2010 Nisan Anneleri

DEMEKKI INSAN 2 BEBEDE ACEMILESIYO bende aynıydım sana özelden msn yollayım
pazartesı ac nasıl yedırdımı gör
[QU=laroxyl;14806934]geldim bileee opuyorumnanaktan adım sevda oğluşumun adı hızır deha birde büyük oğluşum var ismail barani2. kez anne olmak çok güzelmiş söylemek istedim
adıyla yasasınlar hosgeldın aramıza 8 nısan dogumlu 1 kızım var fatma bennu
bıde doguedugum dogurmadıgım 3 tane daha var sonra anlatırım

kısında kıvı muz portakal mandalın anar v s var aklıma gelmıyo kuru meyvalardan kompostu yaparsın seftalı at buzluga yenı aldın galıba hayırlı olsun bu arada

pınar ıle oglusu kerem hosgeldınız aramıza

anlatırım bı ara msn pazartesı fılan
800 gram alsa yeter
aman canları içinde olsun yeter

bak sımdı benımyazdıgım msj altında NO tıkla alttakı benden sonra yazanın ALINTI YAPA TIKLA
yanı butun msj no tıkla enson msj alıntı yap tıkla

sıkıp hıc bekletmeden hızlı hızlı yedırıyosun canım

adamın aklını basından almısın tabiiı olmaz

aman deyım sakın yenıyı dusunme tamır et et kullan yenının adı var(bıssürü yenı denemıs bır dost))))

masallah de masallah:nazar:a.s.

Arada 7 sene olunca tabii biraz bocalama oldu bende ama çabuk alıştım. Ama zaten kızımı da yatırarak yedirmiyodum. Ya kucağımda ya da arabaında yerdi.

Meyva konservesini hacere cevap olarak yazmıştım. Ondan alıntı yani

Selam millet

gecmis olsun dileklerinde bulunan herkese tesekkur ederim belim hala cok kotu neyse bakalim idare ediyoruz simdi akilma geleen arkadaslara yaziyorum

YURDAGUL: canim bebe yagini deneyecegim hemen tesekkur ederim tavsiyen icin idilim nasil ozledik yeni resimlerini koy artik

FUNDA-ZEYNEP ; sefaniz olsun kizlar ohhh super valla yeyin icin vur patlasin cal oynasin hani fotolar yok...

BURCU: sana tum kalbimle katiliyorum arladasim 30nda da dogursan bos bak ben nerdeyse 30 um ayni bi degisiklik yok yani hep uyusa diyorum ama bizimki akilli aglama huylari yok ben hoppala aldim simdi gayet verimli bi skeilde kullanabiliyorum ozellikle bu hafta gecen haftaya gore cok daha iyi cunku artik oyun halisinda zaptedilmiyor uyanik oldumu once bi yatak sefasi sonra hoppala zaman akip gidiyor..bide benim burda kimsem yok hep tek basimayim cok bunaliyorum ve hamileligi bazen cok ozluyorum :(

MELTEM : ben senin niye moralin bozuk anladim haci benle ayni sebepten kilo aldin degilmi cay may soruyosun benden kacmaz :)

FUNDA : yeni konu basligini yeni gordum evde dolastirip evi anlatma olayi hosuma gitti denedim bugun gayet keyifliydi sagol cicim :)

OZGE bence sende kocaya biraz hak vermelesin empati yapmakata fayada var kendini onun yerine koy bi bakalim kaynanada kalmak istermisin surekli istemezsin degilmi ama senin koca tabi biraz huysz onuda goz ardi etmemek lazim ama yinede sorunlar konsuarak ve en onemlisi askla cozulur bebegim.. fevri davranma ve en kisa zamanda evine bir internet al onceleri alma diyordium ama simdi al bece anana da SIK gidemeyeceksin yoksa kaynana elti usutturur bu sulale sana kafayi..

