slm kızlar kaç gündür giremedim gizoş hasta oldu ve aşırı derecede huysuzlaştı devamlı kucağımda yeterki yavrum iyi olsunda bugün eşim işe giderken bizi hastahaneye bıraktı doktora sırtını falan dinledi bişeyi yok dedi sanırım birazcık üşütmüş bize antibiyotik şurup verdi azomax diye 3 gün kullanacağız ama ben eşime kızıyorum geçen gece yatak odasının camını açmış sıcaklayıp öylece kalmış ondan dolayı üşüttü meleğim ama içim gidiyo resmen yaa nasıl bir ağlama anlatamam biyerleri ağrıyo acıyo sanki kuru bir öksürüğü var ve kusmayla beraber ateşi yok şükürler olsun ne olur dua edin kızlar eşim bugün işte ben mecbur annmelerde kalıcam gizoş ya ateşlenirse ya daha falz öksürüse doktora gideriz gece diye inşallah geçer doktor geçer dedi ama benim içim rahat değil peş peşe nasıl bir öksürük anlatamam yaa(
geçmişe şöyle bir baktımda fundamın yazısını okudum canım inan o kadar çok sinir oluyorumki bu duruma bazen benimkide kaytarmaya çalışıyo ve bizdede hep tartışma çıkıyo bu yüzden bende senin gibi düşünüyorum canım biraz annemlerde kalmak hatta tek başıma kızımıda alıp bir yere gitmek istiyorum sonuçta onlar bakmıyoya gün boyu kuzularmızı aynı olay geçen köyde başımıza geldi canım köyde beşiği sallanmıyo bizimkine dedim saat 2 ye geliyo kalk sallayalım yaa adam gözünü açmadan sallıyo dedim ne yapıyosun yaa kafasını vuracaksın kızımın diye oda bişey omaz diyo nereye salladığını görüyomusun diyorum görüyorum diyo valla dedim artık sen beni zor getirirsin dedim canım köye falan dedim git anan baksın köyde seni dedim aldım kızımı kucağımda uyuttum o günden sonra zaten ben devamlı surat yapar haldeyim sonra dün 15 kişilik bir iftara misafirim vardı görümcem gicekya kayınvalidemler iftarı sizde yaparız dediler başımın üstünde yeri var valla iftarı evimde açmaları güzel neyse kayınvalidem yemekleri yapıyo teyzesi falanda gelmişti dünürünün ben bebeği emziriyorum iki bacı sohbet ediyo ne yapayım diyo kayaınvalidem ben yapmasam kim yapacak yemekleri diyo o kadar sinir oldumki ben evimi açmışım mutfağımı açmışım sana istediğin gibi ne yaparsan yap demişim beni bacısına geçiyo duymuyo sanıyo ben bebkle 15 kişiye yemek hazırlayacam düşünebiliyomusun bende onlar gitikten sonra eşime dedim artık senin ananla görüşmek istemiyorum istemiyorum istemiyorum dedim ama o kadar doldumki benim kızım hast adedim o geçmiş yemek bekliyo benden dedim onlarda olsam dedim çayımı ayağıma getiriyo dedim burası benim ev olunca hizmetmi bekliyo dedim o kadar sinirlendimki canım anlatamam yani bu sıralar sanırım nisan annelerinde kocişlerle problem yaşama günleri ama ben fitil fitil burnuından getiriyorum canım hiç yüz verme ben telefonunu dahi açmam sinirlenince msaj yazsa cvb vermem bu sabah mesala hastahaneye bıraktı üstünde nakitin varmı dedi kapıyı çarpıp arabadan indim valla sonra telefon ediyo açmadım beni çok sinir ettiler anlatamam
cok gecmıs olsun onlar kucucuk bız terlerız ama onlar sabaha karsı soguk oluyo yazık yavrularaslm kızlar kaç gündür giremedim gizoş hasta oldu ve aşırı derecede huysuzlaştı devamlı kucağımda yeterki yavrum iyi olsunda bugün eşim işe giderken bizi hastahaneye bıraktı doktora sırtını falan dinledi bişeyi yok dedi sanırım birazcık üşütmüş bize antibiyotik şurup verdi azomax diye 3 gün kullanacağız ama ben eşime kızıyorum geçen gece yatak odasının camını açmış sıcaklayıp öylece kalmış ondan dolayı üşüttü meleğim ama içim gidiyo resmen yaa nasıl bir ağlama anlatamam biyerleri ağrıyo acıyo sanki kuru bir öksürüğü var ve kusmayla beraber ateşi yok şükürler olsun ne olur dua edin kızlar eşim bugün işte ben mecbur annmelerde kalıcam gizoş ya ateşlenirse ya daha falz öksürüse doktora gideriz gece diye inşallah geçer doktor geçer dedi ama benim içim rahat değil peş peşe nasıl bir öksürük anlatamam yaa(
