denizcm belki 100 defa konuştum yok anlamıyo anlamak istemiyo.ben ki onun için neler yaptım.hiç kolay değil 2 kere tüp bebek denedm.bunu 1 defa bile yüzüne vurmadm senin yüzünden diye insan bu kadar zorla bebek bulmuşsun eşine yardımcı olmaz mı bu eşi baş tacı yapmaz mı.benim ailem bile eşimin hep arkasında oldu maddi manevi.........insan bunu yapar mı yaaaaaaaaaa bu nasıl insanlık eğer bunu yapan ben insan ayri kaliım diyosa ben insanlığımdan utanıyorum.bu kadar da net diyorum.çünkü çok bunaldm.geçen senede sorunlarımız vardı hatta ilk ne zaman başladı biliyomusun evlendiğimiz gün..........ayrılsam dedim geçen yıl diyeceklerdiki o zaman eşimden dolayı tüp bebek yaptırdıkya biz bak adamın çocuğu olmuyorda eşi boşanıyor.e çocuuk oldu adam yine aynı.kaç defa konuştum.arkadaşlar ben dayanamazdm böyle diyolar delircem ya şimdi hiçbişey olamış gibi uyuyo deli oluyorum ya
iyi geceler kızlarrrrr
yaklaşık 3 gündür sanırım bakıyorum 1 sayfa okuyup çıkmak durumunda kalıyorum ya da syfa açık kalıyo bi ara dün baya alıntı yaptım yolladım ama beni attı kk sayfadan.artık geri dönmek te zor geliyor.hasta olanlara geçmiş olsun.benim oğlanında kabızlığı vardı 5. 6. 7. günleri bulan.bebekler ara ara böyle yapıyor sanırm.1 aydr evam ediyodu bizimkinin kaka sorunu.birde gaz çıkarışı o kadar kokuluki anlatamam size.dr amonyak sıkışıyo ve çıktığı zaman koku yapıo dedi.......neyse şükür ki şimdi iyi..........
kızlar size bi akıl danışcam ya........
eşim çok uzun zmandr beni üzüyo.bu akşam öyle bi laf ettiki.......bana çocuğunun annesine..........ona bebek vermek için tüp bebek sıkıntısı çekmiş karısına.........ya ne diyeyim biliyosunuz işte herşeyi..........
artık çekemeyeceğimi anladım çok bunaldm bebeğim için tamam idare et diyorum herkesin zamanında böyle zamanlar vardr diyorum ama olmuyo ben alttan aldıkça tepeme çıkıyo.bişey söylesem daha ağırını söylüyo.napcam ben yaaaaaaaaa
bu akşam olan da şu........
pazar akşamından beri göktuğ biraz huysuz sanırım diş çıkaracak.........
bütün gün çocuğu kucağımda gezdiriyorum zaten kilolu bi oğlum var belim sırtım çok kötü oluyo.akşam işten geldikten sonra eşime bırakıyorum oğlanı koşturarak yemek yapıyorum yinede 3-4 kap yemek yapıyorum.....
bu akşam oğlanı sallıyorum uyumuyo.her yolu denedm yok ama çıldırıyo çocuk ağlıyo.........gel dedim sallayalım çarşafta........sen mi yarattın benim canımı uyuyacağım dedi.bende çok yoruluyorum dedim yatıralımda çocuk rahat etsin.eşim akşam iftarı yapıyo ve uyuyo düşünün.....hiçbir iletişimimiz yok.o kadar bunaldımki bu durumdan.kaçdefa konuştum değişmiyo.........neyse çarşafı aldı geldi sallamaya başladık bana kaldıramayacağım bi laf dedi.bende sen hiçbişeye layık değilsin görmüyomusun nasıl didindiğimi dedim.yapma diyo bana.nasıl yapma ya kim yapacaksa hala şu anda sofra ortalıkta duruyo göktuğ uyudu.benim elim gitmiyo ama hiçbişey yapmak istemiyorum.
ne oluyo eşime anlamadm ya......annemede anlatamadım geçen olayıda bunuda anlatamam.ama Allah biliyoya çok bunaldm boşanma derecesine çoktan geldm.annem sinirsel hasta.napcam bilmiyorum hayatımda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştm kendimi hep çıkış yolu bulan ben hep güçlü duran ben şimdi zayıf bi insan oldum.ne yaptıysam olmuyo ya..........
artık şunuda yapayım diyeceğim bi yolum kalmadı.bakıyorum çevreme herkes eşiyle iyi mutlu........ben biz niye böyleyiz.artık bebekte var daha mutlu olmamız lazım değil mi?
ne eksik kısmına gelince ben fazla fazla yapıyorum ütüsüydü,yemeğiydi ilgi bebekten sonra biraz azaldı tamam ama eşim bebekten öncede böyleydi.tüp bebek gibi büyük bi sıkıntımız vardı ben her gece yarılarına kadar otururdum o uyurdu.ailesini hiç demiyorum biliyosunuz zaten..........kafayı yiyeceğim ya.napcam ben
aslında bişey diyeyimmi erkekler için hiçbişey yapmamak gerekiyor.ama hiçbişey...........bakıcaksın anlaıyormu seni bitti diyeceksin hadi bye bye.........
yok özgecm ya boşanmayı düşünmüyorum ama aklını başına getirmek için bikaç gün uzaklaşmam lazım ama nereye giderim annemlerm duymaması lazım yoksa çok üzülürler herkesin bi düzeni var abilerimin ablamın bi arkadaşım var hamile...........hamile olmasaydı ona giderdm bak arar bulamazdı anlardı belki ve ya anlarmydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?