NESLI : bende katiliyorum koca konusunda sana babamda hep diyor bu cocuk bu anadan mi cikmis diye zaten babam benim kaynanaya cok uyuz sertaci sevmese yuzune bile bakmaz bende hep diyorum cok sansliyim diye kocadan yana el ustunde tutar sagolsun annesine hic laf soyletmez kadin deniz asiri gelip hayatimiza etti son gun kavga cikardi ben gidicem bana taksi cagir diye kendini yirtti esimde gidene dur diyemeyiz kapi orda dedi daha ben bu adama ne derim basimin taci ederim :))))

aklima gelen isimler bunlar dusunelim bakalim baska baska hmmmmm unuttum aklima gelirse yazarim yine bu arada yarin yokum canlarim ayiptir soylemesi Chicagoya gidiyoruzda gezmeye ayyyy havamdanda gecilmiyor ha ihihihi

simdilik benden bukadar yeni gelene arkadaslarada hosgeldin diyorum hasta bebislere sifa catlak analrina akil fikir ihsan eyle yarabbi bu mubarek ayda diyerekten mesajimi bitiriyorum sevgiler opuldunuz

Selam millet

gecmis olsun dileklerinde bulunan herkese tesekkur ederim belim hala cok kotu neyse bakalim idare ediyoruz simdi akilma geleen arkadaslara yaziyorum

YURDAGUL: canim bebe yagini deneyecegim hemen tesekkur ederim tavsiyen icin idilim nasil ozledik yeni resimlerini koy artik

FUNDA-ZEYNEP ; sefaniz olsun kizlar ohhh super valla yeyin icin vur patlasin cal oynasin hani fotolar yok...

BURCU: sana tum kalbimle katiliyorum arladasim 30nda da dogursan bos bak ben nerdeyse 30 um ayni bi degisiklik yok yani hep uyusa diyorum ama bizimki akilli aglama huylari yok ben hoppala aldim simdi gayet verimli bi skeilde kullanabiliyorum ozellikle bu hafta gecen haftaya gore cok daha iyi cunku artik oyun halisinda zaptedilmiyor uyanik oldumu once bi yatak sefasi sonra hoppala zaman akip gidiyor..bide benim burda kimsem yok hep tek basimayim cok bunaliyorum ve hamileligi bazen cok ozluyorum :(

MELTEM : ben senin niye moralin bozuk anladim haci benle ayni sebepten kilo aldin degilmi cay may soruyosun benden kacmaz :)

FUNDA : yeni konu basligini yeni gordum evde dolastirip evi anlatma olayi hosuma gitti denedim bugun gayet keyifliydi sagol cicim :)

OZGE bence sende kocaya biraz hak vermelesin empati yapmakata fayada var kendini onun yerine koy bi bakalim kaynanada kalmak istermisin surekli istemezsin degilmi ama senin koca tabi biraz huysz onuda goz ardi etmemek lazim ama yinede sorunlar konsuarak ve en onemlisi askla cozulur bebegim.. fevri davranma ve en kisa zamanda evine bir internet al onceleri alma diyordium ama simdi al bece anana da SIK gidemeyeceksin yoksa kaynana elti usutturur bu sulale sana kafayi..

NESLI : bende katiliyorum koca konusunda sana babamda hep diyor bu cocuk bu anadan mi cikmis diye zaten babam benim kaynanaya cok uyuz sertaci sevmese yuzune bile bakmaz bende hep diyorum cok sansliyim diye kocadan yana el ustunde tutar sagolsun annesine hic laf soyletmez kadin deniz asiri gelip hayatimiza etti son gun kavga cikardi ben gidicem bana taksi cagir diye kendini yirtti esimde gidene dur diyemeyiz kapi orda dedi daha ben bu adama ne derim basimin taci ederim :))))

aklima gelen isimler bunlar dusunelim bakalim baska baska hmmmmm unuttum aklima gelirse yazarim yine bu arada yarin yokum canlarim ayiptir soylemesi Chicagoya gidiyoruzda gezmeye ayyyy havamdanda gecilmiyor ha ihihihi

simdilik benden bukadar yeni gelene arkadaslarada hosgeldin diyorum hasta bebislere sifa catlak analrina akil fikir ihsan eyle yarabbi bu mubarek ayda diyerekten mesajimi bitiriyorum sevgiler opuldunuz

amın fılız amın
yok kız aklıma geldı içem bıran önce dedım 66 olmusum cok degıl keske ondan olsa

su aleyna hergun b sebep buluyo babasıyla aramı bozacak ınatcı hırcın bı kız psıkolog agır depresyonda dedı
askılı gıyorum ya evde sen komsu sordu yenımı fılan dıye yok cocuk emzırmesem içine bady gıyer gıyerdım evde gıyıyom fılan sende annemgıbı !................! kocaman kadın böle gıyermı
attı tepemın tası
kendı anasını görumcemın kocası bı arkadasına aratmıs 30 tl yatıyorum demıs
ordan burdan konu geldı dayandı oraya
sınırım bosaldı evde bı işin ucundan tutmuyo
annanesı akıl vermıs
yapma o kadının işinı dıye
bennuyu gulduruyo ben bakmıyomusum
ne bakacaam dedım aksama kadar göruyom ben onun guldunu

