2010 Nisan Anneleri

iyi geceler kızlarr
bugün bir ara girdim ama girmemle çıkmam bir oldu durmadı bebeğim
bugün çarşıya çıktık ama resmen burnumdan geldi kızlaryaa felaket insan yabancılıyor bu çocuk. dönüştede anasağlığa uğrayayım dedim kilosuna boyuna falan baktırayım birde demir ilacını sorayım diye. işte üst kata çıkardım ebeler ilk önce doktora göster dediler bir daha indim.doktora girdik ben sedyeye yatırıyordum ki doktor kızdı :) ya tamam yatırırsın ilk önce getirde bi seveyim bu paşayı dedi erkekti doktorumuz adamcağız tam sevmeye başladı yine huysuzlandı hemen kontrol etti çok şükür bişeyimiz yok ciğerlerimizde temiz ama burnunda hırıltı var nedense
neyse demir damlası da verdi ferro sanol . bebek huysuzlanınca bir daha aşı odasına çıkartmadım bende direk eve geldik
şimdide uyumasını bekliyorum

canım geçmiş olsun eda ma
bak doktorda demiş sivilcedir diye sende düşünme şimdi kötü şeyler
merhaba tatlım ben vermiştim ne olur ne olmaz diye

:)
çok şükür bişeyi yokmuşya canım önemli olan o
bende keçi sütünü bekliyorum yoğurt mayalamak için
buarada artık kilo vremek istemiorum kızlar yaaa koşturmacadan engel olmaıom kendime..şimdi ofiste tartıldım aç karnına 47.3 kilo olmuşum allahım giderek zayıflıom yeteeeeeeeerrr
ahh ahhh bende vermek istiyorumm:)
hey Allahım yaa bazıları böyle oluyor işte canım
benimki de aynı canımyaa tam yemek vakti başlıyor
ama uyuyakalmana sevindim canım :)

ahh yavrumyaaa kıyaman ben ona.
ben oldum şükür tatlım bu 3. ayım ve çok şükür düzene de girdi
nesli cim çok iyi demiş eşim
ve İlkim in de sorununu öğrenmişsiniz çok sevindim canım inşallah tez zamanda iyileşir

kızlar slm annemlerdeydim giremedim ne zamandır hastalarımız varmış allahım şifa versin bebişlerimize... kızm çok şükür ii diyip geziyordum ortalarda oda rahatsızladı ne yazıkki bebeklere su vermeyin diyenlerden nefret ediyorum su vermediğimiz için kızımın sol böbreğinde kristallenme olmuş kumlamaya başlamış yani doktor kızdı niye vermemişsin diye ek gıdaya başlayınca veriyordum ama öncesinde yani emzirirken olan olmuş terliyor çocuk su ihtiyacı var dedi dikat edin nolur verin azar azar su çok üzülddük biz yavrum çiş yapmak eziyet olmuştu resmen... ama ne kadar şükrettim inanamazsınız bi arkadaşımın yiyeni ki kızımla aynı gün doğdu gözleri kayıyo diye doktora götürmüşler epilepsi çıkmış mahvolmuşlar resmen allahım nelere üzülüyorum sana şükürler olsun yavrum sağlıklı dedim. buarada kpss için tercih yaptım bakalım gelmez ama hayırlısı.. allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah

bu arada herkese hayırlı geceler
2 gündür giremedim sayfalar birikmiş
bugün kızımı aşıya götürdüm karma aşıları yapıldı ilk bacağına vurulunca anlamadı yavrum hiç ama diğer bacağı baya bir yandı tabi benimde içim yandı çok ağladı daha sonra ben hiç ilaç filan vermedim aşıya giderken öğleden sonra kızım avaz avaz ağlamaya başladı bereket annemdeydim de etrafta akıl alacağım çok insan vardı ne yapacağımı şaşırdım önce karın ağrısından dolayı ağladığını düşünerek fitil verdim daha sonra ağlaması kesilmeyince calpol verdim çok şükür kendine geldi kuzum sanırım bacakları ağrıdı ama ben sürekli ateşine baktığım için ağrısı olabileceğini hiç düşünmemiştim çok kızdım kendime

yazılarına hayranım ne güzelde anlatıyosun bebeklerle gerçekten zor bizde çanakkale şehitliklerine gitmiştikte benim akıllı kocam arabada yer yok diye bebek arabasını almamıştı kardeşimle gitmiştikte onların eşyaları filan vardı kollarım kopmuşu kızı taşıcam diye benmi şehitlik gezdim başkasımı beni gezzdi bişey anlamamıştım

çok sağol teşekkürler

bizim doktorumuzda bir sonraki ay geçicez ek gıdaya dedi başlatmadı
şu sıralar ramazan ayı olduğu için sofralara hep birlikte oturuluyorya bende kucağımda kızımla oturuyorum çorbadan kaşığın ucuyla tattırıyorum çok dikkatli bakıyo yemeklere vermeden edemiyorumkaydirigubbakcemile3

doğru söylüyorsun sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o
maşallah senin bebişinede

sağolasın hemşerim
bak gör bişeyciğin çıkmayacak seninde

maşallah utku paşaya

astronot tulum benim kızımında var çok rahat oluyor teyzesi almıştı kızıma geçenlerde dağa çıktık gece soğuktu giydiriverdim ohhh misss

bence 9-12 al bu sıcaklar pek erken gidecek gibi durmuyo rahat rahat giyer kuzu sıkmasın hem

