2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız bizde iiz allaha şükür.uyuttum oğlulşumu geldim yanınıza.bugün kont.götürdük oğluşumu doktor artık yoğurt,muhallebi,meyve suyu başlayabilirsin dedi ama korkuyorum ya emmeyi bırakırsa die.öyle oluomu kızlar ya hem ek gıdalara başlıcak die heyecenlanıyorum sewiniyorum.hmede beni emmeyi bırakır die daha çok korkuyorum.

muhabbet cok edesim var ama kiz kaka diye debeleniyor hem bulasik da var ayrica kendime de soz verdim surekli internet basinda oturmayacagim diye simdi is var ben cikayim bulasik akabinda evi supureyim kizla oynayayim biraz aksam yemegi icin bisyeler dusuneyim bos durmak yok bu arada tabi biraz yorulmama lazim bol su iceyim filan falan falan falan filan si cok yani hadi opuldunuz

FUNDA : bu emzikten baktim gitttigidiyorda varmi diye yokmus canim :( ben gelirken getiririm sana bitane

hacer sana bişey sorcaktm ama gitmişsin yaw neyse görünce cevaplama veya bilen varsa cevaplasn şu file gibi şeylerin içine meyva falan koyupta çocuğa veriyosunuzya onun tam adını bana söyler misniziz?geçende yamıştm gözden kaçtı sanırım

slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...

kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...

utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..

bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze :(
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..

arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...

arkadaşım çok çok geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar alırsın ,Allah evlatlarımızın başından eksik etmesin bizi şimdi bize ihtiyaçları var,geçmiş olsun canım

:teytey:
oooooohhhhhhhhhhhhhh canıma degsın yarın hastalansalar gelın bakar o zaman el kızı olmaz para saklanır çunku gelın el kızıdır rabbım herkesın gönlune göre versın öyle böyle cıkarıyo haksızı zulmedenı ortaya

damatlar hep öyle oluyolar bakıyolar karı söz gecırmeye baslayınca sıkılıyorum tabı sende kıyamıycan tamam nasıl istersen öle olsun ben senın annende sıkılıyomuyum hhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeçççççççççççççççççç

kızlar komsumu yemege davet ettım hazır tatlı alacaktım yada helva yapcaktım baska komsum cok guzel kadayıf yapıyodu sans ya kötu olca tuttu hamur olmus
herıfte sölenıyo
kadayıf bılmem kac para bılmem ne kadar seker

bende yalan cooooooooooooook

sutum cektı napıyım
sende gıt hazır al malesef kasa ben oldugum icın parası yok alamaz
facedekı resımlerı gösterem dedım ıstemeem dedı yorumları söledım özellıkle fıctak fılızın hıc bısey demedı yanı kocaya faceye gırdımı sölemıs oldum

zıllı bennu yogurdu yemedıbugun tadı yok galıba sıcaklardan
ası yerındekı sıslık için yıne göturdum dr alkollu pamuk koy dıyo

canım benden sana tavsiye alkol sürme çünkü alkol ciltte alerji yapabiliyor ve yanık izi gibi iz bırakabiliyor ,onun yerine soğuk suyu beze döküp soğuk uygulama yapabilirsin geçmiş olsun
hadı bay son hazırlıkları yapam

selam kızlar..
bugün aşımızı olduk...
ve kızım çok huysuzdu ağladı ara ara.aşı yeri ağladı galiba.
calpol verdim.ateşi yok ama önlem macıyla verdim.
geçmişe şimdilik bakamayacağım.mutfak feci dağınık.,herkes ve bebişler iyidir inşallah.
öpüyorum hepinz ve bebişleri..

bizde bugün aşımızı olduk hadi geçmiş olsun :) bu arada amip olmuşsunuz çok geçmiş olsun umarım geçmiştir

hacer sana bişey sorcaktm ama gitmişsin yaw neyse görünce cevaplama veya bilen varsa cevaplasn şu file gibi şeylerin içine meyva falan koyupta çocuğa veriyosunuzya onun tam adını bana söyler misniziz?geçende yamıştm gözden kaçtı sanırım

bende de var ama ben almadım şimdi üzerinde avent markası okudum belki yardım cı olur adını bende bilmiyorum

bu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
dün bizim kontrolümüz vardı ve tam bir hayal kırıklığıydı bizim için kocam bile bügün ağladı adamcağız:((
ya arkadaşlar biz bu kıza bakamıyoruz sanırım kime anlatsam siz çok pimpiriklisiniz diyorlar nedense .
dün kilomuz felaketti bir ayda sadece 200 gr almış kuzum ,e geçen ay rota virüsü ishali oldu 600 gr almıştı bu ayda yine idrar ve kaka örneği verdik idrarda üreme var ve kakada amip çıktı .olmadığımız bir hastalık kaldımı bilmiyorum ama çocuğum huzursuz değil günde bir yada iki kere yapıyor ve biraz ishal gibi ateşide yok anlayamıyoruz. bizi asıl şok eden olay ise kusmadan dolayı kilo alamadığını söyledi drmuz ve film istedi filmler çekildi mide de bişey yok birde reflü testi yaptılar şiddetli reflü çıktı .bizi çocuk cerrahına yönlendirdi ama yapılacak işlemler çok teferruatlı ordan boş çıkmayız yani ameliyat bile olabilir diyor neyse işte hangisine yanacağız anlamadık pek götürmek istemiyoruz ama ya gelişimi durursa yani fiziksel olarak :((
uzun anlattım ama rahatladım

