iii geceler hatunlar... ben yarın 2 ye kadar uyurum artık hepicinizi öptum ......yarın demişm bugun olmuş....benimde kafam şarj etmiyo heralde.....
Selam Kızlar
Nasılsınız sizler ve bebişleriniz?
Oğluşumu bugüne kadar hep karyolasında yada anakucağında bırakıyordum. Bugün ilk defa yere koydum ve hareketlerini gördüm. Mesela kendi kendine tamamen yüzüstü döndü ve bir süre etrafına bakındı. Çok mutlu oldum hihoyyytve duygulandım. Meğersem çocuğumun hareketleri ana kucağında kısıtlanıyormuş. Bundan sonra hep yerde:)) Erkek adam, hareket etsin ve kas yapsın accık değil mi canııım:)):lepi:
Fotoğraflarını face'a koyacaktım da makinanın şarjı bitti. Bir ara sergilerim:))
kızlar gunaydddıınllaaaaaarrrrrrrrr
masallah masalah anakucagı tabıkı kısıtlıyo hareketlerını
bende yakında kaldırırım ana kucagını yalnız bıtakamıyoruz zaten çok uzun zamandırda kanepeye koyamıyordum yere koyuyordum ana kucagını
e h bennu bunları hazırandabn berı yapıyo sen yere bırakmamıssınya fark edememıssın
neyse
zararın neresınden dönulse kardır
ben bugun yenı karar aldım bennuya mutlaka doyurucu seyler yedırmem lazım dun az az 2 ögun verdım aksama kadar sabaha kadar benı sömurdu
iliklerıme kadar emdı yanı
herkesslere ıyı gunler öpuyorum sızı kızlar
gündüz daha çok emse, gece yatmadan doyurucu şey versen olmaz mı? Anne sütünün yerini hiçbir gıda tutmaz. Anneler sömürülmek içindir. Katlancaz artık biraz:))
selam kızlar 3 gündür mahvoldum resmen mafoldumbensalı günü aşı yaptırdık neyse ateşlendi falan ağrı kesici ile kontol altına aldık:ecrin_bebek: ama ferro sanol vermişti ondanmı bilmiyorum ama bi huzursuzluk var anlatamam sempatiksalakcinnidün zaten akşama kadar kucağımdaydı bugünde sabah 3 te uyandı 9 da zorla yatırdımakannehir fitil bile yaptım fayda etmedi ohaoldumsmile7 gündür altına yapmamış ondan da olabilirbilmiyorumkismile fitil yaptığımda 10 dk içinde yapıyodu yok yok yapmıyo zorluyo ama olmuyo:bbo: yaa şimdi bi çay kaşığı zeytin yağı içirdim:bbo: baklım olcakmı yarım saat oldu oda ama hala yok CADIARZUbakalım yaa ama artık sabrım tükeniyo:1no2: valla hiç bi iş yapamıyom yemek zar zor yapıyorum :çok üzgünümfff offf allahım sabır :Saruboceq:
selam kızlar 3 gündür mahvoldum resmen mafoldumbensalı günü aşı yaptırdık neyse ateşlendi falan ağrı kesici ile kontol altına aldık:ecrin_bebek: ama ferro sanol vermişti ondanmı bilmiyorum ama bi huzursuzluk var anlatamam sempatiksalakcinnidün zaten akşama kadar kucağımdaydı bugünde sabah 3 te uyandı 9 da zorla yatırdımakannehir fitil bile yaptım fayda etmedi ohaoldumsmile7 gündür altına yapmamış ondan da olabilirbilmiyorumkismile fitil yaptığımda 10 dk içinde yapıyodu yok yok yapmıyo zorluyo ama olmuyo:bbo: yaa şimdi bi çay kaşığı zeytin yağı içirdim:bbo: baklım olcakmı yarım saat oldu oda ama hala yok CADIARZUbakalım yaa ama artık sabrım tükeniyo:1no2: valla hiç bi iş yapamıyom yemek zar zor yapıyorum :çok üzgünümfff offf allahım sabır :Saruboceq:
hacercim kan ilacı kabız yapabiliyomuş cnm geçmiş olsun
haceryıldrım sanada geçmiş olsun cnm kaka sorunundan dolayı inş. geçer çabucak bebegın doymasa tabiki anlardı bencede
sibelccim bende 4 te yattım 7 de kalktım 3ten sonra kız huysuzlandı (davulcunun kart sesiyle mani sölemesinden korktu uyandı yavrucum) hala ayktayım özge 2lere kadar uyuyo maaşallah sonrada gece aykta muhabbet etcek birini arıyo valla annesi sağolsun bende uyumak için anneme geldim kızı tuttsunda uyuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?