2010 Nisan Anneleri

slm kızlar bende gizoşu sağlık ocağına götürdüm kollarında kırmızı kırmızı bişeyler çıktı alerji vaya kızamıktan korktum neyseki sivri falan ısırmış öyle dedi doktor şükürler olsun şöyle bir geçmişe baktım

nesliciğim canım çok çok geçmiş olsun canım rabbim acil ifalar versin bu aydan sonra kilo alımları yavaşlayacakmış az önce ebemizle görüştük artık 500 gr alması normal sayılırmış sağlıklı olsunlarda kilo çokta önemli değil canım tekrar geçmiş olsun

fundacığım aynı bizim kız maşallahı vardı valla 2 aydır bizimle yatıp bizimle kalkıyodu sadece 2 kez emzirmeye mamaya kalkıyorum şimdi bizim kız en geç 6:30 ayakta ve bidaha uyuması 9u buluyo eşimle aramızda oyun oynuyo konuşuyo geveze papağanım birde benim gözler kapalı konuşurken diyorum kızım bu enerjiyi sabahın altısında nerde buluyosun diye birde benim kız meme görünce çığlık atıyo emmek istemiyo artık yaaa ama bende savaş halindeyim uyurken dayıyorum ağzına emiyo bu arasda canım sanırım oruç tutuyosun yarın bende tutacağım eşime dedim zaten mama meme devam ediyoruz zaten bu aralar günde 4 defa ancak emiyo sonrası hep mama onuda çok yemiyoya anlamıyorum gitti iştahı yine bizim kızın

iyiyim dünürcüğüm iyi geçti canım 9 buçuktu geldiklerinde dünürün dalga geçiyo yataklarınızı atıcaktık şimdi diye:)) birde dükkanları soyulmuş 2 gün önce eşi yeni hamile daha 3 ay oldu evleneli hamileymiş 1 aylık bebişlerine bile sevinememişler yaa üzüldüm canım bende sağlık ocağından geldim gizoşu götürdüm daha aylık kontrolüne 10 gün var gitmişken gösterdim anam bizimm kız tam bir fingirdek valla doktora öyle bir kur yaptıki anlatamam hee herkesi yabancılayan gizoş doktora çığlıklarla güldü valla göktuşun haberi olsun :)))bu arada canım çok geçmiş olsun neyi var annenin rabbim acilş şifalar versin

hayırlı olsun refiş.güle güle kullan.

ya ben seneye inşallah bursaya düğüne geleceğim.görüşmeyi çoook isterim refişcim.

çok şükür iyiz canım sen nasılsın?

ben de başladımmmmmmmm.
şimdilik çikoltaya son verdim.sadce çünkü çok çikolata yiyorummmm.

benim doktorum başlama dedi .işe başlayınca başlayacaksın zaten dedi.
midesine sadece anne sütü gitsin diyo.

canım benim düşünmen yeter canım.çok sağol.

ben de almak istiyorum ondsn.sanırım meyve filesi diye hatırlıyorum.

neslicim inşallah hiçbişe çıkmazcanım.kızın sadece kontrolden geçmiş olur.
içini rahat tutmaya çalış canım.
biz ne kada dikkt etsekte hastallık buluyo işte bebişleri.

canı ya çok gecmıs olsun çok üstüne tıtredıkce böyle olur gözune baktıkca götüne gıdıyo
allah yardımcınız olsun ans amelıyata gerek kalmaz

öyle canım fılızdı degılmı adın o cocuga bısey olmazben dun bnyo yaptırdım camı acıktı cıkınca hemen 1 parca olsun kustu o bebege hıç bısey olmaz

dr v37 de yarım saat bekleyıp ver dedı bana

kızlar herkese gunaydın
benım mıskın 9 lara kadar uyuyan kızım artık sabahın 7 30 unu gecırmemeye gayret edıyor
ulan orucuz işte acık uyu gıcık bebe
normalde erken kalkarım ben yatmayı sevmem ama durmuyokı zıllı kızım

kızlar face de baa yazıyonuz ya yanına k k kım oldugunuzu da yasanız bılemıyom cok yenıyım ya
ben fundayım orda.

sabah vardı biraz calpol vardim.ılık duş yaptırdık düştü.

