merhaba kızlarr
nasılsınız bugün
dün misafirlerim gittiğinde 2 ye geliyordu tlf nun saatini 3.30 a kurdum yattım ama mutfakta unutmuşum
oğlumun sesine uyandım 4.20 geçe bi baktım iftara 10 dk var apar topar yemek yedik
valla oğluşum olmasaydı yanmıştık sahursuz oruç tutacaktık:)
tabii bu msj ı yazalı nerdeyse 1 saat olacak kızlar alıntılarımı yaptım yusufçuk uyanınca cvp yazamadım
JALE yi unuttum ya :) bi ara bana da iki yemek tarifi veriver aklima takilan bisey olursa sana face den yazarim yarin mesela mercimekli kofte deneyecegim ama haslanmis patatesli biliyosan bana kendi tarifini yaz oki
yaaa nasıl unutursun beni bakimm::)
sor tabi tatlım ama öyle aman aman bişey bildiğim yok bakma net sağolsun o sayede öğrendim bende. mercimekli köfteyi hiç patatesli yapmadım ben
günaydın kızlarrrr.
kızım bugün büyük bi yaramazlık yaptı...
oyun halısını tv sehpasının önüne koymuştum ama çok yakın değildi.alt katta da radyasyonu emsin diye küçük kaktüslerim vardı.
benim kız debelene debelene oraya kadar gel kaktüsleri tepikle,hoparlörleri devir.
bi geldim heryer toprak içinde.Allah tan ayağına pijama vardı da batmamış dikenler.
nasıl o kadar gelebilmiş anlamadım. bi de gülüyo zilli.
bak sen prensese büyümüşte yaramazlık yaparmış ama yinede Allah korumuş tatlım desene bir dk bile yalnız bırakmamak lazım artık kuzuları
bugun kuzeye bebek yoğurdu aldım danino benim yoğurdum diye bir bebe yoğurdu çıkarmış,bu meyvalı yoğurtların kutusunda 4 lü satılıyo ama onlardan az buyukçe....
ve normal bizim yediğimi yoğurlar gibi değil daha cıvık ve sulu.... bu arada keçi sutu ile yoğurt tutmuyor...
ben pınarın büyüme sütüyl mayaladım ama tadı ekşmsi geldi sevmei ama bugun verdğim bu yoğurda bayıldı...
içine seftali rende yaptım...hem yoğurt uykuda yapıyor...
sonra havuç suyu denedik bugun ilk defa....
dedes bir süru meyva almış ama hangileri bu ayda verilebilir....
ananas-kivi- nar-incir-siyah üzüm sizce erken bunlar için değilmi....
keçi sütü ile ben yaptım ama benimki tuttu özgecim
ben denemedim ama üzüm suyu verebilirsin pekala
kızlar ben prima aktif bebek kullanıyorum çok da memnunum.yalnız dün eşim aktif bebek alacağına -4 numara yokmuş-uyu oyna almış.
kesinlikle tavsiye etmiyorum.hani olur da aalcak olursanız almayın.yan bantlar esnek değil.prima ansıl böle bişey yapmış anlamadım.Allah tan 1 paket almış.
hımm uyardığın iyi oldu canım
geçmişi şöyle bi okudum hatırladıklarımı yazayım keçi sütünden yoğurt yaptım ben bebişim beğendi ama pütür pütür oldu belkide ben yapamadım yapan varsa yorumlarınızı bende beklerim
bu arada regl olmayan varmı demişsiniz bende olmadım daha
buarada ben daha 4-9 bezi kullanıyorum
benim kızında kilo alımı az ben ek gıdaya başladım meyve suyu felan.umarım idrarında bir şey çıkmaz çıkmazsa doktor mama diyecek ama ben vermeyi düşünmüyorum doymuyor olsa ağlardı değilmi yanlışmı düşünüyorum acaba
canım ben yaptım ama bi sorun yaşamadım
küçük meyve püresi kavanozunda yaptım 1 çay bardağı süte 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt ekledim
ama dediğin gibi doymasa ağlardı bizim öyle oluyor du
Mama sandalyesi alan var mııı?
ben daha almadım almayı düşünüyorum
Hanımlar çok moralim bozuk Dün kontrole götürdüm Çağlarımı. 2 ayda ancak 1100 gr alabilmiş. 6,950 gr ve 66,5 cm olmuş. Baş çevresi 41 cm. İdrar tahlili ve kültürü verdik. Sonucu 3 gün sonra alacağız. Beslenmesinde anne sütü diye ısrar ediyordum. Demek ki sütüm yetmiyor. Sağdığımda 150 cc'den çok çıkıyordu halbu ki. Ama artık sütümü verdikten sonra dayayacağım mamayı. Zaten doktoru da beğenmedim. Bizim doçent doktorumuz hastaneden ayrılmış, başka bir doktora gittik. Adam" kilo alımı az" diyor. "Ek gıdalara geçelim mi" diyorum. "Yok gerek yok" diyor. "Mama verin diyor" ancak. Kulağını-Burnunu-Boğazını kontrol eder ya doktorlar. kulağından bir koku geliyor dedim. Baktı kulağına "kulağını pek göremiyorum" deyip bir yorumda bulunamadı. Ne biçim adamlar doktor oluyor yaav Bundan sonra her emzirmeden sonra dayayacam mamayı oğluşuma beslensin kilo alsın, büyüsün yavrum. Başka doktor içinde arayış içine gireceğim. Eski doktoruyla irtibata geçsem başka bir hastaneye transfer oldu mu bilmiyorum. Zaten çalıştığı hastanenin bizim bankayla anlaşmalı hastane olması lazım. Olmazsa doğum yaptığım hastanedeki ilk doktoruna götürürüm. doktor iyiydi ama eve uzak diye onu bırakmıştık. Naapalım gider geliriz anneme yakın.