Son düzenleme:
filizcim.. çok saol tatlım.. bende kötü düşünmüyorum.. yani düşünmek istemiyorum.. iyisini düşüneyim ki iyi olsun diyorum ve inş. 15 gün sonra dr. gittiğimde tamamen şişlik inmiş ve sadece ter bezesi şişlliğymiş denicek duruma gelmiş olucak.. ama dünenazaran buıgün daha az ağrım var çok şükür... kociş sağolsun evdeyken oruçlu olmasına rağmen çok yardımcı oluyo bana... bunca işi nasıl yetiştiriyosun sen bi günde bde 2 çocuk dediğini de duydum ya böylelikle :))) olay tamamdır yani :))) heheh... bana cep telefonu bilem aldı kızzz...:)) ne zamandır diyodum da oralı olmuyodu telefonum arıza çıkarıyo.. açılmıyoo kapanmıyoo diye.. izne çıkalı maşallahh .. genelde izindeyken kavga edr dururduk.. işbaşı yapsın artık diyedört gözle bakardım ama bu sefer çok şükürsorunsuz şimdiye kadar.. Allah bozmasın hiçbirimizin huzurunu.. heee o senin küsme taktiği bizde de işe yarıyo :))) hehhee

slm refisim canim gecmis olsun :Saruboceq:dualarim seninle cnm....

bu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
dün bizim kontrolümüz vardı ve tam bir hayal kırıklığıydı bizim için kocam bile bügün ağladı adamcağız:((
ya arkadaşlar biz bu kıza bakamıyoruz sanırım kime anlatsam siz çok pimpiriklisiniz diyorlar nedense .
dün kilomuz felaketti bir ayda sadece 200 gr almış kuzum ,e geçen ay rota virüsü ishali oldu 600 gr almıştı bu ayda yine idrar ve kaka örneği verdik idrarda üreme var ve kakada amip çıktı .olmadığımız bir hastalık kaldımı bilmiyorum ama çocuğum huzursuz değil günde bir yada iki kere yapıyor ve biraz ishal gibi ateşide yok anlayamıyoruz. bizi asıl şok eden olay ise kusmadan dolayı kilo alamadığını söyledi drmuz ve film istedi filmler çekildi mide de bişey yok birde reflü testi yaptılar şiddetli reflü çıktı .bizi çocuk cerrahına yönlendirdi ama yapılacak işlemler çok teferruatlı ordan boş çıkmayız yani ameliyat bile olabilir diyor neyse işte hangisine yanacağız anlamadık pek götürmek istemiyoruz ama ya gelişimi durursa yani fiziksel olarak :((

geçmiş olsun canım ya bebeklere bişey olunca anne babaların içi gidiyo.inşallah tez zamanda toparlanır annesi..........kilo alımıda düzelir inş....siz iyi düşünün...........iyi olsun.anne baba olarak evet pimpirikli olabiliriz bende senin gibiym en iyisini yapmaya çalışıyorum.dün bi arkadaşa gittim bebeği 3 günlük evde o kadar ceryan varki boşverrrrr nolcak diyo anlamıyorum ben böylelerinin çocuklarınada bişey olmuyo,olmasınıda istemem ama ya millet çok rahat ben bunu anladımmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae

günaydın kızlar....
dün aşı olmuştu kızım.gece ateşi çıktı biraz.37.2 idi .telaşlandım çok ya.
hemen yarım fitil koydum ,düşürdü.şidi bişey yok.
acaba çok mu erken koydum ya.38 olmasını mı bekleseydim.ilk defa ateşlendi.annemi de aramadım o saatte.neyse mızırdanıyor gene.

ya bide geçmiş birikmiş diye bakamıyorum... belki yazılmıştır.. bizim bursalı kk arkadaşları bi buluşma organize etmişlerdi bugün için. bebeğimiz(filiz) bide kk diğer topiklerden kızlar fln toplam 5 kişi olucaktı.. ama ben bu olaylardan dolayı katılamadım :(aslında çatı olayı olmasa gitmeyi çok istedim.. zaman geçer. değişiklik olur dye ama kusuruma bakmasınlar gidemedim.. bi dahaki sefere inş..
senkı ttttttaaaaaaaaaaaaaa ADANALARA gıdıyodun ya bursadamı eksık kaldın neyse herseyde vardır bı hayır
slm kızlar nasılsınız bizde iiz allaha şükür.uyuttum oğlulşumu geldim yanınıza.bugün kont.götürdük oğluşumu doktor artık yoğurt,muhallebi,meyve suyu başlayabilirsin dedi ama korkuyorum ya emmeyi bırakırsa die.öyle oluomu kızlar ya hem ek gıdalara başlıcak die heyecenlanıyorum sewiniyorum.hmede beni emmeyi bırakır die daha çok korkuyorum.
yook korkma cok acccen ver az ver üstune emzır

[Qgıttı gıdıyor com da hgörduydummben

UOTE=nesli.;14729315]bu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
[/QUOTE]
canı ya çok gecmıs olsun çok üstüne tıtredıkce böyle olur gözune baktıkca götüne gıdıyo
allah yardımcınız olsun ans amelıyata gerek kalmaz
geçmiş olsun canım ya bebeklere bişey olunca anne babaların içi gidiyo.inşallah tez zamanda toparlanır annesi..........kilo alımıda düzelir inş....siz iyi düşünün...........iyi olsun.anne baba olarak evet pimpirikli olabiliriz bende senin gibiym en iyisini yapmaya çalışıyorum.dün bi arkadaşa gittim bebeği 3 günlük evde o kadar ceryan varki boşverrrrr nolcak diyo anlamıyorum ben böylelerinin çocuklarınada bişey olmuyo,olmasınıda istemem ama ya millet çok rahat ben bunu anladımmmmmmmmmmmlaelaelaelaelae
öyle canım fılızdı degılmı adın o cocuga bısey olmazben dun bnyo yaptırdım camı acıktı cıkınca hemen 1 parca olsun kustu o bebege hıç bısey olmaz
günaydın kızlar....
acaba çok mu erken koydum ya.38 olmasını mı bekleseydim.ilk defa ateşlendi.annemi de aramadım o saatte.neyse mızırdanıyor gene.

