nasıl anlıycam dişi mi deil mi? çocuk babaanneme döndü günde 3 ilaç bi d vitamini damla, bi demir damlası alıyoo. hava sıcak. ialç mı sıcak mı, diş mi? anlamadım ki yaaa...
teşekkür ederiz daha iyisi sizinkilerin olsun.amerikadan geldi.ebay diye internet sitesi var ya.oradan aldık.oğluşumun bayram resimlerinide çekerim.sizler naptınız bayramlık işini.
Ya ben kanz dan pantolon gömlek aldım ama gömlekten Emın değilim uzun kollu icine citcitli giydirsen çok mü sıcak olur ki birde spor ayakkabı aldım netten Dr simplycolors tan body
yaptıracam ins. Ama bilmiyom yaaaa offf napim? Fikir ver ya
slm kızlar dün annemlerde kaldım eşim nöbetçiydi bende gizoş hastalanır falan diye orada kaldık kızımla sağolsun anneciim bir saniye yanlız bırakmadı gece bizimle aynı odada yattı benim ne kadar pimpirikliolduğumu biliyo gizoş öksürüğüne devam etti yine sabah eşim işten gelir gelmez annemlere geldi hemen bizde başka bir doktora daha gösterelim dedik annem eşim falan gittik kızımın hava değişiminden boğzları kızarmış o yüzden öksürüyomuş antibiyotiğimizi değiştirdi öksürük şurubu verdi 1 hafta sonra kontrolümüz var bakalım inşallah düzelir ama maşalahı var şu an ara ara öksürüyo uyurken çok fazla oluyo ddim doktora oda gripli falan biride yaklaşmış olbilir dedi ondan öksürür dedi ciğerleri şükürlr olsun temiz bronşit gibi değilmiş inşllah rabbim en kısa zmnda şifa verir elim kolum kalkmıyo artık kafam allak bullak ne yediğim ne içtiğimi biliyorum sadece kızım herşeyim o benim yaa herşeyimmafoldumben
slm kızlar.. herkese iyi günler.. inş. iyisinizdir...
sabahta açtım ama utku uyanınca bişey yazamadan kapattım.. şimdide durmuyo gerçi kucakta... bide 2 gün annemdeydik ya sanki evde iş birikmiş yaa.. sabahtan beri derle,topla,yka,sil bitmedi.. utkuyla edayı yıkadım yatırdım öğlen uykusuna yemeğimi yaparım o arada diye.. eda uyumadan daha utku uyandı 15 dk.da.. neyse ablası oyaladı da koydum yemeği ocağa.. çorbam kaldı sadece ona da erken daha... babamız bugün 5 de gelicek o bakar meleklere ben de yaparım artık...
neyse kızlar benden bu kadar... oğluş mızırdanıyo yine.. huysuz bugün nedense hep mız mız...
zeynepcım gecmıs olsun tekradan canım ıns cabucak ıyılesır melegın
sarımelek burcucum :) oglusun gule gule gıysın bayramlıgını canım bızımde teyzoslar bayramlık hedıye getıdı benım bısey almama gerek kalmadı bı ara bende eklerım resımlerı ıns..
Meltem kolay gelsın
bende mahvoldum bugun yaa temızlık derdıne koltuklar yıkadım tuller yıka utule camlar derken bırtek banyo wc mutfak kaldı ancak onlarda yarın artık cunku ıdıl cok huysuz yaa bugunlerde delırdı sankı yavrum o mulayım sakın bebek gıttı yerıne tam bı canavargeldı yaa hep kucak ıstıyo hep mızmız huzursuz ara ara atesı cıkıyo sanırım yakında bır dısımız patlak verecek gıbı gorunuyor bende ancak o uyudgunda yada esım evdeken kostura kostura ıs yapabılıyorum
fılızcım hepımızın bebıslerının en kuduruk zamanlarını yasıyoruz saırım canım ya
selam kızlar bugün hiç bakamadım yemekti işti derken akşam oldu ee bu akşam eşim patlak verdi sonunda 3-4 gündür gece 1 de kapıyom pc yi bu akşam diyoki ben gelene kadar ne yaparsan yap ben geldikten sonra benle ilgilen pc iile değil malesef bundan sonra akşam giremeyecem eşim gelene kadar
ayy gece sohbetlerine arada katılırım artık eşimi üzmim demi benimle sohbeti özlemiş bey efendi neyse herkese ii akşamlar göörüşürüz yarın sabah artık
yaaa oğlumun hiiiç keyfi yok. dün gece 4 te yattı. sürekli huysuz. diş mi acaba yaaa?
elınle damaklarına bastır rahatlıyomu dişse rahatlar
azcık ver agrı kesıcı 1 cay kasıgı bısey olmaz[/QUO
anam da diyor damagina bak diye ama ben bakamiyom korkuyorum yanlis ters bisey yaparim diye agzi kucucuk elim kocaman akannehir
slm nisan anneleri uzun zamandır gorusemedık . . .
