iyigeceler arkadaşlar çok yorgunum. hastaneden sonra bir akrabaya uğradık. alerji oldum yine sersem gibiyim. yarına çizim yetiştirmem lazım ama uykum var.
neyse en önemlisi doktordan yine belirsizlikle döndük biz. nöroloji doktorumuz tiroit için bir endokrin uzmanına danıştı ve çok şükür tiroitlerimiz önemli bir seviyede değilmiş ayda bir tahlille takip etmek gerekir demiş. her ay oğlumdan kan alınacak küçüzük bebe yaaa
ama doktor bizden emar istedi. kafamız çok karışık allahın gebzesinde nereye güvencez bilmiyoruz. yaptırsak mı yaptırmasakmı kararsızız. çünkü anestezili yapıyolar emarı. offf doktor neyden şüphelendi de emar istedi bilmiyorum. çünkü daha önce emar en son seçenek anestezi almasın çocuk küçük demiştişimdi de pek tercih etmem emarı ama çekelim gerekiyo dedi. çok tedirginiz anestezi konusunda. bir yandan da önemli bir şeyden şüphelendi ki emar istedi diye daha da huzursuzum. offf offff bitmedi şu sağlık karmaşamız. kaanımda bütün şüphelere inat akıllı cin gibi güleryüzlü ve oyuncu bir bebek oldu çıktı. kuzumun ne sıkıntısı var niye bu kadar uzadı bu teşhis meselesi çok canım sıkkın
inşallah mehtapcım bizde başka doktora gitmeyi düşünüyoruz ama gebzeden çocuk nöroloğu için ya istanbula ya da izmite gitmemiz gerekiyor. arabamız yok her seferinde birilerinden araba dileniyoz. eşim izin almakta zorlanıyor. hepsini geçtim kaanın sağlığından önemli değil zaten. ya 2. doktor gerek yok derse 3. yü nerde bulcaz.canım benimm hiçbişey çıkmayacak inşallah.Emar konusunu başka doktorlara da danışmadan yaptırmAYIN derim ben.
amin canım tabiki beterin beteri var. ama bu belirsizlik korku mahvetti bizitarhancım üzülme canım yaa insanlar daha zor hastalıklarla uğraşıyolar canım rabbim şifa versin işalah.
maden suyu sade soda değil ama yani doğal olandan iki türlüsü var bunun valla bende işe yaradı zaten anne sütünüde arttırıyomuş bide içinde çeşitli mineraller var diye sütün kalitesi de artıyor aynı zamanda zayıflatıyorhacer o zaman bende sade içeym ya ben hep meyvalı içerdm maden suyunu.her gün içiyoruz biz kocişle.yalnız benim koca fındık ağacı gibi ben yanında meşe ağacı gibi duruyorumkaydirigubbakcemile3
yok kız yanlış anladın 9 18 e geçsemmi diyom 4 9 sanırım ama tam bilmiyom daha küçük geliyo yaa çişi çıkıyo akşam bağlıyom sabah çişi çıkıyo gece çok yapıyoamanin 9-18 e mi gectin bezde hey masallah yok be gülüm ben nerde benhangi marka o pamapers in 7-13 ü kullaniyom gecmeliyim dah buyuge oglus 7.500 gr falan
Ben daha geçmedim canım.Bu paketten sonra düşünüyorum bakalım.Yapsın çişini ne güzel işte böbrekleri iyi çalışıyor demekki.Kakada herkeste var o sorun canım.Katı olmadıktan sonra sorun yok diyor doktorlar.
iyigeceler arkadaşlar çok yorgunum. hastaneden sonra bir akrabaya uğradık. alerji oldum yine sersem gibiyim. yarına çizim yetiştirmem lazım ama uykum var.
neyse en önemlisi doktordan yine belirsizlikle döndük biz. nöroloji doktorumuz tiroit için bir endokrin uzmanına danıştı ve çok şükür tiroitlerimiz önemli bir seviyede değilmiş ayda bir tahlille takip etmek gerekir demiş. her ay oğlumdan kan alınacak küçüzük bebe yaaa
ama doktor bizden emar istedi. kafamız çok karışık allahın gebzesinde nereye güvencez bilmiyoruz. yaptırsak mı yaptırmasakmı kararsızız. çünkü anestezili yapıyolar emarı. offf doktor neyden şüphelendi de emar istedi bilmiyorum. çünkü daha önce emar en son seçenek anestezi almasın çocuk küçük demiştişimdi de pek tercih etmem emarı ama çekelim gerekiyo dedi. çok tedirginiz anestezi konusunda. bir yandan da önemli bir şeyden şüphelendi ki emar istedi diye daha da huzursuzum. offf offff bitmedi şu sağlık karmaşamız. kaanımda bütün şüphelere inat akıllı cin gibi güleryüzlü ve oyuncu bir bebek oldu çıktı. kuzumun ne sıkıntısı var niye bu kadar uzadı bu teşhis meselesi çok canım sıkkın
kızlar ikinci beze geçtinizmi daha doğrusu üçüncü 9-18 yani bizimki artık küçük geliyo taşıyo bu bitsin geçeyim diyom ben bide çok çiş yapıyo normalmi kakayı 3 - günde falan
güzel annişler cvap bekliorum..........................
