Günaydın bacılara.s.Sabahın bu saatinde burdayım oğluşumun erkenden uyanması sayesinde.
Bırakır inşallah canım parmak emmeyi.Malesef yaşları ilerleyen çocuklarda emmeye devam edebiliyor.Geçenlerde bana soran bir anneye, emziği saklarsan ememez ama parmakları hep bebişinde dedim:))
Canım benimmm dualarm seninle hiçbirşey çıkmayacak inşallah.
bizim doktorda başla dedi az kilo alınca bende az az veriyorum hepsinden.Hala keçi sütü aramalarım devam ediyor:)
Bugünlerde hep kabızlık çekiyor kuzucuklar,ek gıdaya başlamaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben.Gerçi ek gıdasız kabızlık çekenlerde var.Hacerciğim belkide kucağında olmak istediği için ağlıyorduk yakışıklı yasinimiz.
Artık ben gelip kovucam misafirlerini,yeterrrr bu kızın dinlenmeye ihtiyacı var diye.:lepi:
Hepsinin köküne kibrit suyu bunların.Yabancı sizin ananız uleyn deseydin ya bacım.
bizde seni öpüyoruz özgem mcksssssssssssss kocaman....
:gitme::umursamaz::1no2:
Ağrımıştır canım benimm geçecek inşallah.
Annelerimizde bizleri böyle büyüttü işte.Geçmiş olsun canım.
Kolay gelsin cancağızım.
Artık sadece selam mı çakacaksın bize hemşom
Sev uleynnnnnnnnnnnlaelaelaelaelaealkisalkisalkis bişeymi dedik sevmenedelikafadulden
Hayırlı olsun canım, bol bol msg at bana olar mı:))))
Hadi gözün aydın mıçmış göktuğumuz.Kilolarla benimde başım belada gitmesi lazım bu kilolarınnnnnnn.
Denersin canım ikisini birarada bırakacak gibi olursa ek gıda işini birazcık ertelersin.Doktorunla tekrar görüşürsün bu arada da.
Mart annelerinde birisi bebedorun meyve filesiyle vermiş elle tutulacak kısım çenesine geçmiş çıkaramamışlar canım ,eşi sonunda kırarak çıkarmış bilgin olsun.
Nesliciğim geçmiş olsun canım

( inşallah ameliyata falan gerek kalmaz ama tek doktorla karar vermeyin hiçbirzaman.
İyi etmişsin canım beklesen dahada yükselirdi düşmesi uzun sürerdi.Tekrar ateşlenmez inşallah.