2010 Nisan Anneleri

çok sağolun kızlar dün yemediği içmöediği için sağlık ocağına götürdüm orada cins bir bayan doktor vardı niye geldin diyo yaaa saçımı yol diyo resmen benim zaten canım acıyo kızım bişey yemiyo soruya bak yaa neyse annemde vardı yanımda ortamı sakinleştirdi ama seni dedim şikayet edeceğim diyince n asılda ben sana ne dedim demeye başladı poposu kalkmış doktorlardan bana sorarsanız hiç bişey bilmiyoyo i.şte onlardan neyseki bende kızımın kulağından gelen b
i problemdenmi oluyo diyince kulağına bakdı kulağında iltihap var dedi şururp antibiyotik falan yazdı ama ben hemen eşimin arkadaşı olan eczacı abimize gösterdim yarın dedim doktorumuzdan randevu aldık bu ilaçları kullanalımmı dedim yok dedi ilk doktorunuza gösterin dedi öyle kullanırsınız dedi ayy kızmamı yanayım doktor salağının yaptığı davaranışamı ayy çok sinir oldum yaa eşimde diyo iyi yapmışsın diye dengesiz çok orada zaten klava:

aynı bizi anlatmışsın canım bugün doktora gideceğiz bakalım durumu yazarım

geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin en kısa zamanda

gunaydın gunaydın herkese gunaydın
mutlu anneler ve mutlu bebekler guzel bır gun sızı bekler
günaydın canım

günaydınlarrr
umarım herkes güzel ve huzurlu bir gün geçirir

günaydınnnnnnnnnn

günaydın canım inşallahhhh

ahh hepimizde var demek akşam ağlama nöbetleri bizdede aynı dün akşam annemdeydik iftara bi çorba içemedim düşün yani apar topar kalktık eve döndük yolda sustu ama velet :roflol: eve gelir gelmez salıncağına attım orda oyalandı ama hala söyleniordu bişiler..oyy yerim ben onun anne baba diyişini allahım o günlerde gelecek yaaa inşallah..

nesli geçmiş olsun canım..kaynanana gereken cevabı eşin vermiş ne güzel..örnek olsun tüm eşlere

canım huzursuzluk hepimizde var..iştahsızlık çok kötü ya benim oğlumda da geçen hafta vardı iştahsızlık..değişik tatlar verdim ona biraz biraz yedi sende dene istersen tatlım..

günaydın herkezeeeee ..biizm herkez gibi dün akşam ağlama faslı vardı..iftarımız zehir oldu çorbamı dahi bitiremedim anlayın yani.eve geldik hemen.salıncağına attık poyraz beyi söylene söylene oyun oynadı..bende karnımı doyurup kocişe çay demledim .fenerin maçı vardı abiisni çağıdı babamla annemde geldiler.oturdular maç izlediler bizde annemle poyrazı uyuttuk derken bizde uyumuşuz canım anam beni uyandırmadan babamıda alıp gitmişler.kocamda oturduğu koltukta uyumuş bi uyandım poyraza saat 4 dedim eyvah sahur gitti oğlumu içirip yattım.ohh öle uyumuşum ki..

birşeyler vermek için daha çok küçük değilmi ne verebilirimki süt içmeye içmeye sütümde azaldı bu sabah yok denecek kadar az ne yapıcam ben şimdi

dünürcüğüm çok saol canımcım inşallh bişeyciği çıkmayacak o salak doktorun dediği gibi çıkmaz ayy hala sinirliyim biliyomusun bana niye geldin diyo yaa resmen salk dolu etrafta haa milletin acilen psikoloğa görünmesi şart bazılarının tedaviye ihtiyacı var doktor etmişler birde bana baştan aşşağı süzdü yaa salak bayandı zaten diyecektim aslında seni dövmeye geldim diye ama anneme dua etsin yoksa ben o sağlık ocağını başına geçirirdim onun :))