ıvır zıvır hersey sorun oluyo
abur cubur alıyorum eve daha ben bakmadan yıyıp bıtırıyo
artık almayacam
borc gırtlaga kadar babası ayrı musrıf kendı öyle
havucların yarısını kesıp atmıs yesıl yerlerı tadı kötü diye
bırıyle kavgamı edıyonuz evlat üstune gıt dıye beddua edın yeter
okulda mahallede herkese anlatmıs benım annem söle kötü böle kötu dıye
ben tek laf söleyınce konuyuda kendı acıyo
sen anneme orospu dıyemezsın
annanesı kızını ustume salacakmıs benı yollayacakmıs
kendı gelıp bennuya üvey annelık yapcakmıs
halasıda !................!anan önce sana öz annelık yapsın dedı
onlar dermıs ben dıyemezmısım
anlatmasaydın ozaman anamın segılısı su dıye dedım
gıt artık ben senı ıstemıyom vs vs
öf fılız anlattım rahatladım

Son düzenleyen: Moderatör:
meltemcim haklısın seni anlıyorum,ama keşke yazarken üslubuna biraz dikkat etmiş olsaydın ,arada bipp falan kullansaydın.....
yada msn den anlatsaydın kız....
baya dertlendirmiş bu kız seni,valla şimdi böle büyüdüünde akllı erdiğinde ne yapacaksın...

amın fılız amın
yok kız aklıma geldı içem bıran önce dedım 66 olmusum cok degıl keske ondan olsa

su aleyna hergun b sebep buluyo babasıyla aramı bozacak ınatcı hırcın bı kız psıkolog agır depresyonda dedı
askılı gıyorum ya evde sen komsu sordu yenımı fılan dıye yok cocuk emzırmesem içine bady gıyer gıyerdım evde gıyıyom fılan sende annemgıbı .........................kocaman kadın böle gıyermı
attı tepemın tası
annanesı akıl vermıs

artık almayacam
sen anneme orospu dıyemezsın
halasıda......................anan önce sana öz annelık yapsın dedı

Seni de anlıyorum, kızı da anlamaya çalışıyorum. Bu kız kaç yaşında? Yazıktır aslında öksüz sayılır o. Kim ister ki anasının böyle orsp olmasını. Buluğ çağında falan mı eşinin kızı. Bakın işine karışmış gibi olmayayım ama fazla üstüne gitmeyin derim. Evden falan kaçar, başına kötü bişey gelir. Allah korusun canına felan kıymaya kalkar, vebali senin boynuna kalır. Ömür boyu kahrolursun arkadaşım. Bence eşinle konuşup anlaşın. Kızı da daha sonra yanınıza alıp güzel güzel konuşsun babası. Eğer kız istemiyorsa sizinle yaşamak, annesine ya da olmuyorsa anneannesine falan gider

kızlar yarın kuzeyimin hayatıma girmesinin ilk yıl dönümü...
23 ağustos sabahıydı bebeğim olacağını öğrendiğimde....
ne gunler gecmiş onun üzerine bu arada da tam bir yıl olmuş sizlerle gecirdiğim.....

