2010 Nisan Anneleri

bu arada kızlar bişey diyecem şimdi yaz yaa hertürlü meyve var kışın bukadar çeşit olmayacak hazır üründe kullanma pek bana doal gelmiyor ne yapabilirim acaba şeftaliyi marmelat gibi yapsam şekersiz olarak kavanozda saklasam bozulurmu sonuçta hazır ürünlerde bozulmaması için kkoryucu madde mutlka var bide bu ürünlerde jelatin varmış oda bebek için ii değimiş bide domuz yağından üretiliyomuş yaa pek güvenemiyorum sizce meyveyi nasıl saklamalıyım önerilerinizi bekliyorum sebzeler yine konserve şekline saklanıyor ama meyve yaa
Meyva konservesi yapımına baksak aslında internetten. Ama konservenin bozulmaması için kavanozları önceden kaynatmak gerekiyor. Bir de yeni hiç kullanılmamış kavanoz kapağı alacaksın

funda ve zeynep supersınız ya bol bol muhabbet edın bızım yerımızede ne guzel ya sık sık bır araya gelıyorsunuz muthıs dunurcuklerrrr

canım bence kilo alımı okadarda kötü değil yaa niye canını sıkıyon kii ama yetmediğine eminsen mama ver yada meyve suları falan doktor çok önemli yaa bence içine sinmiyorsa mutlaka değişbuzdolabın bozulmuş canım başka şeye geleceğine buna gelsin ama yazık olmuş sütlere

Yaa doktor kafamı karıştırıp moralimi bozdu:( Yok ayda bir kilo alması gerekirmişte, yok doğum kilosundan % bilmem kaç yüksek olması lazımmışta falan feşmekan

bakma sen dr lara yav. beimki ayda 400 gr alsa çok ii diyooo.her biri ayrı telden çalıyooo. bebeğin ağlamıyooo, gelişimi de ii se salla gitsin...

geldim bileee opuyorumnanaktan adım sevda oğluşumun adı hızır deha birde büyük oğluşum var ismail barani2. kez anne olmak çok güzelmiş söylemek istedim
hoşgeldin.maşallah kuzularına

maşallah nisan annelerineeeeeeeeeeeee online olan ne kadar çok arkadaş var.

biz dünürdeyizzzzzzzzzzzz : )
selam söle zeynepe.göktuğ ve gizemi de öp benim için.

merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende 19 nisan doğum yaptım adım pınar oğluşumun adıda kerem

hoşgeldinnnn pınar.Allah analı babalı büyütsün .

yurdagülcüm okusum canım
bugün hiç açmadım msn .dur açayım hemen.

kızlar okudum ama alıntı yapamıyorum moralım cok bozuk kusura bakmayın
özge sana bısey sorcam
5 i bıryede zayıflama cayı varya sen bılıyomusunnbılmıyorum ama kocısıne bı sorsana ondan içmek istıyom o benı ıyı zayıflatıyodu
bugun sorarsan msn den cvp yazabılırsın

Bu alıntı olayını bi türlü annamıyom zatenbilmiyorumkismile
Birden fazla alıntıyı nası yapıyonuz yaaw

yurdagülcüm iyi bugün şükür..
sen nasılsın idilcik nasıl? baktım kaanla işi pişirmişler :)

delircem yakındır yangı var diye bağırcam allahım ne oluyor benim kocama neden değişti böle....
annemdeyiz iyi hoş geldi tamam,ama mecbur olmasa o haytada gelemezdi biliorum
burnumdan getiriyo,annemler herkes etrafıda pervane ama yok yaranamıyor kimse...
bana neler yapıyor burdayız diye bugun dayanamadı gitcez artık falan dedi,dedim kavga etmek istemiyorum sus bence,dyor zaten dukkanı tutdum bundansonra istesende anana gelemzsin,orası bir alışveiş merkezinin içinde sabah 10 akşam 10 muş pazarda acık haliyle...kaldınmı o çok istemediğin eve ,kaldınmı benim anamın yanına demezmi...
resmen kan yutup belli etmiyorum annemdeyim ama gelin bide bana sorun...
canımdan bezdirdi beni...annemler çocuğu sevse suç,tvnin sesi yuksek çıksa suç,yemek tuzlu olsa suç,kardeşim ses cıkarsa suç,evden birisi coukla illgilense yemeğini yedirse suç....
bugun akşam benle tartıştığı konu suydu neymiş neden cep telefonunumun sesini değiştirmişim,çalışyomu açmamışım ,kim karıştrmış mış mış mış....
yok yok a kaldı kafayı yıcem...
o aptal abisi aklına grmiş neymiş dukkana bayan eleman alıncakmış,bu iş kadın işiymiş ben yapamıycamı göre kadın gerekmiş....
ben bu adamı boşarım arkasından da bir bardak su su içerim oh derim .....
geliyo soldan soldan bana....bi tutcak damarım....

