hee bende arda yapıyom onu ama en fazla yarım saat bensiz dayanamıyolar hee bide yukarda kaynana eşime bişyler yediriyor hacerde ver götürim diyor hiii delleniyor tabii anne diyor ben artık tek kişi değilim 4 kişi oldum diyor gel ymek ye diyor hacer ne olcek bende aşağıda kapıdayım ne diyecek hiç o da geldsin demiyor eşimde bana özel yemekler yapmış ben aşağıda yecemoğlanı herifle beraber kaynanaya yolladım. ohhhh kafa dinliyom... bakalım kaç saat dayanacaklar?
hee yaa adanada çok sıcak yaa gece gündüz hiç kappanmıyo vallaçok sağol canımmm ya ..kilamalr açık olmadan da durulmuyoo ne yapcaz anlamadım
sen şimdi kaçarsın geneyasegul, hacer, yurdagul, funda, sibel, mehtap yokmu arttiran heyooookafamçokkarıştı
valla benim bebemde öle sabahın köründe ayakta biide ben uyanmadımmı sırtımı tekmeliyo yaa yanımda yatıyo halaslm herkese
fundacım maasallah goktusa cnm
sıbelcım gecmıs olsun
ozge benıde sılmeyın faceden ya sımdı telde bakıyom gruba gıremıyorum yarın ancak bakarım
ya bu arada benım kız da 6 cı ayrıca sabahın 6sında uyanıp bır baslıyo cıglık atmaya yatana kadar artık sesı kısılıyo ama cıglık atmak hanımefendının hosuna gıdıyor cıglık atıyo sonrada kıkır kıkır guluyo ama ınaın basım sısıyo ya ole bole degıl gunduz uykusu zaten hıc yok denecek kadar az offff bu arada fılızcım emzıgınıze bayıldım yaa benım kız emzık almıyo ama sadece bır resımlıkte olsa bulursam alcam yaaa
ayyy kimse uyumadı bebemde ayakta acamadım daha msni ....
bu arada biliyonuzmu facedeki gruptan bir kişi ayrılmış....şaka gibi....
hem kızlar ben sizi biliyorum biziim grup belli amacımız bilinmeyenleri silmek ve neden sildiniz dendildiğindede cewap olarak acılan konuya yanıt vermediniz demek...bakalım yarında acık kalsın konu...
bu arada demek ki bitek ben rahatsız olmuyormuşum baya sevindm
Hadi gözünüz aydın başlıyorsunuz ha ek gıdaya:)bu arada bizde dun yana done organik seftali aradik butun amerikada :)))neyse bulduk ta rahat etti benim catlak koca bakalim bugun buyuk gun ilk seftali denemesi basliyor tirsiyoruuuuuuuuummm:)
mehtapppp burda bi haşim market var yakında 2.katını açmışlar millet gezmiye gidiyo yaw.ben bile kendimle dalga geçiyorum haşim marketi gezmeye gidiyorum diye...ama merkez yakın 15 dk falan bakarım canım eşimi yollarım bakmaya
birde kay markada keçi sütü varmış sanırım birisi yazmıştı burda jaleyydi sanırım sorarız sizin oralarda bulunur yinede burda zor. o dediğim market var ya mesela bi markaya alışıyosun sonra adamlar onu getirmiyo yaaaaaaaaaaa valla bzen delleniyom ne biçim yer diye ama yinede şükür insanlar nerlerde yaşıyo
dun bizde yataga uzandik kocayla ( yanlis anlasilamasin sohbet babinda arkasindan bisey cikmayacak yani merakla okumaniza gerek yok :) neyse bebekten konustuk dedik ne garip bi olay dusunsenize 2 tane dev insan hayal edin bizim boyumuzun 10 kati boyle ayi gbi.. gelip koltuk altimizdan tutup bizi havaya kaldiriyolar magara gibi koca agizlariyla sapur supur opuyolar deli deli seviyolar bizi koca koca sesleri var bagiriyolar boyle bide bunlardan 10 15 tane olduyor bazen misafir geliyor mesela hepsi dev koca koca agzili sapir supur boyle salya akitarak bize sariliyolar bagira cagira konusyolar, koca bi meme cesme gibi yemek akiyir icinden nasil bi dunyalari var ya acaba onlarin bizi nasil goruyolar . cok merak ettik :):)) oyle iste sonra sarildik yattik dermissssssimmm ha bide o var sen uyuyosun bu koca devler bi sielr ceviriyo filan anlamiyosun ayy ne garip ya bebeklerin dunyasi :)))) ahahahahha:)
hacercim burdayim simdilik ama her an hersey olabilir kacabilirim kiz kudurusa kaciciiiimmm bu arada maden suyu aldim iciyorum bakalim bi hayri olucak mi ? tavsiyene uyuyorum yani :)