özgeciğim güle güle kullanın salıncağınızı kuziş bol bol eğlensin içinde inşallah yaramazlık mızmızlık yapmadan

birşeyler vermek için daha çok küçük değilmi ne verebilirimki süt içmeye içmeye sütümde azaldı bu sabah yok denecek kadar az ne yapıcam ben şimdi

ben artık veriyorum elma püresi rendeliyorum şeftali ne bulursam mama yemesinden daha iyidir bence

panık yok panık yapma hemen
emzır emzırdıkce gelır sut
5 dakkada bıtmez o sut ben oruc tutuyomda sutum var

yok eger uyumaz durmazsa seftalı elma rendeleyebılırsın suyunu yada puresını

zeyra cım dr göre yemeyen bebelere antıbıuotıkmı dayayacazkı
hayrıyecım nazar degdırdın kendıne
gezmelerı anlata anlata

melteeemmm nazarlık neyim var kızz..poyraz annesinden işden gelince intikam alıyo sanırım senmisin beni bırakıp giden al sana yemek memek de yok :)))

zeynoo iki çakamadın mı kız ağzına o doktorun.niye gelşmişmiş ben sen gelmesek senin daha ne işin olcak orda be kadın..kafasına görede ilaç yazmış.bencede doktora gitmeden kullanma..yemeyen bebeğe ne o öle antibiyotikler.allah allah ya kimlerin eline kaldık

sorma hayriyeciğim yaa uyuz kadın beni baştan aşşağı süzdü sözüm dışarıya kendisi türbanlıydı başında bone vardı tam bir cemaatçi tayfası belli benide karşısında görünce sinir oldu sanırım uyuz dangalak ama annem olmasa ben bir güzel benzetirdim onu neyseki annem girdi araya örümcek kafalı bunlar valla canım sorma yok benim annemde kapalıdır ama medeni olanından böyle örümcek kafalıdan değil yani

günaydın kızlarrr.umarım herkes iyidr
göktuğ güne yine öızmızlanarak başladı.süper bi gün bizi bekliyor anlayacağınız........

dünürcüm deseydn keşke dr a seni görmeye geldm zate buraya neden gelinirki çok sağlıklıyımda senin soruların karşısında delirebilirmiyim bakalım diye geldim deseydn keşke.boşver tatlım ya.......oruçludur belki yorulmuştur falan........bugün kaçta gideceksiniz dr a bana haber ver.göktuğ durmuyo bugünde

kızlar benim oğlan çıldırmak üzere byeeeeeeeeeee.muckssssssss

gecmıs olsın neslı
çok teşekkür ederim

valla ömrümden ömür gidiyor resmen canı saolsun yeter ,beni bırak babası bile ağlıyor artık dayanamıyor kızının ağlamasına .

neslii: çok gecmiş olsun inşlh bir an önce gecer....

teşekkür ederim canım saol

Neslı çok gecmıs olsun bıran önce duzelır insallah yavrun
bılemıyoruz kı hangı dr gıtsek
her sölenene ınanıyoz

saol canım haklısın dr lar ezber yapıyor sanırım kendi kafalarına göre artık sadece sağlık ocağına götür ateşi olmadığı sürece dedi dr umuz ne gerek var her ay boy kilo için dr gitmeye dedi

[

asıl bundan sonrası önemli kızlar ya .ben ne yedirip içirecem herşeyde inek sütü var ,kalsiyum almazsa nasıl gelişip büyüyecek .çok zor günler beklemiyordur umarım üstesinden gelebiliriz .

Benimki de şimdi bi memeyi emdi ötekini emmedi mesela, ama doktor bana 6 aydan önce sütünden başka hiçbişi verme dedi. Nasıl olacak bu iş ben de bilmiyorum bilmiyorumkismile

Selammmmm sonunda babamızdan izin koparıp oğlumun fotolarını koydum face.
Bakalım bakalım yakışıklıya:)

Ne güzel:)) Bizimki de diliyle damağını sıkıştırıp kıııhh diye sesler çıkarıyor. Ben ona aynı sesi çıkardığımda da bi hoşuna gidiyor, basıyor kahkahayıı:)))
Benim 2 aydır öyle adet olacakmışım gibi ama olmadım,gerçi emziriyorum, hem de korunuyorum ama yine de korkuyor insan yaaaw:)

Valla bu kaynanaları anlamak mümkün değil benim kızı aldı götürdü bakıcam diye hacıladı, kız şimdi kendi evine gelmek istemiyor. Oğlana bakmam da bakmam diyor. Allahından bul şuursuz gacı dedim. Ben de bakıcı teyze buldum, gelip evimde bakacak sağolsun. Küçücük bebeğimi kış günlerinde onun eline bırakmıcam çok şükür. Allah beni ona muhtaç etmesin. :Saruboceq:

Sana da günaydın canım. Gerçi ben fırsat bulup yazana kadar öğlen oldu ama idare et, bebeli - çocuklu karıyız şunun şurasındasositososito