Son düzenleme:

evet cnm az değil bebeklerin yapısına göre normalmiş
senin bebişinede maşallah nazar değmesin sağlık sorunları olmuyor merak etme kiloları boya gidiyo sonra emeklemeye filan başlasınlar bak mum gibi olur o zaman 41 kere maşallah

evet bazen öyle oluyo ben pc yi açıyorum kızım uyanıyo saat gibi
yorum için teşekkürler
senin bebişinede maşallah

geçmiş olsun

günayydııınnnn

bugünkü açılış bende... herkese güzel,mutlu,huzurlu,sağlıklı birgün diliyorum bebişleriyle...

denizcim.. günaydın tatlım... ayy atamadımı yavrum gazını halaa yaa.. oyy kıyamam ona yaa... inşallah bi an önce atar gazını da sende gün içinde azcık da olsa uyur dinlenirsin..
gece bende çok kalamadım msn de. hatta çat diye çıkmak zorunda kaldım.. benim herif söylenmeye başlayınca birden kapattım... bunun dışında şükür iyiyiz.. bebeciklerim uyurkene bigirip bakayım dedim ama utkunun uyanma saati geldi. her an çıkabilirim :)

deniz hoşgeldin canım.benim tatlı yemeye vaktimmi var bacım iftara çorbamı zor içiom.koşturmaktan gidio kilolar.mehmet salihin gaz problemi haala geçmedimi kıyamam ben ona..ben poyraza elma yağıyla karnına masaj yapıodum epeyi faydasını gördüm..

ne güzel ya ahhhh hayriyecim ahhh bende hızla kilo alıyom dogumdan çıktıgımda 56 idim şimdi 59 olmuşum ...gitmiyolar bu kilolar benden

ahh sibelcim sen emzirion yiyon kuzum aman ye ki sütün olsun kiloları emzirdikçe dert etme.sonra nasılsa verirsin inşallah..

ahh canım yaa bi su vakası daha..inan çok üzüldüm çok geçmiş olsun.doktor hem kızıyo ama çoğu doktorda su olayına karşı çıkıo.hangi doktora güveneceksinki.en iyisi benim gibi yapmak mantığa uygun olanı uygulamak.

canım calpol verdiğin ii olmuş ateşten hariç ağrı kesici özelliğide var..ii gelmiştir kuzunun acısına.benimde aşı günlerim kabus gibi oluyor oğlumla karşılıkla ağlaşıyoruz:)))

herkeze günaydın..dün akşam tam dedim hiçbi iş yapmayacam keyfime bakacam.çat kapı kayınvalidem ve eltim geldiler.kociş mağazaya gitmişti.poyrazı uyutup çay demledim oturdum onlarla çaresiz..allahtan erken gittiler.sahur için börek yapıp aldım dondurmamı elime geçtim tv karşısına keyif yaptım ohh öle ii geldiki :icecream: kociş gelincede iki sohbet ettik.haa kızlar buarada dün akşamda itibaren kocişimin gazıyla ve desteğiyle göbek eritme hareketlerine başladım.azcık göbeğim var uyuz oluyoz ikimizde..toplam 15 dk süüryor ama sırılsıklam oldum terden.sonrasında yosun sabunuyla bi ılık duş ohhh miss :jeyyar: (yosun sabununun selülit ve yağlar için çok büyük etkisi var dikkatinize) sonrada yattım sahur muhabbeti aynı zaten ye iç yat..oğlumda pek huzurlanmadı gece sabah 8 de uyandı sabah tşk ettim oğluma 8 e kadar anasını uyuttuğu için sırnaşık şey

kızlar günaydın
nasılsınız bakalım bebecıkler nasıl ayse denız galıba hala gaz problemı varmıs acaba ceryandamı kalıyokı annesı fark etmıyosan
kızlar sıkı durun BENNU BURAKTIGIM YERDE YÜZÜSTÜ 1 METRE KADAR GIDIYO
VE YUVARLAK SEKILDE DÖNUYO YANI KAFASINI BIRAKTIGIMIZ TARAFTA AYAKLARI KENDIDE BIRAKTIGIMIZ YERIN 1 METRE UZAGINDA BULUYORUM
ZATEN ANA KUCAGINDA DURDURMANIN IMKANI YOK

KIZLAR CALPOL ZATEN AGRI KESICI ATES DÜSÜRÜCÜ
YALNIZ ILERLEYEN ZAMANDA PEK ETKILI OLMUYO
DOLVEN IBUFEN
DAHA ETKILI OLUYO

Son düzenleme:
hayriyeciğim iyiyiz tatlım çizim yapıyom kk açık ama yazamıyom anca okuyom valla:)
kaan anneannesinin kucağında uyuyo:)
poyraza maşallah annesine izin vermiş sabah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…