bugun kuzeye bebek yoğurdu aldım danino benim yoğurdum diye bir bebe yoğurdu çıkarmış,bu meyvalı yoğurtların kutusunda 4 lü satılıyo ama onlardan az buyukçe....
ve normal bizim yediğimi yoğurlar gibi değil daha cıvık ve sulu.... bu arada keçi sutu ile yoğurt tutmuyor...
ben pınarın büyüme sütüyl mayaladım ama tadı ekşmsi geldi sevmei ama bugun verdğim bu yoğurda bayıldı...
içine seftali rende yaptım...hem yoğurt uykuda yapıyor...
sonra havuç suyu denedik bugun ilk defa....
dedes bir süru meyva almış ama hangileri bu ayda verilebilir....
ananas-kivi- nar-incir-siyah üzüm sizce erken bunlar için değilmi....
zelihacım siyah üzüm suyu bikaç jkez denemiştim ama fzla değil bakalm bende yarın bir salkımı sıkayım anca cıkar suyu yoğurtla karıştırayım,ben yoğurda bisküvide ekledim baya guzel oldu....
kızlar bu gece saat 12 de facedeki eleme başlıyor haberiniz olsun...
şimdilik baya isim yazan var....
ben ılk gunden berı tutuyorum su yu bol ıc bısey olmaz tut derım 8 nısan dogumlu kızım elıme gecenı yedırıyorumkızlar hepinize merhaba.uzun zaman oldu takip edemedim sizi.en son haziran ayında bakabilmiştim.kızım tam 4 aylık oldu.size sorum şu.oruç tutuyormusunuz acaba.lütfen buna cevap yazın evet yada hayır yazmanız bile yeterli.bu konuyu konuşmuşsunuzdur eminim ama geçmişe bakamıyorum.ben tutmadım hiç ama acaba tutabilirmiyim diye düşünüyorum.bir taraftanda sütüm azalırda bebeğe yetzmezse diye korkuyorum.tutanlarda böyle bir sorun oldumu acaba.
allah acıl sıfalar versınslm kızlar beni unutmadınız inşallah..
iki aydır tatildeydim mersinde hiç bakamadım.. bu sabah acil dönüş yaptık annem rahim ameliyatında şuan lütfen dualarınızı esirgemeyin(
özgecım hazır gıdalar verme derım ben ne kadar guvenılırkıbugun kuzeye bebek yoğurdu aldım danino benim yoğurdum diye bir bebe yoğurdu çıkarmış,bu meyvalı yoğurtların kutusunda 4 lü satılıyo ama onlardan az buyukçe....
ve normal bizim yediğimi yoğurlar gibi değil daha cıvık ve sulu.... bu arada keçi sutu ile yoğurt tutmuyor...
ben pınarın büyüme sütüyl mayaladım ama tadı ekşmsi geldi sevmei ama bugun verdğim bu yoğurda bayıldı...
içine seftali rende yaptım...hem yoğurt uykuda yapıyor...
sonra havuç suyu denedik bugun ilk defa....
dedes bir süru meyva almış ama hangileri bu ayda verilebilir....
ananas-kivi- nar-incir-siyah üzüm sizce erken bunlar için değilmi....
ben de kullandım uyu ve oyna ama dıkkat etmedım ozman hareketsızdılerkızlar ben prima aktif bebek kullanıyorum çok da memnunum.yalnız dün eşim aktif bebek alacağına -4 numara yokmuş-uyu oyna almış.
kesinlikle tavsiye etmiyorum.hani olur da aalcak olursanız almayın.yan bantlar esnek değil.prima ansıl böle bişey yapmış anlamadım.Allah tan 1 paket almış.
dogru hrer dr ayrı söluyogeçmişi şöyle bi okudum hatırladıklarımı yazayım keçi sütünden yoğurt yaptım ben bebişim beğendi ama pütür pütür oldu belkide ben yapamadım yapan varsa yorumlarınızı bende beklerim
bu arada regl olmayan varmı demişsiniz bende olmadım daha
buarada ben daha 4-9 bezi kullanıyorum
benim kızında kilo alımı az ben ek gıdaya başladım meyve suyu felan.umarım idrarında bir şey çıkmaz çıkmazsa doktor mama diyecek ama ben vermeyi düşünmüyorum doymuyor olsa ağlardı değilmi yanlışmı düşünüyorum acaba
ben şuan sadece meyve suyu veriyorum bisküvi hiç vermedim yarasın bebişine
faceden silmelere başlamıssın ben daha üye bile olamadım yaaa teknoloji özürlüyüm resmen
Hanımlar çok moralim bozuk Dün kontrole götürdüm Çağlarımı. 2 ayda ancak 1100 gr alabilmiş. 6,950 gr ve 66,5 cm olmuş. Baş çevresi 41 cm. İdrar tahlili ve kültürü verdik. Sonucu 3 gün sonra alacağız. Beslenmesinde anne sütü diye ısrar ediyordum. Demek ki sütüm yetmiyor. Sağdığımda 150 cc'den çok çıkıyordu halbu ki. Ama artık sütümü verdikten sonra dayayacağım mamayı. Zaten doktoru da beğenmedim. Bizim doçent doktorumuz hastaneden ayrılmış, başka bir doktora gittik. Adam" kilo alımı az" diyor. "Ek gıdalara geçelim mi" diyorum. "Yok gerek yok" diyor. "Mama verin diyor" ancak. Kulağını-Burnunu-Boğazını kontrol eder ya doktorlar. kulağından bir koku geliyor dedim. Baktı kulağına "kulağını pek göremiyorum" deyip bir yorumda bulunamadı. Ne biçim adamlar doktor oluyor yaav Bundan sonra her emzirmeden sonra dayayacam mamayı oğluşuma beslensin kilo alsın, büyüsün yavrum. Başka doktor içinde arayış içine gireceğim. Eski doktoruyla irtibata geçsem başka bir hastaneye transfer oldu mu bilmiyorum. Zaten çalıştığı hastanenin bizim bankayla anlaşmalı hastane olması lazım. Olmazsa doğum yaptığım hastanedeki ilk doktoruna götürürüm. doktor iyiydi ama eve uzak diye onu bırakmıştık. Naapalım gider geliriz anneme yakın.
Mesajımda ek gıdalarla ilgili kimse yorumda bulunmadı. Çoğunluk veriyorsunuz galiba meyva-yoğurt falan. Ne zaman başladınız vermeye. Benim oğluşum 22'sinde 4 ayını dolduruyor. Ne ile başlasam acaba. Doktor verme diyor ama sadece anne sütü de yetmemiş mama ver diyor. Mama yerine doğal meyve sebze versem olmaz mı ki? Çok heyecanlıyım
ewt elemeye başlıyorum hayırlı ve uğurlu olsun kızlar....
bu bahar tezmizliği gibi bişi oldu...
valla özgur cum ne bulursam verıyorum ben nısan bebeklerı ek gıdaya baslıyora göz at derım sana
8 nısan dogumu 2 aya yakındır seftalı dogdugundan berı elma havuc uzum mmurdum erıgı eve ne aldıysak verdım kavun karpuz sırkelı lımonlu salata suları yukarda ruzenınede yazdım 2 3 gunde yumurta sarısı 1 2 kasık verdım haftada 1 yumurtayı tum vrdım 7 8 olmustur yedıgı yumurtalarr
gunluk yogurt mayalıyorum kahvaltıda yemekte ne varsa verdık agzınaıskembe corbası ıstarvıt hamsı mezgıt dahılllllllllllllllll
daha sor söleyım aklıma gelenler bunlar
sen dr cevap beklıyosun dıye yazmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?