2010 Nisan Anneleri

sanada iyi geceler..........
bende mutfağı toparladm buzdolabımı düzenledm.göktuğun çamaşırlarını makineye attım.........biraz daha işim var sonrada yatarım herkese iyi geceler...........

sanada iyi geceler..........
bende mutfağı toparladm buzdolabımı düzenledm.göktuğun çamaşırlarını makineye attım.........biraz daha işim var sonrada yatarım herkese iyi geceler...........
İyi geceler fundacığım.
Bu arada uğurlama komitesi gibi oldum:))

iyi geceler kızlarr

jalecim demek ahmetcik de 6 cı..:))) aman sağlıklı olsunlar evet biz uykudan olalım napalım..kayınvalidem öle canım çok rahattır..sinir eder insanı

öyle tabi canım keyfi yerinde olsunda uyumayayım hiç önemli değil
Allah kolaylık versin canımyaa zor öyle insanla uğraşması
çok iyi yapmışsınız canım bende şaşırıyorum bazen kim bu diye
kızlar facede utkunun resımlerıne bakarken aklıma geldı ana kucagından asagı sarkıyomu sızın bebeler
bennu düsecek gıbı oluyo
sarkmaz mı canım ama bizimki ayarlandığı için sorun olmuyor
iyi geceler canım
canımcım maşallah sübhanallah göktuşuma
keçi sütünden yoğurt ben mayalıyorum tatlım ve tadını beğenmedi yusufçuk
ama ben hazır almıyorum buranın köylerinden birinden getiriyor eşim
bu arada bizde dun yana done organik seftali aradik butun amerikada :)))neyse bulduk ta rahat etti benim catlak koca bakalim bugun buyuk gun ilk seftali denemesi basliyor tirsiyoruuuuuuuuummm:)
amannn amann maviş te en sonunda dünya nimetlerinden tatmaya başlayacak ne güzel:)
canımcım üstte cevapladım:)
aynen öyle şekerim bizde aynı şeyleri konuşuyoruz eşimle yavrum ne düşünüyor acaba diye
tuğbacım çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmayacaktır ben öyle inanıyorum
endişelerinde haklısın inşallah bugünlerde geçecek
bence ver canım zaten büyüdüler sayılır alışsınlar artık
canım kafanı karıştırmak istemem ama ümraniye erdem hastanesi hakkında pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim sana nöroloğu nasıldır bilmiyorum ama emarı orda çektirmemeni tavsiye ederim
orda tomografi çektirdiğimde bile çok sıkıntı yaşadım ultrosondaki yanılgılarını ve 6 ayımı zehir etmelerini hiç saymıyorum bile .

bez konsunda bende kararsizim huggies bana sanki daha iyi gibi geliyor am goca illada pampers diyor o pmpirigin vardir bi bildigi diye bnde sesimi cikarmiyorum:)

bence de huggies de güzel.. özellikle bantlarının kalın olması, çok güzel sarıyor. ama prima bir numara daha önde...
fiyat karşılaştırmasında da prima daha ucuza geliyor. son paket molfixim var... sonra kesinlikle prima.. ben daha 3 numara kullanıyorum tam geliyor.

iyi geceler hacercim
bende prima kullanıyorum kızlar 4-9 bitmek üzere 5-6 tane kaldı bende 7-18 e geçeceğim artık

iyi geceler hacercim
bende prima kullanıyorum kızlar 4-9 bitmek üzere 5-6 tane kaldı bende 7-18 e geçeceğim artık

bende bennu 8 kılo olmustur dıye ötekı sıkıyodu 9 18 e gectım yarısı bıttı nerdeyse
ama benım kız 7 300 çıkıyo ötekı bez kucuk gelıyo

Bizde de aynı hareketler, kaşık mamasına başlatmadı dr. Gerçi bu yeni dr anlamadım naapmaya çalışıyor.
ırmak canım ist neresndensin.....
İstanbul Kartal'dan canım. 2010 İstanbul Anneleri topiğine de beklerim:dance:

Hanımlar çok moralim bozuk senağlamasenağlama Dün kontrole götürdüm Çağlarımı. 2 ayda ancak 1100 gr alabilmiş. 6,950 gr ve 66,5 cm olmuş. Baş çevresi 41 cm. İdrar tahlili ve kültürü verdik. Sonucu 3 gün sonra alacağız. Beslenmesinde anne sütü diye ısrar ediyordum. Demek ki sütüm yetmiyor. Sağdığımda 150 cc'den çok çıkıyordu halbu ki. Ama artık sütümü verdikten sonra dayayacağım mamayı. Zaten doktoru da beğenmedim. Bizim doçent doktorumuz hastaneden ayrılmış, başka bir doktora gittik. Adam" kilo alımı az" diyor. "Ek gıdalara geçelim mi" diyorum. "Yok gerek yok" diyor. "Mama verin diyor" ancak. Kulağını-Burnunu-Boğazını kontrol eder ya doktorlar. kulağından bir koku geliyor dedim. Baktı kulağına "kulağını pek göremiyorum" deyip bir yorumda bulunamadı. Ne biçim adamlar doktor oluyor yaav klava: Bundan sonra her emzirmeden sonra dayayacam mamayı oğluşuma beslensin kilo alsın, büyüsün yavrum. Başka doktor içinde arayış içine gireceğim. Eski doktoruyla irtibata geçsem başka bir hastaneye transfer oldu mu bilmiyorum. Zaten çalıştığı hastanenin bizim bankayla anlaşmalı hastane olması lazım. Olmazsa doğum yaptığım hastanedeki ilk doktoruna götürürüm. doktor iyiydi ama eve uzak diye onu bırakmıştık. Naapalım gider geliriz anneme yakın.

