2010 Nisan Anneleri

bu arada bizde dun yana done organik seftali aradik butun amerikada :)))neyse bulduk ta rahat etti benim catlak koca bakalim bugun buyuk gun ilk seftali denemesi basliyor tirsiyoruuuuuuuuummm:)

mehtapppp burda bi haşim market var yakında 2.katını açmışlar millet gezmiye gidiyo yaw.ben bile kendimle dalga geçiyorum haşim marketi gezmeye gidiyorum diye...ama merkez yakın 15 dk falan bakarım canım eşimi yollarım bakmaya

birde kay markada keçi sütü varmış sanırım birisi yazmıştı burda jaleyydi sanırım sorarız sizin oralarda bulunur yinede burda zor. o dediğim market var ya mesela bi markaya alışıyosun sonra adamlar onu getirmiyo yaaaaaaaaaaa valla bzen delleniyom ne biçim yer diye ama yinede şükür insanlar nerlerde yaşıyo

oğlanı herifle beraber kaynanaya yolladım. ohhhh kafa dinliyom... bakalım kaç saat dayanacaklar?
hee bende arda yapıyom onu ama en fazla yarım saat bensiz dayanamıyolar hee bide yukarda kaynana eşime bişyler yediriyor hacerde ver götürim diyor hiii delleniyor tabii anne diyor ben artık tek kişi değilim 4 kişi oldum diyor gel ymek ye diyor hacer ne olcek bende aşağıda kapıdayım ne diyecek hiç o da geldsin demiyor eşimde bana özel yemekler yapmış ben aşağıda yecem
çok sağol canımmm ya ..kilamalr açık olmadan da durulmuyoo ne yapcaz anlamadım
hee yaa adanada çok sıcak yaa gece gündüz hiç kappanmıyo valla
yasegul, hacer, yurdagul, funda, sibel, mehtap yokmu arttiran heyooookafamçokkarıştı
sen şimdi kaçarsın gene
valla benim bebemde öle sabahın köründe ayakta biide ben uyanmadımmı sırtımı tekmeliyo yaa yanımda yatıyo hala

benimkide uyudu uyandı yaa doymadı sanırım bişeyler yedirdim şimdi etrafı seyrediyor onun sesine büyüğüde uyandı du bakalım ne zaman uycekler

bu arada bizde dun yana done organik seftali aradik butun amerikada :)))neyse bulduk ta rahat etti benim catlak koca bakalim bugun buyuk gun ilk seftali denemesi basliyor tirsiyoruuuuuuuuummm:)
Hadi gözünüz aydın başlıyorsunuz ha ek gıdaya:)

Bulursun inşallah canım.Olmazsa sipariş verirsin getirirler.

dun bizde yataga uzandik kocayla ( yanlis anlasilamasin sohbet babinda arkasindan bisey cikmayacak yani merakla okumaniza gerek yok :) neyse bebekten konustuk dedik ne garip bi olay dusunsenize 2 tane dev insan hayal edin bizim boyumuzun 10 kati boyle ayi gbi.. gelip koltuk altimizdan tutup bizi havaya kaldiriyolar magara gibi koca agizlariyla sapur supur opuyolar deli deli seviyolar bizi koca koca sesleri var bagiriyolar boyle bide bunlardan 10 15 tane olduyor bazen misafir geliyor mesela hepsi dev koca koca agzili sapir supur boyle salya akitarak bize sariliyolar bagira cagira konusyolar, koca bi meme cesme gibi yemek akiyir icinden nasil bi dunyalari var ya acaba onlarin bizi nasil goruyolar . cok merak ettik :):)) oyle iste sonra sarildik yattik dermissssssimmm ha bide o var sen uyuyosun bu koca devler bi sielr ceviriyo filan anlamiyosun ayy ne garip ya bebeklerin dunyasi :)))) ahahahahha:)

hacercim burdayim simdilik ama her an hersey olabilir kacabilirim kiz kudurusa kaciciiiimmm bu arada maden suyu aldim iciyorum bakalim bi hayri olucak mi ? tavsiyene uyuyorum yani :)

alamanciyida cagirdim geliyo :)

ben kaciyorum kiz cok fena azdi hoppala da bi yere kadar yazik ilgileneyim
optum canlar

bu arada ben kocişle öle kafa yoracak entel dantel olaylr hayatda konuşamam anlama sıkılır uyur falan...
bende tek basıma düşünüyom filiz valla haklısın....

