• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Nisan Anneleri

filizcim çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyisindir şimdi

AYNEN canım zamanlamaları müthiş maşallah.
sorma canımyaa bu akşamda iftara gideceğiz kesin yine sorun çıkarır

bennuyu halıya koyuyoruz 10 dak sonra yerı degısıyor
artık hareketlendıler canım

kımse almadı daha erken yastıga yatırıp yada ana kucagında yedırıyorum ben
dıgerlerınıde ötle buyuttum

masallh hanım fendılıgı almısın elıne

afıyet olsun elma havuc suyuda guzel oluyo

o nekı ben dogdu dogalı bennu kucagımda olmadan yemek yemedım sayılır
canım ben kucağıma almıyordum hiç ama iftar vakti tam uyku saatine denk geliyor huysuzluk son safhaya varıyor artık
merhaba hanımlar çok önceleri üye olmuştum ama siteye girmiyordum evde canım sıkıldı bi bakıyım dedim artık sürekli buralarda olacam beni aranıza alırsınız heralde :) oğlum 30 nisan doğumlu...
merhaba canım maşallah oğluna
slm kızlar napıyonunerhabz dukkana geldim yemek yapmaya gitcm sonra....
bu arada kocam dukkan tutmuş bilin nede kendi abi ve ablasını dukkanlarının dibinde......
şok şok şok
senin şu eşine ne demeli bilmem canım :oklava:
ahh ne güzel sizin hamileliğiniz geçmiş:)
bende 2011 nisan annesiyim
inş. şu bulantılar çabucak geçer
canımdan bezdim çünkü
canım öyle çabuk geçiyor ki zaman bak 5 aylık bile oldu bizim kuzular
oğluşumun adı hızır deha teyzesi ...tek sorunumuz var emmiyo mama yiyo bu yüzden biraz üzülüyorum başka sorunumuz yok çok şükür,maşallah oğluşum beni uykusuz bile bırakmıyor bide emseydi çok iyi olacaktı...
benimkide emmiyor canım
ayy hele şükür alıntılar bitti yaa bu çocuklardan yazmaya bile vakit yok pc açık ama ben bakamıyom tabii neyse
dün görümcem yemee çağırmıştı biz kayın validemle altlı üstlüyüz neyse gittik yemek yenildi benim oğln durmuyor zorla yemek yedik babaı ile dönüşümlü olarak neyse yemketen snra süt verim dedim sıpanında emeceği tuttu 25 dk falan yedi neyse yusufu göndermiş kaynana olcak cadoloz çabu olsun namaza gidecez iş var sofrayı kaldıramadan meme verdim yaa neyse kaldırmışlar herkes namaza gidecek görümcem allah var ben gitmemeyim demi ama camiyede gitmek istiyor neyse bulaşık makineside bozulmuş 15 kişide iftara çağırmış kaynana diyoki ne yapa bildiysen yap benim şarteller attı annne dedim zaten bişey yapamam yasin kkanepeden düşer babası yanınada diye gelmişim işt biri klcak yanında obakar yok dedi kanepeden düşer ağlar gelsin beraber yıkarız aman allahım mor oldu resmen hee kız yorulmasın gelin salak nasılsa neyse ama yine dayanamadım ıkadım bulaşıkları yazık kadıncağız oruç oruç ağır ağır yemekler yapmış yorulmuş allahım hayrımı kabul etsin bana geldiğinde de yapar ama önceden böyle değildi bize karşı neyse düzeldi allah korkusu girdi içine ahh kaynanada düzelse biraz bi leine sağlık demedi yaa görümcem kaç defa dedi keşke yıkamasaydın namaza giderkende sakın yıkama çoktur gelelim beraber yıkarız dedi bende bu evden bi çıksam hayırlısı ile bi uzaklaşsam ahh ahh
ne kadar anlayışsız bir kadın böyle yaa rabbim sabır versin hacer cim
bu arada kızlar bişey diyecem şimdi yaz yaa hertürlü meyve var kışın bukadar çeşit olmayacak hazır üründe kullanma pek bana doal gelmiyor ne yapabilirim acaba şeftaliyi marmelat gibi yapsam şekersiz olarak kavanozda saklasam bozulurmu sonuçta hazır ürünlerde bozulmaması için kkoryucu madde mutlka var bide bu ürünlerde jelatin varmış oda bebek için ii değimiş bide domuz yağından üretiliyomuş yaa pek güvenemiyorum sizce meyveyi nasıl saklamalıyım önerilerinizi bekliyorum sebzeler yine konserve şekline saklanıyor ama meyve yaa
valla hiç bilmiyorum canım