Bu arada buzdolabım bozuldu. Bu sıcakta başıma geleni görüyormusunuz. Mutfağa girmek bile istemiyorum. Bugün tamirci arayacağız. Olmazsa yeni dolap alacaz. Masraf üstüne masraf :çok üzgünüm::çok üzgünüm: Dondurucuda çözülen sütleri verdim oğluma. Oysa işe gidince kullanacaktık onları Napalım sağlık olsun

Birazdan anneciğim gelecek. Spora gidecem. Biraz stres atarım belkimkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarr ve bebişlerr..

dün koşturmacalı,yoğun bi gündü... sağolsun anem sabahtan gelip utkuyla ilgilendi de kolay atlattım.. ama aynı günde terasa emülzer kauçuklu zift mi ne naneyse bide içine benzin karıştırıldı .. onun dökülmesi ve heryeri benziiin ziift kokuları sarması hoş olmadı.. kafayı bulduk evin içinde ayoll :))) allahtan 2-3 saate koku uçup gitti de milleti akşam narkozlamadık yani :))) ayy ramazanda hiçbişey yemiyo yaa.. suya dayanan misafirlerim çorbadan sonra masadan kalkmak istese de yemeklerden ve pilavdan zorla yedirdim :))) hehe.. bütün gün uğraştım sonuçta.. ama pilav kaldı bayaaca.. bende eltime,anneme,ananeme,kendime pay ettim.. bu akşama yemek derdim yok :))))

hıı bide uğur aslanbugün-yarın bursadaymış.. o bahane de merinos parkında ramazan eğlenceleri oluyomuş.. ramazan bitti ben yeni duydum :))) akşam iftardan sonra oraya bi gidelim diyoruz.. ordanda kültürparka.. inş. utku paşa sorunçıkarmaz da arabasında gezeruslu uslu.. bize de değişiklik olur...

ben ni geçmişe bakayım..

[/B]
canım moralim bozuk deyince bişe oldu sandım allah iyiliğini versin.sen 7 kiloyumu sorun ediyosun anne sütü verdiğin halde üstelik..bence kilosu normal hatta çok ii.benim oğlum mamayla beslendiği halde 6,600 gr canım.ben kafaya takıp kültürdü,tahlildi filanda yaptırmadım doktorumda 600 gr almış ii dedi gerek görmedik yani.sen bu durumda mama dayayaacam diyosun hayret doğrusu.bak canım sütünün kıymetini bil burda ben dahil bikaç arkadaş neler çektik hala vicdan muhasebesi içindeyim.oğluma yeterince süt veremedim diye.ama olmayınca olmadı işte.sen sakın şikayetçi olma.mama filanda başlama.napcan zorla şişirilmiş çocuğu midesini hazmını zorlayacan hoşunamı gidecek..sütünün değerini bil şükret ve aynen devam et.daha ne kadar kilo alsın çocuk ayol

bez konsunda bende kararsizim huggies bana sanki daha iyi gibi geliyor am goca illada pampers diyor o pmpirigin vardir bi bildigi diye bnde sesimi cikarmiyorum:)

primaaa :lepi:

o sütü içirene kadar kaşık mamasına başla tabi hem daha tok tutar hemde bebeğin için değişiklik olur..

offf ya canım benim ne zaman yüüzn gülcek senin.sürekli dken üstündesiniz yaaa.allah yardımcınız olsun.ama şunu söleyim doktorlar çoğu kez emin olmak için bi sürü tahlil test emar röntgen filan isterler.sonrasında çıkan problemlerdensorumlu olmamak için..kaan baksana mutlu eğlenceli keyfinde bi çocuk okadar yaygara yapıonuz hiç umrundamı hiç haasta statüsündemi allah aşkına..sizde içinize sinecek işlemlerden geçin.göreceksiniz hiçbi sorun çıkmayacak allahın izniyle..turp gibi kaan paşa turppppppp

ayy canım sağol.göktuğ kadar geç yapmıor poyraz.en fazla 1,5 gün bekliyor.onda bile ödüm kopuyor gerçi bi aralar 6 gün sürüyordu..ozaman damla filanda kullanmıyorduk hatta.ya canım ferro sanol ilacı bebeklerin dişlerinde leke yapıomuş çıkınca..ödüm patladı ya acaba onun muadili başka ilaç varmıdır gerçi doktora sormadan alamam..calgel bende duymuştum hatta isteyecem doktordan.benim oğlanın elleri hep ağzında salyalar köpükcükler akıo artık o derece yani..buarada koca bi maaaaşaaallllaaahhhhh göktuşaaa