dr v37 de yarım saat bekleyıp ver dedı bana

kızlar herkese gunaydın
benım mıskın 9 lara kadar uyuyan kızım artık sabahın 7 30 unu gecırmemeye gayret edıyor
ulan orucuz işte acık uyu gıcık bebe
normalde erken kalkarım ben yatmayı sevmem ama durmuyokı zıllı kızım

kızlar face de baa yazıyonuz ya yanına k k kım oldugunuzu da yasanız bılemıyom cok yenıyım ya

günaydınlar herkese
filizcim mavişin emziğine bayıldım süper
nesli geçmiş olsun canım
fundacım (budebe) canım meyve sebze emziği yada filesi diye bakarsan görebilrsin canım bende almayı düşünüyorum bunlardan

Günaydın bacılara.s.Sabahın bu saatinde burdayım oğluşumun erkenden uyanması sayesinde.
1 yaşından sonra nasıl bıraktırıcaz canım ya benimkinin gece bile parmaklar hep ağzında sadece baş parmaklarıda değil ha işaret parmağını ,işaret parmağıyla orta parmağı ikisini bir sokup bile emiyo kerata
Bırakır inşallah canım parmak emmeyi.Malesef yaşları ilerleyen çocuklarda emmeye devam edebiliyor.Geçenlerde bana soran bir anneye, emziği saklarsan ememez ama parmakları hep bebişinde dedim:))

slm kızlar.. hrkese iyi günler... umarım bütün anneler ve bebekler iyidir...

kocişim 1 haftalığına izinde.. evde yani.. o yüzden ne evde iş bitiyo ne benim koşuşturmam.. hiç uğramaya vaktim yok... bunun dışında iyiyiz çok şükür.. bu halimize şükür...

utkunun deligibi damakları kaşınıyo.. öyle ki jel sürüp masaj yapmadan gece uykusuna geçemiyo..gündüz babası ablası ve ben dönüşümlü olarak oyalıyoruzbi şekilde vakit geçiyo da gece uyuyacağı zaman jel tek çözüm..

bide benden bi haber.. dün sabah uyandım koltuk altımda bi ağrı... saçımı toplıycam kolumu kaldıramıyorum... şööyle bi yokladım.. koltuk altımda misketbüyüklüğünde bi beze :(
hemen hastaneye gittik.. eda evde uyuyo yengeye tembihlendi. utku emdiği için kucakta.. sabah 8 de düştük yollara.. ramazan olduğu için sanırım hastaneler bomboş.. devlet hast. olmasına rağmen fişimizi aldık ve 1 saat içinde muayene olmuştuk.. genel cerrahi bölümüne.. doktor iyi muayene etti.. sözleri aynen şöyle..."burda ele gelen bi kitle bi kist var.. ama kistmi ter bezesi gibi birşeymi bunu anlamak şu durumda zor.. hemen yaralım alalım demekte mantıklı değil.. emziriyormuşsun ve küçük bebeğin de var.. kuvvetli ilaç da veremicem ama bi antibiyotikle tedavi deneyelim. 15 gün sonra tekrar göreyim. o zamankikitlenin durumuna gidişatına göre bir yol belirleriz" akannehir inşallah ilaçla tedavi olur ve önemsiz bişeydir.. ve inşallah kötü bi durum değildir ve kötü bişey çıkmaz bunun altından... nolur dua edin kızlarr yaa.. feci tırsmış durumdayım.. 2 tane yavrum var yaa :2: biri daha süt kuzusu :2: sadece dua edebiliyorum.. sizde dualarınızda unutmayın beni..

arada uğramaya çalışırım.. iyi günler...
Canım benimmm dualarm seninle hiçbirşey çıkmayacak inşallah.

canım benim kızda kilo almamış ek gıdaya başladık doktor önerisiyle bütün meyvelerin suları ve yoğurt dedi ben elma suyu verdim şimdilik yarın armut vericem çorbalarıda tattırabileceğimi söyledi.
bizim doktorda başla dedi az kilo alınca bende az az veriyorum hepsinden.Hala keçi sütü aramalarım devam ediyor:)

selam hanımlar nasılsınız biz çok şükür iiyiyiz idare ediyoruz 4 5 günde bir kakasını yapıyor bunun yüzünden çok ağlıor sürekli kucağımda ama karnı ağrısa kucaımda da ağlaması lazım kucakta ağlamıyor sanırım bana alıştı yatağında da yatmıyor genel durum ii umarım herkes iidir çok bakamadım sadeceözgecim cnım hayırlısı olsun yaa bebeğinin rızkı için katlanmalısın en ii ben anlarım seni ahh allah yardımcın olsun
refiyecim canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değldir zeynepcim hoşgeldin canım ohh köyne güzeldir ama gizem seni baya korkutmuş yaa allahtan ısırnadan yetişmişsiniz
Bugünlerde hep kabızlık çekiyor kuzucuklar,ek gıdaya başlamaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben.Gerçi ek gıdasız kabızlık çekenlerde var.Hacerciğim belkide kucağında olmak istediği için ağlıyorduk yakışıklı yasinimiz.