geçmişe şöyle bir baktımda fundamın yazısını okudum canım inan o kadar çok sinir oluyorumki bu duruma bazen benimkide kaytarmaya çalışıyo ve bizdede hep tartışma çıkıyo bu yüzden bende senin gibi düşünüyorum canım biraz annemlerde kalmak hatta tek başıma kızımıda alıp bir yere gitmek istiyorum sonuçta onlar bakmıyoya gün boyu kuzularmızı aynı olay geçen köyde başımıza geldi canım köyde beşiği sallanmıyo bizimkine dedim saat 2 ye geliyo kalk sallayalım yaa adam gözünü açmadan sallıyo dedim ne yapıyosun yaa kafasını vuracaksın kızımın diye oda bişey omaz diyo nereye salladığını görüyomusun diyorum görüyorum diyo valla dedim artık sen beni zor getirirsin dedim canım köye falan dedim git anan baksın köyde seni dedim aldım kızımı kucağımda uyuttum o günden sonra zaten ben devamlı surat yapar haldeyim sonra dün 15 kişilik bir iftara misafirim vardı görümcem gicekya kayınvalidemler iftarı sizde yaparız dediler başımın üstünde yeri var valla iftarı evimde açmaları güzel neyse kayınvalidem yemekleri yapıyo teyzesi falanda gelmişti dünürünün ben bebeği emziriyorum iki bacı sohbet ediyo ne yapayım diyo kayaınvalidem ben yapmasam kim yapacak yemekleri diyo o kadar sinir oldumki ben evimi açmışım mutfağımı açmışım sana istediğin gibi ne yaparsan yap demişim beni bacısına geçiyo duymuyo sanıyo ben bebkle 15 kişiye yemek hazırlayacam düşünebiliyomusun bende onlar gitikten sonra eşime dedim artık senin ananla görüşmek istemiyorum istemiyorum istemiyorum dedim ama o kadar doldumki benim kızım hast adedim o geçmiş yemek bekliyo benden dedim onlarda olsam dedim çayımı ayağıma getiriyo dedim burası benim ev olunca hizmetmi bekliyo dedim o kadar sinirlendimki canım anlatamam yani bu sıralar sanırım nisan annelerinde kocişlerle problem yaşama günleri ama ben fitil fitil burnuından getiriyorum canım hiç yüz verme ben telefonunu dahi açmam sinirlenince msaj yazsa cvb vermem bu sabah mesala hastahaneye bıraktı üstünde nakitin varmı dedi kapıyı çarpıp arabadan indim valla sonra telefon ediyo açmadım beni çok sinir ettiler anlatamam
masallah hayırlı olsun yenı dısınızkızlarrr oğlumun dişi çıktı galiba..alt ön değilde sağa doğru bir diş.geçen haftalarda eli hep ağzındaydı 2 gün dentinox jel sürdüm sonra elini sokmamaya başladı.meğerse dişini çıkarmış bugün farkettim.inş diğerleride hemencicik gelir.
doktorumuz anne sütü dışında elma ve şeftali suyu ver dedi ama bizimki hiç içmiyor.şeker mi koysam acaba içine? meyve suları veriyormusunuz acaba??
kızlar çok sağolun ya insan sizin gibi dostlarla sıkıntılarını unutuyor eşime tavrım devam ediyor açmıyorum telefonunu.gerçi merak etmedi çok ta 1 kere aradı çok işi oluyoya paşamın.neyse böyle devam edicem.her zaman eşleri haklı görme taraftarı değilim ben bizimde ilgiye ihtiyacıız var akşamının 1 saatini bana ayırsa yeter diyoru ben onuda anlıyorum ama o benide anlasın.sadece belli zamanlarda eş görevi olmuyor insan insana her zaman muhtaç.örneğin sizin bana ayırdığınız süreyi benim hayat ar4kadaşım bana ayırsa bile yeter ama yok yapmıyosa keyfi bilir ona göre muamele görür.bu akşam diyorum yemek hazırlamasammı gerçi ramazan ya günah diyorum sonrada karmakarışığım anlayacağınız......
Jalecm geçmiş olsun ahmetime ya dün bu kadar yoktu ateşi tez zamanda geçer inş.......
Gizemede geçmiş olsun oy yerim nasıl hasta olmuş ya.ahh babalar.........kadir kıymet bilmezler analar kadar.eee ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.........
özgecm nice senelere tatlım............
