- 16 Haziran 2008
- 1.257
- 34
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa ben bi ara giridm ama girmemle çıkmam bir oldu defne hanımnın sayesinde bakacam şimdi.kızlar annem var evde malesef snr cvp yzazcam ustunden okudum
benı merak edenler face kendımı koydum
yorumlarınızı beklemıyorum cunku eskı tadım ve guzellıgım yok hepsını bennuya verdım
zelihacım ateşlenmiş ya .ben de bugün yaptırdık.çok korkuyorum yaa.Günaydın
İSMİNİ BİLMİYORUM ÖZÜR CANIM FIRAT0404 YİNEDE ATLET GİYDİR BEBİŞİNE BU KEZDE ÜŞÜTÜP HASTA OLABİLİR.Çok etkileniyor bebişler sıcaktan özelliklede emerken ter içinde kalıyorlar.:ecrin_bebek:
]
adım zeliha .bi zeliha daha var galiba .evet emerken çok zor oluyor.ya üstünü soyuyorum ya da sırtında sürekli bez oluyor.bugün aşı yaptık bir de sıcaklarda inşallah ateşlenmez bebeğim
ben 2 haftadı hiç bişe tattırmadım ya.bi de amip oldu iyce tırstım.dün kızıma elma suyu verdim bu gün yoğurt vericem daha doğrusu az az tattırıyorum ben yeni başladım tattırmalara bilmiyorum geç mi .yoğurdu keçi sütünden yaptım nasıl olur deneyen varmı çok koyu gibi süt ilk defa aldım kararsızım vermekte sizce ne yapayım???????????????????????
özgecim hayırlısı olsun canım.önemli olan kafanın rahat olması.annenlere de az gidersin ama çok kalırsın.inşallah herşey gönlüne göre olur.bu arada hayatımda inanılmaz değişimler yaşanacak ama ben daha hazır değilim biliyourm....
konu hayatım olduğum vakit radikal kararlar veremem doğrusu...
özellikl alışkanlıklarıdan vazgecemem,çok kötu olurum ve hp de benim başıma gelir...
arabamızı çarsamba gunu satıyıruz,kocam dukkan sahibi ile kavga etmiş dukkanı farklı bir yere tasıyoruz,yarın belikduzunde dukkan bakacakmış...
artık benimde sefam sona eriyor,annemlerden uzaklaşıcam ,geleiycem çok zor olcak çünkü araba yok....
burda alıştığım bir duzenim vardı o bitecek...
hiçbirsey eskisi gibi olmuycak...kaynanam ve etrafından uzaklaşmak istedkçe dahada yakınlaşıcam....
kocam onlarla işe gdip gelecek,gene vıcık vıcık olcaz ve suyu cıkacak....
offff
oysa ben evimde bir koltuğun yerini bile değiştirmem...şimdi annemlerden ayrılmak kimbilir nası zor gelecek bana ,sanki ilk evlendiğim de evden ayrılmış gibi...
zaten her eve dönüşüm benim için böle....
offff içimi dökeyim dedim
sıcaktan emmiyodur.ben daha başlamadımmmmm.kızlar herkese ıyı aksamlarrr.umarım bebeklerımız ve guzel annelerımız ıyıdırler.ben son bıkac gundur cıldırmak uzereyım.oglum dogru durust emmek ıstemıyor ancak gecelerı gunduzde uyur uyanırsa uykusersemıne memeyı alıyo.uyuması kriz yaratıyo ağla ağla helak oldu acayıp huy degıstırdı napcam ben yaaa yardımm bu arada doktorumuz hıppın kasık mamasını önerdı.sütünü sag onla yap dedı.deneyenenız oldumu ayyyy yardımmmm
sağol yurdagülcüm .inşallah biter tamnamnen.ozgecım vardır herseyde bır hayır canım ıns senın ve aılen ıcın ıyı olur bu arada bakımlı olmana hayranım
jalemmm allah kolaylık versın ya oruc bebek ve mısafır cok zor ya
hayrıyecım valla sen bombasın canım ya gerckten hamaratın sozlukte karsılıgı hayrıye olcak bunda kellı
fundacım defnecık ıyılesıyormus maas. Ona
ohhh maşallah size.ne güzel.kızlar face de grup kim kurduysa çok sağolsun..sizleri böyle canlı canlı görmek çok ama çok güzel..hamilelik derken şimdi çocuklarımız 4 aylık oldu bile.kızlarımız oğullarımız kocaman kocaman olsalar bile biz hala buradan yazışırız inş.