merhaba kızlarr
eşim aradı pc den bi şifre istedi de öyle açtım pc yi ee açmışken size bir merhaba diyeyim dedim ama geçmişe bakmaya vaktim yok
dün akşam yine çaya misafirim vardı 4 gibi haberim oldu hazırlık temizlik derken hiç giremedim gece de 12 gibi gittiler
bugünde iftara misafirim var sabah erkenden kalktım hazırlıklara başladım Allahtan o saatlerde pek mızmızlık etmedi yusufçuk. masam hazır yemeklerden de bi pilavım birde çoban salatam kaldı . 1 saate temizliği hallettim mi geriye bebekle ilgilenmek kalacak inşallah uyurda dinlenirim bende
bu arada bebegcim çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah ciddi bişey çıkmayacaktır kalbini ferah tut
Artık ben gelip kovucam misafirlerini,yeterrrr bu kızın dinlenmeye ihtiyacı var diye.:lepi:

karulaaar bende kaynanaya savaş açtım. zor görür artık torun tombalak. iz evlenirken eşimin amcasından borç almıştık. kayınpederde düğünden sonra bizden gizli ödemiş, sonra biz amcaya parayı iade edince amca kayınpedere vermiş. bunu 2 sene önce amcanın karısı bana anlattı bende eşime söölemiştim. baban bize iilik yapmış diye. neyse c.tesi olay yeniden açılmış. herifim ortalığı soktu biribirinr meğer gizliymiş bu iş. kaynana yengeyi arayıp sen aramızdaki sıırı YABANCIya neden anlatıyorsun diye tartışmış. burada yabancı benim tabeee. meğersem biz parayı onların ödediğini öğrenir parayı onlara ödemeyiz diye gizli tutmuşlar. herifim çıldırdı tabii ailesinin 3 kuruş için bööle gizli kapaklı iş yapmasınaaaa...
Hepsinin köküne kibrit suyu bunların.Yabancı sizin ananız uleyn deseydin ya bacım.
slm kızlar gecmişe göz attım....
yanımda olupta bana teselli veren tum bacılar öpüyoourm sizi....
iyiki varsınız....
bizde seni öpüyoruz özgem mcksssssssssssss kocaman....

kızlar moral olrak sıfırım,eşim annemde kalmak istemiyor....
burda geriliyormuş,sıkılıyormuş,stres oluyomuş....
rahatsız oluyomuş...sanki tepesine çıkıyoz velhasıl beni eve bırakcakmış yarından sonra gelmiycekmişim
birde ben burda onu germiycekmişim....
ben daha pc falan alamadım bu saatdn sonrada cok zor cunku araba yarın satılıyo ve dışarı çıkmam ccukla cok güç....
ya kadınlar bide herseyi yaptırır derler ....
hıhhhh hiçte değil bikerem demekki ben yaptıramıyorum yada daha o kadar kıvama ulaşmadım....
nese yarında bakalım ne olacak....
:gitme::umursamaz::1no2:

selam kızlar..
bugün aşımızı olduk...
ve kızım çok huysuzdu ağladı ara ara.aşı yeri ağladı galiba.
calpol verdim.ateşi yok ama önlem macıyla verdim.
geçmişe şimdilik bakamayacağım.mutfak feci dağınık.,herkes ve bebişler iyidir inşallah.
öpüyorum hepinz ve bebişleri..
Ağrımıştır canım benimm geçecek inşallah.

benimde bebeğim aşı olmuştu dün korktuğum başıma geldi ateşlendi gece çok korktum ilk defa ateş oluyor bizde.hemen banyoya sokup ılık bir duş aldırdım fitil attım koltuk altlarına ıslak bez koydum anca indirebildik.sabaha kadar uyumadık nerdeyse eşimle nöbet tutttuk .ne kadar zormuş ya çocuğunun olması ellerim titredi ateşini düşürmeye çalışırken.allah hepimizin bebeklerini korusun.keşke hiç hasta olmasalar ne kadar mmutlu olur insan.bu arada benimde bebeğim uykusu geldiğinde baş parmağını emiyor.
Annelerimizde bizleri böyle büyüttü işte.Geçmiş olsun canım.
iyi akşamlar kızlarr.. biz iftar edeli daha 1,5 saat oldu yani sofradan kalkalı yarım saat falan :) keyifle tadını çıkara çıkara yiyoruz.. hadi ben oruç tutamıyorum emzirdiğim için de kocam oruçlu diye önem gösteriyoruz yine de iftara.. bide kıyamam bugün güneşin alnında terası toparladı.. bi tane odunluk vardı onu yerle bir etti :)) ev kışın su alıyo tavanlar fln berbat oluyo diye bi çatıcıyla görüşmüştü.. malzemeler geldi bugün.. yarın da terasa atılıcak ve inş. bu kış tavanlarım kararmıcak.. 5-6 yıl önce mozaik attırıştık ama demekki ömrü bu kadarmış 4 yıl sorunsuz kullandık sonra yine başladı.. bakalım bu sefer inş. uzun ömürlü olur.. ben bi geçmişe bakayım oğlanla babası ilgilenirken :)
Kolay gelsin cancağızım.