hacercim burdayim simdilik ama her an hersey olabilir kacabilirim kiz kudurusa kaciciiiimmm bu arada maden suyu aldim iciyorum bakalim bi hayri olucak mi ? tavsiyene uyuyorum yani :)

ayy ne güldüm yaa vall doğru sölin bide maskara ediyoz oynuyoz onlarla türlü şebeklik yapıyoz bide amahallerinden memnun kucakta hiç ağlamıyolar acaba yrde kocaman görünüyoruz diyemi ağlıyolar
ay aman ağlamasın bebecik valla cilde canlılıkta veriyomuş tazeliyor sabahları içildimi gün boyu enerjiş oluyomuşsun ben günde bi tane içiyom valla işe yaradı 1 haftada gören zyıflamışın dedi

kaydirigubbakcemile3:roflol:benimde düşündüğüm zamanlar çok oluyo canım ya .mesela ben bazen şey diyorum göktuğla oynarken bazen kendimden geçiyorum resmen eşim diyoki oğlum anan çıldırdı yine.acaba benim oğaln diyomu bu anamda çok çatlak yadelikafadulden

filiz 2 gün önce sabah tartıldım şişimi ettikten sonra 65.5 kloydm sonra bugün tartıldm çok ta tok değildi karnım 67.5 um nasıl yane yaaaaaaaaaaaaa anlamadım gitti.karnım sıkılaştı baya hissediyorum.dondurma dışında bişey yemiyorum atıştırmalıkyani.öğle yemeğim yok sabah dediğim öğlen kahvaltı akşam yemek o arada dondurma meyva veya bol su akşam yemek sonra rezene çayı dondurma ve meyva nasıl yane yaaaaa banada anlat bakem sen napıon.tavuk yemişsin haşlama benim koca yemez her öğünde ben nasıl yiyeyim.ekmeğide azalttım bacım ben nerde yanlış yaptım ALLAHIIIIIIIMMMMMMMMMMmafoldumben

Hadi gözünüz aydın başlıyorsunuz ha ek gıdaya:)

Bulursun inşallah canım.Olmazsa sipariş verirsin getirirler.

İNŞALLAH CAnım bakıcam:içelim:

iyigeceler arkadaşlar çok yorgunum. hastaneden sonra bir akrabaya uğradık. alerji oldum yine sersem gibiyim. yarına çizim yetiştirmem lazım ama uykum var.

neyse en önemlisi doktordan yine belirsizlikle döndük biz. nöroloji doktorumuz tiroit için bir endokrin uzmanına danıştı ve çok şükür tiroitlerimiz önemli bir seviyede değilmiş ayda bir tahlille takip etmek gerekir demiş. her ay oğlumdan kan alınacak küçüzük bebe yaaa

ama doktor bizden emar istedi. kafamız çok karışık allahın gebzesinde nereye güvencez bilmiyoruz. yaptırsak mı yaptırmasakmı kararsızız. çünkü anestezili yapıyolar emarı. offf doktor neyden şüphelendi de emar istedi bilmiyorum. çünkü daha önce emar en son seçenek anestezi almasın çocuk küçük demişti şimdi de pek tercih etmem emarı ama çekelim gerekiyo dedi. çok tedirginiz anestezi konusunda. bir yandan da önemli bir şeyden şüphelendi ki emar istedi diye daha da huzursuzum. offf offff bitmedi şu sağlık karmaşamız. kaanımda bütün şüphelere inat akıllı cin gibi güleryüzlü ve oyuncu bir bebek oldu çıktı. kuzumun ne sıkıntısı var niye bu kadar uzadı bu teşhis meselesi çok canım sıkkın

kızlar ikinci beze geçtinizmi daha doğrusu üçüncü 9-18 yani bizimki artık küçük geliyo taşıyo bu bitsin geçeyim diyom ben bide çok çiş yapıyo normalmi kakayı 3 - günde falan

hacer o zaman bende sade içeym ya ben hep meyvalı içerdm maden suyunu.her gün içiyoruz biz kocişle.yalnız benim koca fındık ağacı gibi ben yanında meşe ağacı gibi duruyorumkaydirigubbakcemile3

Hayallere bak yaaasırnaşık şey:dance:
huuu yosun sen facedemisin gülom
Evet canım ordayım.

canım benimm hiçbişey çıkmayacak inşallah.Emar konusunu başka doktorlara da danışmadan yaptırmAYIN derim ben.

kızlar ikinci beze geçtinizmi daha doğrusu üçüncü 9-18 yani bizimki artık küçük geliyo taşıyo bu bitsin geçeyim diyom ben bide çok çiş yapıyo normalmi kakayı 3 - günde falan

amanin 9-18 e mi gectin bezde hey masallah yok be gülüm ben nerde benhangi marka o pamapers in 7-13 ü kullaniyom gecmeliyim dah buyuge oglus 7.500 gr falan

tarhancım üzülme canım yaa insanlar daha zor hastalıklarla uğraşıyolar canım rabbim şifa versin işalah.

Ben daha geçmedim canım.Bu paketten sonra düşünüyorum bakalım.Yapsın çişini ne güzel işte böbrekleri iyi çalışıyor demekki.Kakada herkeste var o sorun canım.Katı olmadıktan sonra sorun yok diyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…