dun bizde yataga uzandik kocayla ( yanlis anlasilamasin sohbet babinda arkasindan bisey cikmayacak yani merakla okumaniza gerek yok :) neyse bebekten konustuk dedik ne garip bi olay dusunsenize 2 tane dev insan hayal edin bizim boyumuzun 10 kati boyle ayi gbi.. gelip koltuk altimizdan tutup bizi havaya kaldiriyolar magara gibi koca agizlariyla sapur supur opuyolar deli deli seviyolar bizi koca koca sesleri var bagiriyolar boyle bide bunlardan 10 15 tane olduyor bazen misafir geliyor mesela hepsi dev koca koca agzili sapir supur boyle salya akitarak bize sariliyolar bagira cagira konusyolar, koca bi meme cesme gibi yemek akiyir icinden nasil bi dunyalari var ya acaba onlarin bizi nasil goruyolar . cok merak ettik :):)) oyle iste sonra sarildik yattik dermissssssimmm ha bide o var sen uyuyosun bu koca devler bi sielr ceviriyo filan anlamiyosun ayy ne garip ya bebeklerin dunyasi :)))) ahahahahha:)
hacercim burdayim simdilik ama her an hersey olabilir kacabilirim kiz kudurusa kaciciiiimmm bu arada maden suyu aldim iciyorum bakalim bi hayri olucak mi ? tavsiyene uyuyorum yani :)
Hadi gözünüz aydın başlıyorsunuz ha ek gıdaya:)
Bulursun inşallah canım.Olmazsa sipariş verirsin getirirler.
Hayallere bak yaaasırnaşık şey:dance:dun bizde yataga uzandik kocayla ( yanlis anlasilamasin sohbet babinda arkasindan bisey cikmayacak yani merakla okumaniza gerek yok :) neyse bebekten konustuk dedik ne garip bi olay dusunsenize 2 tane dev insan hayal edin bizim boyumuzun 10 kati boyle ayi gbi.. gelip koltuk altimizdan tutup bizi havaya kaldiriyolar magara gibi koca agizlariyla sapur supur opuyolar deli deli seviyolar bizi koca koca sesleri var bagiriyolar boyle bide bunlardan 10 15 tane olduyor bazen misafir geliyor mesela hepsi dev koca koca agzili sapir supur boyle salya akitarak bize sariliyolar bagira cagira konusyolar, koca bi meme cesme gibi yemek akiyir icinden nasil bi dunyalari var ya acaba onlarin bizi nasil goruyolar . cok merak ettik :):)) oyle iste sonra sarildik yattik dermissssssimmm ha bide o var sen uyuyosun bu koca devler bi sielr ceviriyo filan anlamiyosun ayy ne garip ya bebeklerin dunyasi :)))) ahahahahha:)
Evet canım ordayım.huuu yosun sen facedemisin gülom
iyigeceler arkadaşlar çok yorgunum. hastaneden sonra bir akrabaya uğradık. alerji oldum yine sersem gibiyim. yarına çizim yetiştirmem lazım ama uykum var.
neyse en önemlisi doktordan yine belirsizlikle döndük biz. nöroloji doktorumuz tiroit için bir endokrin uzmanına danıştı ve çok şükür tiroitlerimiz önemli bir seviyede değilmiş ayda bir tahlille takip etmek gerekir demiş. her ay oğlumdan kan alınacak küçüzük bebe yaaa
ama doktor bizden emar istedi. kafamız çok karışık allahın gebzesinde nereye güvencez bilmiyoruz. yaptırsak mı yaptırmasakmı kararsızız. çünkü anestezili yapıyolar emarı. offf doktor neyden şüphelendi de emar istedi bilmiyorum. çünkü daha önce emar en son seçenek anestezi almasın çocuk küçük demiştişimdi de pek tercih etmem emarı ama çekelim gerekiyo dedi. çok tedirginiz anestezi konusunda. bir yandan da önemli bir şeyden şüphelendi ki emar istedi diye daha da huzursuzum. offf offff bitmedi şu sağlık karmaşamız. kaanımda bütün şüphelere inat akıllı cin gibi güleryüzlü ve oyuncu bir bebek oldu çıktı. kuzumun ne sıkıntısı var niye bu kadar uzadı bu teşhis meselesi çok canım sıkkın
kızlar ikinci beze geçtinizmi daha doğrusu üçüncü 9-18 yani bizimki artık küçük geliyo taşıyo bu bitsin geçeyim diyom ben bide çok çiş yapıyo normalmi kakayı 3 - günde falan
kızlar ikinci beze geçtinizmi daha doğrusu üçüncü 9-18 yani bizimki artık küçük geliyo taşıyo bu bitsin geçeyim diyom ben bide çok çiş yapıyo normalmi kakayı 3 - günde falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?