kolay gelsin canım işlerin için.
benim de annemler yarım saatlik uzaklıkta oturuyolar ama çocuk olduğundan beri sık sık görüşemyoruz canım.sağlık olsun yeter ki.

hoşgeldin denizz.[/QUOTE]
tünaydın arkadaşlar................
umarım herkes iyidir............biz annannemize gitcez az sonra annem biraz hastalanmış bi bakayım yemeğede orda kalırım belki...........şimdi yemek falan yapamaz ablamda gelcek iyi olur.annem ben kendimi bildim bileli depresyon hastası göktuğu görürse belki keyfi yerine gelir.sokarım koyun koyuna onları yatarlar.........

meltem canım benim adım funda........meyve filesi diye satılıyomuş.ama mehtap dedi şimdi mart annelerinde okumuş bebeğin çenesine geçmiş bi tarafı korktum ya almam artık....

sağol tatlım üsttede yazdım ya mehtabın yazdığını görünce korktum ya.bende şey diye düşünüyodum kendisi yerse daha iyi alır tadını neyse annesi yedirsin şimdilik

sağol canım ya acaba başka markamı alsam of korktum şimdi sen kullanmayı düşünüyormusun.............birde sana şunu sorcaktm mehtap göktuğ mıçtı p.tesi 2 gün geçti yine bişey yok yarında dr unada sorcam acaba göktuğa şeftali gibi bişeyler versem kabızlığını giderir mi ne düşünüyorsun..........

benimde kilo vermem lazım karnım davul gibi maşallah ramazan davulu hehehehehehe

canım benim oğlanda da var mımızlanarak uyuma ya da hiçç uyumama.....sürekli değişiyolar dün ilk defa ağlarken gözünden yaş geldi uykuya dalamadı of çok kötü oldum ya elimle sildim öptüm yaşını kuzumun........kabızlığa gelince benimki 1 aydr kabız.........1 haftayıda geçiyor demire başlayalı.yarın dr a soracağım birde benim oğlana rota virüsü aşısı yaptırdıkya sanki ondan sonra daha da arttı kabızlığı bilmiyorum ya sorarım yarın sanada söylerm tamammı?

ben fundayım orda.

sabah vardı biraz calpol vardim.ılık duş yaptırdık düştü.

kolay gelsin canım işlerin için.
benim de annemler yarım saatlik uzaklıkta oturuyolar ama çocuk olduğundan beri sık sık görüşemyoruz canım.sağlık olsun yeter ki.

hoşgeldin denizz.

canım ben çikolotayı keseli çok oldu rezene yanında çikolota yiyordum.akşamları dondurma yiyorum bende.süt olsun diye az yiyince sütümde de bi azalma oldu benim.gündüz ve gecede sık emmek ister oldu benm oğlan....ama vercem ya mekiğe falan başladm karnım 5-6 aylık gebe gibi duruyor püfffffffff

ayşegül bize ebe demiri ne çok aç ne de çok tokken verin dedi yoksa kusar dedi.bende ona göre ayarlıyorum canım.[/QUOTE]

hoşbulduk arkadaslar nasılsınız valla geçmiş çok biikmiş okuyamadım :)

slmlar arkadaşlar nasılsınız ya ben giremiyorum ya kızımdan fırsat bulamıyorum refişcim geçmiş olsun inşallah biran önce geçer bu durum.sonrasında arkadaşlar hasta olan bebişlere geçmiş olsun o kadars ayfa birikmişki yarım yamnalak neye baktım neyi okudum bilemedim.bizde aşımızı yaptırcaz umarım ateşi çıkmaz ama sanırım bütün bebeklerin çıkıyor kızm buarada son 3 gündür emmemek inadında acaib katılaştı emmek istemiyorya o kadar stres yaptımki ne yse kızım ağplıyor ben kaçıyorum

kızlar
merhaba
hayrıyım bennuda aynı huysuz sıcaktan galıba
funda kırmızı yazmısın ama gınede unuturum adını
alma sen seyden nolur nolmaz bende buyuttum bogazına kacmadan herseyı yedırerek
anan senı çlemı buyutmus
benım koca yoldaymıs kızlar by by

arkadaşlar aşıdan öncemi sonramı ağrı kesici calpol veriyorsunuz ya şimdi ben fitilmi vereyim ağrı kesici calpolmu?birde şu demir ilacını doktor bizede yazdı ama daha alamadım ya bi hemsire arkadaş demirini ölçtür öyle ver dedi demiri iyiyse vücutta ne gerek var falan dedi aklım karıştı ?