Mesajımda ek gıdalarla ilgili kimse yorumda bulunmadı. Çoğunluk veriyorsunuz galiba meyva-yoğurt falan. Ne zaman başladınız vermeye. Benim oğluşum 22'sinde 4 ayını dolduruyor. Ne ile başlasam acaba. Doktor verme diyor ama sadece anne sütü de yetmemiş mama ver diyor. Mama yerine doğal meyve sebze versem olmaz mı ki? Çok heyecanlıyım
canım ben yazmıştım diye hatırlıyorum . biz 4. ayında başladık meyvelere çünkü sadece mama ile besleniyor oğlum ilk hafta sadece sularından verdim sonraki hafta meyve püresi, sebze püresi ve yoğurtla da devam ettim. ama şöyle bir yanılgıda bulunma bir kase yemiyorlar en fazla yedikleri 3-4 tatlı kaşığı yine formül mama veriyorum ben
iyi geceler kızlar
tugbacım kaç gündür arıycam seni unutuyorum idille ilgilenirken akşamda geç aklıma geliyor inş. bir sorun çıkmıycak canım kaanda izmite dra gelmeyi düşünüyorsanız haberim olsun tanıdık çevre falan çok burda benim önceden özel hastanelerde çalıştığım için hee bu arada biliyorsun kardeşimde anadoluda ama içini ferah tut bunların hepsi tedbir amaçlı bence bişeycik yok kaanda
sedacım hoşgeldin cnm annene çok geçmiş olsun ahmet melih iyidir inş.
jalecim maaş. yine döktürmüş
özgecim kırmızı renkli meyveler alerji yaptıgı için önermiyor drlar yinede sen bilrsin ama beyaz üzüm versen daha iyi olur bence
iyi geceler tatlım karşılaşamıyoruz bir türlü
teşekkür ederim bu arada :)
tuğbacığım inşallah kaanımızda hiç bişeycik çıkmayacak emin ol rabbimin izniyle doktorlar bzen bişeyin üstüne çok düşüyolar canım annesi kaan kaptanımız turp gibi maşallah
jaleciğim bende gelicem valla en sonunda size o meşhurm yemeklerinden tatmaya canım döktürüyosun maşallah
özgeciğim o kayınvalideleri varya rafa kaldırmak lazım son kullanım tarihleri geçtüiği için arıza yapıyolar heyy ALLAHım yaa ne isterker gelinlerden anlamam daha ne olsun torun torba sahibi adamlar şükür edeceklerine hep bişeyler arıyolar yaa
ayy keşke gelsen tatlımya ne kadar mutlu olurum bilemezsin hem istediğin yemek olsun yaparım valla
jaleeeeeeee döktürmüşsün kızzz eline koluna sağlık..bende kaynanadayım şöölee kurulcam masaya hizmet etsin bana azcık heheheheh
hayriyecimm sağol şekerim
ohh keyfini çıkar valla
jale maşallah hamaratsın.
canım benim sağol sadece yemek yapmayı seviyorum
merak ettım bende temızlıge gıderken bazılarına kelek yapardım ama hak edıyolardı senınkı naptı
bende baktım alzaymır hastasına altından almıstım allah yardımcın olsun
afferın sana devam hanımefendı ol hızmetcılıkten 1 gunlune barı ayrıl sakın eve gelıp iş

yapma
evet en çok mısafırı jale agırladı bu sene allah kabul etsın
Allah razı olsun meltemcim
kızlar hepinize merhaba.uzun zaman oldu takip edemedim sizi.en son haziran ayında bakabilmiştim.kızım tam 4 aylık oldu.size sorum şu.oruç tutuyormusunuz acaba.lütfen buna cevap yazın evet yada hayır yazmanız bile yeterli.bu konuyu konuşmuşsunuzdur eminim ama geçmişe bakamıyorum.ben tutmadım hiç ama acaba tutabilirmiyim diye düşünüyorum.bir taraftanda sütüm azalırda bebeğe yetzmezse diye korkuyorum.tutanlarda böyle bir sorun oldumu acaba.
elacım oğlum süt almadığı için ben tutuyorum ama emziriyor olsaydım tutmazdım sonuçta dinimiz bu konuda ruhsat vermiş
slm kızlar beni unutmadınız inşallah..
iki aydır tatildeydim mersinde hiç bakamadım.. bu sabah acil dönüş yaptık annem rahim ameliyatında şuan lütfen dualarınızı esirgemeyin

(
seda cım unutmadık tabikii tahmin etmiştim tatilde oğlunu yakışıklı oğlun nasıl?
çok geçmiş olsun anneciğine rabbim acil şifalar versin