2010 Nisan Anneleri

selam millet once bir sizlere yazayim gecmisi okdugum kadariyla

OZGE : Cicek sevilmezmi cano vallaha ben severim koyarim boyle vazoyada ohh 1 hafta mis gozum gonlum acilir ama nerde o incelik ancak iste ozel gunlerde ... bu arada yildonumunuzde kutlu osun seker.

HACER :Nihayet zictirdinmi kiz oglani:):)) hadi gozun aydin darisi digerlerine :)ya ben sana bisi daha yazacagdim ama unuttum aklima gelirse yazarim.

HAYRIYE: hayriye seni gecmek uzereyim mesguliyet konusunda ama ben senin gibi luzumlu isler yapmiyor bos pusuruk ...bu arada rizedeki olayi senden duydum hemen hurriyete filan bi goz attim Allah sabir versin ne diyeyim

YURDAGUL - ZEYNEP : ya kizlar bizim kiza da bi haller oldu idil ve gizem gibi sanki o akilli uslu kiz gitti huysuz bir kiz geldi yerine eli hep agzinda hep aglamkli hic biryerde durmuyor uyuyamiyor filan sanirim disle ilgili..

JALE: noldu senin zayiflama isleri kiz olmek var donmek yok ozelden yazisalim kilolar diyet spor filan falan gaza getirelim birbirimizi ben zaten su tartisma panosunada bi el atacagim yakinda ama zaman bulamiyorum...

BUKETASUDE: oncelikle gecmis olsun su su meselesine benimde kafam takiliyor burda yazilanlari okuyup gaza geliyorum su vermeye calisyrum cocuk istemiyor doktorda bize vermeyin dedi ama bak simdi yine kafam karisti sanirim her annenin sutunun yapisida farkli icindeki su yag orani filan hic su vermedim dgoru durust ve su ana kadar bi sorun yasamadim ama tirsiyorum ne yalan soyliyim

BURCU: oo dis cikti ha hadi bakalim darisi bizimkilere bu arada hicbir meyve sebze veya yogurt tarzi seye seker yada tuz koyma cocuk meyvenin dogal tadini aromasini alsin hani boyle cayina 5 kasik seker atan insanlar vardir yada yemegini hep tuzlu yapanlar neden dersin iste hep alistirma meslesi benim bi arkadasim var cayinin yarisi seker dusun kiz seker delisi annem hep skerli yogurt vermis bana diyor herseyine seker koymus kadin cocugun agzi tatlansin diye simdi kiz bu hale gelmis

MELTEM : bu ne hamaratlik naptin ya hali kilim filan ben sana bisey diyimmi sirketi ara gelsin alsinlar yikayip kurutup getrsinler su ve deterjanla ayni maliyete gelir ustelikte yorulmassin ha diyosanki kilo vereegim o sebepten bisey diyemem

FUNDA: bak iste boyle yola getirirler adami tavrini koru anlasin iyi yapiyosun ohhh.. bu arada basiniz sagolsunn

REFIYE : ya bende bizim kizin ilk zamnki resimlerine videolarini bakinca anliyorum ne kadar buyudugunu zamn ne cabuk egciyor degilmi

atladigim arkadaslarimdan cok ozur diliyorum aklimda kalan isim ve konular bunlardi yine yazarim aklima gelirse
bende simdi spordan geldim dusumu aldim oturdum size yazdim hooop utuyu yapcam Derin Mavi'mi emzirip yatcam oldum yorgunluktan vede aciiiiiimmmmmmmmmmmm cok aciiiiiiiiiiiim ama yemeyecegim cunku bugun yemem gereken seyleri yedim aksam yemegimi guzel yedim meyveli yogurduda huplettim irademe yenilemyecegim kilo vermenin iki onemli kurali vardir biri irade digeri sabir bugunden yarina birsey beklemek olmaz hersey zamanla ben unideyken 60a daynmistim ( vay be ne hallere dusmusum) 10 kilo verdim 50oldum spor ve dietle bilrim yani bu isleri az cok danismak isterseniz burdayim gacilar

neyse benden bugunluk bukadar mesajimi yine bebelere sifa analara akil fikir ver Yarabbi bu mubarek ayda diyerek sonlandiriyorum vede sizleri opuyorum gocalariniz bebelerinzle guzel gunler dilerim

filiz aferim kız boş iş olurmu kendine yapıosun işte ne güzel..hem kocan içinde ..kendini mutlu ve ii hissetmen için uğraşıosun boş iş olurmu hiç güzelim.allah kolaylık versin.ben hala tam gaz dewam ev işi yemek çocuk göbek eritme hareketleri tam gaz..akşamlar yetmio bana:))

hayriyecim hem başımız sağolsun, hemde geçmiş olsun... yağışlar daha da artacak falan diyolar. Allah daha beterinden korusun...

