2010 Nisan Anneleri

zelihacım siyah üzüm suyu bikaç jkez denemiştim ama fzla değil bakalm bende yarın bir salkımı sıkayım anca cıkar suyu yoğurtla karıştırayım,ben yoğurda bisküvide ekledim baya guzel oldu....

kızlar ben prima aktif bebek kullanıyorum çok da memnunum.yalnız dün eşim aktif bebek alacağına -4 numara yokmuş-uyu oyna almış.
kesinlikle tavsiye etmiyorum.hani olur da aalcak olursanız almayın.yan bantlar esnek değil.prima ansıl böle bişey yapmış anlamadım.Allah tan 1 paket almış.

özgecim kayınvalidenin yaptığı çok ayıp olmuş ya.nasıl anne ki oğlunun mutsuzluğunu istiyo.Allah ıslah etsin canım ya.

koy renkli meyveleri en son vermeliymişz.alerji yapma riski çok yüksekmiş.
offf ben daha başlamadım bu ek gıdaya ya.şimdi çok rahatım ver göğsü doysun karnı.
doktorum da daha başlatmadı.1 sonra mecburiyetten başlayacağım zaten.

keçi sütü ben de düşünüyodum ya niye olmamış ki.

geçmişi şöyle bi okudum hatırladıklarımı yazayım keçi sütünden yoğurt yaptım ben bebişim beğendi ama pütür pütür oldu belkide ben yapamadım yapan varsa yorumlarınızı bende beklerim
bu arada regl olmayan varmı demişsiniz bende olmadım daha
buarada ben daha 4-9 bezi kullanıyorum
benim kızında kilo alımı az ben ek gıdaya başladım meyve suyu felan.umarım idrarında bir şey çıkmaz çıkmazsa doktor mama diyecek ama ben vermeyi düşünmüyorum doymuyor olsa ağlardı değilmi yanlışmı düşünüyorum acaba

zelihacım siyah üzüm suyu bikaç jkez denemiştim ama fzla değil bakalm bende yarın bir salkımı sıkayım anca cıkar suyu yoğurtla karıştırayım,ben yoğurda bisküvide ekledim baya guzel oldu....

ben şuan sadece meyve suyu veriyorum bisküvi hiç vermedim yarasın bebişine
faceden silmelere başlamıssın ben daha üye bile olamadım yaaa teknoloji özürlüyüm resmen

ben ılk gunden berı tutuyorum su yu bol ıc bısey olmaz tut derım 8 nısan dogumlu kızım elıme gecenı yedırıyorum
slm kızlar beni unutmadınız inşallah..

iki aydır tatildeydim mersinde hiç bakamadım.. bu sabah acil dönüş yaptık annem rahim ameliyatında şuan lütfen dualarınızı esirgemeyin (
allah acıl sıfalar versın
özgecım hazır gıdalar verme derım ben ne kadar guvenılırkı
seftalı nar bennu 2 gunlukken ıctı karpuzun suyunu 5 gunluk 16 yogurt saatımız havuc la elmayı karıstır bıskuvu fos kılo ayapar ama bende verıyorum yogurdu sade ver meyvelere bıskuvu yada pekmez katabılırsın demır emılımı daha kolay oluyo
beyaz uzumun suyunuda bıskuvıyle verıyorum fazla beklettme 10 dakkadan snr sırke oluyo
ıncırın olgunlarını elımle yedırdım ertesı gun kakasunda ıncır cekırdegı vardı
kıvı 6 ayda verılecek meyve yalat eksıdegılse yesın
özzzzzzzzzzzzzzzzgeee benım koca halcı ya kıvı buz haneymıs vermmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben de kullandım uyu ve oyna ama dıkkat etmedım ozman hareketsızdıler

dogru hrer dr ayrı söluyo

ben şuan sadece meyve suyu veriyorum bisküvi hiç vermedim yarasın bebişine
faceden silmelere başlamıssın ben daha üye bile olamadım yaaa teknoloji özürlüyüm resmen

dogum yapanlarda 2010 ankara annelerınede gelsene
alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