benimde kayınvalidem geldi sağolsun oğluma çok güzel bakıyor bende bol bol nete giriyorum..nasıl rahatladım anlatamam.ben şanslı gelinlerdenim..
aileler hep böyle yanımda olsa bol bol çocuk yaparım ama nerde....izmirliyim izmirdeyiz tayinimiz geçen yıl buraya çıktı.kaldı 4 yıl.sonra tekrardan doğuya .özgecim taşınma sorunun varmış.biz evleneli 3,5 yıl oldu bu oturduğuz ev 4.evimiz ve hepsi ayrı yerlerde.keşke bende kayınvalideme yakın otursam.ne kadar anlaşamasanızda sonuçta eşinin anne babası.biz evladımız için neler neler yapmayız.hele bir de torunumuz olsa....
inş hepiniz için hayırlı olur taşınmanız.Allah hepimize ailelerimizle birlikte huzur versin:)))
fundacım kakasını yapmasın açok sevindim.inşallah bi daha uzatmaz bu kadar arayı.merhaba arkadaşlar.
oğlum kakasını yaptı bugün çok muytlu oldum valla hemde 2 defa baya da fazla yalnız karın ağrısıyla beraber baya ağladı kuzum akşamda biraz karnı ağrıdı ağladı uyku arası falan..........havalar sıcak diye çorap giydirmiyordum şortta tek alttan çıtçıtlıyla gezdiriyorum acaba ondan mı diyorum.birde kına gibi yaptı demir şurubuna başladıkya ondan sanırım
canım ben onun için yazdm zaten bennu çok tatlı diye faceden görüpte yazma değil yane ama bunun için belirtmek istemedm uzun uzun.....
canım posalı meyvalar çok yiyorum ben şeftali kavun falan ama dediğini denemekta fayda var her sabah ılık su içiyorum.ya mehtap bişey diycem daha doğrusu yüzsüzlük yapcam biraz sıkıntılandığımda bu tür durumlarda seni arayabilirmiyim
canım normal kakası kabız gibi değil yani bugün baya karın ağrısı çekti ama ya ağladı dayanamadım kuzuma
canım herşeyin hayırlısı ya.her hayır görünende bi şer,her şer görünendede bi hayır vardır.birde annende gelir gider daha uzun kalırsınınız birbirinizde şimdi daha güzel olur yani
biz de seni özledik canım.hoşgeldin.kızlar merhaba herkese evde işler beni bekliyo ama bir göz atayım dedim şükürler olsun köyden geldik ayy bebişle ne zormuş valla gerçi hiç bişey yapmadık kızımla bol bol uyuduk köy serindi rahat geçti geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir bebeişler huzurludur gizoş akşam oldumu başlıyo ağlamaya güğndüz iyi ama kucakta olursa akşam oldumu kucaktada olsa rahat etmiyo yaa her gün bir yeni huy ediniyo bu arada küçük knelerden bitanesi gizoşumun tam göz kenarına konmuştu ne ağlama çektim köyde valla şükürler olsun bişeycik olmadı atlattık alna kadar akla karayı seçtik gerçi kene değilde bizim burada sakıtlak deniliyo harmanda otururken oldu ne olduysa bu arada oruç tutamadım eşim izin vermedi zaten hava sıcak baygınlık geçireirsin sanada bebeişimizede yazık dedi gerçi 17 saat dile kolay bebişimin azda olsa rızkını kesemem ne yapayım büyüsünde o rabbim izin verirse tutacağım hepsini ayy ne özlemişim evimi burayı yaa
ben de tutmuyorum.tutmak istesem de eşim izin vermez.seneye bile tutmayacaksın diyo eğer emziriyor olursam hala.ama ben tutarım seneye inş.