arkadaşlar aşıdan öncemi sonramı ağrı kesici calpol veriyorsunuz ya şimdi ben fitilmi vereyim ağrı kesici calpolmu?birde şu demir ilacını doktor bizede yazdı ama daha alamadım ya bi hemsire arkadaş demirini ölçtür öyle ver dedi demiri iyiyse vücutta ne gerek var falan dedi aklım karıştı ?

asıdan önce verebılırsın
sonrada
calpol ver fıtıl ateslı hastalıkta iyi olur
ölcur demırını öle ver nıye bosa veresınkı

bu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
dün bizim kontrolümüz vardı ve tam bir hayal kırıklığıydı bizim için kocam bile bügün ağladı adamcağız:((
ya arkadaşlar biz bu kıza bakamıyoruz sanırım kime anlatsam siz çok pimpiriklisiniz diyorlar nedense .
dün kilomuz felaketti bir ayda sadece 200 gr almış kuzum ,e geçen ay rota virüsü ishali oldu 600 gr almıştı bu ayda yine idrar ve kaka örneği verdik idrarda üreme var ve kakada amip çıktı .olmadığımız bir hastalık kaldımı bilmiyorum ama çocuğum huzursuz değil günde bir yada iki kere yapıyor ve biraz ishal gibi ateşide yok anlayamıyoruz. bizi asıl şok eden olay ise kusmadan dolayı kilo alamadığını söyledi drmuz ve film istedi filmler çekildi mide de bişey yok birde reflü testi yaptılar şiddetli reflü çıktı .bizi çocuk cerrahına yönlendirdi ama yapılacak işlemler çok teferruatlı ordan boş çıkmayız yani ameliyat bile olabilir diyor neyse işte hangisine yanacağız anlamadık pek götürmek istemiyoruz ama ya gelişimi durursa yani fiziksel olarak :((
uzun anlattım ama rahatladım

çok ggeçmiş olsun canım benim kızında kilo alması çok az daha idrar tahlilini yaptıramdım umarım bir sorun çıkmaz

Bırakır inşallah canım parmak emmeyi.Malesef yaşları ilerleyen çocuklarda emmeye devam edebiliyor.Geçenlerde bana soran bir anneye, emziği saklarsan ememez ama parmakları hep bebişinde dedim:))

bizim doktorda başla dedi az kilo alınca bende az az veriyorum hepsinden.Hala keçi sütü aramalarım devam ediyor:

mehtapcım bizim doktorda aynı şeyi söyledi ama emzik almak istemiyo alsa bile parmağı bırakırmı bilmem çünkü gece uyurken bile ağzında ne yapayım emzik için uğraşayımmı ne dersin
ben keçi sütüyle yoğurt yaptım benim kız bayıldı halbuki pütür pütür bi yogurt oldu ben tadını sevmem ama kızım sevdi umarım sende bulursun çok faydalıymış.

mrb hanımlar .aşıdan sonra bizimkininde ateşi çıkmıştı en fazla 38 oldu calpol ve fitille normale döndü çok şükür.bugünde rota virüsü aşısının 2. dozunu yaptırım .bu virüs tehlikeli bir virüs olduğunu biliyorum .komşumun bebeği hastanede yatmıştı bi kaç gece ama düzeldi sonra başka rota virüsü aşısının yaptıran varmı acaba aşınında yan etkileri olabilirmiş gerçi doktorumuza sorduk herhangi bir yan etkisi yok dedi ama yinede endişeleniyor insan anne olunca .