ayy hele şükür alıntılar bitti yaa bu çocuklardan yazmaya bile vakit yok pc açık ama ben bakamıyom tabii neyse
dün görümcem yemee çağırmıştı biz kayın validemle altlı üstlüyüz neyse gittik yemek yenildi benim oğln durmuyor zorla yemek yedik babaı ile dönüşümlü olarak neyse yemketen snra süt verim dedim sıpanında emeceği tuttu 25 dk falan yedi neyse yusufu göndermiş kaynana olcak cadoloz çabu olsun namaza gidecez iş var sofrayı kaldıramadan meme verdim yaa neyse kaldırmışlar herkes namaza gidecek görümcem allah var ben gitmemeyim demi ama camiyede gitmek istiyor neyse bulaşık makineside bozulmuş 15 kişide iftara çağırmış kaynana diyoki ne yapa bildiysen yap benim şarteller attı annne dedim zaten bişey yapamam yasin kkanepeden düşer babası yanınada diye gelmişim işt biri klcak yanında obakar yok dedi kanepeden düşer ağlar gelsin beraber yıkarız aman allahım mor oldu resmen hee kız yorulmasın gelin salak nasılsa neyse ama yine dayanamadım ıkadım bulaşıkları yazık kadıncağız oruç oruç ağır ağır yemekler yapmış yorulmuş allahım hayrımı kabul etsin bana geldiğinde de yapar ama önceden böyle değildi bize karşı neyse düzeldi allah korkusu girdi içine ahh kaynanada düzelse biraz bi leine sağlık demedi yaa görümcem kaç defa dedi keşke yıkamasaydın namaza giderkende sakın yıkama çoktur gelelim beraber yıkarız dedi bende bu evden bi çıksam hayırlısı ile bi uzaklaşsam ahh ahh

bazen insanlar tam dayaklık oluyor.

slm herkese
fılızcım cok gecmıs olsun canım valla bende tutuldum bır ara bebeyagıyla masaj yaptırdım maalesef hıcbır ılac kullanamadıgımız ıcın ve cok ıyı gelmıstı cabucakta gecmıstı canım

ozgecım allah sabır versın sana ısın cok zor

lıfecıty ıns bebısını saglıkla kucagına alırsın caım ben 9 ay kustum son bıkac ay artık bogazım yara olmustu kan kusuyordum hıc bıtmeyecek gıbıydı ama cok sukur bıttı kızım yanımda ve o gunlerı tebessumle hatırlıyorum ıns senın cabucak gecer

laroxyl aramıza hosgeldın

jalecım karsılasamıyoruz evet cnm yaaa ozlestık valla

canımya misafirler sabahlamak çok zevklide malesef bizim bebekler olunca geriye yorgunluk kalıyor
akşamında pek keyifli geçmiş ne güzel maşallah kayınvaldene de :)
bizde bu akşam iftara davetliyiz
ahmet yusuf ta tam ezan okunuyor huysuzlanmaya başlıyor boğazımıza diziliyor yediklerimiz