canım allah hayırlı şifalar versin kaanımıza inşallah biran önce bu belirsizlikler biter biaran önce kaan sağlığına kavuşur korkma canım inşallah hiç bişey çıkmayacak maşallah oğluna bak cin gibi diyon başka bi dotora daha götürsen
saol bitanem sen olmasan sizler olmasanız kafamda kurar kurar delirirdim heralde. bu gittiğimiz nörolog ümraniyede erdem hastanesinde. ayrıca göztepe ssk da da çalışıyor. kendi doktorumuz tavsiye etmişti. gebzede zaten tek çocuk nöroloğu anadolu sağlık merkezinde. orasıda çok pahalı ama eşim kafaya koydu birde oraya götürelim diyor.tuğbacım ......
kaan paşamın hiç bişiyciği yok bak görceksin ,ama bu önlemler alınması gereken seyler işte içini ferah tut,olmsı ist bir doktorada göster buraya getir hani gebzedekilere guveniyorsan...
canım hp yanındayım ,bi sıkıntın bi isteğin olduğu vakit biliyosun beni ,hani konuşacaksan rahatlarım dersen gel konuşalım ama ne olu sıkma kendini olurmu ,böle demek kolay evet anneyiz biz...
ama bak gör kaan çok sağlıklı bişiycii yok kaptan kaanımın....
valla ben hala anne sutu veriyorum mama filan vermedigimden konuya yabanciyim ama bence mama yerine muhallebi daha mantikli herkesler basladi zaten yavastan hem tek ogun degilmi sadece . muhallebi tokta tutar acikmaz kolay kolay vall bilemdim bende tam fikrim bu..
tatlım bana kalsa direk yaptırırım ama anestezi konusunda eşim çok strese girdi tabii benide strese soktu. eşim çok ısrarcı 2. doktor konusunda sanırım gitcez 2.ye umarım iyice kafamız karışmaz. saol bitanemcanım ya inşallah önemli bişeyi yoktur bana hep ne geliyor biliyomusun içime doğan şey bence bişeyciği yok ama anlamak için bunu yapmak durumundalar.anestezi işide bilmiyorum ya el kadar yavru nasıl alcak anestezi.önemli bişey mi, bişeyimi var diye hırpalama kendini varsa zaten üzüleceksin şimdiden sıkıntı yapma. biliyorum yavrun canın ciğerin ama varsaki Allah korusun o zaman düşnürsün bunları yaaaaaaaaaa....gittiğin dr en iyisidr zaten başka dra da gitmeyi düşünüyomusun bazen tek dr la sınırlı kalmayın derler.ama her yerde aynı işlemide sil baştan yapmaları zor olur.en iyisi sen biraz daha düşün tatlım ya.anlamak ve rahatlamak için yaptırırdım ben olsam
ben daha da kafanı karıştırdım sanırsam
canım ben 4 numarayı kullanıyorum
geçmiş olsun canım darısı başımıza. anestezi işi olmasa hiç düşünmem yaptırırım direk. 2 aylıkken reflü yüzünden röntgen istediler içime sinmedi ama yaptırdım. istanula gidiyoz zaten canım doktorumuzun da ssk anlaşması yok ama yapcak bişi yok bu konuda ne gerekiyosa yapılacak.TUGBA gecmis olsun bizde tomografiye gittik adam tutturdu tomografi cekilecek diye benimde uykularim kacmisti ama bisey cikmadi hersaman emin olmakta fayda var supheyle yasamaktansa degil mi? bu arada istanbul yakin oraya gidin iyi bir hastaneye sigorta karsilar sanirim aksi halde pahali bir olay bildigim kadariyla.
tatlım ben başlarda sütlü pirinçli hazır mama verdim pek bi etkisini göremedim uyku konusunda. son 4-5 gündür kendimiz pirinç unu maması yapıyoz daha tok tutuyo. ama saat 11-12 gibi veriyom böylece gece 4 ten önce uyanmıyo en kıymetli uyku saati:)güzel annişler cvap bekliorum..........................
Benim oğlum sevmedi sütlü-pirinçliyi canım.kızlar bişiy sorucam kararsız kaldım da benim oğluşum anne sütü alıo ama hergün saat 7 civarı mama veriyorum aptamil acaba artık mamanın yerine milupanın muhallebisinimi versem diyorum kaşık mamaya alışsın die.hem daha tok tutar belki acaba oda yararlı olurmuki.. çok kararsız kaldım kızlar yaa.
inşallah mehtapcım bizde başka doktora gitmeyi düşünüyoruz ama gebzeden çocuk nöroloğu için ya istanbula ya da izmite gitmemiz gerekiyor. arabamız yok her seferinde birilerinden araba dileniyoz. eşim izin almakta zorlanıyor. hepsini geçtim kaanın sağlığından önemli değil zaten. ya 2. doktor gerek yok derse 3. yü nerde bulcaz.
hangisine güvencez. yaptırmazsak ve ilerde geç teşhis yüzünden oğluma bişi olursa ne olcak. ya da anestezi yüzünden birşey olursa offfffffffffffffffffffffffff
amin canım tabiki beterin beteri var. ama bu belirsizlik korku mahvetti bizibirde karar vermek. insanın kendi yavrusuyla ilgili böyle bir karar vermek zorunda olması çok zor.
Pampers yani prima daha iyi.bez konsunda bende kararsizim huggies bana sanki daha iyi gibi geliyor am goca illada pampers diyor o pmpirigin vardir bi bildigi diye bnde sesimi cikarmiyorum:)
sağolun canlarım.benim oğluş uyandı kıyamam yaa nası bakıo.ii akşamlar kızlar..size ve kuzucuklarınıza allah rahatlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?