merhaba arkadaslar gecmise bir goz attim

NESLI yazini okudum inanilmaz uzuldum ama kizin keyfi yerindeymis bak hastalik filan umrunda degil buda sevindirici bisieydir bence insallah ameliyatlik bi durum olmaz kilo alimi azmis ama bu ayarda zaten biraz biraz azalma olacak yinede temkinli olmakta fayda var cerrahi bi durum olmaz umarim ama sagligi icinse mecbur katlanacaksiniz dogar dogmaz kalp ameliyati olan bebekler var daha kotu durumda olanlar filan yinede iyi tarafindan bakma lazim :(

kizlar zayiflama konsuunda inanilmaz kararli ve azimliyim 4. gune girdim kolasiz ccipssiz pastasiz cikolata ve boreksiz ama kendimi daha iyi ve hafiflemis hissediyorum simdiden facebookta emziren anneler diyet ve saglikli beslenme diye bir linc paylastim goz atmanizda fayda var bu sabah uyandim ve misir gevregi sut yedim tekrar uyudum oglene 2 dilim ekmek birazpeyni zeytin ve bi tabak karpuz yedim arada cok acikirsam biskuvi ve bir elma yiyecegim bu arada 2 tane su ictim aksama haslanmis tavuk mercimek corbasi bi kase yogur ve gece de meyce yiyip yatcam tabi butun gun evi toplayacagim egil kalk bi kac hareket filan faln . gocanin isleri cok yogun bu iki hafta benim spor salonu isimi halletmedi :( 6 aylik uyelik yaptircam her aksam 1 saat :) hadi bakalim bu gaz ne kadar devam edecek :):))) turkiyeye donmek icin 5 ayim var her aya 2 kilo olsa oha 10 kilo eder :):)))) imposible :)) olsun fit olcam hemde sutumun kalitesini ve miktarni arttiricam olmek var donemk yok ulaannnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyy gaza geldim vatan millet sakarya :)

NESLI yazini okudum inanilmaz uzuldum ama kizin keyfi yerindeymis bak hastalik filan umrunda degil buda sevindirici bisieydir bence insallah ameliyatlik bi durum olmaz kilo alimi azmis ama bu ayarda zaten biraz biraz azalma olacak yinede temkinli olmakta fayda var cerrahi bi durum olmaz umarim ama sagligi icinse mecbur katlanacaksiniz dogar dogmaz kalp ameliyati olan bebekler var daha kotu durumda olanlar filan yinede iyi tarafindan bakma lazim :(

kizlar zayiflama konsuunda inanilmaz kararli ve azimliyim 4. gune girdim kolasiz ccipssiz pastasiz cikolata ve boreksiz ama kendimi daha iyi ve hafiflemis hissediyorum simdiden facebookta emziren anneler diyet ve saglikli beslenme diye bir linc paylastim goz atmanizda fayda var bu sabah uyandim ve misir gevregi sut yedim tekrar uyudum oglene 2 dilim ekmek birazpeyni zeytin ve bi tabak karpuz yedim arada cok acikirsam biskuvi ve bir elma yiyecegim bu arada 2 tane su ictim aksama haslanmis tavuk mercimek corbasi bi kase yogur ve gece de meyce yiyip yatcam tabi butun gun evi toplayacagim egil kalk bi kac hareket filan faln . gocanin isleri cok yogun bu iki hafta benim spor salonu isimi halletmedi :( 6 aylik uyelik yaptircam her aksam 1 saat :) hadi bakalim bu gaz ne kadar devam edecek :):))) turkiyeye donmek icin 5 ayim var her aya 2 kilo olsa oha 10 kilo eder :):)))) imposible :)) olsun fit olcam hemde sutumun kalitesini ve miktarni arttiricam olmek var donemk yok ulaannnnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyy gaza geldim vatan millet sakarya :)
Filizcim azmine hayran kaldım. Ama ben rejim yapınca yani şekerli komposto falan içmeyince sütüm azalıyor. Senin sütün azalmadı mı?