çok şükür kene değilmiş.
camı açıp yatıyouz bız
sadece cıtcıtlı badyle
nasan annelerı yazıp buyuk harfle dıye bılıyorum özge öle dedı ben pek anlamıyorum
kızlar bugun benım koca evde pek gıremem fazla bırıktırmeyın sayfaları
merak etme tek değilsin:)günaydın kızlar umarım bütün bebişler iyidir
benim kız uyudu ben de sadece bir odayı sürüp sildim yoruldum yaa bu bebiş beni tamamen tembelleştirdi şu hamarat annemiz hayriye nasıl yapıyo yaaa üstelik çalışıyo galiba en tembel benim burada
ya benimki de emiyordu ama bıraktı şimdi emmiyor.kızlar benim kız acayip parmak emiyo yaa uykuya dalarken uyurken sürekli ağzında emzik gibi doktorumuz emzik ver demişti ben vermedim şimdide emziği almıyo.ne zaman dışarı çıksam insanlar ay bizimki 7 yaşına kadar emdi yok 10 yaşına kadar emen var diyorlar moralim bozuluyo emzik vernediğime pişman oldum ne yapıcam yaa.şu an eengellemeye çalışmıyorum engelleme dedi doktor aman kimin ne dediği belli değil parmağı incelir diyen de var.Allah başka dert vermesin sağlığı yerinde olsunda emzik vermediğimden oldu diye üzülüyorum eşimde beni suçluyor çünkü annesigil emzik konusunda çok baskı yaptılar birazda inat oldu benimki..
refişcim ya geçmiş olsun.aklına kötü şeler getirme canım ya.slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...
kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...
utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..
bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze![]()
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..
arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...
süt birikmiştir ya da yağ bezesidir mutlaka.
dualarım seninle .içini ferah tut.
erken çıkaracak demekki utku didşini.
çok şükğr iyiz canım.selam hanımlar nasılsınız biz çok şükür iiyiyiz idare ediyoruz 4 5 günde bir kakasını yapıyor bunun yüzünden çok ağlıor sürekli kucağımda ama karnı ağrısa kucaımda da ağlaması lazım kucakta ağlamıyor sanırım bana alıştı yatağında da yatmıyor genel durum ii umarım herkes iidir çok bakamadım sadeceözgecim cnım hayırlısı olsun yaa bebeğinin rızkı için katlanmalısın en ii ben anlarım seni ahh allah yardımcın olsun
refiyecim canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değldir zeynepcim hoşgeldin canım ohh köyne güzeldir ama gizem seni baya korkutmuş yaa allahtan ısırnadan yetişmişsiniz
iniş. kaka yapması düzene grer.
inş. iyi geçmiştir iftarın jalecim.merhaba kızlarr
eşim aradı pc den bi şifre istedi de öyle açtım pc yi ee açmışken size bir merhaba diyeyim dedim ama geçmişe bakmaya vaktim yok
dün akşam yine çaya misafirim vardı 4 gibi haberim oldu hazırlık temizlik derken hiç giremedim gece de 12 gibi gittiler
bugünde iftara misafirim var sabah erkenden kalktım hazırlıklara başladım Allahtan o saatlerde pek mızmızlık etmedi yusufçuk. masam hazır yemeklerden de bi pilavım birde çoban salatam kaldı . 1 saate temizliği hallettim mi geriye bebekle ilgilenmek kalacak inşallah uyurda dinlenirim bende
bu arada bebegcim çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah ciddi bişey çıkmayacaktır kalbini ferah tut
otri bebe harika bşie ya.ben hergün çekiyorum.çok seviyor bir de defne.oyun sanıyor galiba:)oğlum aşılarını oldu. aşı yeri ağrıdı herhalde nasıl ağlıyooo içli içli. insanın içi parçalanıyo yaaa. calpol verdim emzirdim uyuyooo kuzum... bir damla yaşına dünyayı yakarım uleeennnn... benim oğlanın gece uykuları sapıtmıştı. meğer burnu tıkalıymış. 10 gün kadar otribebenin yedek ucunu bulamadım diye tam temizlenmiyordu. aldım anam bir doluymuş burnu sormayın yav. garibim 3 gecedir 4-5 saat uyumaya başladı gene... refişcim geçmiş olsun önemli bi şey yoktur Allah ın izniyle, süt falan birikmiştir. ii düşün ii olsun...
