2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlarrr
iftara misafirim var o yüzden pek uğrayamadım yine
ama hazırlıklar bitti sayılır o yüzden rahatım
oğlumda çok şükür sorun çıkarmadı bugün şimdide anakucağında uyuyakaldı kendi kendini sallayıp uykuya dalıyor :)

ay canım maşallah sallanan sandalye niyetine kullanıyor demek ki :) kolay gelsin akşam için ben bütün misafirlerimi sırayla aldım bitirdim :) şimdi ben gidiorum gezmeye

slm kolay gelsin cnm neler psiridin insan niyetliyken hersey pisirei geliyor degilmi ben bu senen tutumiyom orucumu

canım cidden öyle ne kadar nazlı yetişirse yetişsin biraz insaf ama
benim eşimde öyleymiş günlük giyeceği kıyafetleri bile ablası hazırlarmış ama kusura bakmasın ilk zamanlar kendim söylüyordum yardım edermisin diye hamileliğimde alıştı şimdide ben söylemeden yapıyor mesela iftarımızımı ettik o masayı toplar ben makineye yerleştiririm çünkü bebek var ve bende yoruluyorum
merhaba meltemcim
işine karışmak gibi olmasın ama bebeklere 2 yaşına kadar 1 dk bile tv izletmemek gerekiyormuş beyin gelişimi olumsuz yönde etkiliyormuş
önceden bende arada baktırırdım ama profösörden dinledikten sonra açıklamalarıyla bir daha mı asla dedim
merhaba canım
maşallah yakışıklına
ben 3. ayımda oldum canım ama hala olmayanlarda var
ah güzelim ah sende bende ne yaparsak yapalım yaranamayız bunlara
Allah kolaylık versin sana
zaten bütün dedikoduların kaynağı onlarya
ama bende eşime anlatırdım ne duyduysam insanlar abartıyor derdi
ne zamanki en yakın arkadaşımıza gidip konuşmuş kaynanam oda geldi anlattı eşime böyle böyle dedi diye
o zaman inandı
canım yüzümde tebbessümle okudum yazdıklarını
zaman öyle çabuk geçiyor ki ne zaman 5 aylık oldu bile diyorum

Allah kolaylık versin funda cım
slm herkselere uzun zamandirli yazmadim cünki tatildeydim bu pazartesi döndüm yine almanya ya hepiniz iyimisiniz arkadaslar,gecmisi okuyamadim cok uzun...

merhaba canım hoşgeldin türkiyeden sonra almanya nasıl sıkıcı gelmiştir şimdi

slm cnm ewet biraz öle oldu bombos oldum gibi ses seda yok)ama evde isim cok kaynatamin giris yapmasi lasimdi onuda getirdik gelirken kendisi alzeimer hastasi onla ilgileniyom efecime bakiyom gün cabuk bitiyo...

ay canım maşallah sallanan sandalye niyetine kullanıyor demek ki :) kolay gelsin akşam için ben bütün misafirlerimi sırayla aldım bitirdim :) şimdi ben gidiorum gezmeye
evet tatlım sonra da kendi kendine uyuyakalıyor:) aman oyalıyor ya daha ne olsun
ne güzel sende sıranı savmışsın

slm kolay gelsin cnm neler psiridin insan niyetliyken hersey pisirei geliyor degilmi ben bu senen tutumiyom orucumu
sağol canım
sorma gözüm doymuyor bi türlü:)
mercimek çorbası, kağıt kebabı, nohutlu pilav, yaprak sarma, közlenmiş kırmızı biber, yoğurtlu havuç salatası , çoban salata tatlı olarakta gökkuşağı tatlısı yaptım canım . ama pilav ve çoban salata kaldı bi tek erken diye başlamadım onlara

slm cnm ewet biraz öle oldu bombos oldum gibi ses seda yok)ama evde isim cok kaynatamin giris yapmasi lasimdi onuda getirdik gelirken kendisi alzeimer hastasi onla ilgileniyom efecime bakiyom gün cabuk bitiyo...
canımya bende annemlerden gelince öyle oluyorum
Allah şifa versin diyeyim kayınpederine ama zor Rabbim kolaylık versin sana

demek benimkiyle aynı modelde olanlarda var :))) napalım sevdik aldık çekecez.ben en başta yanlış yaptım bu şekilde alıştırmayacaktım

sağol tatlım benim işim bitmeeeeeezzzzz.kim yardım ederse etsin

şuan seni çok ii anlıorum..allah yardımcın olsun eee oğlun büyüdü aklı kesiyor yabancıyı ana babayı ayırt edebiliyor..