geçmiş olsun canım ya bebeklere bişey olunca anne babaların içi gidiyo.inşallah tez zamanda toparlanır annesi..........kilo alımıda düzelir inş....siz iyi düşünün...........iyi olsun.anne baba olarak evet pimpirikli olabiliriz bende senin gibiym en iyisini yapmaya çalışıyorum.dün bi arkadaşa gittim bebeği 3 günlük evde o kadar ceryan varki boşverrrrr nolcak diyo anlamıyorum ben böylelerinin çocuklarınada bişey olmuyo,olmasınıda istemem ama ya millet çok rahat ben bunu anladımmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae
Rahat olduklar için bişey olmuyo zaten. Nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar ama ben de pimpirikliyim maalesef:(akannehir

iyi akşamlar kızlarr.. umarım herkes iyidir.. ben yorgunluktan ölmek üzereyim.. yarın akşamannemler,2 dayımlar,teyzemler fln... 20 kişilik bi gurubu yemeğe iftara alıyorum inş. bugün temizlik yaptım.. ama bittim.. sıcaktan sanırım hiç halim yok yaa.. akşama kadar temizlikl anca bitti.. süpür emzir.. sil emzir.. :)) bu geceden tatlımı da yapayım diyorum.. sabah annem gelicek. en azından utkuya bakar bende yemeklerimi yaparım diye düşündüm.. kocişe kıyıp da erken uyandıramam.. oruçlu ya hem izinde dinelnsin garibim :))
geçmişe bakıcam inş.. iyi akşamlar herkese şimdiden..

devam arkadasım tam gaz bende arkandayım
Filizcim azmine hayran kaldım. Ama ben rejim yapınca yani şekerli komposto falan içmeyince sütüm azalıyor. Senin sütün azalmadı mı?

azalmaz su bıle süt yapar
ben oruç tutuyom o aksama kadar tıkınıp duruyo da benımı yıycek

sende tıkınma bahanesı arama basla fıt olmayaa.s.a.s.

karulaaar bende kaynanaya savaş açtım. zor görür artık torun tombalak. iz evlenirken eşimin amcasından borç almıştık. kayınpederde düğünden sonra bizden gizli ödemiş, sonra biz amcaya parayı iade edince amca kayınpedere vermiş. bunu 2 sene önce amcanın karısı bana anlattı bende eşime söölemiştim. baban bize iilik yapmış diye. neyse c.tesi olay yeniden açılmış. herifim ortalığı soktu biribirinr meğer gizliymiş bu iş. kaynana yengeyi arayıp sen aramızdaki sıırı YABANCIya neden anlatıyorsun diye tartışmış. burada yabancı benim tabeee. meğersem biz parayı onların ödediğini öğrenir parayı onlara ödemeyiz diye gizli tutmuşlar. herifim çıldırdı tabii ailesinin 3 kuruş için bööle gizli kapaklı iş yapmasınaaaa...

oğlum aşılarını oldu. aşı yeri ağrıdı herhalde nasıl ağlıyooo içli içli. insanın içi parçalanıyo yaaa. calpol verdim emzirdim uyuyooo kuzum... bir damla yaşına dünyayı yakarım uleeennnn... benim oğlanın gece uykuları sapıtmıştı. meğer burnu tıkalıymış. 10 gün kadar otribebenin yedek ucunu bulamadım diye tam temizlenmiyordu. aldım anam bir doluymuş burnu sormayın yav. garibim 3 gecedir 4-5 saat uyumaya başladı gene... refişcim geçmiş olsun önemli bi şey yoktur Allah ın izniyle, süt falan birikmiştir. ii düşün ii olsun...

devam arkadasım tam gaz bende arkandayım

azalmaz su bıle süt yapar
ben oruç tutuyom o aksama kadar tıkınıp duruyo da benımı yıycek

sende tıkınma bahanesı arama basla fıt olmayaa.s.a.s.

he valla platese yazıldım, gelen hanımlar dal kibin, psikolojim bozuluyo onları gördükçe :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlarr.. umarım herkes iyidir.. ben yorgunluktan ölmek üzereyim.. yarın akşamannemler,2 dayımlar,teyzemler fln... 20 kişilik bi gurubu yemeğe iftara alıyorum inş. bugün temizlik yaptım.. ama bittim.. sıcaktan sanırım hiç halim yok yaa.. akşama kadar temizlikl anca bitti.. süpür emzir.. sil emzir.. :)) bu geceden tatlımı da yapayım diyorum.. sabah annem gelicek. en azından utkuya bakar bende yemeklerimi yaparım diye düşündüm.. kocişe kıyıp da erken uyandıramam.. oruçlu ya hem izinde dinelnsin garibim :))
geçmişe bakıcam inş.. iyi akşamlar herkese şimdiden..

20 kişi. Kolay gelsin ne diim. İşin zor

Back
X