özgurcum 12 yasında babası ona cok duskun onsuz olamaz hemde ıstemıyolar yanlarına
bıde bende ıstemıyor degılım
cokta sevıyorum
ama bennuya hamıle kaldıktan snr degıstı kıskandı acıkcası

aman özge ne bıleyım özur dılerım herkesten kapalı anlatsam kımse benı anlamaz
feleket eke bısey halaları yaka sılkıyolar
rabbım ıslah etsın senı dıyorum önce senı
dısarı cıkarken acayıp kıyafetler gıymeye kalkıyo
uzun tusört aktına muz corap
gıyılmez dıyorum sen benı kıskanıyosun
neyse cınlerım cıkıyo gene
işe verdım bugun kendımı
benuyu ana kucana koycam yatak odasını temızlıycem
oda otursun babasıyla

Son düzenleme:
meltem ya allah kolaylık versın canım ınsan kendı cocuguna bısey derken bır ker dusunur bole olunca 2 kere dusunuyosun aman yanlısmı anlar aman sorunmu olur cok zor bısey tabı dedıgın gıbı bırde kıskanclık basladıysa dahada kotu ama dengeyı kurması gereken esın ıns duzelır bır an once ve sende rahat edersın artık

iyiyim yurdagülcüm sen nasılsın İdilim naasıll...

pazar pazar evde oturuyoz dışarısı çok sıcak Elifcik uyansın pazara gidicez

merhaba kızlarr
hayırlı pazarlar hepinize
eşim balığa gitti bizde oğlumla evdeyiz
yemeklerimi yaptım bi bakınayım size dedim bi yandan da oğlumla konuşuyorum

kızlar slm:)))) hoppala ve salıncak almak istiyorum.alan kullanan memnun olduklarınız var mı? Emir sürekli kucakta yaa işim çok zor bizmi öyle alıştırdık yoksa bizim oğlanmı çok sıkılgan bilemiyorum.ana kucağında bile durmuyo hiç.sürekli gezmek istiyo.çok inat bizimki valla.erkek çocuklar mı böyle oluyo ben anlayamadım.ne zormuş anne olmak yaa ben çok zorlanıyorum.haftaya annemlerdeyim rahatlarım biraz.sizlerde zorlanıyormusunuz bebişinizle? yoksa ben mi böyleyim?çok çabuk pes ediyorum çok sıkıldım evde olmaktan. hala alışamadım bu yeni hayatıma.hiç ağlamasın istiyorum Emir ama sıkıldığı zaman hemen vıyaklıyo.çalışan bir insanın eve kapanması çok zor.birde Emir emdiği için dışarı çıkmaya korkuyorum.yok acıkır mı yok nerde emzircem olan bana oluyo tabi evde bunaldım.bana herşey çok zor geliyo kızlar yaa.sadece Emir mi böyle yoksa sizinkilerde mi öyle. siz neler yapıyosunuz bebeğinizi nasıl oyalıyorsunuz.Emiri en çok sevdiğim zaman uyuduğu zaman.valla böyle olacağını bilsem 30nda doğururdum herhalde:))) hamilelik ne kadar kolaymış halbuki!!!!!!geçmişi özlemiyor değilim:(((
canım ben almadım erken olduğunu düşünüyorum o yüzden bilemiyorum işine yarar mı. bende ilk zamanlar hep uyusa keşke diyordum ama ne zamanki hastalandı bir gün boyunca baygın gibi uyudu o zaman dedim yeterki sağlıklı olsun da hiç uyumasın. gündüz uykumuz yok denecek kadar az hele bugünlerde daha da zorlanıyorum ama çok şükür diyorum . birde yaşla alakası yok canımya bende 29 yaşındayım geç bile kalmışım diyorum. önceden sırf biraz dinlenebilmek için annemlere giderdim şimdi oğlumla olayım uykusuzluğa yorgunluğa razıyım diyorum

Selam millet

oooo filiz hanımda gelmişlerrr
gez gez tatlım bende pinekliyorum evde pazar pazarr
amın fılız amın

askılı gıyorum ya evde sen komsu sordu yenımı fılan dıye yok cocuk emzırmesem içine bady gıyer gıyerdım evde gıyıyom fılan sende annemgıbı......................... kocaman kadın böle gıyermı
attı tepemın tası
annanesı akıl vermıs

artık almayacam
sen anneme ....................... dıyemezsın
halasıda orospu anan önce sana öz annelık yapsın dedı
meltemcim işin çok zor canım rabbim yardımcın olsun
Yağmurlu bir İstanbul sabahında herkese günaydıın
merhaba özgürcüm
kızlar yarın kuzeyimin hayatıma girmesinin ilk yıl dönümü...
23 ağustos sabahıydı bebeğim olacağını öğrendiğimde....
ne gunler gecmiş onun üzerine bu arada da tam bir yıl olmuş sizlerle gecirdiğim.....
bende bugün küçük bir sandığım var onu düzenliyordum içinden gebelik testlerini çıkardım baktım inanamayıp 2 tane birden yapmıştım eşim diyor at şu pis şeyleri ama atamam kii:)