Hanımlar çok moralim bozuk Dün kontrole götürdüm Çağlarımı. 2 ayda ancak 1100 gr alabilmiş. 6,950 gr ve 66,5 cm olmuş. Baş çevresi 41 cm. İdrar tahlili ve kültürü verdik. Sonucu 3 gün sonra alacağız. Beslenmesinde anne sütü diye ısrar ediyordum. Demek ki sütüm yetmiyor. Sağdığımda 150 cc'den çok çıkıyordu halbu ki. Ama artık sütümü verdikten sonra dayayacağım mamayı. Zaten doktoru da beğenmedim. Bizim doçent doktorumuz hastaneden ayrılmış, başka bir doktora gittik. Adam" kilo alımı az" diyor. "Ek gıdalara geçelim mi" diyorum. "Yok gerek yok" diyor. "Mama verin diyor" ancak. Kulağını-Burnunu-Boğazını kontrol eder ya doktorlar. kulağından bir koku geliyor dedim. Baktı kulağına "kulağını pek göremiyorum" deyip bir yorumda bulunamadı. Ne biçim adamlar doktor oluyor yaav Bundan sonra her emzirmeden sonra dayayacam mamayı oğluşuma beslensin kilo alsın, büyüsün yavrum. Başka doktor içinde arayış içine gireceğim. Eski doktoruyla irtibata geçsem başka bir hastaneye transfer oldu mu bilmiyorum. Zaten çalıştığı hastanenin bizim bankayla anlaşmalı hastane olması lazım. Olmazsa doğum yaptığım hastanedeki ilk doktoruna götürürüm. doktor iyiydi ama eve uzak diye onu bırakmıştık. Naapalım gider geliriz anneme yakın.

Mesajımda ek gıdalarla ilgili kimse yorumda bulunmadı. Çoğunluk veriyorsunuz galiba meyva-yoğurt falan. Ne zaman başladınız vermeye. Benim oğluşum 22'sinde 4 ayını dolduruyor. Ne ile başlasam acaba. Doktor verme diyor ama sadece anne sütü de yetmemiş mama ver diyor. Mama yerine doğal meyve sebze versem olmaz mı ki? Çok heyecanlıyım

valla özgur cum ne bulursam verıyorum ben nısan bebeklerı ek gıdaya baslıyora göz at derım sana
8 nısan dogumu 2 aya yakındır seftalı dogdugundan berı elma havuc uzum mmurdum erıgı eve ne aldıysak verdım kavun karpuz sırkelı lımonlu salata suları yukarda ruzenınede yazdım 2 3 gunde yumurta sarısı 1 2 kasık verdım haftada 1 yumurtayı tum vrdım 7 8 olmustur yedıgı yumurtalarr
gunluk yogurt mayalıyorum kahvaltıda yemekte ne varsa verdık agzınaıskembe corbası ıstarvıt hamsı mezgıt dahılllllllllllllllll
daha sor söleyım aklıma gelenler bunlar
sen dr cevap beklıyosun dıye yazmadım ben

iyi geceler kızlar
tugbacım kaç gündür arıycam seni unutuyorum idille ilgilenirken akşamda geç aklıma geliyor inş. bir sorun çıkmıycak canım kaanda izmite dra gelmeyi düşünüyorsanız haberim olsun tanıdık çevre falan çok burda benim önceden özel hastanelerde çalıştığım için hee bu arada biliyorsun kardeşimde anadoluda ama içini ferah tut bunların hepsi tedbir amaçlı bence bişeycik yok kaanda

sedacım hoşgeldin cnm annene çok geçmiş olsun ahmet melih iyidir inş.

jalecim maaş. yine döktürmüş

özgecim kırmızı renkli meyveler alerji yaptıgı için önermiyor drlar yinede sen bilrsin ama beyaz üzüm versen daha iyi olur bence

tuğbacığım inşallah kaanımızda hiç bişeycik çıkmayacak emin ol rabbimin izniyle doktorlar bzen bişeyin üstüne çok düşüyolar canım annesi kaan kaptanımız turp gibi maşallah

jaleciğim bende gelicem valla en sonunda size o meşhurm yemeklerinden tatmaya canım döktürüyosun maşallah