jalecim gecmiş olsun damadım nasıl suan neyı varmıs öpuyorum cok fazla okuyamadım
fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yalnız degılsın guzelım bızde ogun fecı sekılde tartıstık odamdakı aynanın onundekı herseyı gece 1 de yere fırlattım herseyı söyledık bırbırımıze gırdık bıtsın dedım ya yeter ac bosanma davasını dedım herseyı söyledık o kadar agladım kı cok anlayıssız oluyolar bazen genelde kaynanamla konusunca cok degısıooooooo ama yınede bana laf dedırtmıo ama onun söyledıklerıyle bana tavr yapıo ama cıddı cıddı bıtsın dedım gelmıcem dedım defolcam gıtcem yalvaracaksın dedım lanet olsun yyaaaa bu en basıt laflar agza alınmıcak kelımeler sarfettık . ama sonra gonlumu almayı basardı allah kımseye yasatmasın ama oluyıo ıste cok kötu ya yemın edıyorum aglamaktan bıle bıktım bende bakıorum mıllet ne kadar mutlu acaba onlarda böyleler mıllete karsı ıyı gıbımı gorunuyolar dıorum ama bılmıyorum aklım kalbım karmakarısık sevıyorum ıste sevmesem bı an katlanmam . gelmıs bana kapı tozlanmıs dıo bende ogluna dedım bana dıene kadar kendı portmantosundakı toza baksın dedım söyle karısmasın dedım yeter ya yeterrrrrrrrrrrrrr dıe patlıcam bı gun az kaldıııı neyse ben cıkıorum kocıs hasta ben gıtcem dıe uzuldun dıorum ıyılestım dıo sevıorumm yınede allah kımsenın mutlulugunu bozmasın su mubarek gunlerdee kendınıze ıyı bakın hasta olanlarada cok gecmıs olsun opuyorum sızı ve meleklerınızzııı
ahh bu kaynanalar ahhh ahh sendemi dertlisin hemserim yafff... kapidaki tozmus sen cocuklu bikadinsin bizim evi afedersin b... goturuyor kime ne ev benim toz benim goca benim ne maydonoz oluyosun degilmi ama.. bizim evde de bugun soguk ruzgarlar esti ama neyse kisa surdu bizimde bi huyumuz vardir hic uzatmayiz tartisiriz konusurz orda kalir biri siritinca hemen digeride guler hersey tatliya baglanir benden sana tavsiye olaylari hic buyuutup uzatma sonra oyle bi noktaya gelir ki dusunursun ya bu is nerden baslamisti konu neydi diye sinirlendikce eski defterler acilir agir laflar soylenir sonra uzulecegin yuzunu kizartacak birsey soyleme sakin ..benden sana buyuk abla hatta teyze tavsiyesi ayy koca kadin oldum ya:avrat oldum uhuhuhuhuu:sinifsinif:
ahhh filizcim ev temizliğiyle kalori gitsyediii dal gibiydim şimdiyeyemek yemiyorum fazla dikkat ediyorum abur cuburda yok hayatımda ama nerdeee bu kilolar beni seviyo ayrılası gelmiyo
mrb filizcm tek sen onlinesın..nasılsın?yaw canım bu erkekler hep böyle ya.walla bizim yaptıklarımızı yapsalar öldük bittik derler sanırım.en azından benimki der.biz hala limoniyiz yardım ediyo,bulaşık mak. boşalttı yıkancakları koydu, meyva soydu getirdi falan.konuşmaya çalışıyo oğlan için sallayalm falan diyo bikaç defa mecburen konuşmak zorunda kaldm ama tavrım net devam ediyo valla.çok kırılmışım bu sefer.gerçi şu son 2 olayda o kadar kırıldım ki içimden bişeylerin koptuğunu anladm.saygı kalmamış gibi.......
tuğbacm kaynanalara bazen halt yemek düşüyo ona neymiş canım.alda eline bez sil o zaman yapamıyordur bebekle de.iyi valla en sinir olduğum şey.ona ne ki.
dünürcm tekrar geçmiş olsun canım.dikkat et sen yinede ateşine falan.kuru öksürük bazen soğuk algınlığına çevirebiliyo.bu arada salıncağı aldk.bi yeri hatalı çıktı.turgut bakmadan almış p.tesi değişecek.........
burcucum kıyafet 10 numara valla.biz almadk daha eşimde tam böyle bişey istiyodu oğlana.görse bayılır ama konuşmadığımız için söylemicem.yarın bizde bayramlık almaya gitcez oğlana.........
yurdagülcüm ve meltemcm maşallah size ya.hangi ara yapıyosunuz bu işleri benim sessiz sakin oğlum giittti 1 haftadr yerine sürekli mızmız bi oğlan geldi.1 dk durmuyo ya.bugün mesela çok sessizdi şaşırdm acaba çocuk hasta mı diye akşam eski haline geri döndü.ben yapamıyorum daha önümüzdeki ay kadın alcam yarım gün.............
heeee bide kızlar oğluma bi oyuncak aldım ismi eğitim halısı.üzerinde 18+ yazıyor.biraz erken ama çok güzel tavsiye ederim.bi ara facee atarım fotosunu.........böyle oyun halısı gibi.düğmeye basıyosun hayvan sesleri çıkıyo,yine basıyon rakamlar,harfler,müzik notaları falan varayrıcana çok uygun geldi bana 21 tl ydi bilginize....diyeyim dedim konuşmuştukya burdan.heeeeeeeeee dediğim gibi erken ama zaten 7-8.aydan itibaren hayvan seslerini öğretmeye başlayacaktm ben.birde şurda 1-2 ay sonra oturmaya başlayacaklar iyi olur.benimki baya dikkat kesildi özellikle hayvan seslerine
yok canım burda oyuncakçı ve kitabevi var ordan ama dur markasını yazayım birlik eğitim halısı.......
Günaydın kızlar oglusumla kalktık gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?