herkeze günaydın hayılı cumalar kızlar..gene yorucu ve uykusuz bi gece geçirdim.iftardan sonra paşamı yedirip yatırdım eşim mağazaya gitti yalnız kaldım boş dururmuyum girdim mutfağa sosisli milföy ve ıslak kek yaptım dedim sahurda kahvaltıyla ii gider yoksa beninm koca tek başına kahvaltı hayatta yapmaz.saat 10 da çıktım mutfaktan sildim süpürdüm yine evi çamaşır yıkadım astım 12 yi geçiodu.tabi 10,30 da kociş geldi gerçi ama onun bana pek faydası olmadığından o tv başında keyfteydi.hemen yattım sahura kalkabileyim diye.sahura 2 de kalkıp börekleri pişirdim.yedik içtik poyrazında mamasını içirdim yattık saat 4 e geliordu..anam poyraz dan bi çığlık bi ağlamak ödüm patladı.çocuğumun gözünden yaş geldi ağlarken aldım kucağıma gezdirdim biraz susutu ama arada hem ağlıo hem gaz çıkartıyo allttan.eyvah dedim kabus gerimi döndü..zor sakinleşti yani kızlar masaj yaptım gazlarını çıkarttırdım.şimdi bu gaz işi nerden çıktı gene yaa kızlar..yediklerindenmi yada üşüttümü benim oğluş..

nihayet bugün yemek derdim yok iftara kayınaliemdeyim hemde annemle babamıda davet etmiş.iftardan sonrada kuzişlerim gelicek bana bu gece güzel geçer..

günaydın arkadaşlar...
herkes iyidir inşallah.bu aralar pek vakit bulamıyorum ya.
dün defneyi odasına geçirdik.artık orda ama ben dayanamdım yere yatak attım .orda yattım.alışana
kadr böle devam edecem.
hastalığımızda daha iyiye gidiyor maşallah.
kızlar ben hergün ağlıyorum ya.okul başlayacak 1 eylülde.offfffffff çok canım sıkılyor ya.
nasıl yapacam bilmiyorum.eşimle dönüşümlü bakacağız inşallah.eğer komşum kabul ederse
yarım saat 45 dakika bakacak.sonra eşim okuldan gelince alacak.eşim sabahçı ben öğlenciyim.
ya inşallah kabul eder ya.keşke annem burda oturuyor olsaydı.

amanınnnnnnn 18 sayfa birikmiş.

iyi kaynatmışsınız maşallah.okuyamaya çalışacağım .

günaydın kızlarrr
çokk uykum varr ama yusuf çuk dinlemiyor tabii
dün gece beşiğinde yatırdım sabah sözde oyalanıyor kendi kendine ama çığlık çığlığa sonra da mızmızlanmaya dönüşünce dayanamadım yalnız bırakmaya
şimdi anakucağında kızlarya anakucağında da tek bırakamayacağım sanırım geri geri gidiyor nasıl hareket ettiriyor koca şeyi bilmiyorum resmen kapıdan çıkacak birde hoşuna gidiyor sormayın
sizler nasılsınız?

okuyamadan çıkyoum yine.kızım uynadı ya.
hasta olan anniş ve bebler varsa çoooooooooook geçmiş olsun.

bende bennu 8 kılo olmustur dıye ötekı sıkıyodu 9 18 e gectım yarısı bıttı nerdeyse
ama benım kız 7 300 çıkıyo ötekı bez kucuk gelıyo
bizimde bezimiz küçük geliyor canım ama 80 li paket olunca bitmesini bekledim
canım cidden çok şaşırdım kilo alımı o kadar az değil ki boşuna mama verme bende mamayla besliyorum ve 5 aylık oğlum 8 kilo ve doktorlara göre son derece normal . boşuna mama verme çocuğa madem sütünde var . bizim ilk aylar nerdeyse kilo alımı hiç olmadı ama yine mama ya başlatma dı doktorlar mecbur kaldık ta başladık

günaydın canım
ayy ne rahatsız edici bir kokudur o öyle ama uzun sürmemiş iyi ki. bende salı günü çağırmıştım misafir zorla yedirdim valla ama dün pilav anca bitti kimse yemedi
gidin tabi canımya keşke burda da öyle etkinlikler olsa anca istanbula gidince
günaydınnnnnn kızlarrr

günaydın canım
ben eşine çok kızıyorum biliyor musun sende onun gibi çalışıyorsun hem eve hem işe hem bebişe yetişiyorsun en azından ev işlerinde yardım etse sana . ben çalışmadığım halde yardım istiyorum eşimden
inşallah poyraz ın bir geceliktir gaz sıkıntısı
ohh keyif yaparsın artık kuzenlerinle keşke benimkilerde gelebilse

günaydın canım
ya ağlama lütfen inşallah rabbim yardım edecektir hem bak eşinde bakacak inşallah komşunda tamam der zaten 45 dk ne ki
ahh ahh keşkee ben annemlerle aynı şehirde olmaya bile razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…