merhaba kızlarr
hayırlı pazarlar hepinize
eşim balığa gitti bizde oğlumla evdeyiz
yemeklerimi yaptım bi bakınayım size dedim bi yandan da oğlumla konuşuyorum

canım ben almadım erken olduğunu düşünüyorum o yüzden bilemiyorum işine yarar mı. bende ilk zamanlar hep uyusa keşke diyordum ama ne zamanki hastalandı bir gün boyunca baygın gibi uyudu o zaman dedim yeterki sağlıklı olsun da hiç uyumasın. gündüz uykumuz yok denecek kadar az hele bugünlerde daha da zorlanıyorum ama çok şükür diyorum . birde yaşla alakası yok canımya bende 29 yaşındayım geç bile kalmışım diyorum. önceden sırf biraz dinlenebilmek için annemlere giderdim şimdi oğlumla olayım uykusuzluğa yorgunluğa razıyım diyorum

oooo filiz hanımda gelmişlerrr
gez gez tatlım bende pinekliyorum evde pazar pazarr

meltemcim işin çok zor canım rabbim yardımcın olsun

merhaba özgürcüm

bende bugün küçük bir sandığım var onu düzenliyordum içinden gebelik testlerini çıkardım baktım inanamayıp 2 tane birden yapmıştım eşim diyor at şu pis şeyleri ama atamam kii:)

HiiiHiii..:) Ben de saklıyorum. Hem oğlumunkini hem de kızımınkini. Hatta oğlumda çok fazla kanamam vardı. Acaba düştü mü diye yine yine test yapıyordum.
Göbeklerini tırnaklarını, saçlarnı hepsini saklarım. Kızımın çıkan süt dişlerini..:))) En kıymetli hazinelerim benim onlar..:))opuyorumnanaktan:hooray:

bugun gezdik azcık dışarı çıktık...
acayip bir ucuzluk vardı mağazalarda millet varya deli gibi alışveriş yapıyor ya...
bende azcık kilo verince didim alayım iki prca bişi ilk kez doğumdan sonra aldıklarım hoşuma gitti....
hiç konuşmadık kocamla ama baya dolandık en son dayanamadı suratımın asıklığını sordu bende şuan senle yolda tartışmak istemiyourm dedim ama bu böle kalmıycak...
annemde olduğum surece kvga etmek istemiyorum kimse anlasın üzülsün istemiyourm

hacercim benimki 7 kilo çok zayıf gelıyor bana.. doktra gore ıyı.. ayda 500 gr alsa yeter diyor..
meyve sularını nasıl veriyorsunuz sıkılmış taze mi ?
rende yapıyorum canım bazılarınında suyunu sıkıyorum
kızlar benim oğlum anne sütü almıyo sadece mama yiyo ben bugün meyve suyu verdim birazcık bide kaşık maması verdim çok severek yedi artık hergün vereceğim...
ohh yarasın yavruna canım ver tabii neyş severse onu ver
Oooo hamileyken bana amniyosentez bile yaptırdılar. Burnumdan geldi hamileliğim:(
Alıntı olayını çözüyoum galiba sağol:)