özgeciğim o kayınvalideleri varya rafa kaldırmak lazım son kullanım tarihleri geçtüiği için arıza yapıyolar heyy ALLAHım yaa ne isterker gelinlerden anlamam daha ne olsun torun torba sahibi adamlar şükür edeceklerine hep bişeyler arıyolar yaa

elacığım 2 gündür tutyorum rabbim kabul eğler inşallah bizim kız artık beni emmek istemiyo ancak uykusunda oda 5 dakikak bile etmiyo mamayıda çok yemiyo off yaa bende azar azar başlayacam artık ek gıdaya artırarak ne yapim yaa

selam millet bugun hic nete giremedim belimi sakatladim . gecenlerde yine bel omuz sirt tutuk dolasiyordum ortalikta bu seferki fena oldu ama neyse simidi agri alan bantlardan yapistirdim biraz daha iyi gibi oglene kadar ancak idare edebildim sagolsun vefakar cefakar kocam yardima kostu geldi sabahtan beri yatiyorum ancak aksama girebildim nete su anda siz derin uykulardasiniz burda daha yeni hava karardi..

gecmise goz attiim

OZGE : canim uzulme senin o deli fissek kaynanla bizzat ben ilgilencem istanbula gelip.. tel. acicam kocan seni aldatiyor bir dost deyip kapatcam o zaman senle ugrasmayi birakir kendi derdine yanar ben senin yerinde olsam kayinbabanin gomleginin yakasina bir opucuk atarim gizlice girip yatak odasina dolabini karistrp 2 mektup yaz bi kadinin agzindan bak gor ozaman ozge mozge kaliyomu ortalikta sana gelen kadar ohoooo kudursun azsin ehehehe nasil fikir bu arada temzilik iyi olmus dehledin demek bende dehliyim o vakit o dedigim sahsi :) aramizda :))))

HAYRIYE : sen bence bu kocan yuzunden boyle adin hamarata cikti benimki sagolsun bulasik utu yemek her is gelir elinden o yzuden bak ben tembel kari oldum hayat musterek islerin yarsisi onda ...ee yapmayinca is sana dusuyor naparsin:)

FUNDA : cano mesajini gec aldim bugun nete giremedim hic o sebepten gec yanitladim faceden bakarsin. bu arada okul neden 1 eylulde aciliyor anlamadim derselr yokki . ben sansliyim ocak 18de is basi bide bizim yeni projeler var iznimi uzaticam 1 yil daha sonrasi allah kerim ...

MELTEM: senin mesajinida gec aldim .. kizim seftaliyide yediremedik :) cam rende almamisiz yapamaik olmadi yani anne sutune devam anlayacagin :) ben sana meyve sebze verme demiyorum ver verde simdi ver taa yeni dogdugundan beri veriyon sen ne geregi var anne sutu ilk 6 ayda beyin gelsimini cok etkiliyor zaten 3 aylik bir bebegin midesi golf topu kadarmis yani yumurta buyuklugunde onada tum yumurta kavun karpuz peynir tikarsan cocuk memede 20 dk kalacagina 5 dk atar memeyi doyar hemen zaten omru boyunca yumurta yiyecek kavun karpuz ama bu anne sutu gelemez bidah cicim ama dahada gecmis ola oldu 4 bucuk aylik garide verebilirsin :)) izin veriyorum dermisiimmmm ihihihhiiii:)

IRMEKO ( ozgur ) sende benim kafadansin kiloya takmissin kafayi ama senin ki 22 nisan dogumlu nenrdeyse 7 kilo niye takiyosun benimki 8 nisan 6 bucuk bizimkinin ayarlari 8 kilo oldu ama ben simdi takmiyorum cok artik eskisi kadar. mama versem cok moralim bozulurdu ama diyorumki mamayla 500 gram alacagina anne sutuyle 100 gram alsin misal yani . hem bakiyorum 4 aylik bebek ne yapar diye netten aynilarini yapiyor sesli guluyor donuyor yuvarlaniyor biseyi uzatinca alip kavrayabiliyor el goz kordinasyonu yerinde.. gerisi hikaye .. cok tombalaklar var hastane kapilarinda bosveeeeeeeeeeeerrr

simdilik aklima gelen arkadaslar bunlar atladiysam ozur dilerim hasta bebelere sifa deli analar akil fikir ihsan eyle yarabbi bu mubarek ayda diyerekten bu mesaja son veriyorm sevgiler mucks

JALE yi unuttum ya :) bi ara bana da iki yemek tarifi veriver aklima takilan bisey olursa sana face den yazarim yarin mesela mercimekli kofte deneyecegim ama haslanmis patatesli biliyosan bana kendi tarifini yaz oki

Ne güzel. Bak senin çocuğun büyünce yemek seçmeyecek. Ne olursa yiyecek. Özgür dediydi dersinaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…