Neden bu çocuklar tam iftar saati mızmız olurlar, tüm gün oruç tutmuşlar gibikaydirigubbakcemile3
Karnını önceden doyurduğum halde vikvikvik bağırıyor. Uykusu geliyor herhaldeakannehir
Biz de bu akşam kayınvalidede iftar yaptık:) Ama Çağlar herzamanki gibidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bir de orada kesinlikle beni emmek istemiyor:( Anlıyor mu ne ona bakmak istemediklerinisempatiksalakcinni

kızlar okudum ama alıntı yapamıyorum moralım cok bozuk kusura bakmayın
özge sana bısey sorcam
5 i bıryede zayıflama cayı varya sen bılıyomusunnbılmıyorum ama kocısıne bı sorsana ondan içmek istıyom o benı ıyı zayıflatıyodu
bugun sorarsan msn den cvp yazabılırsın

canımya misafirler sabahlamak çok zevklide malesef bizim bebekler olunca geriye yorgunluk kalıyor
ahmet yusuf ta tam ezan okunuyor huysuzlanmaya başlıyor boğazımıza diziliyor yediklerimiz

bennuyu halıya koyuyoruz 10 dak sonra yerı degısıyor
artık hareketlendıler canım

kımse almadı daha erken yastıga yatırıp yada ana kucagında yedırıyorum ben
dıgerlerınıde ötle buyuttum

masallh hanım fendılıgı almısın elıne

afıyet olsun elma havuc suyuda guzel oluyo

o nekı ben dogdu dogalı bennu kucagımda olmadan yemek yemedım sayılır

Boğazına kaçırırım diye çok korkuyorum yaa. Yatırarak nasıl yediriyorsun? Ana kucağı yine en sağlıklısı herhalde (dikleştirip tabii)
Biz de yemeğimizi hep kucakta yiyoruz, hem de çoğu zaman ayakta ya da ana kucağında yatar ben ayağımla sallarım. Ayakklarım kas yapçek valla:))

delircem yakındır yangı var diye bağırcam allahım ne oluyor benim kocama neden değişti böle....
annemdeyiz iyi hoş geldi tamam,ama mecbur olmasa o haytada gelemezdi biliorum
burnumdan getiriyo,annemler herkes etrafıda pervane ama yok yaranamıyor kimse...
bana neler yapıyor burdayız diye bugun dayanamadı gitcez artık falan dedi,dedim kavga etmek istemiyorum sus bence,dyor zaten dukkanı tutdum bundansonra istesende anana gelemzsin,orası bir alışveiş merkezinin içinde sabah 10 akşam 10 muş pazarda acık haliyle...kaldınmı o çok istemediğin eve ,kaldınmı benim anamın yanına demezmi...
resmen kan yutup belli etmiyorum annemdeyim ama gelin bide bana sorun...
canımdan bezdirdi beni...annemler çocuğu sevse suç,tvnin sesi yuksek çıksa suç,yemek tuzlu olsa suç,kardeşim ses cıkarsa suç,evden birisi coukla illgilense yemeğini yedirse suç....
bugun akşam benle tartıştığı konu suydu neymiş neden cep telefonunumun sesini değiştirmişim,çalışyomu açmamışım ,kim karıştrmış mış mış mış....
yok yok a kaldı kafayı yıcem...
o aptal abisi aklına grmiş neymiş dukkana bayan eleman alıncakmış,bu iş kadın işiymiş ben yapamıycamı göre kadın gerekmiş....
ben bu adamı boşarım arkasından da bir bardak su su içerim oh derim .....
geliyo soldan soldan bana....bi tutcak damarım....