sağol canım buralar felaket.valla deprem olmuş gibi sanki.hala kayıp insanları arıyorlar helikopterler uçuşuyo havada.ve hava açtı ortalıktaki çamurlar bataklığa dönüştü aramalar güçleşti off allahım sabır kolaylık versin yaa..

sağol canım..allah beterinden saklasın..

kızlar günaydınnn.herzamanknden daha uykusuzummm yaaa.. senağlama oğlum herzamanki gece kalkışlarından sonra 5,30 da ani bi ağlama ve ıkınmayla uyandı.acıktı sandım ama sütünü içmedi ıkındığını görünce kalkıp masaj yaptım karnına, acı elma yağı sürdüm,azcıkda zeytinyağı içirdim belki kabızdır diye.ama yok geçmedi ağaç etti bizi.sabah 7 ye kadar huysuzlandı durdu.bol bol gaz çıkardı acaba üşüttümü kızlar yaaa?ayakta duramıorum inanın.zaten geç yatmıştım sahurada kalktım uykumu hiç alamadım..

GÜNAYDIN TEYZOŞLAR ANNEM BANA BAYRAMLIK ALDI.SİZEDE GÖSTERMEK İSTEDİM.
URL=http://img820.imageshack.us/i/bzptcwbwkkgrhgohd8ejlll.jpg/]
[/URL]

teşekkür ederiz daha iyisi sizinkilerin olsun.amerikadan geldi.ebay diye internet sitesi var ya.oradan aldık.oğluşumun bayram resimlerinide çekerim.sizler naptınız bayramlık işini.

Ya ben kanz dan pantolon gömlek aldım ama gömlekten Emın değilim uzun kollu icine citcitli giydirsen çok mü sıcak olur ki birde spor ayakkabı aldım netten Dr simplycolors tan body
yaptıracam ins. Ama bilmiyom yaaaa offf napim? Fikir ver ya

tatlım kanz ın kıyafetleri çok güzel oluyor.pantalon gömlekte iyi ama uzun çok sıcak olmazmı?mersinde sıcak yer bencre üstüne kısa kollu bir gömlekte al.gömlek erkek bebeklere çok yakışıyor.

teşekkür ederiz daha iyisi sizinkilerin olsun.amerikadan geldi.ebay diye internet sitesi var ya.oradan aldık.oğluşumun bayram resimlerinide çekerim.sizler naptınız bayramlık işini.

valla ben daha bakamadım bile oğluşuma bişi.ilk bayramımız çünkü..

ay uzun kollu gömlek bencede sıcak olur.simplycolorstan ben yaptırmıştım bady.ailemle ilk bayramımız yazdırabilirsin mesela..yada pamuk eller cebe:))

slm kızlar dün annemlerde kaldım eşim nöbetçiydi bende gizoş hastalanır falan diye orada kaldık kızımla sağolsun anneciim bir saniye yanlız bırakmadı gece bizimle aynı odada yattı benim ne kadar pimpirikliolduğumu biliyo gizoş öksürüğüne devam etti yine sabah eşim işten gelir gelmez annemlere geldi hemen bizde başka bir doktora daha gösterelim dedik annem eşim falan gittik kızımın hava değişiminden boğzları kızarmış o yüzden öksürüyomuş antibiyotiğimizi değiştirdi öksürük şurubu verdi 1 hafta sonra kontrolümüz var bakalım inşallah düzelir ama maşalahı var şu an ara ara öksürüyo uyurken çok fazla oluyo ddim doktora oda gripli falan biride yaklaşmış olbilir dedi ondan öksürür dedi ciğerleri şükürlr olsun temiz bronşit gibi değilmiş inşllah rabbim en kısa zmnda şifa verir elim kolum kalkmıyo artık kafam allak bullak ne yediğim ne içtiğimi biliyorum sadece kızım herşeyim o benim yaa herşeyimmafoldumben

slm kızlar.. herkese iyi günler.. inş. iyisinizdir...