jaleeeeeeee döktürmüşsün kızzz eline koluna sağlık..bende kaynanadayım şöölee kurulcam masaya hizmet etsin bana azcık heheheheh

merak ettım bende temızlıge gıderken bazılarına kelek yapardım ama hak edıyolardı senınkı naptı

bende baktım alzaymır hastasına altından almıstım allah yardımcın olsun

jaleeeeeeee döktürmüşsün kızzz eline koluna sağlık..bende kaynanadayım şöölee kurulcam masaya hizmet etsin bana azcık heheheheh
afferın sana devam hanımefendı ol hızmetcılıkten 1 gunlune barı ayrıl sakın eve gelıp iş yapma
jale maşallah hamaratsın.

evet en çok mısafırı jale agırladı bu sene allah kabul etsın

kızlar hepinize merhaba.uzun zaman oldu takip edemedim sizi.en son haziran ayında bakabilmiştim.kızım tam 4 aylık oldu.size sorum şu.oruç tutuyormusunuz acaba.lütfen buna cevap yazın evet yada hayır yazmanız bile yeterli.bu konuyu konuşmuşsunuzdur eminim ama geçmişe bakamıyorum.ben tutmadım hiç ama acaba tutabilirmiyim diye düşünüyorum.bir taraftanda sütüm azalırda bebeğe yetzmezse diye korkuyorum.tutanlarda böyle bir sorun oldumu acaba.

canım ben sadece emziriyorum .tutmuyorum tutmak istesemde eşim tutturmaz zaten.

ben sesimi çıkartmıyorum diye artık sallamamaya başladı.
bazı yerleri iyi temzilmediğini görünce almadım bi daha.

canım maşallah ya .iyi yapmışsın ...

ben osmaniyeli değilim .merkezde oturuyorum.

slm herkselere uzun zamandirli yazmadim cünki tatildeydim bu pazartesi döndüm yine almanya ya hepiniz iyimisiniz arkadaslar,gecmisi okuyamadim cok uzun...

hoşgeldinnnnn.

slm kızlar beni unutmadınız inşallah..

iki aydır tatildeydim mersinde hiç bakamadım.. bu sabah acil dönüş yaptık annem rahim ameliyatında şuan lütfen dualarınızı esirgemeyin (

ben tutmuyorum bebeğim sadece anne sütü alıyor diye.

sedacım hep aklımdaydın tatlım ya....
anneciğin için acil şifalar versin rabbim dualarım annen için...

bugun kuzeye bebek yoğurdu aldım danino benim yoğurdum diye bir bebe yoğurdu çıkarmış,bu meyvalı yoğurtların kutusunda 4 lü satılıyo ama onlardan az buyukçe....
ve normal bizim yediğimi yoğurlar gibi değil daha cıvık ve sulu.... bu arada keçi sutu ile yoğurt tutmuyor...
ben pınarın büyüme sütüyl mayaladım ama tadı ekşmsi geldi sevmei ama bugun verdğim bu yoğurda bayıldı...
içine seftali rende yaptım...hem yoğurt uykuda yapıyor...
sonra havuç suyu denedik bugun ilk defa....
dedes bir süru meyva almış ama hangileri bu ayda verilebilir....
ananas-kivi- nar-incir-siyah üzüm sizce erken bunlar için değilmi....

mrb kızlar bebişim bugün çok huysuzdu şimdi zorla uyuttum çok sayfa birikmiş
TUĞBAcım çok geçmiş olsun yaa umarım birşey çıkmaz bebişinde Allah yardımcın olsun
ÖZGEcim bence üzüm çok güzel olur taze üzüm demi suyunu sıkarsın ben yarın vermeyi düşünüyorum siyah üzümün suyunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…