Ben de 2. kez anne oldum Kızım Öykü Irmak var.6 yaşında. Bir de Çağlar Emremiz oldu:)
demi ama benimkini alcaktı nerdeyse varla yok gibi bişey demişti ben beklemek istiyorum dedim imkan varsa test sonuçlarını da geç götürmüşütüm iikide geç götürmüşüm şimdi bebeğim benle olmayacaktı allahım herkesin yavrusunu kendine bağışlasın
kızlar öperin gizemi gizemle göktuğ yan yana uyuyo.........
ikisinide yan yana koyar koymaz el ele tutuştular şaşıp kaldık çok şekerler ya.....................
önce gizem tuttu oğlumun elini sonra göktuğ gizemin eliini tuttu...............çok tatlılar çok tatlarından yenmez bu nisan bebişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.şimdi face ekliycez
ohh maşallah size bizim yerimizede öpün kuzucukları
vardır vardır. aynı modelden bizim evde de var. arasıra kısa devre yapıyooo sonra düzeliyooo meraklanma... bunların bi yetkili servisi, ürün garantisi yok muki? bi de işin garibi bu modeller hep üretici firmanın yanında cozutuyooo
hehee çok komiksin yaa ma doğru sölüyon üretici firma hem satmış hemde satılmasına dayanamıyor geri istiyor
kuzi yeni uyudu...
acaba benim huzursuzluğum onadamı geciyor
ayy canım yaa ondan tabii sinirlenme diyom ama elde değil demi
kızlar slm:)))) hoppala ve salıncak almak istiyorum.alan kullanan memnun olduklarınız var mı? Emir sürekli kucakta yaa işim çok zor bizmi öyle alıştırdık yoksa bizim oğlanmı çok sıkılgan bilemiyorum.ana kucağında bile durmuyo hiç.sürekli gezmek istiyo.çok inat bizimki valla.erkek çocuklar mı böyle oluyo ben anlayamadım.ne zormuş anne olmak yaa ben çok zorlanıyorum.haftaya annemlerdeyim rahatlarım biraz.sizlerde zorlanıyormusunuz bebişinizle? yoksa ben mi böyleyim?çok çabuk pes ediyorum çok sıkıldım evde olmaktan. hala alışamadım bu yeni hayatıma.hiç ağlamasın istiyorum Emir ama sıkıldığı zaman hemen vıyaklıyo.çalışan bir insanın eve kapanması çok zor.birde Emir emdiği için dışarı çıkmaya korkuyorum.yok acıkır mı yok nerde emzircem olan bana oluyo tabi evde bunaldım.bana herşey çok zor geliyo kızlar yaa.sadece Emir mi böyle yoksa sizinkilerde mi öyle. siz neler yapıyosunuz bebeğinizi nasıl oyalıyorsunuz.Emiri en çok sevdiğim zaman uyuduğu zaman.valla böyle olacağını bilsem 30nda doğururdum herhalde:))) hamilelik ne kadar kolaymış halbuki!!!!!!geçmişi özlemiyor değilim:(((
ben daha almadım canım daha erkenyaa bebeği fıtıkmı yapacam geçiş dönemimi dişmi çıkarıyolar bilmem ama benşim akıllı oğlum gitti yerine hiç durmayan bi çocuk geldi sanki sürekli kucak istiyor memede kalmak istiyor falan emzirme işini hiç sorma zeten dışarda isek emzirme olduğunda direk arabaya koşuyoz valla en rahat yer yine orasıcanım ama o emecek diye evden çıkmayayım hiç demem valla biberona süt sağıyom çıkmadan biraz idare ediyor bazende artık bişeyler yiyebiliyor yaa meyve falan veriyom ama hergün değil tabii dışarı çıktığım zamanlarda veya birine bırakıp çarşıya falan gittiğimde
HiiiHiii..:) Ben de saklıyorum. Hem oğlumunkini hem de kızımınkini. Hatta oğlumda çok fazla kanamam vardı. Acaba düştü mü diye yine yine test yapıyordum.
Göbeklerini tırnaklarını, saçlarnı hepsini saklarım. Kızımın çıkan süt dişlerini..:))) En kıymetli hazinelerim benim onlar..:))opuyorumnanaktan:hooray:

ayy sende bendensin dün oğluma gösteriyom bak bu senin saçların anne karnındaki resmin işte göbeğin ayy bi bakıyor önceden göstersem bilmezdi ama kardeşinin herşeyin, gördü yaa göbeğini işte saçlarını saklayacam falan diyom herhade daha da sakların atmama yani çok merak ediyom acaba büyüdüklerinde ne diyecekler akılları erdiğinde amanın annem ne deliymiş mi diyecek yoksa bak beni ne çok seviyomuş herşeyimi saklamış mı diyecek

selam kızlar. bugün oğluşumla bol bol gezdik. ca dan oğluma çok güzel kıyafetler aldım. kış gelsede giydirsem. indirimden de yararlanayım dedim ama üyük beden yoktu hap 0-3 veya 3-6 ay.

jale sısı07 destegınız ıçın sgolun
ay ben kızımın tırnaklarını fılan saklamadım
ama göbegı duruyo yırnaklarını bundan snr başlayım barı

Back
X