Hayriyecm şimdi senden duydum dün bu tarflarada çok yağdı heyelan olayı yok sanırım brda tv izliyemiyorm göktuğ tam bi tv manyağı 1 dk gözünü ayırmıyo bizde açmıyoruz tv.allahım mekanlarını cennet eylesin
slm kızlarr... inşallah herkesler iyidir.. hasta olan varsa geçmiş olsun...
rizedeydi sanırım heyelan olmuş.. haberlerde izedik... çok üzüldüm.. ölenlere Allahtna rahmet ailelerine de sabır versin diyorum...
fundacım.. eşine ne desem bilemedim.. ama hepsinin türlü huyları var güzelim.. hepsi ayrı alem.. kendilerini bizim yerimize koyup olaylara bakıp düşünebilseler ne güzel olucak ama işte .. sopalık bunlar.. sakın takma kafana.. dün gece de dedim.. hiç kendini üzmene değmez... bi süre sende boykot yap bakalım evde nolucak... Rabbim gönlüne göre versin.. üzme kendini..
annemdeyiz halaa.. bugün bebiş görmeye gittik.. 3.250 doğmuş erkek bebek.. ayy gözüme ne minicik geldiii anlatamam.. dedim utku da eda da bu kadar mıydı :))) büyüyo maşallah bizim sıpalar yaa.. kafası bizim dananınkinin yanında misket kadar kaldı :))) neyse utku durmuyo iyi akşamlar...
kızlarrrrr:)))))))))
hepinize çok tesekkür ederim alıntı yapamıyorum kuzi uyanırsa çıkıcaz cünkü....
giyindim süslendim,saçımı başımı toparladım....
kocacık ciçek getirmiş bana ama düşünmüş yaaa saolsun hoş ben çiçek sevmem ama ....
birde pasta yaptırmış hala göstermedi ne yazdırdıysa üstüne süprizmiş...
burda cok cici bir cafe açılmış oraya gidelim dedimm bebiş uyyo annemde kalsın dedim olmaz diyo bakalım :)))
ay bende saglık ocagında görmustum heral kucuk dogmus dedım 3250 dogmus ay bu kız onun kadarmıydı dedım
valla özge kımı bulamaz kımıde bılemez
kadın (funda )orda basbas bagırıyorkı kocam ılgısız
bu kadın (özge) orda bas bas bagırıyor ben cıcek sevmem bu adam nıye cıcek getırdı ala ataydın camdan asa yada kafasına
sakın özgecım adamı sogutursun kendınden
besbellı parası yok adamcagızın
dukkan accak yenı
bebenın bezı
ıvır zıvır sen ne aldın ona yada özel bı yemek barım yapaydın
tek taraflı dusunmeycen
sımdı kendı yok allahı var adamın
dusunmus almıs ya unutsaydı
ya ben bılmem evlılık yıldönumu fılan dıyeydı
haluk gıbı
kızlar çok sağolun ya bakalım bu akşam tavrım devam ediyo benimle konuşmaya ilgi göstermeye çalışıyo........çocukla ilgili falan..yemek yaptım meltem yapmam mı kız olur mu öyle çok kızarm ama benim içim elvermez ben o muyum?
babamın arkadaşı vefat etmiş 2 gün olmuş duymamışım.dün burda yerel bi gazetenin internet sitesinden gece öğrendm çok üzüldm.babamla aynı yaşta.......abime tel açtım bugün aynı apartmanda oturuyolar babamın arkadaşıyla.cenazeye birlikte gitmişler babamla.
babam ardeşimin yattığı yer rahat mı bi bakayım demiş.senağlamaiçim gitti yasenağlama
ıyı yapmısısn özgecımbenim koca beni tanıyo 5 yıl oldu soğumadı...çiçek sevmediğimi bilir genede alır sağolsun
parasının olmadığını nerden anladın ;ben bile kocam olduğu halde parası yokmu vrmı çözemem.....
bende ona iki parca bişi aldım....
yemekte allah ne verdiyse
kızlar çok sağolun ya bakalım bu akşam tavrım devam ediyo benimle konuşmaya ilgi göstermeye çalışıyo........çocukla ilgili falan..yemek yaptım meltem yapmam mı kız olur mu öyle çok kızarm ama benim içim elvermez ben o muyum?
babamın arkadaşı vefat etmiş 2 gün olmuş duymamışım.dün burda yerel bi gazetenin internet sitesinden gece öğrendm çok üzüldm.babamla aynı yaşta.......abime tel açtım bugün aynı apartmanda oturuyolar babamın arkadaşıyla.cenazeye birlikte gitmişler babamla.
babam ardeşimin yattığı yer rahat mı bi bakayım demiş.senağlamaiçim gitti yasenağlama
başınız sağolsun cnm allah ailesine ve sevenlerine sabır versin..
sen tavrını sürdürmeye devam et bak yola gelicek inşallah...