ya anne baba nasıl düşüneblir böle bişeyi ya...karulaaar bende kaynanaya savaş açtım. zor görür artık torun tombalak. iz evlenirken eşimin amcasından borç almıştık. kayınpederde düğünden sonra bizden gizli ödemiş, sonra biz amcaya parayı iade edince amca kayınpedere vermiş. bunu 2 sene önce amcanın karısı bana anlattı bende eşime söölemiştim. baban bize iilik yapmış diye. neyse c.tesi olay yeniden açılmış. herifim ortalığı soktu biribirinr meğer gizliymiş bu iş. kaynana yengeyi arayıp sen aramızdaki sıırı YABANCIya neden anlatıyorsun diye tartışmış. burada yabancı benim tabeee. meğersem biz parayı onların ödediğini öğrenir parayı onlara ödemeyiz diye gizli tutmuşlar. herifim çıldırdı tabii ailesinin 3 kuruş için bööle gizli kapaklı iş yapmasınaaaa...
akılm almıyor.işte bizde olduk ebeveyn ama kızımz böle bişye nasıl yaparım.duyarlarsa ödemezlermişşşşş.çok ayıp etmişler ya.yabancı ne dmek...
o zaman sen de onun annesine gitme bakalım.ya da sen de ben de orda geriliyorum de. ne cevap verecek.kızlar moral olrak sıfırım,eşim annemde kalmak istemiyor....
burda geriliyormuş,sıkılıyormuş,stres oluyomuş....
rahatsız oluyomuş...sanki tepesine çıkıyoz velhasıl beni eve bırakcakmış yarından sonra gelmiycekmişim
birde ben burda onu germiycekmişim....
ben daha pc falan alamadım bu saatdn sonrada cok zor cunku araba yarın satılıyo ve dışarı çıkmam ccukla cok güç....
ya kadınlar bide herseyi yaptırır derler ....
hıhhhh hiçte değil bikerem demekki ben yaptıramıyorum yada daha o kadar kıvama ulaşmadım....
nese yarında bakalım ne olacak....
benimde bebeğim aşı olmuştu dün korktuğum başıma geldi ateşlendi gece çok korktum ilk defa ateş oluyor bizde.hemen banyoya sokup ılık bir duş aldırdım fitil attım koltuk altlarına ıslak bez koydum anca indirebildik.sabaha kadar uyumadık nerdeyse eşimle nöbet tutttuk .ne kadar zormuş ya çocuğunun olması ellerim titredi ateşini düşürmeye çalışırken.allah hepimizin bebeklerini korusun.keşke hiç hasta olmasalar ne kadar mmutlu olur insan.bu arada benimde bebeğim uykusu geldiğinde baş parmağını emiyor.
yaaaaaa şimdi iyce korktum ya.kaç gibi çıktı ateşi zeliahcım ya.
geçmiş olsun.
kocişer için özeniyoruz evet.hakediyorlar ama di mi.iyi akşamlar kızlarr.. biz iftar edeli daha 1,5 saat oldu yani sofradan kalkalı yarım saat falan :) keyifle tadını çıkara çıkara yiyoruz.. hadi ben oruç tutamıyorum emzirdiğim için de kocam oruçlu diye önem gösteriyoruz yine de iftara.. bide kıyamam bugün güneşin alnında terası toparladı.. bi tane odunluk vardı onu yerle bir etti :)) ev kışın su alıyo tavanlar fln berbat oluyo diye bi çatıcıyla görüşmüştü.. malzemeler geldi bugün.. yarın da terasa atılıcak ve inş. bu kış tavanlarım kararmıcak.. 5-6 yıl önce mozaik attırıştık ama demekki ömrü bu kadarmış 4 yıl sorunsuz kullandık sonra yine başladı.. bakalım bu sefer inş. uzun ömürlü olur.. ben bi geçmişe bakayım oğlanla babası ilgilenirken :)
meraba filizcim.minnoşa selam:)selam millet
gecmiste neler olmus okumaya firsat olmadi bi selam cakayim dedim minnos kucakta hadi optm simdilik bye ....
