- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
filizcim çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyisindir şimdi
klava:
sorma canımyaa bu akşamda iftara gideceğiz kesin yine sorun çıkarırAYNEN canım zamanlamaları müthiş maşallah.
canım ben kucağıma almıyordum hiç ama iftar vakti tam uyku saatine denk geliyor huysuzluk son safhaya varıyor artıkbennuyu halıya koyuyoruz 10 dak sonra yerı degısıyor
artık hareketlendıler canım
kımse almadı daha erken yastıga yatırıp yada ana kucagında yedırıyorum ben
dıgerlerınıde ötle buyuttum
masallh hanım fendılıgı almısın elıne
afıyet olsun elma havuc suyuda guzel oluyo
o nekı ben dogdu dogalı bennu kucagımda olmadan yemek yemedım sayılır
merhaba canım maşallah oğlunamerhaba hanımlar çok önceleri üye olmuştum ama siteye girmiyordum evde canım sıkıldı bi bakıyım dedim artık sürekli buralarda olacam beni aranıza alırsınız heralde :) oğlum 30 nisan doğumlu...
senin şu eşine ne demeli bilmem canımslm kızlar napıyonunerhabz dukkana geldim yemek yapmaya gitcm sonra....
bu arada kocam dukkan tutmuş bilin nede kendi abi ve ablasını dukkanlarının dibinde......
şok şok şok

canım öyle çabuk geçiyor ki zaman bak 5 aylık bile oldu bizim kuzularahh ne güzel sizin hamileliğiniz geçmiş:)
bende 2011 nisan annesiyim
inş. şu bulantılar çabucak geçer
canımdan bezdim çünkü
benimkide emmiyor canımoğluşumun adı hızır deha teyzesi ...tek sorunumuz var emmiyo mama yiyo bu yüzden biraz üzülüyorum başka sorunumuz yok çok şükür,maşallah oğluşum beni uykusuz bile bırakmıyor bide emseydi çok iyi olacaktı...
ne kadar anlayışsız bir kadın böyle yaa rabbim sabır versin hacer cimayy hele şükür alıntılar bitti yaa bu çocuklardan yazmaya bile vakit yok pc açık ama ben bakamıyom tabii neyse
dün görümcem yemee çağırmıştı biz kayın validemle altlı üstlüyüz neyse gittik yemek yenildi benim oğln durmuyor zorla yemek yedik babaı ile dönüşümlü olarak neyse yemketen snra süt verim dedim sıpanında emeceği tuttu 25 dk falan yedi neyse yusufu göndermiş kaynana olcak cadoloz çabu olsun namaza gidecez iş var sofrayı kaldıramadan meme verdim yaa neyse kaldırmışlar herkes namaza gidecek görümcem allah var ben gitmemeyim demi ama camiyede gitmek istiyor neyse bulaşık makineside bozulmuş 15 kişide iftara çağırmış kaynana diyoki ne yapa bildiysen yap benim şarteller attı annne dedim zaten bişey yapamam yasin kkanepeden düşer babası yanınada diye gelmişim işt biri klcak yanında obakar yok dedi kanepeden düşer ağlar gelsin beraber yıkarız aman allahım mor oldu resmen hee kız yorulmasın gelin salak nasılsa neyse ama yine dayanamadım ıkadım bulaşıkları yazık kadıncağız oruç oruç ağır ağır yemekler yapmış yorulmuş allahım hayrımı kabul etsin bana geldiğinde de yapar ama önceden böyle değildi bize karşı neyse düzeldi allah korkusu girdi içine ahh kaynanada düzelse biraz bi leine sağlık demedi yaa görümcem kaç defa dedi keşke yıkamasaydın namaza giderkende sakın yıkama çoktur gelelim beraber yıkarız dedi bende bu evden bi çıksam hayırlısı ile bi uzaklaşsam ahh ahh
valla hiç bilmiyorum canımbu arada kızlar bişey diyecem şimdi yaz yaa hertürlü meyve var kışın bukadar çeşit olmayacak hazır üründe kullanma pek bana doal gelmiyor ne yapabilirim acaba şeftaliyi marmelat gibi yapsam şekersiz olarak kavanozda saklasam bozulurmu sonuçta hazır ürünlerde bozulmaması için kkoryucu madde mutlka var bide bu ürünlerde jelatin varmış oda bebek için ii değimiş bide domuz yağından üretiliyomuş yaa pek güvenemiyorum sizce meyveyi nasıl saklamalıyım önerilerinizi bekliyorum sebzeler yine konserve şekline saklanıyor ama meyve yaa