ıyı yapmısısn özgecım
ben dukkandan pc den dolayı dedım sen dedınya
yoksa muleccım degılım ya
fundacım sen daha ıyı bılırsın nasıl davranacagını
basın sagolsun fundacım
allah gerde kalanlarına uzun ömur versın
kızlarrr oğlumun dişi çıktı galiba..alt ön değilde sağa doğru bir diş.geçen haftalarda eli hep ağzındaydı 2 gün dentinox jel sürdüm sonra elini sokmamaya başladı.meğerse dişini çıkarmış bugün farkettim.inş diğerleride hemencicik gelir.
doktorumuz anne sütü dışında elma ve şeftali suyu ver dedi ama bizimki hiç içmiyor.şeker mi koysam acaba içine? meyve suları veriyormusunuz acaba??
slm kızlarr... inşallah herkesler iyidir.. hasta olan varsa geçmiş olsun...
rizedeydi sanırım heyelan olmuş.. haberlerde izedik... çok üzüldüm.. ölenlere Allahtna rahmet ailelerine de sabır versin diyorum...
fundacım.. eşine ne desem bilemedim.. ama hepsinin türlü huyları var güzelim.. hepsi ayrı alem.. kendilerini bizim yerimize koyup olaylara bakıp düşünebilseler ne güzel olucak ama işte .. sopalık bunlar.. sakın takma kafana.. dün gece de dedim.. hiç kendini üzmene değmez... bi süre sende boykot yap bakalım evde nolucak... Rabbim gönlüne göre versin.. üzme kendini..
annemdeyiz halaa.. bugün bebiş görmeye gittik.. 3.250 doğmuş erkek bebek.. ayy gözüme ne minicik geldiii anlatamam.. dedim utku da eda da bu kadar mıydı :))) büyüyo maşallah bizim sıpalar yaa.. kafası bizim dananınkinin yanında misket kadar kaldı :))) neyse utku durmuyo iyi akşamlar...
kızlarrrrr:)))))))))
hepinize çok tesekkür ederim alıntı yapamıyorum kuzi uyanırsa çıkıcaz cünkü....
giyindim süslendim,saçımı başımı toparladım....
kocacık ciçek getirmiş bana ama düşünmüş yaaa saolsun hoş ben çiçek sevmem ama ....
birde pasta yaptırmış hala göstermedi ne yazdırdıysa üstüne süprizmiş...
burda cok cici bir cafe açılmış oraya gidelim dedimm bebiş uyyo annemde kalsın dedim olmaz diyo bakalım :)))
sellamm güzel anneler nasılsınız bizde ii şükür. ben oğluma akşamları milupanın sütlü prinçli muhalllebi sini vermeye başladım kaşıkla ama zor yediriyorum istemio.buakşam aynıı mamayı biberonla verdim gık demeden içti.normalde emiyo zaten.bende kaşık mamasınada alışsın diom günde 1 kere ama istemio.napsamki alışırmı acaba.sizdede oldumu bu sorun.
geldik kızlar...hadi msn e ben burdayım.....sizi bekliyorum....
cafeye gidemedik yeni açıldığı için tıklım tıkıştı bide gürültülü düğün salonu gibi bize daha sakin sessiz bi yerede oturduk kahve içtik yarısında kuzi huuysuzlandı bide hava çok soğuk geldi baya esiyordu ben çorap ve pant. almamıım yanıma hmnecik döndük...
patanın resmini atıcam faceye kızlar simli süslü bi yazı yazmış...
haaa çicek demişin zaten benim çöpe attığım çiçeklerin haddi hsabı yoktur ben sevmem,bana genelde limiti dolu kredi kartı verir dünyalar benim olur...
yada çoğu kez yaptığı gbi paranın üstüne seni seviyorum yazar inanın daha makbule gecer ...
çiçek bu solaca gidecek.... yazık ona verilen paraya...ben hiç yakınmam kocam bi akşamda elinde çicekle gelmedi diye:))))))))
ben de çıkmışkn ona hediye aldım mağazaya girdik baktım bakındı sevdi bikaç bişi alalım dei hadi dedim bie ayakkabı alalım amann gitti 110 liralık bişi beyendi allahtan numarsaı kalmamış kalbime iniyordu valla...
ama bana ne aldı deseniz kpı kolu:)))))))))
benim koca beni tanıyo 5 yıl oldu soğumadı...çiçek sevmediğimi bilir genede alır sağolsun
parasının olmadığını nerden anladın ;ben bile kocam olduğu halde parası yokmu vrmı çözemem.....
bende ona iki parca bişi aldım....
yemekte allah ne verdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?