Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben fundayım orda.hayırlı olsun refiş.güle güle kullan.
ya ben seneye inşallah bursaya düğüne geleceğim.görüşmeyi çoook isterim refişcim.
çok şükür iyiz canım sen nasılsın?
ben de başladımmmmmmmm.
şimdilik çikoltaya son verdim.sadce çünkü çok çikolata yiyorummmm.
benim doktorum başlama dedi .işe başlayınca başlayacaksın zaten dedi.
midesine sadece anne sütü gitsin diyo.
canım benim düşünmen yeter canım.çok sağol.
ben de almak istiyorum ondsn.sanırım meyve filesi diye hatırlıyorum.
neslicim inşallah hiçbişe çıkmazcanım.kızın sadece kontrolden geçmiş olur.
içini rahat tutmaya çalış canım.
biz ne kada dikkt etsekte hastallık buluyo işte bebişleri.
canı ya çok gecmıs olsun çok üstüne tıtredıkce böyle olur gözune baktıkca götüne gıdıyo
allah yardımcınız olsun ans amelıyata gerek kalmaz
öyle canım fılızdı degılmı adın o cocuga bısey olmazben dun bnyo yaptırdım camı acıktı cıkınca hemen 1 parca olsun kustu o bebege hıç bısey olmaz
dr v37 de yarım saat bekleyıp ver dedı bana
kızlar herkese gunaydın
benım mıskın 9 lara kadar uyuyan kızım artık sabahın 7 30 unu gecırmemeye gayret edıyor
ulan orucuz işte acık uyu gıcık bebe
normalde erken kalkarım ben yatmayı sevmem ama durmuyokı zıllı kızım
kızlar face de baa yazıyonuz ya yanına k k kım oldugunuzu da yasanız bılemıyom cok yenıyım ya
tünaydın arkadaşlar................
umarım herkes iyidir............biz annannemize gitcez az sonra annem biraz hastalanmış bi bakayım yemeğede orda kalırım belki...........şimdi yemek falan yapamaz ablamda gelcek iyi olur.annem ben kendimi bildim bileli depresyon hastası göktuğu görürse belki keyfi yerine gelir.sokarım koyun koyuna onları yatarlar.........
meltem canım benim adım funda........meyve filesi diye satılıyomuş.ama mehtap dedi şimdi mart annelerinde okumuş bebeğin çenesine geçmiş bi tarafı korktum ya almam artık....
sağol tatlım üsttede yazdım ya mehtabın yazdığını görünce korktum ya.bende şey diye düşünüyodum kendisi yerse daha iyi alır tadını neyse annesi yedirsin şimdilik
sağol canım ya acaba başka markamı alsam of korktum şimdi sen kullanmayı düşünüyormusun.............birde sana şunu sorcaktm mehtap göktuğ mıçtı p.tesi 2 gün geçti yine bişey yok yarında dr unada sorcam acaba göktuğa şeftali gibi bişeyler versem kabızlığını giderir mi ne düşünüyorsun..........
benimde kilo vermem lazım karnım davul gibi maşallah ramazan davulu hehehehehehe
canım benim oğlanda da var mımızlanarak uyuma ya da hiçç uyumama.....sürekli değişiyolar dün ilk defa ağlarken gözünden yaş geldi uykuya dalamadı of çok kötü oldum ya elimle sildim öptüm yaşını kuzumun........kabızlığa gelince benimki 1 aydr kabız.........1 haftayıda geçiyor demire başlayalı.yarın dr a soracağım birde benim oğlana rota virüsü aşısı yaptırdıkya sanki ondan sonra daha da arttı kabızlığı bilmiyorum ya sorarım yarın sanada söylerm tamammı?
ben fundayım orda.
sabah vardı biraz calpol vardim.ılık duş yaptırdık düştü.
kolay gelsin canım işlerin için.
benim de annemler yarım saatlik uzaklıkta oturuyolar ama çocuk olduğundan beri sık sık görüşemyoruz canım.sağlık olsun yeter ki.
hoşgeldin denizz.
arkadaşlar aşıdan öncemi sonramı ağrı kesici calpol veriyorsunuz ya şimdi ben fitilmi vereyim ağrı kesici calpolmu?birde şu demir ilacını doktor bizede yazdı ama daha alamadım ya bi hemsire arkadaş demirini ölçtür öyle ver dedi demiri iyiyse vücutta ne gerek var falan dedi aklım karıştı ?