ay allah yardımcın olsun ustalarlada ugrasacaksıniyi akşamlar kızlarr.. biz iftar edeli daha 1,5 saat oldu yani sofradan kalkalı yarım saat falan :) keyifle tadını çıkara çıkara yiyoruz.. hadi ben oruç tutamıyorum emzirdiğim için de kocam oruçlu diye önem gösteriyoruz yine de iftara.. bide kıyamam bugün güneşin alnında terası toparladı.. bi tane odunluk vardı onu yerle bir etti :)) ev kışın su alıyo tavanlar fln berbat oluyo diye bi çatıcıyla görüşmüştü.. malzemeler geldi bugün.. yarın da terasa atılıcak ve inş. bu kış tavanlarım kararmıcak.. 5-6 yıl önce mozaik attırıştık ama demekki ömrü bu kadarmış 4 yıl sorunsuz kullandık sonra yine başladı.. bakalım bu sefer inş. uzun ömürlü olur.. ben bi geçmişe bakayım oğlanla babası ilgilenirken :)
selam millet
gecmiste neler olmus okumaya firsat olmadi bi selam cakayim dedim minnos kucakta hadi optm simdilik bye ....
canım çok geçmiş olsun umarım bişey yoktur dualarımız seninle
refişim geçmiş olsun canım inş. korkulacak bişey yoktur ve tez zamanda iyileşir dualarım seninle
canım sa hayırlı ramazanlar sakın telaşlanma.koltukaltı lenf bezin şişmiştir.üşüttüysen falan ondan olmuştur.çok geçmiş olsun. doktorda saolsun seni pek bir rahatlatmış.hayret bişey ya ne biçim doktorlar var anlamıyorum.neyse canım.eğer çok sertse ve deri altında kayıyorsa yağ bezesi olma ihtimali var bence.yumuşaksa ve yerine yapışık gibiysede kulunç dediğimiz şeydendir lenf şişmiştir.aklına kötü şey getirme iyi düşün iyi olsun çok geçmiş olsun.Allah (c.c.) şifalar versin inşallah.
refiyecimcanım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değldir
bebegcim çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah ciddi bişey çıkmayacaktır kalbini ferah tut
Geçmiş olsun tatlım. İnşallah kötü bişi değildir. İçini rahatlatır mı bilmiyorum ama bu beze süt bezesi olmasın. Bende de birkere çıkmıştı ve ağrıyordu. Bebişimi emzirdim emzirdim kendiliğinden yok oldu beze. Meğersem süt toplanmış orda
dualarımız senınle allah korktuguna ugratmasın yavrularına bagıslasın
geçmiş olsun.inşallah bişey yoktur yani yağ bezesidir bana öyle geldi eğer dokunduğunda hareket ediyosa öyldr diye düşünüyorum.aklına kötü şeyler getirme en kötüsünü düşünüyosun şimdi.Allah korusun.....
refiyeeeee geçmiş olsun canım ..arkadaşların dediğin gibi süt birikmiştir canım yaaa.ii haberler beklioz cicim
refişcim geçmiş olsun önemli bi şey yoktur Allah ın izniyle, süt falan birikmiştir. ii düşün ii olsun...
refişcim ya geçmiş olsun.aklına kötü şeler getirme canım ya.
süt birikmiştir ya da yağ bezesidir mutlaka.
dualarım seninle .içini ferah tut.
erken çıkaracak demekki utku dişini.
ben tlf. mesajla yetti bacım burdan tekrar uzatmıyım kaydirigubbakcemile3 her zaman yanındayım.. dualarım seninle.. opuyorumnanaktanslm kızlar gecmişe göz attım....
yanımda olupta bana teselli veren tum bacılar öpüyoourm sizi....
iyiki varsınız....
sonuna kadar hakediyolar tatlım .. haklısın... :asigim: evimin direği .. gözüün bebeği :asigim: :kedi: seviyorum uleeeyynn :))) hehehe.. inş. iyi bi iş çıkıcak ortaya ve bı kış sıkıntı yaşamıcaz tatlım... çok saol..kocişler için özeniyoruz evet.hakediyorlar ama di mi.
inşallah güzel olur canım.
eşine kolay gelsin.
otribebeyi bizde aldık ama burnundan hiçbişey çıkmıyor.benmi beceremiyorum acaba? burnunda bişeyler görününcemi kullanmak lazım?aslında sabahları burnu tıkalı ama denemedim yine.sen nasıl kullanıyorsun?