selam millet

gecmiste neler olmus okumaya firsat olmadi bi selam cakayim dedim minnos kucakta hadi optm simdilik bye ....
Artık sadece selam mı çakacaksın bize hemşom:(

opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :sinifsinif: :teselli: çok saolun kızlar.. ilginiz desteğiniz için.. her zamanki gibi yanlız olmadığımı hissettim ve duygulandım yazdıklarınızı okuyunca.. iyi ki varsınız.. iyi dilekleriniziçin de amiiin diyorum hepinize ayrı ayrı... çok öpüyorum hepinizi...
ayrıca telefonla görüştüğüm mehtap ve deniz bacılarıma da teşekkürler ediyorum desteği için..

ben tlf. mesajla yetti bacım burdan tekrar uzatmıyım kaydirigubbakcemile3 her zaman yanındayım.. dualarım seninle.. opuyorumnanaktan

sonuna kadar hakediyolar tatlım .. haklısın... :asigim: evimin direği .. gözüün bebeği :asigim: :kedi: seviyorum uleeeyynn :))) hehehe.. inş. iyi bi iş çıkıcak ortaya ve bı kış sıkıntı yaşamıcaz tatlım... çok saol..
Sev uleynnnnnnnnnnnlaelaelaelaelaealkisalkisalkis bişeymi dedik sevmenedelikafadulden

filizcim.. çok saol tatlım.. bende kötü düşünmüyorum.. yani düşünmek istemiyorum.. iyisini düşüneyim ki iyi olsun diyorum ve inş. 15 gün sonra dr. gittiğimde tamamen şişlik inmiş ve sadece ter bezesi şişlliğymiş denicek duruma gelmiş olucak.. ama dünenazaran buıgün daha az ağrım var çok şükür... kociş sağolsun evdeyken oruçlu olmasına rağmen çok yardımcı oluyo bana... bunca işi nasıl yetiştiriyosun sen bi günde bde 2 çocuk dediğini de duydum ya böylelikle :))) olay tamamdır yani :))) heheh... bana cep telefonu bilem aldı kızzz...:)) ne zamandır diyodum da oralı olmuyodu telefonum arıza çıkarıyo.. açılmıyoo kapanmıyoo diye.. izne çıkalı maşallahh .. genelde izindeyken kavga edr dururduk.. işbaşı yapsın artık diyedört gözle bakardım ama bu sefer çok şükürsorunsuz şimdiye kadar.. Allah bozmasın hiçbirimizin huzurunu.. heee o senin küsme taktiği bizde de işe yarıyo :))) hehhee
Hayırlı olsun canım, bol bol msg at bana olar mı:))))
valla showu izliyorum bi yandan bi yandan acayip terliyorm yaprak kımıldamıyo çok sıcak yaaaaaaaa.göktuğ iyi dün mıçtı bugün yapmadı gece uykusunada geçti 2 saattr uyuyo bugün heç uyumadı kuzum

yaw mekik falan iyide valla bende yediğime dikkat etmeye başlayandan beri sütte baya bi azalma hissettim oğlumda sık emmek ister oldu gecede gündüzde aynı valla gece daha çok uyanıyo acaba yavruyu bilerek etkiliyormuyum etkiliyormuyuz filiz yaaaaaaaaa vebalide var bu işin........

mekikte en son 15 e kadar çıktm zorluyor ama zorlandıkça kilo vermeye başlıyosun tabi.karnım sıkışıyo falan sabah baya iyi hissederek uyanıyorum kendimi.bayrama saçımıda boyarım inşallah.......ama makyaj hak getire birde toplama işine devam oğlan zaten kendi saçını benim ve babasının saçını sürekli çekiyo ve ağzına tepiyo eline geçeni şimdilik saçlar toplu geziyoruz.makyajıda pek eşim istemiyo ama ben yinede arada yapıyorum makyajlı halimi beğeniyorum yapıncada sağlam makyaj yapıyorum.:teytey:
Hadi gözün aydın mıçmış göktuğumuz.Kilolarla benimde başım belada gitmesi lazım bu kilolarınnnnnnn.
Denersin canım ikisini birarada bırakacak gibi olursa ek gıda işini birazcık ertelersin.Doktorunla tekrar görüşürsün bu arada da.

Mart annelerinde birisi bebedorun meyve filesiyle vermiş elle tutulacak kısım çenesine geçmiş çıkaramamışlar canım ,eşi sonunda kırarak çıkarmış bilgin olsun.

Nesliciğim geçmiş olsun canım:(( inşallah ameliyata falan gerek kalmaz ama tek doktorla karar vermeyin hiçbirzaman.

günaydın kızlar....
İyi etmişsin canım beklesen dahada yükselirdi düşmesi uzun sürerdi.Tekrar ateşlenmez inşallah.

Son düzenleme:
günaydın herkese ,
kızım uyandı emdi uyuyor ,yemeğimi yaptım ütü yapıcam iş çok
arkadaşlar alıntı yapamicam ama çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara saolun funda ,meltem ,mehtap ve ymer arkadaşlar.en çok üzüldüğüm burada arkadaşlarım hep ailelerinin yanında benimkiler uzakta insan en ufak bişeyde telaşlanıyor korkuyor.annem ailem yanımda olsa en azından destek olurlar belki kafamızda bu kadar kurmayız bizde.

Son düzenleme:
günaydın kızlar....

ayy canım geçmiş olsun ateş işinde bende çok korkarım..zamanında koymuşsun fititli canım.çıkmasını engellemişsin.

günaydın herkese ,
kızım uyandı amdi uyuyor ,yemeğimi yaptım ütü yapıcam iş çok
arkadaşlar alıntı yapamicam ama çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara saolun funda ,meltem ,mehtap ve ymer arkadaşlar.en çok üzüldüğüm burada arkadaşlarım hep ailelerinin yanında benimkiler uzakta insan en ufak bişeyde telaşlanıyor korkuyor.annem ailem yanımda olsa en azından destek olurlar belki kafamızda bu kadar kurmayız bizde.