sabahta açtım ama utku uyanınca bişey yazamadan kapattım.. şimdide durmuyo gerçi kucakta... bide 2 gün annemdeydik ya sanki evde iş birikmiş yaa.. sabahtan beri derle,topla,yka,sil bitmedi.. utkuyla edayı yıkadım yatırdım öğlen uykusuna yemeğimi yaparım o arada diye.. eda uyumadan daha utku uyandı 15 dk.da.. neyse ablası oyaladı da koydum yemeği ocağa.. çorbam kaldı sadece ona da erken daha... babamız bugün 5 de gelicek o bakar meleklere ben de yaparım artık...

neyse kızlar benden bu kadar... oğluş mızırdanıyo yine.. huysuz bugün nedense hep mız mız...

tatlım kanz ın kıyafetleri çok güzel oluyor.pantalon gömlekte iyi ama uzun çok sıcak olmazmı?mersinde sıcak yer bencre üstüne kısa kollu bir gömlekte al.gömlek erkek bebeklere çok yakışıyor.

canım çok güzel güle güle giysin kuzucuğun canım bizim de hazır bende bir elbise aldım uzun kollu malum havalardan dolayı

GÜNAYDIN TEYZOŞLAR ANNEM BANA BAYRAMLIK ALDI.SİZEDE GÖSTERMEK İSTEDİM.
URL=http://img820.imageshack.us/i/bzptcwbwkkgrhgohd8ejlll.jpg/]
[/URL]
oyyyyyyyv sevsınler senın batramlıgını gule gule ıyı gunlerde gıy hayırlı bayramlar

masallah refıs
eda ıyı ışe yarıyo

kardesın ne yapıyo hıc bahsetmeyon ondan

kızlar
aksam koltukların yuzlerını yıkadım sabah ge cırdım
camları kapıları
ora bura derken aaaa halılarda kurumus
tuvalet banyo bıde yatak odamın camı kaldı
sımdı bennu hanım izin vererse yapacam

batram temızlıgı bttı sayılr bı arada tatlı yaparımmm
mirmirmirmir

zeynepcım gecmıs olsun tekradan canım ıns cabucak ıyılesır melegın

sarımelek burcucum :) oglusun gule gule gıysın bayramlıgını canım bızımde teyzoslar bayramlık hedıye getıdı benım bısey almama gerek kalmadı bı ara bende eklerım resımlerı ıns..

Meltem kolay gelsın

bende mahvoldum bugun yaa temızlık derdıne koltuklar yıkadım tuller yıka utule camlar derken bırtek banyo wc mutfak kaldı ancak onlarda yarın artık cunku ıdıl cok huysuz yaa bugunlerde delırdı sankı yavrum o mulayım sakın bebek gıttı yerıne tam bı canavar geldı yaa hep kucak ıstıyo hep mızmız huzursuz ara ara atesı cıkıyo sanırım yakında bır dısımız patlak verecek gıbı gorunuyor bende ancak o uyudgunda yada esım evdeken kostura kostura ıs yapabılıyorum

fılızcım hepımızın bebıslerının en kuduruk zamanlarını yasıyoruz saırım canım ya

selam kızlar bugün hiç bakamadım yemekti işti derken akşam oldu ee bu akşam eşim patlak verdi sonunda 3-4 gündür gece 1 de kapıyom pc yi bu akşam diyoki ben gelene kadar ne yaparsan yap ben geldikten sonra benle ilgilen pc iile değil malesef bundan sonra akşam giremeyecem eşim gelene kadar
ayy gece sohbetlerine arada katılırım artık eşimi üzmim demi benimle sohbeti özlemiş bey efendi neyse herkese ii akşamlar göörüşürüz yarın sabah artık

malesef bebekle kolay degıl allahtan aleyna var bıde eltımın kızı geldı oda çok guzel iş yapar
19 mayıstada geldıydı ozamanda yaz temızlıgı yaptıydık 13 yasında am açok temız çok guzel iş yapıyor yoksa nerde 2 gunde 3 oda 1 salon cam kapı halı yıkama kolaymı
yaaa oğlumun hiiiç keyfi yok. dün gece 4 te yattı. sürekli huysuz. diş mi acaba yaaa?

insallah dıs olsun baska bısey olmasında yavrularımızın hep aynı galıba mızmızlar bu aralar sıcaklar mı dısmı valla ben bılmıtorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…