Sahursuz mu tutuyon kız orucu, Tutma öyle ayılır bayılırsın MAzallah:bbo:

Bana doktor anne sütünden başka bişey verme dedi. Tam emmiyor diyorum. O zaman sağıp ver dedi. Emmiyorsa mutlaka sağ. Sağarsa bitmez sütün. Zaten birden bitmiyor, azala azala kesilir süt. Sağdıkça göğüs boşalır. Boşaldıkçada vücut yeni süt üretir korkma. Sadece su iç ve sık sık emzir ya da sağ. Daha ufaklarmış. Bağırsak sistemleri bozulurmuş

Başı kapalı olmak başka. İnsan kapatabilir karışan yok ama öyle örümcek kafalılardan her yerde var maalesef Teşkilat bunlar. Kendileri gibi olmayanları dışlayıp, horgörüyorlar, artistlik yapıyorlarkafamçokkarıştı

Dün Çağların aşısını yaptırdım 1 bacağa karmanın 2. dozu, diğer bacağa zatürre. Meyve sularından tattırdım dedim doktora. Bağırsak sindirim sistemleri tam gelişmemiştir. Meyve suyu için erken vermeyin dedi. Bağırsaklar tepki verirmiş. Zaten üzüm falan vermiştim. 3 gün önce. O günden beri her emzirmede kaka yapıyor. Dün beş altı kere yaptı. Emdiğini de kustu. Gece boyunca ateşine baktım. Ateşi yoktu. Yatmadan önce biraz huysuzlandı, sonra uyudu. Sağlık ocağı doktoru kilo alımı iyi, sadece anne sütü ver dedi. ( Ama ben mama takviyesi de yapıyorum: Demir ilacı verdiler. Simsiyah bişey, leke yapıyor çok kötü yaaaw

günaydın kızlarr. daha doğrusu tünaydıın :)) öğlen oldu yaa..

umarım herkes iyidir.. geçmişe bakıcam inş.
sağlık ocağına gittik sabah sabah. eda öksürüyo diye onu götürdüm.. 3 şurup yazdı.. aldık geldik.. aile hekimimizden memnunuz ya kendi koltuk altımı ona da anlattım.. adam baktı ve dediği şey.. bence bu sadece bi sivilce :)) ter bezleri kıl köklerinden teri atamamış ve sivilceye dönüştürmüş. ama hassas bölgede olduundan dışa da vuramış.. bi iğne verdi antibiyotikli bişiy. enjektöre çekti. pamuğa sıkıp günde 3-4 kez koltuk altı silinicek. bide krem o kadar. antibiyotik kulllanmışsın zaten tekrar gerek yok devam etmeye dedi. ama gittiğin dr.un kontrolüne de git mutlaka bunların bi zararı olmaz ama kist fln değil.. neten de kötüsünü okuyup kafanı bulandırma dedi :) inş. dediği gibidirve sivilce olarak patlar gider ..

şimdilik yi güler herkese.. alıntılarla dönücem ama hangi ara bilinmez :)))

herkese merhabalar geçmişe az sonra bakacam
aşıdan geldik yavrucumun iki bacağınada aş yaptılar ağrı kesici içirip götürdüm inşallh aeşelnmez diğerinde ateşlendinmi dedi yok dedim muhtemelen bunda ada aateşlenmez dedi yavurcum 8000gr olmuş 70 cm boyu 600 gr olmış bir ayda gelişimi çok ii dedi anne sütü alıyomu evet dedim ek gıda vermiyorum dedim şimdilik çok ii dedi verme sadece anne sütü alsın arada meyve yoğurt veriyporum dedim ver dedi bişey olmaz gelişimi çok güzel dedi vermesen de olur kan damlası verdi devite devam dedi çocuğun zekasını gliştirmek yada ileri düzeye getirmek bizim elimizde dedi ann sütü alması çok önemli öncelikle sonrada devit ve kan damlası verilmesi çok önemli mide bulatısı yapıyomuş dedim bazı bebeklerde yapıyo bi kullan yaparsa bakarız ferrom sanol verdi
bu arada aşı olan bebekler için annelerine soruyorum ağrı kesici içirdinizmi 4 saatte bir yada fitil yaptınızmı ben veryimmi

ayrica masllah yavrukuna cok iyi...ben 3 ay emzirebildim malesef ondan berli mama veriyorum simdilerde de ek gidalara basladik mevya ezmesi,sebze ezmesi,irmikli kasik mamasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…