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.nekadar üzerine düşersek bişi oluyo işte.allah korusun beterlerinden.amliyat olmadan tedaviiyle hallolur inşallah.

günaydınnnnnn
gezgin deniz geldiiiiii

ooooooooo deniz hanım teşrif etmişler ..valla bu yaz senin yazındı deniz bol bol tadını çıkardın gezmenin.ohh sefan olsun..darısı başımıza ee seneye tabii artıkın :((

herkeze güüünnaaayyyydddddddııııınnn opuyorumnanaktan :3: :lepi:

ya kızlar benim oğluşum 2 gündür çok tuhaf niyeki yaaa :gitme: akşam sızlanmadan kendi kendine uyuyan bebek gitti yerine uyumak için ağlayan ama uyutmaya çalıştığımda ise kıçını yırtan ağlama krizlerine giren bebek geldi..noldu benim aşkımaaa yaaa kızlar..kaç huy değştirdi şimdiye kadar tüketti beni artık yaaa ağlamaya başlayınca bende omla oturup ağluıorum elimden bişi gelmio napim..bide dün de hiç kaka yapmamış bu demir ilacı kabızlık yapıodu biliorum ama vermeyeyimmi napayım şaştım kaldı ..şu demir ilacı kullanan varmı?sizde durumlar nasıl?

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.nekadar üzerine düşersek bişi oluyo işte.allah korusun beterlerinden.amliyat olmadan tedaviiyle hallolur inşallah.

ya kızlar benim oğluşum 2 gündür çok tuhaf niyeki yaaa :gitme: akşam sızlanmadan kendi kendine uyuyan bebek gitti yerine uyumak için ağlayan ama uyutmaya çalıştığımda ise kıçını yırtan ağlama krizlerine giren bebek geldi..noldu benim aşkımaaa yaaa kızlar..kaç huy değştirdi şimdiye kadar tüketti beni artık yaaa ağlamaya başlayınca bende omla oturup ağluıorum elimden bişi gelmio napim..bide dün de hiç kaka yapmamış bu demir ilacı kabızlık yapıodu biliorum ama vermeyeyimmi napayım şaştım kaldı ..şu demir ilacı kullanan varmı?sizde durumlar nasıl?[/QUOTE]

günaydın iyi çalışmalar canım .
valla okadar sakınıyosun ki annem diyoki komşusu bebeğini ayakları çıplak kaldırımda yürütüyor:) üstünde bişey yok biz ise göz yaşına kıyamıyoruz kuzucukların.
annesi çok çabuk büyüyorlar kişilikleri oluşuyor ,kendi tarzlarını belirliyorlar heralde benim kızımda neler neler yapıyor sağlıklı olmalarına şükredelim allah beterinden korusun canım biz demir ilacına başlamadık henüz ,umarım sıkıntı yaratmaaz

hayırlı olsun refiş.güle güle kullan.

ya bide geçmiş birikmiş diye bakamıyorum... belki yazılmıştır.. bizim bursalı kk arkadaşları bi buluşma organize etmişlerdi bugün için. bebeğimiz(filiz) bide kk diğer topiklerden kızlar fln toplam 5 kişi olucaktı.. ama ben bu olaylardan dolayı katılamadım :(aslında çatı olayı olmasa gitmeyi çok istedim.. zaman geçer. değişiklik olur dye ama kusuruma bakmasınlar gidemedim.. bi dahaki sefere inş..
ya ben seneye inşallah bursaya düğüne geleceğim.görüşmeyi çoook isterim refişcim.

selam kızlar nasılsınız
çok şükür iyiz canım sen nasılsın?

valla showu izliyorum bi yandan bi yandan acayip terliyorm yaprak kımıldamıyo çok sıcak yaaaaaaaa.göktuğ iyi dün mıçtı bugün yapmadı gece uykusunada geçti 2 saattr uyuyo bugün heç uyumadı kuzum

yaw mekik falan iyide valla bende yediğime dikkat etmeye başlayandan beri sütte baya bi azalma hissettim oğlumda sık emmek ister oldu gecede gündüzde aynı valla gece daha çok uyanıyo acaba yavruyu bilerek etkiliyormuyum etkiliyormuyuz filiz yaaaaaaaaa vebalide var bu işin........

mekikte en son 15 e kadar çıktm zorluyor ama zorlandıkça kilo vermeye başlıyosun tabi.karnım sıkışıyo falan sabah baya iyi hissederek uyanıyorum kendimi.bayrama saçımıda boyarım inşallah.......ama makyaj hak getire birde toplama işine devam oğlan zaten kendi saçını benim ve babasının saçını sürekli çekiyo ve ağzına tepiyo eline geçeni şimdilik saçlar toplu geziyoruz.makyajıda pek eşim istemiyo ama ben yinede arada yapıyorum makyajlı halimi beğeniyorum yapıncada sağlam makyaj yapıyorum.:teytey:
ben de başladımmmmmmmm.
şimdilik çikoltaya son verdim.sadce çünkü çok çikolata yiyorummmm.

benim doktorum başlama dedi .işe başlayınca başlayacaksın zaten dedi.
midesine sadece anne sütü gitsin diyo.

muhabbet cok edesim var ama kiz kaka diye debeleniyor hem bulasik da var ayrica kendime de soz verdim surekli internet basinda oturmayacagim diye simdi is var ben cikayim bulasik akabinda evi supureyim kizla oynayayim biraz aksam yemegi icin bisyeler dusuneyim bos durmak yok bu arada tabi biraz yorulmama lazim bol su iceyim filan falan falan falan filan si cok yani hadi opuldunuz