bu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
dün bizim kontrolümüz vardı ve tam bir hayal kırıklığıydı bizim için kocam bile bügün ağladı adamcağız(
ya arkadaşlar biz bu kıza bakamıyoruz sanırım kime anlatsam siz çok pimpiriklisiniz diyorlar nedense .
dün kilomuz felaketti bir ayda sadece 200 gr almış kuzum ,e geçen ay rota virüsü ishali oldu 600 gr almıştı bu ayda yine idrar ve kaka örneği verdik idrarda üreme var ve kakada amip çıktı .olmadığımız bir hastalık kaldımı bilmiyorum ama çocuğum huzursuz değil günde bir yada iki kere yapıyor ve biraz ishal gibi ateşide yok anlayamıyoruz. bizi asıl şok eden olay ise kusmadan dolayı kilo alamadığını söyledi drmuz ve film istedi filmler çekildi mide de bişey yok birde reflü testi yaptılar şiddetli reflü çıktı .bizi çocuk cerrahına yönlendirdi ama yapılacak işlemler çok teferruatlı ordan boş çıkmayız yani ameliyat bile olabilir diyor neyse işte hangisine yanacağız anlamadık pek götürmek istemiyoruz ama ya gelişimi durursa yani fiziksel olarak(
uzun anlattım ama rahatladım
Filizcim azmine hayran kaldım. Ama ben rejim yapınca yani şekerli komposto falan içmeyince sütüm azalıyor. Senin sütün azalmadı mı?merhaba arkadaslar gecmise bir goz attim
NESLI yazini okudum inanilmaz uzuldum ama kizin keyfi yerindeymis bak hastalik filan umrunda degil buda sevindirici bisieydir bence insallah ameliyatlik bi durum olmaz kilo alimi azmis ama bu ayarda zaten biraz biraz azalma olacak yinede temkinli olmakta fayda var cerrahi bi durum olmaz umarim ama sagligi icinse mecbur katlanacaksiniz dogar dogmaz kalp ameliyati olan bebekler var daha kotu durumda olanlar filan yinede iyi tarafindan bakma lazim
kizlar zayiflama konsuunda inanilmaz kararli ve azimliyim 4. gune girdim kolasiz ccipssiz pastasiz cikolata ve boreksiz ama kendimi daha iyi ve hafiflemis hissediyorum simdiden facebookta emziren anneler diyet ve saglikli beslenme diye bir linc paylastim goz atmanizda fayda var bu sabah uyandim ve misir gevregi sut yedim tekrar uyudum oglene 2 dilim ekmek birazpeyni zeytin ve bi tabak karpuz yedim arada cok acikirsam biskuvi ve bir elma yiyecegim bu arada 2 tane su ictim aksama haslanmis tavuk mercimek corbasi bi kase yogur ve gece de meyce yiyip yatcam tabi butun gun evi toplayacagim egil kalk bi kac hareket filan faln . gocanin isleri cok yogun bu iki hafta benim spor salonu isimi halletmedi6 aylik uyelik yaptircam her aksam 1 saat :) hadi bakalim bu gaz ne kadar devam edecek :):))) turkiyeye donmek icin 5 ayim var her aya 2 kilo olsa oha 10 kilo eder :):)))) imposible :)) olsun fit olcam hemde sutumun kalitesini ve miktarni arttiricam olmek var donemk yok ulaannnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyy gaza geldim vatan millet sakarya :)
Rahat olduklar için bişey olmuyo zaten. Nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar ama ben de pimpirikliyim maalesefgeçmiş olsun canım ya bebeklere bişey olunca anne babaların içi gidiyo.inşallah tez zamanda toparlanır annesi..........kilo alımıda düzelir inş....siz iyi düşünün...........iyi olsun.anne baba olarak evet pimpirikli olabiliriz bende senin gibiym en iyisini yapmaya çalışıyorum.dün bi arkadaşa gittim bebeği 3 günlük evde o kadar ceryan varki boşverrrrr nolcak diyo anlamıyorum ben böylelerinin çocuklarınada bişey olmuyo,olmasınıda istemem ama ya millet çok rahat ben bunu anladımmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae
devam arkadasım tam gaz bende arkandayımmerhaba arkadaslar gecmise bir goz attim
