takılmıştım kahvaltılarda haftada en az 5 kere yiyordum ama 4 gündür yemiyorum daha doğrusu canım istemiyor :S

himm ya ben yumurtaya takılmıştım kahvaltılarda haftada en az 5 kere yiyordum ama 4 gündür yemiyorum daha doğrusu canım istemiyor :S

yumurtada günde bir tane ye demişti doktorum ben genelde rafadan yiyorum yumurtayı domates falan hamur işlerden uzak dur dedi doktorum okadar sütümü içiyorum şimdide yatacağım canım sende iç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…