FUNDA : bu emzikten baktim gitttigidiyorda varmi diye yokmus canim :( ben gelirken getiririm sana bitane
canım benim düşünmen yeter canım.çok sağol.

ben de almak istiyorum ondsn.sanırım meyve filesi diye hatırlıyorum.

neslicim inşallah hiçbişe çıkmazcanım.kızın sadece kontrolden geçmiş olur.
içini rahat tutmaya çalış canım.
biz ne kada dikkt etsekte hastallık buluyo işte bebişleri.

senkı ttttttaaaaaaaaaaaaaa ADANALARA gıdıyodun ya bursadamı eksık kaldın neyse herseyde vardır bı hayır

yook korkma cok acccen ver az ver üstune emzır

[Qgıttı gıdıyor com da hgörduydummben

UOTE=nesli.;14729315]bu arada geçmişi okuyamadım tam ama hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun arkadaşlar ,
canı ya çok gecmıs olsun çok üstüne tıtredıkce böyle olur gözune baktıkca götüne gıdıyo

öyle canım fılızdı degılmı adın o cocuga bısey olmazben dun bnyo yaptırdım camı acıktı cıkınca hemen 1 parca olsun kustu o bebege hıç bısey olmaz

kızlar herkese gunaydın
benım mıskın 9 lara kadar uyuyan kızım artık sabahın 7 30 unu gecırmemeye gayret edıyor

kızlar face de baa yazıyonuz ya yanına k k kım oldugunuzu da yasanız bılemıyom cok yenıyım ya[/QUOTE]
ben fundayım orda.

Günaydın bacılara.s.Sabahın bu saatinde burdayım oğluşumun erkenden uyanması sayesinde.

Bırakır inşallah canım parmak emmeyi.Malesef yaşları ilerleyen çocuklarda emmeye devam edebiliyor.Geçenlerde bana soran bir anneye, emziği saklarsan ememez ama parmakları hep bebişinde dedim:))

bizim doktorda başla dedi az kilo alınca bende az az veriyorum hepsinden.Hala keçi sütü aramalarım devam ediyor:)

Bugünlerde hep kabızlık çekiyor kuzucuklar,ek gıdaya başlamaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum ben.Gerçi ek gıdasız kabızlık çekenlerde var.Hacerciğim belkide kucağında olmak istediği için ağlıyorduk yakışıklı yasinimiz.

Artık ben gelip kovucam misafirlerini,yeterrrr bu kızın dinlenmeye ihtiyacı var diye.:lepi:

Hepsinin köküne kibrit suyu bunların.Yabancı sizin ananız uleyn deseydin ya bacım.

Kolay gelsin cancağızım.

Sev uleynnnnnnnnnnnlaelaelaelaelaealkisalkisalkis bişeymi dedik sevmenedelikafadulden

Hadi gözün aydın mıçmış göktuğumuz.Kilolarla benimde başım belada gitmesi lazım bu kilolarınnnnnnn.

Denersin canım ikisini birarada bırakacak gibi olursa ek gıda işini birazcık ertelersin.Doktorunla tekrar görüşürsün bu arada da.

Mart annelerinde birisi bebedorun meyve filesiyle vermiş elle tutulacak kısım çenesine geçmiş çıkaramamışlar canım ,eşi sonunda kırarak çıkarmış bilgin olsun.

Nesliciğim geçmiş olsun canım:(( inşallah ameliyata falan gerek kalmaz ama tek doktorla karar vermeyin hiçbirzaman.

İyi etmişsin canım beklesen dahada yükselirdi düşmesi uzun sürerdi.Tekrar ateşlenmez inşallah.
sabah vardı biraz calpol vardim.ılık duş yaptırdık düştü.

günaydın herkese ,
kızım uyandı emdi uyuyor ,yemeğimi yaptım ütü yapıcam iş çok
kolay gelsin canım işlerin için.
benim de annemler yarım saatlik uzaklıkta oturuyolar ama çocuk olduğundan beri sık sık görüşemyoruz canım.sağlık olsun yeter ki.

günaydınnnnnn
gezgin deniz geldiiiiii

hoşgeldin denizz.

ayy canım geçmiş olsun ateş işinde bende çok korkarım..zamanında koymuşsun fititli canım.çıkmasını engellemişsin.

ooooooooo deniz hanım teşrif etmişler ..valla bu yaz senin yazındı deniz bol bol tadını çıkardın gezmenin.ohh sefan olsun..darısı başımıza ee seneye tabii artıkın :((

ya kızlar benim oğluşum 2 gündür çok tuhaf niyeki yaaa :gitme: akşam sızlanmadan kendi kendine uyuyan bebek gitti yerine uyumak için ağlayan ama uyutmaya çalıştığımda ise kıçını yırtan ağlama krizlerine giren bebek geldi..noldu benim aşkımaaa yaaa kızlar..kaç huy değştirdi şimdiye kadar tüketti beni artık yaaa ağlamaya başlayınca bende omla oturup ağluıorum elimden bişi gelmio napim..bide dün de hiç kaka yapmamış bu demir ilacı kabızlık yapıodu biliorum ama vermeyeyimmi napayım şaştım kaldı ..şu demir ilacı kullanan varmı?sizde durumlar nasıl?

siz de böle deyince doğru karar vermişim.eşime kalsa koymayacaktık.annelik içgüdüsü heralde.