Sakin ol canım yaa :teselli:
Erkekler öyledir kendi analarının yanında kuzu. Karısının annesine gidince arslan kesilirler. 10 yıldır evliyiz bizimki de öyle annem kendi yatağını veriyor bize yine rahat ettiremiyoruz beyfendiyi. Boşver gitsin yaa takma kafana çocuğunun hatırı için:teselli: Cidden:)

Bence gereek var canm. Kızıma almadım. Bebek arabasında yediriyorduk. Büyüdükçe huy değiştirdi. Yemekte nazlandı. Yesin diye evin içinde gezdire gezdire yedirdik. Şimdi 6 yaşına geldi halen sofraya oturtmaya zorlanıyorum. :(Oğluma alalım mama sandalyesini otursun sofrada yanımızda yesin hep beraber. Eskiden sofra adabı diye birşey var diimi ama:umursamaz:
ben oğlumda hiç sıkıntı çekmedim yaa ondan aslında ne versem yiyordu sandalyede oturtup ağzına verşyodum çok usluydu ama bu nasıl olur bilmem bizde de canım bi zaten akşamları toplanıyor aile ozamanda hep beraber olurz küçücük bebeğimi bile yanıma alırım bizi seyreder
geldim bileee opuyorumnanaktan adım sevda oğluşumun adı hızır deha birde büyük oğluşum var ismail barani2. kez anne olmak çok güzelmiş söylemek istedim
hoşgeldin aramız canım
iyi akşamlarr kızlar..
az geçmişe baktımda ek gıdalara geçilmiş.. ben daha hiçbirşey vermedim oğluma 3. ayda hiç kilo almamıştı.. mersinde tatildeydik sünnet oldu bır hafta ağladı durmadı.. üstüne kusmalı ishal iki gün hastnede yattık.. bu ay şükür 1 kilo almış ama daha yeni 7 kilo olduk.. doktor başlama diyor bende başlamak istiyorum..

siz ilk ne ile başladınız ?

özgecim canım ya çok üzüldüm senin için.. kaynanadan dost olmazmış.. önceden siz konuşurken benimki iyi felan diyordum amaa bu yaz gösterdi gerçek yüzünü :(

sen bence eşine sırt çevirme onların istediği olmasın.. bizdede istanbulda oturma sorunu var kaynanam tayin alın deyip duruyor :((kötükedihüso
bende daha başlamaıdm arada tattırıyom sadece oruç tutuyorum diye ezana yakın biraz yediriyom o kadar 2 günde birde meyve suyu kilo alımı normlse ne gerek var 6 ay bişey vermeyin diyor doktorlar geçmiş olsun canım benim oğlumda 1 ay önce falan oldu sünnet şimdi rahatız çok şükür ayy üşüttü herhalde neyseki gemiş canm ahh bu kaynanalrdan nedir çektiğimiz valla
Meyva konservesi yapımına baksak aslında internetten. Ama konservenin bozulmaması için kavanozları önceden kaynatmak gerekiyor. Bir de yeni hiç kullanılmamış kavanoz kapağı alacaksın
ben zaten kışlık konserve yapıyom kapaklar hep yeniden alınıyor cam kavanoz a koyup malzemeyi ocakta kaynatıyom hiç bişşeycik olmuyo da beni meyve işi zoluyor nasıl olccak bi araşıralım doktorada sorcam bakalım o ne diyecek
merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende 19 nisan doğum yaptım adım pınar oğluşumun adıda kerem
hoşgeldin canım bende aynı gün doğum yaptım allah anlı babalı büyütsün
canım bence kilo alımı okadarda kötü değil yaa niye canını sıkıyon kii ama yetmediğine eminsen mama ver yada meyve suları falan doktor çok önemli yaa bence içine sinmiyorsa mutlaka değişbuzdolabın bozulmuş canım başka şeye geleceğine buna gelsin ama yazık olmuş sütlere

Yaa doktor kafamı karıştırıp moralimi bozdu:( Yok ayda bir kilo alması gerekirmişte, yok doğum kilosundan % bilmem kaç yüksek olması lazımmışta falan feşmekan
aman canım yaa boşver şu dortorları yaa herşey diyolar hamile iken ben anladım bana neler neelr dediler yaa
Bu alıntı olayını bi türlü annamıyom zatenbilmiyorumkismile
Birden fazla alıntıyı nası yapıyonuz yaaw

QH diye bişey var orda alıntı yap yazan yerin yanında ona tıkla alıntı yapmak istedilerini en sonda da alıntı yap a tıkla aşağıda mesaj yerinde çıkcka artık yazmk isedikleini yazarsın canım

Back
X