NESLI yazini okudum inanilmaz uzuldum ama kizin keyfi yerindeymis bak hastalik filan umrunda degil buda sevindirici bisieydir bence insallah ameliyatlik bi durum olmaz kilo alimi azmis ama bu ayarda zaten biraz biraz azalma olacak yinede temkinli olmakta fayda var cerrahi bi durum olmaz umarim ama sagligi icinse mecbur katlanacaksiniz dogar dogmaz kalp ameliyati olan bebekler var daha kotu durumda olanlar filan yinede iyi tarafindan bakma lazim
kizlar zayiflama konsuunda inanilmaz kararli ve azimliyim 4. gune girdim kolasiz ccipssiz pastasiz cikolata ve boreksiz ama kendimi daha iyi ve hafiflemis hissediyorum simdiden facebookta emziren anneler diyet ve saglikli beslenme diye bir linc paylastim goz atmanizda fayda var bu sabah uyandim ve misir gevregi sut yedim tekrar uyudum oglene 2 dilim ekmek birazpeyni zeytin ve bi tabak karpuz yedim arada cok acikirsam biskuvi ve bir elma yiyecegim bu arada 2 tane su ictim aksama haslanmis tavuk mercimek corbasi bi kase yogur ve gece de meyce yiyip yatcam tabi butun gun evi toplayacagim egil kalk bi kac hareket filan faln . gocanin isleri cok yogun bu iki hafta benim spor salonu isimi halletmedi6 aylik uyelik yaptircam her aksam 1 saat :) hadi bakalim bu gaz ne kadar devam edecek :):))) turkiyeye donmek icin 5 ayim var her aya 2 kilo olsa oha 10 kilo eder :):)))) imposible :)) olsun fit olcam hemde sutumun kalitesini ve miktarni arttiricam olmek var donemk yok ulaannnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyy gaza geldim vatan millet sakarya :)
Filizcim azmine hayran kaldım. Ama ben rejim yapınca yani şekerli komposto falan içmeyince sütüm azalıyor. Senin sütün azalmadı mı?
karulaaar bende kaynanaya savaş açtım. zor görür artık torun tombalak. iz evlenirken eşimin amcasından borç almıştık. kayınpederde düğünden sonra bizden gizli ödemiş, sonra biz amcaya parayı iade edince amca kayınpedere vermiş. bunu 2 sene önce amcanın karısı bana anlattı bende eşime söölemiştim. baban bize iilik yapmış diye. neyse c.tesi olay yeniden açılmış. herifim ortalığı soktu biribirinr meğer gizliymiş bu iş. kaynana yengeyi arayıp sen aramızdaki sıırı YABANCIya neden anlatıyorsun diye tartışmış. burada yabancı benim tabeee. meğersem biz parayı onların ödediğini öğrenir parayı onlara ödemeyiz diye gizli tutmuşlar. herifim çıldırdı tabii ailesinin 3 kuruş için bööle gizli kapaklı iş yapmasınaaaa...
oğlum aşılarını oldu. aşı yeri ağrıdı herhalde nasıl ağlıyooo içli içli. insanın içi parçalanıyo yaaa. calpol verdim emzirdim uyuyooo kuzum... bir damla yaşına dünyayı yakarım uleeennnn... benim oğlanın gece uykuları sapıtmıştı. meğer burnu tıkalıymış. 10 gün kadar otribebenin yedek ucunu bulamadım diye tam temizlenmiyordu. aldım anam bir doluymuş burnu sormayın yav. garibim 3 gecedir 4-5 saat uyumaya başladı gene... refişcim geçmiş olsun önemli bi şey yoktur Allah ın izniyle, süt falan birikmiştir. ii düşün ii olsun...
devam arkadasım tam gaz bende arkandayım
azalmaz su bıle süt yapar
ben oruç tutuyom o aksama kadar tıkınıp duruyo da benımı yıycek
sende tıkınma bahanesı arama basla fıt olmayaa.s.a.s.
iyi akşamlar kızlarr.. umarım herkes iyidir.. ben yorgunluktan ölmek üzereyim.. yarın akşamannemler,2 dayımlar,teyzemler fln... 20 kişilik bi gurubu yemeğe iftara alıyorum inş. bugün temizlik yaptım.. ama bittim.. sıcaktan sanırım hiç halim yok yaa.. akşama kadar temizlikl anca bitti.. süpür emzir.. sil emzir.. :)) bu geceden tatlımı da yapayım diyorum.. sabah annem gelicek. en azından utkuya bakar bende yemeklerimi yaparım diye düşündüm.. kocişe kıyıp da erken uyandıramam.. oruçlu ya hem izinde dinelnsin garibim :))
geçmişe bakıcam inş.. iyi akşamlar herkese şimdiden..