gnaydınnn. dün aşı sonrası ateşi falan atlattık sayılır şimdi 37 derece ateşi var ama ilaç falan vermiycem. soydum yatıyo cıbıl cıbıl. ben başka bi şey sorayım dün demir damlasına başladık veee bütün gece kustu oğlum gece dr. umuzu aradık en çok rastlanan yan etkisiymiş. bi kaç gün verme olmazsa ferrum yazarız dedi. bi de aile hekimimiz devit i kes dedi. bıngıldağımız kapanma eğilimine girmiş. zaten güneş ışını alıyo damla olmasın dedi. 25 ağustosta kendi dr uma gitcem bi de ona soram kısacası ben bu oğlana demir ilacı vereyim mi yoksa ferrummu mudur nedir ondan mı vereyim?

tünaydın arkadaşlar................
umarım herkes iyidir............biz annannemize gitcez az sonra annem biraz hastalanmış bi bakayım yemeğede orda kalırım belki...........şimdi yemek falan yapamaz ablamda gelcek iyi olur.annem ben kendimi bildim bileli depresyon hastası göktuğu görürse belki keyfi yerine gelir.sokarım koyun koyuna onları yatarlar.........

meltem canım benim adım funda........meyve filesi diye satılıyomuş.ama mehtap dedi şimdi mart annelerinde okumuş bebeğin çenesine geçmiş bi tarafı korktum ya almam artık....

günaydınlar herkese
filizcim mavişin emziğine bayıldım süper
nesli geçmiş olsun canım
fundacım (budebe) canım meyve sebze emziği yada filesi diye bakarsan görebilrsin canım bende almayı düşünüyorum bunlardan

sağol tatlım üsttede yazdım ya mehtabın yazdığını görünce korktum ya.bende şey diye düşünüyodum kendisi yerse daha iyi alır tadını neyse annesi yedirsin şimdilik

Kolay gelsin cancağızım.

sağol canım ya acaba başka markamı alsam of korktum şimdi sen kullanmayı düşünüyormusun.............birde sana şunu sorcaktm mehtap göktuğ mıçtı p.tesi 2 gün geçti yine bişey yok yarında dr unada sorcam acaba göktuğa şeftali gibi bişeyler versem kabızlığını giderir mi ne düşünüyorsun..........

benimde kilo vermem lazım karnım davul gibi maşallah ramazan davulu hehehehehehe

canım benim oğlanda da var mımızlanarak uyuma ya da hiçç uyumama.....sürekli değişiyolar dün ilk defa ağlarken gözünden yaş geldi uykuya dalamadı of çok kötü oldum ya elimle sildim öptüm yaşını kuzumun........kabızlığa gelince benimki 1 aydr kabız.........1 haftayıda geçiyor demire başlayalı.yarın dr a soracağım birde benim oğlana rota virüsü aşısı yaptırdıkya sanki ondan sonra daha da arttı kabızlığı bilmiyorum ya sorarım yarın sanada söylerm tamammı?

hayırlı olsun refiş.güle güle kullan.

ya ben seneye inşallah bursaya düğüne geleceğim.görüşmeyi çoook isterim refişcim.

çok şükür iyiz canım sen nasılsın?

ben de başladımmmmmmmm.
şimdilik çikoltaya son verdim.sadce çünkü çok çikolata yiyorummmm.

benim doktorum başlama dedi .işe başlayınca başlayacaksın zaten dedi.
midesine sadece anne sütü gitsin diyo.

canım benim düşünmen yeter canım.çok sağol.

ben de almak istiyorum ondsn.sanırım meyve filesi diye hatırlıyorum.

neslicim inşallah hiçbişe çıkmazcanım.kızın sadece kontrolden geçmiş olur.
içini rahat tutmaya çalış canım.
biz ne kada dikkt etsekte hastallık buluyo işte bebişleri.

kızlar herkese gunaydın

kızlar face de baa yazıyonuz ya yanına k k kım oldugunuzu da yasanız bılemıyom cok yenıyım ya
ben fundayım orda.

sabah vardı biraz calpol vardim.ılık duş yaptırdık düştü.

kolay gelsin canım işlerin için.
benim de annemler yarım saatlik uzaklıkta oturuyolar ama çocuk olduğundan beri sık sık görüşemyoruz canım.sağlık olsun yeter ki.

hoşgeldin denizz.[/QUOTE]

canım ben çikolotayı keseli çok oldu rezene yanında çikolota yiyordum.akşamları dondurma yiyorum bende.süt olsun diye az yiyince sütümde de bi azalma oldu benim.gündüz ve gecede sık emmek ister oldu benm oğlan....ama vercem ya mekiğe falan başladm karnım 5-6 aylık gebe gibi duruyor püfffffffff

gnaydınnn. dün aşı sonrası ateşi falan atlattık sayılır şimdi 37 derece ateşi var ama ilaç falan vermiycem. soydum yatıyo cıbıl cıbıl. ben başka bi şey sorayım dün demir damlasına başladık veee bütün gece kustu oğlum gece dr. umuzu aradık en çok rastlanan yan etkisiymiş. bi kaç gün verme olmazsa ferrum yazarız dedi. bi de aile hekimimiz devit i kes dedi. bıngıldağımız kapanma eğilimine girmiş. zaten güneş ışını alıyo damla olmasın dedi. 25 ağustosta kendi dr uma gitcem bi de ona soram kısacası ben bu oğlana demir ilacı vereyim mi yoksa ferrummu mudur nedir ondan mı vereyim?

ayşegül bize ebe demiri ne çok aç ne de çok tokken verin dedi yoksa kusar dedi.bende ona göre ayarlıyorum canım.

Back
X