slm kızlar napıyonuz dukkana geldim yemek yapmaya gitcm sonra....
bu arada kocam dukkan tutmuş bilin nede kendi abi ve ablasını dukkanlarının dibinde......
şok şok şok

amaan ailesinden ayrı yapamıyor goncan. Ama asıl ailesinin eşi ve çocuğu olduğunu öğrenmeli. Ne o öyle ana, abi, bacı içiçe, yılış yılış......çıkçıkçık hiç olmamış:oklava:

kızlar okudum ama alıntı yapamıyorum moralım cok bozuk kusura bakmayın
özge sana bısey sorcam
5 i bıryede zayıflama cayı varya sen bılıyomusunnbılmıyorum ama kocısıne bı sorsana ondan içmek istıyom o benı ıyı zayıflatıyodu
bugun sorarsan msn den cvp yazabılırsın

hayırdır sana ne oldu yaw....
bence kullnma emzien annesin....
sütünün kaliteini düşürme,tadını bozma derim...ne zman sütten ketin o zaman ne istersen iç,hangi zayıflama yolunu istersen kullan ama şimdi değil

merhaba hanımlar çok önceleri üye olmuştum ama siteye girmiyordum evde canım sıkıldı bi bakıyım dedim artık sürekli buralarda olacam beni aranıza alırsınız heralde :) oğlum 30 nisan doğumlu...

Almazmıyız hiç, gel canımgel
Adın ne, bebeğinin ismi? Balki yazmışsındır ama ben bu sayfanın hızına yetişemiyorum da kusura bakmabilmiyorumkismile

canımdan bezdim çünkü

Aaaah ahhh, ağzımda naneli sakız olmadan yaşayamazhale gelmiştim.şakkıdı Ta sonunda ondan da tiksindim.
Ama hepsi geçiyor bir süre sonra, bebişini kucağına alacağın güzel günleri düşün:CüvCüv::emir_bebek:

ya ben alacağım daha ama almadım püffffff.

valla murat taksi parası.mama sandalyesi için acayip bir para.
evet ya çok pahalı.

canımdan bezdim çünkü
canım 6 ay kkustum gece gündüz ama o günler çok güzeldi.bebişim içindeyken.
tadını çıkar.

inanmıyorum ya.kendisi de anne ya.Allah a havale et .

bu arada kızlar bişey diyecem şimdi yaz yaa hertürlü meyve var kışın bukadar çeşit olmayacak hazır üründe kullanma pek bana doal gelmiyor ne yapabilirim acaba şeftaliyi marmelat gibi yapsam şekersiz olarak kavanozda saklasam bozulurmu sonuçta hazır ürünlerde bozulmaması için kkoryucu madde mutlka var bide bu ürünlerde jelatin varmış oda bebek için ii değimiş bide domuz yağından üretiliyomuş yaa pek güvenemiyorum sizce meyveyi nasıl saklamalıyım önerilerinizi bekliyorum sebzeler yine konserve şekline saklanıyor ama meyve yaa
aa evet çok haklısın.araştırmal lazım.

akşam gene görüşürük kızlar y muhabbet ii geliyor vallahi sahura kadar oturalım
özge bu enrjiyi nerden buluyosun maşallah.ben 12 lunca bayılıyorum .

slm herkese
fılızcım cok gecmıs olsun canım valla bende tutuldum bır ara bebeyagıyla masaj yaptırdım maalesef hıcbır ılac kullanamadıgımız ıcın ve cok ıyı gelmıstı cabucakta gecmıstı canım

ozgecım allah sabır versın sana ısın cok zor

lıfecıty ıns bebısını saglıkla kucagına alırsın caım ben 9 ay kustum son bıkac ay artık bogazım yara olmustu kan kusuyordum hıc bıtmeyecek gıbıydı ama cok sukur bıttı kızım yanımda ve o gunlerı tebessumle hatırlıyorum ıns senın cabucak gecer

laroxyl aramıza hosgeldın

jalecım karsılasamıyoruz evet cnm yaaa ozlestık valla
selam canım,

Neden bu çocuklar tam iftar saati mızmız olurlar, tüm gün oruç tutmuşlar gibikaydirigubbakcemile3
Karnını önceden doyurduğum halde vikvikvik bağırıyor. Uykusu geliyor herhaldeakannehir
Biz de bu akşam kayınvalidede iftar yaptık:) Ama Çağlar herzamanki gibidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bir de orada kesinlikle beni emmek istemiyor:( Anlıyor mu ne ona bakmak istemediklerinisempatiksalakcinni
anlıyodur kesin:)