kızlar moral olrak sıfırım,eşim annemde kalmak istemiyor....
rahatsız oluyomuş...sanki tepesine çıkıyoz velhasıl beni eve bırakcakmış yarından sonra gelmiycekmişim
ben daha pc falan alamadım bu saatdn sonrada cok zor cunku araba yarın satılıyo ve dışarı çıkmam ccukla cok güç....
hıhhhh hiçte değil bikerem demekki ben yaptıramıyorum yada daha o kadar kıvama ulaşmadım....
selam kızlar..
bugün aşımızı olduk...
ve kızım çok huysuzdu ağladı ara ara.aşı yeri ağladı galiba.
calpol verdim.ateşi yok ama önlem macıyla verdim.
geçmişe şimdilik bakamayacağım.mutfak feci dağınık.,herkes ve bebişler iyidir inşallah.
öpüyorum hepinz ve bebişleri..
slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...
kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...
utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..
bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze![]()
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..
arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...
karulaaar bende kaynanaya savaş açtım. zor görür artık torun tombalak. iz evlenirken eşimin amcasından borç almıştık. kayınpederde düğünden sonra bizden gizli ödemiş, sonra biz amcaya parayı iade edince amca kayınpedere vermiş. bunu 2 sene önce amcanın karısı bana anlattı bende eşime söölemiştim. baban bize iilik yapmış diye. neyse c.tesi olay yeniden açılmış. herifim ortalığı soktu biribirinr meğer gizliymiş bu iş. kaynana yengeyi arayıp sen aramızdaki sıırı YABANCIya neden anlatıyorsun diye tartışmış. burada yabancı benim tabeee. meğersem biz parayı onların ödediğini öğrenir parayı onlara ödemeyiz diye gizli tutmuşlar. herifim çıldırdı tabii ailesinin 3 kuruş için bööle gizli kapaklı iş yapmasınaaaa...
slm kızlar gecmişe göz attım....
yanımda olupta bana teselli veren tum bacılar öpüyoourm sizi....
iyiki varsınız....
kızlar moral olrak sıfırım,eşim annemde kalmak istemiyor....
selam kızlar..
bugün aşımızı olduk...
ve kızım çok huysuzdu ağladı ara ara.aşı yeri ağladı galiba.
calpol verdim.ateşi yok ama önlem macıyla verdim.
geçmişe şimdilik bakamayacağım.mutfak feci dağınık.,herkes ve bebişler iyidir inşallah.
öpüyorum hepinz ve bebişleri..
benimde bebeğim aşı olmuştu dün korktuğum başıma geldi ateşlendi gece çok korktum ilk defa ateş oluyor bizde.hemen banyoya sokup ılık bir duş aldırdım fitil attım koltuk altlarına ıslak bez koydum anca indirebildik.sabaha kadar uyumadık nerdeyse eşimle nöbet tutttuk .ne kadar zormuş ya çocuğunun olması ellerim titredi ateşini düşürmeye çalışırken.allah hepimizin bebeklerini korusun.keşke hiç hasta olmasalar ne kadar mmutlu olur insan.bu arada benimde bebeğim uykusu geldiğinde baş parmağını emiyor.
burdayim lo nereye gitcem tilki misali don dolas ayni yer :) ama evisi yapcam simdi cikcam yine... facede az goruyoruz seni takil gruba filan aktif olarak bu arada resminide yorumladim eksik kalmadim yanisempatiksalakcinniay allah yardımcın olsun ustalarlada ugrasacaksın
tabıkı oruc tutmuyosan tutnlara hızmet et canım
bende dıyodumkı bu kız cıdden nete gırmeyecek sabbah senın msj larını aradı gözlerım![]()
filizzzzzzzzzzz nbr makyajını yaptın mı?nasıl gidiyo?derin mavim nasıl?
sanada yazacaktim bak unuttum ha sen benden cok yasasyasin emi:)
makyaj bakim tam gaz devam canim abur cuburu kestim 800 gram verdim 3 gunde sutte bi azalma hissettim ama meyve suyuna suya yuklenmem lazim
sen napiyosun goktus nasil?
mekik nasil gidiyo