delircem yakındır yangı var diye bağırcam allahım ne oluyor benim kocama neden değişti böle....
annemdeyiz iyi hoş geldi tamam,ama mecbur olmasa o haytada gelemezdi biliorum
burnumdan getiriyo,annemler herkes etrafıda pervane ama yok yaranamıyor kimse...
bana neler yapıyor burdayız diye bugun dayanamadı gitcez artık falan dedi,dedim kavga etmek istemiyorum sus bence,dyor zaten dukkanı tutdum bundansonra istesende anana gelemzsin,orası bir alışveiş merkezinin içinde sabah 10 akşam 10 muş pazarda acık haliyle...kaldınmı o çok istemediğin eve ,kaldınmı benim anamın yanına demezmi...
resmen kan yutup belli etmiyorum annemdeyim ama gelin bide bana sorun...
canımdan bezdirdi beni...annemler çocuğu sevse suç,tvnin sesi yuksek çıksa suç,yemek tuzlu olsa suç,kardeşim ses cıkarsa suç,evden birisi coukla illgilense yemeğini yedirse suç....
bugun akşam benle tartıştığı konu suydu neymiş neden cep telefonunumun sesini değiştirmişim,çalışyomu açmamışım ,kim karıştrmış mış mış mış....
yok yok a kaldı kafayı yıcem...
o aptal abisi aklına grmiş neymiş dukkana bayan eleman alıncakmış,bu iş kadın işiymiş ben yapamıycamı göre kadın gerekmiş....
ben bu adamı boşarım arkasından da bir bardak su su içerim oh derim .....
geliyo soldan soldan bana....bi tutcak damarım....

özge ya.kocan afedersin ama tam dayaklık.çok üzüyor seni ya.

bende mama snadelyesi almadım ama alırmıyım onuda bilmiyprum açıkçası gerek varmı acaba hiç de düşünmedim

Bence gereek var canm. Kızıma almadım. Bebek arabasında yediriyorduk. Büyüdükçe huy değiştirdi. Yemekte nazlandı. Yesin diye evin içinde gezdire gezdire yedirdik. Şimdi 6 yaşına geldi halen sofraya oturtmaya zorlanıyorum. :(Oğluma alalım mama sandalyesini otursun sofrada yanımızda yesin hep beraber. Eskiden sofra adabı diye birşey var diimi ama:umursamaz:

Almazmıyız hiç, gel canımgel
Adın ne, bebeğinin ismi? Balki yazmışsındır ama ben bu sayfanın hızına yetişemiyorum da kusura bakmabilmiyorumkismile

geldim bileee opuyorumnanaktan adım sevda oğluşumun adı hızır deha birde büyük oğluşum var ismail barani2. kez anne olmak çok güzelmiş söylemek istedim

maşallah nisan annelerineeeeeeeeeeeee online olan ne kadar çok arkadaş var.

biz dünürdeyizzzzzzzzzzzz : )

iyi akşamlarr kızlar..
az geçmişe baktımda ek gıdalara geçilmiş.. ben daha hiçbirşey vermedim oğluma 3. ayda hiç kilo almamıştı.. mersinde tatildeydik sünnet oldu bır hafta ağladı durmadı.. üstüne kusmalı ishal iki gün hastnede yattık.. bu ay şükür 1 kilo almış ama daha yeni 7 kilo olduk.. doktor başlama diyor bende başlamak istiyorum..

siz ilk ne ile başladınız ?

özgecim canım ya çok üzüldüm senin için.. kaynanadan dost olmazmış.. önceden siz konuşurken benimki iyi felan diyordum amaa bu yaz gösterdi gerçek yüzünü :(

sen bence eşine sırt çevirme onların istediği olmasın.. bizdede istanbulda oturma sorunu var kaynanam tayin alın deyip duruyor :((kötükedihüso

Back
X